104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #92884 Behúztuk 2-0-ra az Atlético Madrid elleni rangadót.Négy fordulóval a vége előtt,először kerültünk a tabella élére.Négy aránylag könnyű meccsünk maradt,míg az Atlético még játszik a Barcelonával.Innen már csak mi veszíthetjük el. -
korbin555 #92883 2024-ben járok,és én is utálom a spanyol bajnokságot(a játékban),de itt a Barcelona most is nagyon erős.Az utolsó 5 évben zsinórban bajnokok,az elmúlt két évben BL győztesek,és még mindig a világ leggazdagabb klubja.Messi pedig szezon végén visszavonul.
-
ezért meg hasonlókért nem ér egy árva forintot se a spanyol bajnokság, még a valóságba is. nem hogy a játékba. am vidd őket csődbe :D vagy essen ki :D szerintem nem nagyon volt hasonló karrier még :D
am érdekes a játékba idén már láttam első szezonba kieső: Pool, Roma párost tavalyiba 2 év alatt Arsenalt 1 év alatt Pool, Spurst, Intert szóval azért hullanak nagy nevek mindig :D -
Zenszkij #92881 A srácoknak nincs középpályásuk...Hol van már Xavi, Iniesta, Tello, Fabregas....Ezt a balfax középpályát ami itt van. 4.-ek lettek, de nem lesz BL indulás, mert már csak 3 csapat megy onnan a spanyoloktól. Röhej, hogy a 2., 3., 4. is 76 pontos. Szegények :D. 30 éves algériai a legjobb kp. KATASZTRÓFA. -
szerződés bontás, szerződés bontás... :D -
Zenszkij #92879 Én elfogadtam, mert ez most nem a szimpátiáról szól, hanem az izgalmakról :D. Katasztrófa a pénzügyi helyzet. Sok a kivénhedt sztár. Suarez 35 évesen mit keres itt? Messi 34 évesen heti 205ezret keres. Lesz mit tenni. -
oda akkor se mennék ha csak az egy lehetőség lenne :D spanyol bajnokság számomra teljesen unszimpatikus. csak az az egy bajnokság lenne akkor nem is fmeznék :D -
Zenszkij #92877 Hoppá. Vannak opciók. Manchester City, AC Milan, Barcelona, Arsenal....2022 van. Barca 2013 óta nem lett bajnok. Nehogy ott kössek ki :D. -
Zenszkij #92876 Véget ért a bajnokság.
Ilyen kevés ponttal rég nyertek orosz bajnokságot. Szerencsénkre nagy körbeverések voltak, és a végén sikerült behúzni a meccseket. Utolsó fordulóban is volt izgulni valónk, mert ha kikapunk akkor ugyan pontegyenlőség lesz a Spartakkal és jobb a gólkülönbségünk, de playoffot kellett volna játszani pontazonosság miatt velük a bajnoki címért. Röhej de az utolsó fordulókban nem játszott a gólkirályom, mert 7 hónapra még őt is lerúgták... Legjobb igazolásom. Mi lőttük a legtöbb, 66 gólt és kaptuk a legkevesebb 26 gólt. Baromi jó kis gárdát sikerült itt összehozni. Élményszámba mentek a meccsek.
Nem tudom mi legyen. Nem számítottam rá, hogy első évben bajnok leszek. Lehet lemondok és irány tovább, de lehet maradok. Habár a BL-ben ezekkel a gyerekekkel nehéz lesz vitézkedni.
Meglátjuk.
