104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    ohh :D hát én 10-13k tudok max hetente adni :D szóval azért esélytelen :D
  • zavbal
    én is így voltam mikor Dzekot bedobták nekem.Le is csaptam rá aztán hagytam is: 100 ezer eurós alap fizu (per hét) 17 ezer pályáralépési 11 ezer gólonként 150000 10 gól után évi fizetésnövekmény 20 %. Na akkor inkább b...d meg!
  • Darthmushroom
    tök jó h ilyen ingyen igazolhatók szóba állnak velem h: Fierro,Hoilet,Ravel Morrison,Cabella,Moi Gomez,Gabbiadini,Jelavic,Erasmus de az érzés h esélytelen vagy elég fizut adni nekik az felbecsülhetetlen :D (AEK 4. szezon eleje)
  • Mor3llo
    azért nem gondoltam a 79. percben, hogy 1-3-ról megnyerem....:) mondjuk cserélni tudni kell: a 60. perc környékén jött Doyle (1 gól) és Ismail (1 gól, 1 gólpassz) is! tapadunk az elsőre....
  • Mor3llo
    sima volt, mint az 1x1 :)
  • fordjee
    Ősi rivális több, mint 70ezer néző előtt kiütve a kupából:)
  • Mor3llo
    Óriási győzelem a FA-Kupa 3. fordulójában...hatalmasat küzdöttünk :)
  • Mor3llo
    grat, látom visszatér néha a nagyöreg :)
  • fordjee
    Nos, Bologna total lenullázva, Livorno ellen pedig nem szakadt meg a veretlenségi és győzelmi sorozat.
    A livorno elleni meccs szenzációs volt, 2-0 és 3-2 után is talpra tudtunk állni , köszönhetően a jó cseréknek. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a felállás ennyire jól tud működni, féltávnál járok és még nem volt olyan tétmeccsünk, ahol ne lőttünk volna gólt. Ennek ellenére 2 ponttal még mindig a Juventus mögött vagyunk, nem nagyon hibáznak ők sem.
  • Bagitsiga
    fog ez menni :)
  • Bagitsiga
    1 meccs
    új idény, új taktika, kicserélt csapat
    Jó lesz ez már érzem
  • zyndar
    Huniiii :)
    16 évesen igen jól tolta a csatárod.
  • Huni92
    Üdv! Rég jártam erre :) Én is elkezdtem játszani. :)

Basingstoke - 2013/2014 - Skrill South (VI.)

Végéhez ért első FM14-es szezonom az angol hatodosztályban. Kemény szezon volt, szoros küzdelem, végül az utolsó bajnokin dőlt el a bajnoki cím kérdése.
    Játékos statok

A bajnoki cím mellett elértük a klub történelmének legnagyobb kupasikerét, az FA Kupa 3. köréig mentünk ahol a Middlesbrough ejtett ki minket.
    A csapatból mindössze hárman tudtak hetes fölötti átlagot hozni, ami azért sokat elmond a tudásukról. Ráadásul érdekesek ezek a játékosok, mert egész szezonban very lighton volt a tréning, mégis mindig elégedetlenek voltak, azt mondták, hogy túl megerőltető.
    Blake mindenképpen kiemelendő, nagy szezont futott. Megnyerte a szezon legjobb játékosának járó díjat is a bronzcipő mellett.
    Valószínűleg túl sokan nem maradnak az ötödosztályra, úgyhogy a nyár csapatépítéssel fog telni.
  • Darthmushroom
    VÉGRE!!! bár fele akkora mint az athéni olimpia stadion, de legalább saját :D
  • Darthmushroom
    másik hülye :D
  • Darthmushroom
    úgy nézz ki nem számít h az ősi rivális edzője vagyok :D meg bajnokoknak minek új edző? :D
  • fordjee
    Erre a meccsre nagyon büszke vagyok, tökéletes védekezés volt:)

Empoli

taktika
  • Darthmushroom
    nincs mit
  • Bagitsiga
    ok, kösz a segítséget
  • Darthmushroom
    következőleg úgy linkeld h rámész a URL hozzáadás bemásolod a linket tovább lépsz és adsz neki nevet. úgy nem kell másolgatni.
  • Bagitsiga
    Na azt hiszem sikerült erősíteni.
    Sok fiatal 5 csillagos mellett érkezett 3 nagy erősítés.
    Musacchio, Balanta és Mitrovic.
    De lehet hogy Fletcher-t és Salvio-t is ide lehet sorolni.
    http://postimg.org/image/cjm3d7vwh/
    És egy nagy reménység:
    http://postimg.org/image/l74cihbsn/
  • Mor3llo
    Folytatjuk a hihetetlen szériát, immár 15 meccse veretlenek vagyunk (természetesen az első fordulóban kaptunk ki:D)
  • Mor3llo
    250k simán megért :) már 1,2 millió az ára, állandó kezdő :)
  • Bagitsiga
    vb döntő enyhe meglepetéssel:
    http://postimg.org/image/ty2ofqyex/
  • zyndar
    Jó ez eddig. Látom Marcq-t megvetted :)
  • Mor3llo
    Gratulálok mindenkinek! Sajna mostanában csak hétvégente van időm hosszabb ideig FM-ezni, ennek megfelelően általában csak ilyenkor jelentkezem :D valahol abba maradtam el, hogy L1-es bajnok lettem a Wolvesszal :) amivel tartozom, a nyári játékos jövés-menés.
    Érkezők:

