104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Drizzthsz #93244 G2A, de vannak azert mas oldalak is. Talan 22 a legalja valahol kuponkodokkal, de ez az oldal megbizhatonak tunik eddigi keresgeleseim alapjan. -
csasaet #93243 Cuiabá 2014
Frissen feljutóként az egész csapatomat kidobtam, mivel akadt 2-3 használható játékos, viszont a fizetésüket soknak tartottam a tudásukhoz képest, így ingyen, illetve nagyon olcsón hoztam tehetségeket.
Igazolások
Rivaldo ingyen igazolható volt, őt csak azért hoztam el, mivel ő mégis csak Rivaldo :D
Rivaldo
42 éves kora ellenére hasznosnak bizonyul a csapatban.
A bajnokságban a középmezőnyt tűztem ki célnak, ennek ellenére meglepett a csapat teljesítménye.
State championship végeredmény
Tabella bajnokság
Brazil kupában az elvárás a 3. kör volt, ezt sikerült teljesíteni, sőt:
Ennek a meglepetésnek hála ott vagyunk az 5. körben, ahol az ellenfelünk a Cruzeiro lesz.
Pár fiatal felkerült a felnőtt csapatba : Osmar Genovés
Steve
Teco
Reginaldo
A vezetőséget bármilyen fejlesztésre kérem nem hajlandóak, pedig közel 1millió pluszban vagyunk. Ez ellen lehet valamit tenni? -
ezt a 24 eurot hol látod? a doboz akkor kell ha szeretnéd ott látni a polcodon, nekem elég oda a CM 01/02 :) -
Drizzthsz #93241 Hejj! Box valtozatot van barmi ertelme megvenni inkabb, mint valamelyik digitalis valtozatot? Digitalisan 24 euronal olcsobbat nem latok. Ha esetleg van valami, szoljatok. Kosz. Egesz hetvegen FMH2014-eztem, ugyhogy megkaptam a kedvet ujra PC-n is... -
Azt lehet valahogy orvosolni, hogy Németországban a második csapat meccsei ne a háttérben játszódjanak? Értem ezalatt, hogy a tarcsi meccseinél csak az általam lekötöttek látszódnak, de akik az első keretből elérhetőek ide, azoknál egyik napról a másikra 70% lesz a kondi és még a statokat sem számolja. -
Solt #93239 Én elég sokszor nyertem főleg nemzetközi kupában úgy, hogy nem sok közöm volt a meccsekhez... :)
A játéknak van egy "logikája", ha ezt kellőképpen kiismeri az ember, akkor ezek a dolgok minimálisra redukálhatóak. -
Solt #93238 Az nem sok... :) Ha ilyenből lenne 5-6, és így lett volna 1:1, akkor azt mondom oké, szopatás... de így... :) -
Zenszkij #93237 Igen, ellenkező esetben minket kitöm a gép :D. -
Neoncsoves #93236 nem... de amikor olyan csapattal voltam hogy gyakran előfordult a kevés kapuralövés, akkor sose jártam így... -
Az a clear cut chanses? abból 1, meg egy kapufa is. Amúgy igen, főleg azzal van a gond, hogy velem soha nem történik ilyen, akkor legyintenék rá, hogy majd egyszer fordítva lesz, de nem, nem lesz... Mindegy, most fontosabb a bajnokság úgyis, vezetőséget sem érdekli a kupa. -
Solt #93234 Miért, sok olyan meccsed van, hogy csak egyszer találod el a kaput? :D -
Neoncsoves #93233 itt sem azzal van a baj, hogy a gép megcsinálja. azzal még inkább van, hogy VELEM sose történik ilyen. -
Solt #93232 Nem akarlak bosszantani, de a 8 kaput találó lövés nem nagy szám... főleg emberelőnyben! :) Mennyi ziccered volt? -
Igen, velem 1000 szezon alatt se történne ilyen... :D Éreztem, hogy kell az a második gól, de megint olyanokat hagytunk ki, még nézni is fájt. Aztán az első kapura lövésükből, 25 méteres szabadrúgásból egyenlítettek. Emberelőnyben voltunk hosszabbítással együtt 50 percet, de még így se ment. -
Napolival vagy? :D -
Az lemaradt, hogy kupameccs volt, és 11-esekkel (ki nem találjátok) kiestünk. -
Miles barátom, azért szeretném, ha erre is hoznál élő példát.