-
korbin555 #92875 Az ideiben még nem kezdtem magyar karriert,csak a 13-ból tudok példát hozni.Ott képtelen voltam magyarokkal nagy sikereket elérni.Túlságosan lehúzta az SI a youth rating-et.Ezen semmiféle top,meg excellent kategória nem segített,pedig mindenem megvolt hozzá.Hogy a kieséses szakaszt magyarokkal el lehet-e érni,azt kétlem.Szerintem aki magyarokkal akar a BL-ben vitézkedni,az nem fog menni.De csináld meg,ne hallgassál rám.Nálam a 27 éves karrieremben két magyar volt,aki elért egy tartalék szintet a többszörös BL győztes csapatomban.A válogatottunk mégis két évtizeden keresztül a nálam nevelkedett játékosokból állt fel,mert messze kilógtak a magyar átlagból.De velük soha nem nyertem volna BL-eket,az biztos. Amikor kinőttek az ifiből,fillérekért eladtam őket a többi magyar csapatnak.(+40%,természetesen)Néhányan százszoros válogatottak lettek,de az én csapatomban csak koloncok lettek volna. -
real22 #92874 valaki nekem el magyarázná financial fair play szabályát -
Zenszkij #92873 Na elértem az orosz féltávhoz, ami azt jelenti, hogy 20 meccs a 30-ból már lement decemberre. Következő forduló márciusban lesz. Így állunk. Krasnodar városa átvette a futballhatalmat Moszkvától. Ennyire azért nem vagyunk jók. Kikaptam egy Uraltól idegenbe 3-1-re. 3szor lőttek kapura, mi 10szer. Ki merem jelenteni, hogy cél a bajnoki cím. Ha megvan egy év után lépek is innen. -
gamling3 #92872 És hosszabb játékokban milyen magyar játékosokat kaptál? Volt olyan játék, ahol BL kieséses szakaszba lehetne jutattni szerinted egy döntően magyarokból álló csapatot? -
full back automatic,nagyon erős csapatnál wing back attack is mehet -
fla #92870 Sziasztok!
FM14-ben a szélső-hátvédeket milyen "felfogásban" játszatjátok?
(bármit is rendelek hozzájuk 7 osztályzatnál nincs jobb, átlaguk szintjén 6.2-6.4-t hoznak, pedig elvileg jók. )
Formáció egyébként 4-2-3-1. Szélsők IF-A, a két mc közül egyik BWM-D, a másik, pedig APM-S szereppel játszik.
Köszönöm -
korbin555 #92869 Jó lesz az.Látom Krasznodar meg futballváros lesz,mint Moszkva.Két csapat az első két helyen,nem rossz.
Én meg itt tartok most.Ez a piszok Atlético már fél éve nem hajlandó kikapni,most ruházták meg a Real Madridot is.Még jönnek hozzánk,de lehet,hogy az is kevés lesz nekünk. Sebaj,akkor majd jövőre.A kupában már döntőben vagyunk,ellenfél a Barca lesz. Az EL negyeddöntőben meg a Granada próbál majd keresztbe tenni nekünk.Ha továbbmegyünk,akkor meg az előző csapatom,a Kayserispor lehet az ellenfél. Pikáns lenne,de ez a Sevilla sokkal jobb csapat náluk.
Mára kiléptem,majd reggel befejezem ezt a szezont.A nap hátralévő részében megnézem,mi a véres valóság az NB1-ben. -
Zenszkij #92868 Igen ajánlgatták nekem Kalashnikovot az ügynökök :D, de nem kellett. -
Zenszkij #92867
Oppácska. Vezetjük a tabellát, habár illúzióim nincsenek, de nagy eredménynek tartom.
Itt vannak eddigi meccseim. A tavalyi bajnok elleni vereség fájó pont, mint ahogy az Anji elleni vereség is az. Végig jobbak voltunk. Nem baj, a többi eredmény kárpótol. Van egy magyarom is, Bódi Ádám. Góllövő császárom: Buljubasic.
Tavaly hatodikok lettek, de sajnos az EL elmaradt a kupamásodik miatt, aki a Lokomotiv Moszkva lett, és ők indulhattak. Idén még fogalmam sincs mi a célom, meglátjuk mire megyünk a rövid paddal, mert sajnos nincs sok játékosom. Szerencsére azonban vagdaljuk a gólokat. 22-t vertünk 8 forduló alatt.
-
korbin555 #92866 A Dinamo Moszkvánál volt egy Kalashnikov nevű csatárom.Valami gond lehetett a fegyverrel,mert csak lőtt,de nem nagyon talált.Uzi nevű izraelit meg nem találtam a játékban. -
Zenszkij #92865 Akkora gólokat verek ezzel a Kuban Krasznodarral, hogy hihetetlen! 20-30 méterről megsuhintja az orosz kölök a labdát és ott vigyorog a ficakban. Szegény Dinamo Moszkva, otthon kaptak egy laza ötöst :D. Nemsoká tolok képeket. -
köszi -
korbin555 #92863 Tessék. -
Korbin be tudod linkelni azt a db frissítést ami folyamat frissül? -
Gerdzso #92861 Michael Ngoo-t megtudnátok nézni, hogy milyen játékos lesz úgy 2018-2020 között? Ingyen jött hozzám, de nagyon el akar menni és kaptam egy elég jó ajánlatot érte(500k) így gondolkozom az eladásán.
