104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
haha ezen jót röhögtem h "kamikaze" :D -
0-2,utána a csíkszemű Nagatomot is kiállítják :DDDDDDDDDD hát ezt nem hiszem el,beszarás. a kamikaze kurv@ anyját :D -
Verona - Inter 30. perc 0-1-nél Duncan piros...na jó,a meccs után lesz egy komoly kis elbeszélgetés,és fizetés megvonás azoknak akik mostanában ki lettek állítva. És finomítok a taktikán. Ezt nem lehet eltűrni,hogy ilyeneken menjen el 2 vagy esetleg 3 pont is... -
Én a játék első 3-4 szezonjában sosem szoktam 1 milkát kiadni játékosra, rossz hatással lenne a büdzsére. Nem tudom neked mennyi lóvé volt a kasszában a Diósgyőrnél, nálam sajnos nem túl sok.
Most az utolsó 2 szezonban volt 1-2 2m körüli vételem, de persze minden szezoban elmegy 3-4 játékos akár ennek a triplájáért is, szóval kitermelem a pénzt :)
Meg amit Te is írsz, végre a bl-es tv-s pénzekből is rendesen kapunk, így azért könnyebb.
Csak furcsállottam a fizetést, nálam a 3. szezonban, hasonló eredmények miatt kb 8000 euro lehetett a max fizu hetente, pedig áttoltam oda az igazolási pénzt is.
Azóta azért már jobb a helyzet...:P -
az ideiben meg a tavalyiban már editorozni se kell,vannak a játéknak amúgy is ilyen betegségei,én a Vidibe első évem után eltudtam volna hozni Toivonent,csak a fizetési igénye nem volt összhangban a vezetőség által engedélyezet bérekkel. Szóval 3 év után még az is lehet,hogy egy City küldjön borsodba játékost -
Nálam is sok volt a piros, aztán a Get Stuck In utasítás helyett Stay on Feet és nagyságrendekkel kevesebb van. -
BetonK #93118 Köszönöm a "bókot", valakivel összekeverhetsz, én biztosan nem állítottam ilyet, editorban nem állítgatok semmit! Ami van az minden a játék műve.
Terminátor 14: milyen milliós átigazolásokra gondolsz konkrétan? legtöbb pénz, amit játékosra kiadtam, 1,5 millió $, ebből két darab volt, Kecskés és N'Djeng. Utóbbi fizuja 20k $ volt, most emeltem meg annyira, amit te láttál, cserébe viszont nem 3,5 milla a kivásárlási ára, hanem 7,5! Csak a BL-ből 50 millió $ jött be két szezon alatt a csoportkörért illetve a TV jogdíjakból. Közben azért sikerült egy-két playert eladni is...
-
a jó kurva élet bassza szájon Juan Jesust, hogy egy buta fasz,Inter - Roma rangadó,lehető legjobb kezdőmmel megyek ki,erre ez a cigány negyedóra után lekaratézza Emmanuelsont,egyből piros...oda az egész meccs...tavaly is számtalanszor eljátszották ezt velem,főleg szűrő poszton Cambiasso meg Mariga...de ezt a brazil cigányt is tavaly 4x küldték le idő előtt,mert nem tud úgy szerelni,hogy közbe ne törje el a másik lábát -
asd rossz kép :D
pénz -
LOL szinte már elköltöttem az egész átigazolási keretet, erre adnak még ennyit :D
pénzzzzzzzzzz :D -
rohadt labdabiztos :D kicsit Barcás :D -
Az milyen taktika már... Agyig feltölt védelem, 2 irányító... :) -
Ja meg ezt a Man City-s témát nem értem, nekem a 4. vagy 5. szezonban egy "gagyi" Lokomotiv Moszkvát dobott be a gép mint parent club.
Ráadásul nem is kértem. -
Valószínűleg akkor éppen nem követtem a topikot...
Nekem inkább a milliós igazolások tűntek érdekesnek, meg mondjuk Ndjeng fizuja se gyenge :D -
Egy-egy ilyen befigyel, de ez a 3 player így egyben elég erős. Emlékeim szerint BetonK régen is bevallottan editorozott. -
van pénz lóvéra :D kb. 0 állt az egyenlegünk feltöltötték és az egészet ide adták :D
átigazolási keret
de ez még mindig érdekes mert külföldi fórumon láttam már 2. évbe 75msat is -
Nálam is van egy-két ilyen példa. Kezdjük azzal, hogy 2. vagy 3. szezonban eljött hozzám ingyen Quaresma, aki akkor még csak 29 volt, szóval uff.
De a lent linkelt brazil César is 15-szörös brazil válogatottként jött ingyen, úgy, hogy nagy eredményeim nincsenek, Bl csoportkörből még nem is jutottam tovább. -
BetonK #93107 Cityben játszottak az utóbbi két szezonban: Silva 2 bajnoki+3 kupameccsen, Garcia: 0 meccsen, Jovetic 2 kupameccsen! :))
-
10 év múlva még talán reális is lenne,ha addig halmozod a sikereket a Diósgyőrrel,de 2016 nyarán azért egy David Silva,vagy egy Jovetic még bőven bőven világklasszisok,és bárhova beférnének legalább a padra...erre leküldik őket Borsodba,hát ez kész :DDDDDDD -
BetonK #93105 Szép aza felállás:)!