Távozók:

A keret amivel nekivágtunk a Championshipnek:

15 forduló után így állunk. Nagyon küzd a csapat, szerintem a rájátszás hely valamelyike meglehet
  • bakkerman
    teljesen nyílvánvaló,hogy miután szerdán megverjük a City-t egy idegenbeli BL meccsen,azután vasárnap otthon szopunk ki simán 2-0-ra egy Hellas Verona-tól.
  • fordjee
    A 93280-as hozzászólásomban ott van a taktika, azóta nem változott, melóhelyról nem tudom betolni.
    Első 2 évben én se nagyon tudtam normális gólt szerezni.
    Most olyanok vannak, hogy elájulok:)
    Pl. előre ívelték Bradleynek, lefejelte Özilnek, aki kapusból 16-ról bevágta a pipába.
    Szép passzolgatás után egy kiugratás, ilyet se láttam 2 évig, szélről néha szenzációsan beadják, csak az üres kapuba kell passzolni és hasonlók. Viszont szögletből most nem igazán vagyok eredményes, de nem bánom.
    Real és Juve ellen ideneben próbáltam kicsit alakítani a taktikán, nem toltam fel agyig a csapatot, sőt, vissza is húztam, de nem kellett volna, nem játszottunk jól. Azóta visszatettem mindent olyanra, amilyen volt, és döcög a szekér. Csak ez a döntetlen nem hiányzott.
  • zavbal
    Köszi szépen, látom nálad ez az Ezekiel nem hagyott maradandó nyomot, bár a szerb bajnokságban illene domborítania hisz az mégsem egy Premier League.
  • Gerdzso
    Zivkovic nem sok lehetőséghez jutott eddig(2 meccs), szóval még nem igazán dőlt el, hogy milyen játékos, amúgy én ingyen igazoltam.

Ezekiel nálam is volt már, őt is ingyen hoztam, de év végén el is adtam.

Zivkovic
    Ezekiel

• farferi
    Taktikai beállításokat be fel tudnád rakni, esetleg magát a taktikát? Nekem pont az a bajom az idei fm-el, hogy nyeregetek sorban de a gólok azok nem szép akciók végén vannak általában(szöglet, lepattanó-megpattanó,stb.)Kíváncsi vagyok mit állítottál be.Köszi.
  • zavbal
    Richairo Zivkovic nálad hogy játszik? Elgondolkoztam a leigazolásán. Viszont Imoh Ezekielt el is hoztam a srácnak kemény 31 másodperc kellett önmaga első, illetve a csapat történetének leggyorsabb góljához
  • Gerdzso
    Kikaptunk 2-0 ra a Madrid ellen, rosszabbra számítottam, viszont ami fura volt, hogy a középpályásom lett a meccs embere, nem is akármilyen értékeléssel.

Értékelés
  • Gerdzso
    Ilyen gyenge csoportot is csak én kaphatok...

Csoport
  • Bagitsiga
    szezon eleje: http://postimg.org/image/nt05htp4t/
    szezon vége: http://postimg.org/image/scbh061ab/
    a végén már a bőgés keringetett
  • Bagitsiga
    jaja voltam 2. is.
    a szezon első felében produkáltunk egy 19 meccses veretlenségi szériát, a második felében meg alig vártam hogy vége legyen a szezonnak.a pénz tényleg fog hiányozni, bár szavam nem lehet mert kaptam 30 misit igazolni. mondjuk ezt át kellett csoportosítani a fizetések miatt így lesz 23 a keret megerősítésére.
  • fordjee
    Nah, ezért kár volt, éreztem, hogy kevés lesz az 1 gól.

Inter ellen
  • fordjee
    Sorsolás
    Tabella
    Rangadó

Pár kép a tabelláról és a nagy rangadóról, ahol bedaráltuk az ellent:) Lehetőséget adtam legfőképp tiszteletből Tottinak is, mégiscsak a Klub legendája.
    A taktikáról pár szót. Eszméletlen gólokat lövünk, gyönyörű akciók végén. Az első 2 évemben kb. 10 szép vagy normális gólt lőttem, alig volt kidolgozott akcióm, most tényleg szemkápráztató gólokat tudunk szerezni.
    Viszont rengeteget kapunk. Legtöbbször talán úgy, hogy egyszerűen kiugratják a csatárt, a védők próbálnak fellépni, lesre állítani talán, pedig azt nem kértem tőlük és már vezetik is egy az egyben a kapusra a labdát.
    Van még 2 féle gól, amit elég sűrűn kapok. Egyik az öngól, rengeteget szerzünk.
    A másik, hogy a 16-os vonalán úgy szerelünk, hogy befelé rúgjuk a labdát a becsúszásnál és még jobban sikerül az ellenfélnek így bepasszolni, mintha ők gurítanák be laposan. Ezek kezdenek gyanúsak lenni.
    De összességében nagyon tetszik a taktika.
  • Volcanor
    Ha már vicces nevek:
    egy
    kettő
  • fordjee
    Mindenre volt válaszunk, de nekik nem:)
    Mondjuk a madridi fellépés előtt nem hiányzott egy ilyen hajtós meccs.