Előre is köszi! :)
-
korbin555 #92860 Azért nekem van valami ami tetszik,pedig szerintem is bug,de nem érdekel.Van egy pont a pályán,a 16-os sarkától két-három méterre kifelé,ahonnan ha szabadrúgást lövünk, már dőlök is hátra,mert jöhet a középkezdés.Még az is mindegy ki rúgja.Ha azon a környéken szabadot rúgunk,az gól,mese nincs.Még az sem számít,milyen csapattal vagyok,mert az összesnél így volt.Ezzel hamar meg tudtam békélni.
-
farferi #92859 Nem szeretnék senki mellé állni, megértem mindkét oldalt, de számomra is kicsit csalódás a játék.Nem az, hogy kikaphatok bárkitől, hanem nem élvezetes a meccs.Gólt nagyrészt szögletből, lepattanóból, véletlenül szerzek.
Nem azért mert béna vagyok(persze az is belejátszhat) , hanem a legnépszerűbb megtalálható taktikákkal.
-
Értém én értem, de akkor az FM12-ben miért nem voltak ilyenek? Ott valahogy csak megoldották. (Sőt továbbmegyek régi CM, FM-eknek pont az volt a húzóerejük, hogy totál realisztikus eredmények születtek, olyanok amik akár holnap megeshetnek. Ezzel lett nagy és híres a játék, és ezért utálták a konkurenciát. Most ezt a kukába dobták) -
nem azt írtam amit gondolsz de ez nem az én hibám h nem tudod értelmezni... igen törekedni kell rá, de SOHA nem fog olyan lenni mint a valóság, MERT EGY JÁTÉK, és 10 év múlva se lesz teljesen olyan mint a valóság. -
Nincs ilyen én is próbáltam, kérdeztem. Nem lehet a mostaninál ilyet elővarázsolni (pont ezekről beszélek) :( -
A másik olyan ordító hiba amivel nem lenne pofám kiadni a játékot az a labda unrealisztikus mozgása. Olyan taktika ebben a játékban nem létezik, hogy a gyors játékost kiugratod hosszú indítással mert ahhoz lassú a labda, az összes játékos odaért ahova leesik, némelyik játékos gyorsabban fut mint a labda. (csoda, hogy nem indítja magát). Ez megint egy olyan hogy már néhány meccs után látványosan kijön és csak az én szemem szúrja? Egy ilyen játéknak ezeknek kéne hibátlanul működnie. Vagy én vagyok itt az egyetlen aki valaha focizott? (Sőt alap edző papírom is van ha már itt tartunk - de azt nem hozom fel mert elfogadom, hogy egy játék nagy limitációkkal, korlátolt lehetőséggekkel - de azért a nyilvánvaló és óriási BUG-ra ne mondjuk már rá, hogy az úgy jó) -
korbin555 #92854 Sőt továbbmegyek,BL címvédők is.Én is remélem,hogy "csak"elszámolták magukat, mert a második lehetőség elég ijesztő,hiszen akkor bárkivel megtörténhet. -
Most tényleg meg akarod magyarázni hogy a 2:9 reális? És ennek a játéknak az a lényege hogy VALÓSÁGOS LEGYEN. Ha nem arra törekszik akkor játszhatnának benne elfek meg törpök és akkor úgy is kezelnénk. De valós játékosok vannak benne, valós klubok - tehát az egyértelmű törekvés, hogy valóságos legyen. Nos a 2:9 nem az, akármilyen űrtaktikával jön az ellenfél. Mutass egyetlen ilyen példát és elhiszem, hogy az. De tudod mit ha a Real (még csak nem is Barcát írok) ebben az évben bármikor kap 9-et egy ötödik helytől hátrébb lévő csapattól akkor meghajolok előtted. Csak egyszer az évben. (mert a játékban egy szerzon alatt több ilyen is előfordul).
