104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1. nem béta, béta ott már jött/ek javítások a játékhoz, és jelenleg is fejlesztenek a vezetők
2. visszatöltéssel mi értelme a játéknak? úgy könnyű mindent megnyerni, ennyi erővel az ingame editort is használhatnád, adnál magadnak +1000m-t meg reput és megvehetnéd ronaldot meg messit
3. fm13 a legjobb fm volt az összes közül beleértve a készítők régi cm játékait is, végre voltak igazi kihívások, nem az volt h 2 játékos egy taktika és végig vered a világot -
Hát én már a múltkor is kapásból 10 órdító hibát (nem kicsit nem néha fellépőt) összeírtam gondolkodás nélkül. Ha ez szerintetek jól van így... hát nem tudom. -
Zenszkij #92842 Már mért lenne béta? Szerintem semmi gond nincs vele. A béta óta rengeteg bugot kiküszöböltek. -
Hát szerintem meg az a minimum ekkora bugok kiküszöbölésére.
Egyébként nekem az a furcsa, hogy a játék mióta létezik azóta szenved ugyanazoktól a bugoktól. Ezeket miért nem képesek évek óta kijavítani? Ráadásul csak én vagyok az egyetlen aki szerint alapvető utasítások hiányoznak a játékból. Képtelen vagyok elhinni, hogy egy normális bétateszter ezeket nem látja, nem jelzi, nem javasolja. Pedig nem éppen olcsóságáról híres a játék. (A 2013 ezért is maradt ki nekem mert meguntam, hogy mindig egy bétát adnak teljes játék áron anélkül, hogy komolyabb változásokat eszközölnének, idén nem bírtam ki és jó is a játék de az, hogy ez egy béta program évek óta az most is látszik rajta). -
save/load azért azzal nem dicsekednék -
korbin555 #92839 És még egy kis lépés. -
korbin555 #92838 Mindig csak egy kis lépéssel előre. -
korbin555 #92837 A játék indításakor,(75 ezres adatbázis,1100 magyar staff között)egyetlen edzőt találtam,akinél a taktika érték egyáltalán eléri a 15-öt(Pölöskei).Technika értéknél is egyet(Dankó),aki ráadásul fitness coach(!),defending-nél egyet sem.Attacking szintén egy van(Petres).A legjobb magyar edző Diszt Péter(kapusedző)négy csillagos,és 125 a CA értéke.A játék indításakor tehát az edzőink "színvonala" pontosan a játékosainkkal egy szinten mozog.Hogy csináltál ebből felnőtt,és ifi szinten is 5 csillagos edzést,amikor ahhoz legalább 8-9 világklasszis magyar edzőre lenne szükség?Vagy a játék egyszer csak elkezdi generálni a szuper magyar edzőket?Ezek szerint tehát te tudsz valamit,amit én nem,ami nem baj,de megoszthatnád a tudásodat a szerényebb képességű menedzser kollégákkal. -
real22 #92836 köszi -
Nos ezek az eredmények teszik nevetségessé a játékot. Még jó hogy van save/load gomb. Nyomtam is egy loadot rögtön meccs után... :(
-
Az a steam neved kell, hogy legyen. -
fordjee #92833 65844. :)
De a nevem ismeretlen, az miért van? Hogy kell ott megjeleníteni valami nevet? -
fordjee #92832 Ez lett a meccs vége
Tabella
BL , Cszka Moszkva jön a 16 között.
Igazolások 1
Igazolások 2
De azt hozzá kell tennem mindenféleképpen, hogy az első évben kb. a feléig jópár meccset visszatöltöttem. Azóta nem, de azért biztos sok mindent befolyásolt. -
Az FM menüben található Leaderboards listán hányadikok vagytok? :) -
real22 #92830 hogy állsz a roma-val?? -
fordjee #92829 Ebből gól lett ,ráadásul nem kontra, kapusuktól indult kirúgással. Azt tudnám, hogy mit néznek ilyenkor a védők... -
Ezt nem nagyon értem - nekem 90%-ban magyar a személyzet - minden részre találtam 19-20as értékkel rendelkező edzőt. Vagy mit értesz az alatt, hogy nem lesznek jók? Majd az összes edzés értékem 5 csillagos felnőtteknél és ifiben is. Erre mindig nagyon figyelek. -
Solt #92827
-
Balázs 17 #92826 Ezeket milyen beállítással töltöd be? -
Azért Holmant is fel lehet úgy építeni, hogy ne legyen teljesen nulla.