bakkerman: igen, nekem is eszembe jutottak ezek a szavak, lehet vissza is küldöm őket... Ami nem látszik a képen, hogy én egy petákot nem fizetek nekik, se fizut, se semmit. -
asd vb-re utazik az öreg 3s az argentinoknál.. Cambiasso,Zanetti,Campagnaro :D -
ez már vicc kategória...kurvára irreális -
na itt a beígért taktika. labdabiztos, támadó foci :D saját és olvasót tapasztalatok alapján készült. meccsek 90%ba mi irányítottunk, 60% körüli labdabirtoklás 20+ kapura lövés.
tac -
BetonK #93101 Nézzétek már a bejövő kölcsönjátékosaimat! :D:D
A Man City az anyaklubbom, ezek meg mind átadón vannak! :D -
bár ma még nem léptem be, de nálam címvédés és bl csoportkörből továbbjutás az előzetes cél(saját), bár az se lenne baj ha EL-be mennénk ott még lehet h lenne is keresni valónk. -
ja am,nem igazoltam sokat,nem is akartam,úgy érzem ez a keret elég lesz idén legalább egy 3. helyre,meg a BL-ben hátha tovább jutunk a csoportból,és jövő nyáron már belenyúlok a pénztárcába :) Ez az év egy átmeneti év lesz -
edzőim azt mondták rá,hogy "decent serie a playern" lehet belőle maximum,inkább elengedtem,had építsé máshol a karrierjét,nálam úgyis max padozna -
BetonK #93097 Az igen, jó kis játékosok, mennyi jó szabadrúgás lövőd van, ezekkel már szépen lehet alkotni!
Érdekes, hogy a Ruiz-t épp most találtam meg én is magamnak, bár nem tudom még leigazoljam-e.
Piu-t és Vadalá-t eddig nem ismertem, de nálam hulla gyengék ahhoz képest, nálad hogy ki vannak fejlődve! -
hát ez nem sok, am Crisetiget miért adtad el? foglalkozol vele akkor kilehet klasszissá nevelni -
Igazából első karrierem a full játékban, ezért ilyen tanulósra vettem a figurát, úgyhogy direkt nem voltak beszámolók, képek...:)
Bobó
Brandt
[URL=http://s12.postimg.org/xfhp8jbod/koltovich.png]Koltovich
Lisak
Martinovic
Piu
Ruiz
Tran
Vadalá
És még sorolhatnám :) -
igazolások,de inkább távozók vannak :DD
távozók 2. rész
végleges játékoskeret a szezonra
-
állandó kezdő volt mikor nem volt sérült, ha szarul játszott is erőltettem, meg Milito oktatta év közbe :D láttam róla egy két képet, szépen ki tud fejlődni, szóval muszáj erőltetni :D
Igazolásokat lenyomtad már? ha igen majd toljál képet :D -
BetonK #93092 2020-ra remélem nekem is lesznek jobb játékosaim mint a mostaniak! :)
Tolsz képet jobb játékosaidról Fradiban?
Kecskés hozzám úgy jött el, hogy a Debrecen először elhozta egész szezonra kölcsönbe, én utána tudtam megvenni. -
Gratula!! Nagyon sima volt az első éved,következő szezon már neccesebb lehet,bejön a BL :) Icardi nálad nem tudom mit szedett,hogy ennyire jó volt,nálam kapta a lehetőséget folyamatosan,de nulla volt :/ Sok sikert következő szezonra! -
53 lövés egy meccsen, egyik csapat sem fektetett túl nagy hangsúlyt a védekezésre :)
Am a Shakhtar ellen futballozni az én kis nyüzüge csapatommal olyan, mint amikor az alsósok kihívják a nyolcadikos All Star csapatot. Semleges nézőnek szórakoztató, de ezek gyorsabbak, ügyesebbek és a f@szuk is szőrösebb. A poén, hogy vezettünk a 82. percig, aztán gyorsban benyeltünk kettőt és kikaptuk a kezünket a biliből. Az egyik védőm munkássága azért meccs embere címet érdemelt:
-
Ez valami hihetetlen meccs volt, szemét törökök úgy nézett ki, hogy komoly ziccer nélkül nyernek. Kaptam 2 távoli bombát 30-ról, meg 2 szöglet gólt. Nem gondoltam, hogy van visszaút, de mégis...:)
-
már kiléptem, de reggel rakok -
Tényleg tükörsima, gratulálok. Taktikáról tolsz egy képet? -
*jól van szépen elírtam egy mondatot :D belefér :D f*ckért nincs szerkeztés -
Inter első szezon:
Csak sikerült már befejezni :D A bajnokságot végig vezetve tükör simán húztuk be, voltak rossz meccseink de ezek is bőven belefértek. talán a helyzet kihasználásra lehet panaszom. Kupába néhol kis szerencsével elmentünk de elmentünk a döntőig úgy h sokszor pihentettem is, ahol az ellenfél a Napoli volt aki oda-vissza vert a bajnokságba, de szerencsére 3.jára már megvertük őket, tehát dupláztunk. Icardi és Kovacic volt a 2 legjobb játékosunk.
Díjak: Palacios Fair Play, Kovacic Év játékosa, Icardi 2. a góllövő listán.
Év Csapata: Inter
Év Managere: Én (Cantona :D)
Év csapatában kezdő: Handa,Ranocchia,Nagamoto,Kovacic,Icardi
Szurkolók szerint a legjobb Seria A játékos: Icardi
Legjobb kapus: Handa
Legjobb védő: Nagamoto
meccsek1
meccsek2
meccsek3
tabella
kupadöntő
Icardi