104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92484 Cagliari Calcio 2019-2020.
Serie A
Coppa Italia
Európa Liga
A bajnokság elég szoros volt,de a Roma elbukta az utolsó két meccsét,köszöntük szépen.
A kupa csak büntetőkkel dőlt el a javunkra.Ez bónusz volt,nem igazán érdekelt,de az elődöntőtől komolyan kellett vennem.A végén ennek örültem a legjobban,mert ezeknél a 11-eseknél mindig a rövidebbet szoktam húzni.
Az EL döntőben a csoportbeli ellenfelet kaptam,sima győzelem volt.
Ez a közel két év itt sokkal könnyebb volt,mint számítottam,de szenvedni ráérek akkor is,ha majd magyar karriert kezdek.Volt itt néhány játékos,akit egészen megkedveltem,de mese nincs,megyek tovább.Lemondtam,novemberig szabira megyek,aztán jelentkezek az üres állásokra.A tavasz folyamán már bombázott a fél PL,Arsenal-tól Tottenham-ig bezárólag,de oda nem megyek.Esetleg később. Most csak két ország jöhet szóba.Csak török,vagy orosz ajánlatot fogadok el.Majd reggel kiderül,mert fél szemmel már az ukrán-francia meccset nézem. -
Zenszkij #92483 Jah, akkor azért nem tűnt fel. Akkor szép kis vándorkarrier lesz ez! -
korbin555 #92482 A VB sima volt,az EB már nem annyira.De arról is írtam már.Azt még a Bétával csináltam. -
Zenszkij #92481 Azokkal kezdtél? Nem rossz. -
korbin555 #92480 Német válogatott. -
Zenszkij #92479 Schalke előtt kivel voltál a karrierben? -
BetonK #92478 Igen, az már valami.
Általában az a hozzáállásom ezekhez a ratingokhoz, hogy ha félidőben 5.8-6.0 körül áll, akkor inkább fennhagyom, mert legalább csinált valamit, nem úgy mint az aki ugyanannyin áll mint a kezdősípszónál... :)
Na de 4.valamennyi... -
korbin555 #92477 Azt majdnem elfelejtettem,hogy győztes meccsen is 4,1-et kapott.A maga nemében ez is valami rekord lehet. -
korbin555 #92476 Jó játékos,de szlovák,nem magyar.Jelenleg fegyelmezés céljából a tartalékban van,mert az utolsó öt meccsen 5,94 átlagot "produkált".Valami baj lehet a fejében, már négyszer kapott fizetéslevonást is.Egyfolytában dumál,veszekszik,a főnökség már rám is szólt,hogy lépjek valamit.Normális körülmények között már régen átadólistán lenne,de meghagyom az utódomnak.Soós. -
BetonK #92475 Ha a ratingból indulok ki igen jó lehet, Litsios 4.8-at kapott, ha jól tudom ő a házi gólkirály :) -
Zenszkij #92474 Szerinted? Az 5.5-ös match rating nem árulkodó? :D -
BetonK #92473 Magyar a kezdődben?
Milyen? -
Zenszkij #92472 Végre egy kiválóan teljesítő magyar a BL-ben. És nem generált!!!! :D -
Rálövi innen, és még a kaput se találja el. Megvan, mit gyakorlunk a következő edzésen. -
korbin555 #92470 Egy BL elődöntőt elveszítettem idegenben lőtt góllal.Most egy EL elődöntőt viszont megnyertem idegenben lőtt góllal.Meccs.A nagy örömre való tekintettel három játékosom viszont elbúcsúzott egy heti fizetésétől,a gyalázatos teljesítmények miatt. -
Gerdzso #92469 Valaki megtudná mondani, hogy Sam Walker (Chelsea GK) mennyire lesz jó játékos? Egy PRL szintet tudja majd hozni? Mert most a Colchesterrel úgy tűnik lesz lehetőségem igen jó áron megvenni. :) -
realik #92468 na megvolt a sorsolás. kiváncsi vagyok hogy jövünk ki belőle. mindegy eddig eljutni is meglepő volt. -
korbin555 #92467 Én meg valamelyik szezonban egyetlen döntetlent sem játszottam.Arra mennyi esély lenne? -
real22 #92466 én a juventussal most kezdtem 7-17-0 így álltam nem tudom mi lehetett a baj de azért 17 döntetlen elég brutális -
korbin555 #92465 Sok dologban egyetértek.Vannak még itt érthetetlen dolgok.Megtiltottam a kapusnak,hogy előrerúgja a labdát,csak a védőknek passzolhat.Általában be is tartja.Általában.Ha olyan kedve van,akkor meg rugdalja előre ész nélkül.Pofozzam fel?Ráférne még egy-két patch a játékra.Nem tetszik,hogy az SI igen karcsúra vette az idei játékot.A 13-hoz képest valahol elvesztettek 3Gb-ot. -
de olvastam már h másnak se jön semmi össze, de inkább ez a ritkább. lassan inkább az a közvélemény h ez a jelenlegi patch túl könnyű. gyakorlottság meg direkt azért van a játékba h nehezebb legyen. elég gáz lenne megadod a játék elején a taktikát és kész. megcsinálod a taktikát az elején utána időt kell hagyni, max apróságokat változtatni. alapból ezért jó ha valaki az elején nagyobb csapattal kezd könnyebb bele tanulni a játékba. -
elég mozgalmas meccsel kezdődött az idei bajnokság :) ezt a srácot linkeltem is télen mikor megvettem, ebben a mentésben még aranylabdát fog nyerni, nyakam rá!