Nyilván így 2018-ban már esélye sincs a kezdőre, padra is csak néha fér oda, de a semminél jobb.
Az ifikhez nagy szerencse is kell, de azért lehet egy-egy jobbat találni magyar szinten is, ha az ember fordít rá lóvét és végigfejleszti az összes ehhez kapcsolódó dolgot.
Pl Illés.
-
Mint egy falat kenyér :)
Itt tologatom a tízezreket, hogy akár csak edzőt tudjak szerezni, erre egy használhatatlan, tőlem kölcsönben lévő kutyaütőért beajánlanak 4,5 milliót. Nem is értem, 2 milliót ér.Vigyék. Ha nem írja alá valamiért, lófejjel fog ébredni reggel, szólok az ukrán barátaimnak. -
korbin555 #92823 Döntően igen.80% youth rating,10% game importance,és 10% state of development.Néhány országban meghökkentően magas a youth rating,mégsem árasztják el a világot csodagyerekekkel.Például az USA-ban a futball,mint sport, teljesen jelentéktelen.Hiába a nagyon magas youth rating,az csak arra elég,hogy rendszeresen felbukkanjon néhány nagyon jó játékos,esetleg pár évenként egy világklasszis.Ilyen még Kína is,de ott az alacsony state of development is hátráltatja a jó ifik felbukkanását,így ott még ritkább a jó játékos.Vagy még inkább Egyiptom,ahol angol szinten van a youth rating,de a state of development ott is alacsony.De még Brazíliában sem a bokorban teremnek a wonderkid-ek.A nagy nevelő kluboknál mind kiterjesztett youth recruitment van,és világklasszis head of youth development dolgozik.Ezeket itthon is el lehet érni,csak a fafejű vezetők miatt általában hosszú évekig tart.És ez még csak az alap,mert kell a jó youth facilities, és youth coaching.Ha minden egyben van,akkor jönnek sorban a remek képességű ifik.Csak ugye nem nálunk,mert itt a youth rating egy nulla. Itthon toborozni kell ezerrel,aztán nagy pénzeket csinálni eladásokból. -
korbin555 #92822 Ukrajnából.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ki beszél itt sztárokról?Egy magyar karrier kezdése előtt egy nagy adatbázissal betöltöm az összes Közép-Kelet Európai országot,és Dél-Afrikát.Régióként,külön-külön Észak,Közép,és Nyugat-Afrikát.Akkor már induláskor rengeteg olyan játékost lehet találni,akik egy szinttel jobbak a magyaroknál.Ukrajnát csak példának mondtam,de nagyon jó példa.Ott még a másodosztályban is sok olyan van,akik röhejes fizetésért is eljönnek ide,és sokkal jobbak a magyar átlagnál.Aztán ezekre a helyekre mindenhová scout-okat küldök. Azért is kell a nagy adatbázis, mert rengeteg a staff is,és a külföldi scout-oknak nagy a rálátása azokra a területekre,ahonnan származnak.Még olyan országokban is találnak játékosokat,amik benne sincsenek a játékban.Pl:Egyiptom,Ghána, Elefántcsontpart,Nigéria,etc.Az meg már csak a scout képességeitől függ,hogy milyenek lesznek a felfedezettek.Szóval már nagyon hamar ki lehet/kell nőni az NB1 szintjét,ha nem akar valaki helyben toporogni.Sajnos jó magyarok nem lesznek a játékban,ahogy jó személyzet sem.Nemzetközi személyzettel kell körülvenni magunkat,így drasztikusan emelkedik a megfigyelt terület,ahonnan válogathatunk.Az meg a pénzünktől,és a reputációnktól függ,hogy kiket tudunk idehozni.A fiatal afrikai gyerekekkel meg nagy üzleteket lehet csinálni.Van lehetőség az aránylag gyors kiugrásra,csak ki kell használni.Magyar szinten két évnek elégnek kellene lenni,hogy kilógjunk a mezőnyből.A nemzetközi szint már egy külön fejezet. -
de honnan szeded az ukrán sztárokat? -
korbin555 #92820 Erős liga,jó csapat.Lehet alkotni. -
Zenszkij #92819 Végül itt kötöttem ki. Kaptam 21 milla eurót igazolni, továbbá 525K eurós fizetési keretet. Elvárás az európai kupába való kijutás. Fincsi lesz. -
ha már skinnel tudtál szolgálni, a logo packkal is kedveskednél? :) -
korbin555 #92817 "Csak azt nem értem, hogy én még 600K-ért vettem akkor most miért csak a felét éri?"