És mivel nálam (és ahogy nézem a netet másoknál is) ez gyakran előfordul ezért ez egy ordító bug amit 2 nap alatt kéne foltozniuk - de már kezdem érteni ha a béta tesztelők is olyanok voltak mint ti, hogy ááá ez nem számít ez játék, ez jó így.... akkor tök érthető, hogy miért hemzseg ilyen hibáktól. -
visszatöltést hiába magyarázod meg h miért.. ha megcsináltad. meg ne a valóságból indulj ki mert egy játék soha nem lesz olyan mint a valóság. am olyanra gondoltál már h a taktikádnak megvan az ellenszerre? minden taktikának van egy mumusa, ami ellen nagyon nem megy a játék. -
financial fair play áldozata lett akkor a csapat,legalábbis remélem,mert ha bug,akkor az nagyon gáz -
farferi #92850 Le vagyok maradva. úgy látom.Én a 10,11,12-el játszottam, mindig sikerült olyan taktikát csinálni, találni ahol sok üresbe futtatás, gólhelyzet volt.A mostaniban én ilyet még nem nagyon láttam, csak a géptől.kipróbáltam jópárat amit találtam, nyeregetek is de nem túl élvezetes amit látok.Nem vagyok egy taktikai zseni de most nekiállok, ehhez kérnék segítséget.Olyat szeretnék ahol üresbe befutnak a játékosok és úgy kapják a labdát, legyen sok a ziccer.Mik az alapvető beállítások ilyen játékhoz?
Nem az érdekel , hogy mindig nyerjek, hanem látványos, támadó legyen a foci.
Köszönök előre is minden tanácsot. -
korbin555 #92849 Már tavasz van,de csak most vettem észre,hogy a Barcelona nem indult nemzetközi kupában ebben a szezonban.Tavaly megnyerték a bajnokságot,még sincsenek ott a BL-ben.A második Real,a harmadik Atlético Madrid,a negyedik Valencia ott van,de ők nincsenek.Mivel csak egy éve töltöttem be a spanyol ligát,nem ismerem az előzményeket.Kizárhatták őket,vagy valami bug lenne,nem tudom.Mert ha bug, akkor elég kapitális.Nem mintha fájna értük a szívem,csak furcsának találtam.Barcelona. -
"2. visszatöltéssel mi értelme a játéknak? úgy könnyű mindent megnyerni, ennyi erővel az ingame editort is használhatnád, adnál magadnak +1000m-t meg reput és megvehetnéd ronaldot meg messit"
Rosszul gondolod. Én nem töltök vissza mindent, nem arra megyek, hogy mindent megnyerjek - de azért ne magyarázd már meg, hogy a 2:9 egy normális eredmény. Láttál már ilyet valaha? Kötve hiszem. (Kiegészítésképp hozzátenném, hogy ne a nevekből indulj ki ez az eredmény olyan mintha a mostani Schalke mondjuk 9-et gurítana holnap a Bayernnek. Elvileg megeshet? Elvileg. Esélye? 1:10000000 minimum. Mellesleg az újrajátszások megerősítenek abban, hogy néha a gép nagyon elszámolja magát. Ez a meccs visszatöltve egy szoros 3:3 lett ami teljesen reális lehet még akkor is ha a media easy victoryt vizionalizált NEKEM.) -
Egyébként meg sokkal értelmesebb lenne az ilyen benga limitációk helyett mondjuk tetszik/nem tetszik rendszert bevezetni. Nézed a meccset és értékelnéd amit látsz. Ha tetszik amit a játékosok csinálnak akkor likeolod és abból próbálnak meg aztán minél többet. Ami nem tetszik az meg dislike és azt próbálják elhagyni. Mert az vicc (és szerintem hegynyi bug, hogy ha a játékosom egy bizonyos szögben viszi a kapusra a labdát akkor mindig véd a kapus. Amikor 19 éves a játékos és a 10. meccsét játssza akkor még érteném, de 30 évesen 600 meccsel a háta mögött is pont ugyanaz fog történni). -
Zenszkij #92846 Igen FM 13 kemény volt. Ez a 14 is jó, de érezhető némi apróbb könnyítés, mind a taktikai felületen, mind a scouting rendszerben, ami még élvezhetőbbé tette. -
az FM13 tavaly ilyenkor számomra még játszhatatlan volt,de erre az idei FM-et már most sokkal jobban érzem,mint a tavalyit,több is a sikerem már most.