-
Nem kéne sok utasítás persze - de nálam per pillanat semmi nem működik. :(
Nekem az a furcsa, hogy csak én szívok ezzel? Másnál minden rendben? Ahhoz azért nem kell gyakorlás, hogy azt mondja az edző, hogy gyerekek mai meccsen mindent rúgjatok előre.... oszt mégsem ez történik. Nincs olyan taktika amivel a gyors csatáromat ki tudnám ugratni. Hiába áll jó helyen, hiába nem kéne csinálni semmit csak kis túlzással a közelébe "b***ni" a labdát nem történik meg. Pedig ehhez nem kell ész csak betartani a taktikai utasításokat. Ráadásul mintha butább is lenne a programnak ez a része, kimerül néhány csapatutasításban meg néhány individualban és kész. Ha valóságban a jobb hátvédnek azt mondom, hogy ne foglalkozz semmivel csak rúgd előre a labdát a Cissé majd megoldja akkor az úgy van. Itt hiába állítom be neki csak tiki-takázik (legtöbbször az ellenféllel) és nem a játékos a béna, a Div2 legjobb jobbbekkje. Szóval én most kurva ideges vagyok egyébként. :( -
de az se megoldás ha folyamat változtatod mert akkor meg nem tudják megtanulni. ez nem úgy van mint régen h megcsinálod hupsz 1 hónap és maxon van a taktika. meg szerintem irtó felesleges rohadt sok utasítást adni, szerintem 6-8 bőven elég, főleg ha nem is minőségi csapattal vagy. -
korbin555 #92460 Már éppen kezdtem hinni a sajtónak,hogy verhetetlenek vagyunk.Hát nem.Szeptember óta nem vesztettünk meccset(igaz,akkor hármat is),most egy hét alatt kettőt.Tabella. -
Hát igen, de pl a 2012-ben frankón beállítgattam minden apróságot meccsek alatt és öröm volt mikor azt viszontláttam. Itt 14-ben hiába állítok bármit köszönöviszonyban sincs azzal mint ami a pályán folyik. Olyan dolgok történnek ellenben ami miatt azt gondolom erősen béta ez a match engine még. Kár mert maga a játék tetszene, de így azért erősen romlik az élvezeti értéke.
Egyébként túrtam már olyanokat is, hogy megnéztem a játékosok pass statját - papíron már nekem van a legerősebb csapatom a DiV2-ben mégsincs három passz egymáshoz. Most mindenféle keretet kimerítve, a többszörösét kínálva egy játékosnak csak, hogy egyáltalán idejöjjön vettem egy olyan játékost akire azt írja, hogy még DIv1-ben is leading star lenne - ehhez képest köze sincs a játékhoz 8m-re rúgja a kapu mellé és a 3m-re álló társhoz sem tudja odapasszolni... Szerintem ebben a játékban símán előfordul, hogy a Balassagyarmat elveri a Realt 5:1-re. -
újabb régi AEK játékos tér haza, Kapitányos :D
-
Gerdzso #92457 Sam Walker(GK) vélemények? Milyen kapus lesz? :D -
mivel az egész taktikám a labdabirtoklásra épül, tulajdonképpen nincs is más dolgom, mint lerabolni a barca fiataljait! 
-
ez is igaz, de értékei is jók a csapathoz bőven+be is baszna nem lenne jó görög 2be :D -
"a kevesebb néha több",én már évek óta nem baszakodok az egyéni instrukciókkal,csak team instructions-t nyomatom. Mivel egyre nehezebbek,összetettebbek az FM-ek,valószínűleg nem is fogok már alkalmazni egyéni instrukciókat,ideibe is megvagyok nélküle -
korbin555 #92453 Legalább nem kell félned,hogy lesérül a válogatottnál. -
Húspiac :D -

-
na ki tért vissza? :D
-
és még a felénél sem tartok, dolgozunk a directorral közösen 
tovább is van, mondjam még? :D -
No nem tudom ti azt próbáltátok-e már, én most vagy tíz meccset lejátszottam így, próbálgatva:
-Ha nincs semmi team utasítás, semmi egyéni taktika csak felhajigálom a játékosokat akkor nyerek, és a védők is normálisan mozognak
- Akármit (szó szerint akármit) állítok ezeken, onnantól a védők összevissza rohangásznak, és a labdabirtoklásunk is a béka fenek alatt. Természetesen kikapunk, de ha véletlen nem kapunk ki akkor is kapok 3-4 gólt max egyel többet rúgunk. Az akármi állítás alatt meg azt értem, hogy ha egy csatárnak adok valami spéci utasítást akkor már ez történik.... elég érdekes. -
Ez azért speciális, mert csak a Parmanál ekkor a forgalom, nem? Mondjuk az 50%-os mizéria bosszantó. -
az olaszoknál ez megy ja,főleg a Genoa meg a Parma,néztem most ősszel a Juve-Genoát asszem,és ott mondták,hogy volt olyan nyár,amikor papíron 120 játékosa volt a Genoanak -
imádom olaszországot... az egész nyaram avval megy el, hogy a különböző lejáró kölcsönökből, illetve 50%-ból kivásárolt játékosokat a tartalék- és ificsapatból el tudjam adni, és legyen fizetési keretem igazolni a felnőtt csapatba. csak hogy be tudjátok lőni, 196 játékosról beszélünk!