-
GOAAL #93227 Valaki nézze már meg lécci aki 2016-ban jár pl, hogy az EL kiírásban mi van, a győztes jövőre a BL-ben lesz? -
Gerdzso #93226 Ez a csillagos játékososztályozási rendszer egy kupac kakkanat... :( -
Neoncsoves #93225 Mikor rakják bele azt a featuret, hogy el lehessen venni az Audikat a játékosoktól? -
miután kiválasztod a országot/kat utána van olyan "use fake player" a játék generálás előtt vagy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rossz virágbolti verziót töltöttél le -
Zenszkij #93223 mikor bejelölöd a ligákat ott alul van ilyen opció -
az mit takar h generálásánál?? -
A játék generálásánál kell beállítani, hogy valódi nevek legyenek.
Közben lubickoltam abban a szokatlanul fantasztikus érzésben, hogy van pénz, amit elkölthetek. Meg is tettem. Azt hiszem, ez lesz a végleges keret.
Transzferek
Taktika -
tudnátok segíteni, hogy a 2014es managerben hogy legyenek a játékosoknak igazi nevei?? -
ilyen dolgai nem voltak a régi fm-eknek,a tabalyiban tapasztaltam először az ilyen undoritóan irreális meccseket -
Istenem, de le tudnám ilyenkor köpni a gépet. 3 kapufa, 3 ziccer, 2 félziccerből nekem 0 gól, a gyökér Burnsley meg 1 ziccerből, 2 félziccerből vág 4 gólt (ebből 2 természetesen szögletgól....). -
Shortlist
Eddig nem használtam szélsőket, nézd át ezt a listát. -
Üdv a Farkasok Társaságában :D
Más: 2. idényben, balszélső, olcsón? -
Ja az egyik feltétel az volt, hogy igazoljak olyan nemzetiségű játékosokat, mint amilyen az elnök. Aki spanyol :)
No hajrá. -
Sikerült egy teljes évet munkanélküliként eltölteni és elinni a vagyonom felét. Összesen kb. 5 állásinterjúm volt és mindenhol rábólintottam a vezetőség által említett átigazolási keretre és fizetési sapkára. Nem vettek fel. Most utoljára az eddigiek közül a legnagyobb csapathoz hívtak be, alámentem mindkét limitnek. Egyből több kérdést dobott fel, mint az eddigieken és végül megkaptam az állást.
Új csapatom az előző bajnokság 14. helyezettje:
-
gamling3 #93213 A játékban megvan csinálva, ami a valóságban lesz a következő évtől, hogy az EL győztes indul a BL-be? -
fordjee #93212 Dortmund ellen visszavágó
Sajnos nem sikerült a Bl döntőjébe bejutni, nem jött össze a bravúr. De azért az elődöntő nem rossz:) -
Fél év alatt 2 állásinterjú, ADO Den Haag és Roda. Elsőt nem kaptam meg, a Rodánál meg semmire nem jó a keret. Kocsmázok tovább és figyelem a híreket. -
Soulwave #93210 Nem volt vészes főleg hogy a főcsapatok gyengék voltak. Most ez a Guendouz gyerek sérült, úgyhogy buktam a taktikát, kénytelen vagyok 4-4-2-ben tolni. A BL csoportkör azért most is meglett csak sok a sérültem. Amúgy ezek az tunéziai, algériai játékosok baromi jók, csak aranyárban mérik őket az arab kupecek :D -
nem semmi spílerek, gratula! gondolom a bajnokságban nem rágtad le a körmödet :D -
fordjee #93208 Ok, csak gondoltam, hátha:) -
A házigazda elfoglalt, ő tudna tenni az ügyben. -
Soulwave #93206 Szóval előre is bocsi, hogy nem könnyítem meg a dolgotok, de most csak így tudom:
Tabella
http://postimg.org/image/ke0bn2123/
Taktika - Játékosok
http://postimg.org/image/fx3damxgb/
Alin Tout - BWM, AP
http://postimg.org/image/3jv4hgx5n/
Mohamed Guendouz - AF
http://postimg.org/image/e7yvgb74r/
Nicholas Perezo - DLF
http://postimg.org/image/pllerihnf/
És egy jó meccs a végére: Sevilla - Fradi EL középdöntő
http://postimg.org/image/d88kklryz/
-
fordjee #93205 Bazzeg, hozzám is beférne:)
Apropó, régen volt olyan, hogy a név mellett megjelent, hogy melyik csapattal vagyunk, nem lehet azt visszahozni?