Azért,mert rossz üzletet kötöttél.Még annyit sem ér.Azért a pénzért öt olyan ukránt hoztam volna,hogy 15 pontot verek a másodikra is.Gondolom,2016 körül jársz.Arra az időre ilyen embereknek már a tartalékban lenne a helye.Feltéve,ha nemzetközi szinten is szeretnél elérni valamit.Ha nem,akkor nem szóltam,és még nyolc évig legyen ő a sztárod. -
előkaptam a CM 03/04-et,és eléggé érdekes azt tapasztalni,hogy amíg a legújabb FM-ben 1 hónapot lenyomok,addig a 10 éves CM-ben azidő alatt kb csak pár napot :D De a hangulata kárpótol a lassúságáért,még mindig nagyon komoly gamma :)) -
Íme a sztár :)
Csak azt nem értem, hogy én még 600K-ért vettem akkor most miért csak a felét éri?
[IMG][/IMG]
-
Úgy nézem bajnokok leszünk :)
Valahogy az évvégére belendültek a srácok. Előbb az előttünk álló Videotont vertük meg otthon 4:0-ra majd a mögöttünk lévő Debrecent idegenben 0:3-ra. Holman klasszis teljesítményt nyújtott (mi lesz ebből a srácból később??), és a jobb szélsőm Barlaser is kivette a részét a POM címért folytatott harcban. Gogog most megyek mert kezdődik a Debrecen ellen a kupadöntőnk :P -
Én úgy értelmezem, hogy a komplett összeget. És majd ő osztja. -
Zenszkij #92812 Jelentkeztem a Trabzonsporhoz, volt állásinterjú, de egy hónapja semmi. Lehet én is elküldöm őket a francba. -
korbin555 #92811 Mielőtt a Sevilla-hoz kerültem augusztusban,a Valencia hívott állásinterjúra,de semmit nem reagáltak,hogy ment a dolog.Mentek a napok,eltelt egy hét,aztán újra interjúra hívtak.Ugyanazokra a kérdésekre ugyanazokat a válaszokat adtam,erre azonnal felvettek(volna),mert elküldtem őket a büdös francba.Túl nagy ember vagyok én már ahhoz,hogy velem bárki is szórakozzon.Másnap jött a Sevilla,és azonnal lett állásom.A Valencia meg felvette helyettem Laudrup-ot.November 14-én rúgtunk nekik egy négyest,még aznap kirúgták a szerencsétlen dánt.Jót röhögtem rajtuk.Most valami Symonenko nevű ukrán a menedzser,de a 13.helyen kínlódnak, pedig a 4.helyre várta őket a média. -
Gerdzso #92810 A részletre fizetés hogyan működik?
Azt kell megadnom, hogy havonta mennyit fogok fizetni vagy azt hogy mennyi idő alatt fizetem ki azt a bizonyos összeget? :D -
Zenszkij #92809 Nos véget ért 3. szezonom a Bayern élén. 3 év, 2 bajnoki cím. Utolsó évben a 93. percben buktuk ugye a bajnokságot. Ezzel ellentétben azonban A ManU ellen megnyertük a BL döntőt, a Wolfsburg ellen a kupát. Így hát a Norwich után már a bajorokkal is a csúcsra jutottam ebben a karrierben. Jöhet a következő állomás!BL döntő. Kupadöntő. A csapat. Kíváncsi vagyok ki teszi meg értem majd az első ajánlatot! -
Kösz, ezt már leszedtem, valami nem tetszett benne :D -
korbin555 #92807 Nem akarlak elszomorítani,de indításkor(2013)egyetlen görög wonderkid sincs a játékban.Az a shortlist egy vicc.Az egyetlen,akiből egész jó játékos lesz,az Stefanos Kapino.Aztán csak a nagy csend... -
Zenszkij #92806 ehun ni :D -
Nyah ilyenkor mivan? Szerződés hosszabbítást kínált a klub DE, jelenleg 1000EUR-t kapok 1 hétre és az elvárás velem szemben a middle table finish. Ehhez képest most éppen másodikok vagyunk erre a csóka ajánl nekem egy új szerződést 600eur/hétért? WTF?
[/IMG]