104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #93604
    MERRY FOCKIN CHRISTMAS
  • bakkerman
    Kellemes ünnepeket kívánok minden panelMourinhonak,és szobaFergusonnak!
  • horrorpops
    meg ha már ezen a szép napon iderondítok, akkor hadd kívánjak kellemes ünnepeket!
  • horrorpops
    miért van az, hogy rahedli fiatalom van, aki az országban nevelkedett, azonban még nemzetközi tornára nevezek akkor nem számítja hazai játékosnak? (FM11) ez így elég tré lesz majd, ha elfogynak a valódi játékosok...
  • Gerdzso
    Te nézed az egész meccset?
  • narumon
    És az elég? Sokszor a gép teljesen hülyén reaitinggel. Nekem van egy statokban is rosszabb játékosom aki sokkal többet tesz hozzá a játékhoz mint ugyanazon a poszton egy másik (jobb stattal rendelkező) játékos...
  • bakkerman
    félidőben megnézem a ratinget,meg a player stats-okat
  • narumon
    Ez érdekes, és akkor honnan tudod ki hogyan játszik? :)
  • bakkerman
    én nem nézem a meccset,leteszem asztalra,majd a 70. perc körül visszahozom hogy cseréljek,szóval én nem tudom milyen jelenleg a meccsmotor :DD
  • narumon
    És az csak nálam fordul elő, hogy nem jó a patch óta a pálya mérete? Kb (virtuális) 1m-rel szélesebb a pálya a felrajzoltakhoz képest, ebből adódik, hogy azt hiszem kimegy a labda, de az még vígan gól, a 11.est nem a 11 pontról rúgják hanem 1m-re előrébb, a kapus nem a vonalon áll hanem bent a kapuban, stb... Ez csak nálam van? Mi lehet a gond? Cache törléssel már próbálkoztam :(
  • bakkerman
    könnyebb lett a játék,a 13-hoz képest nagyon dúrván.
  • narumon
    14.2 patch-ről mik a vélemények? Nekem tök fura lett - egyrészről hülyére pofozom a legtöbb ellenfelet, másrészről nézem mintha a csatár tök mellé rúgná a labdát oszt közben a következő pillanatban meg egy óriási gól lesz belőle. Azon kívül a legszembe tűnőbb, hogy team talknál soha nem történik semmi. Mindig nothing specific noted...
  • Darthmushroom
    zsinórban 2 győzelem.. ráadásul hogy :D meg ráadásul rivális ellen derbyn :D 13 meccs után sikerült ez a bravúr h 2 győzelem :D következik az Aberdeen elleni derby ami így tuti veresség :D
  • Darthmushroom
    dobogóért való küzdelembe talán a legnagyobb riválist sikerült legyőzni.. miután egyenlítettek szerencsére még tudtunk váltani. Goodwillie+Griff állatok 18 bajnokin 13-13 gól illetve 9 és 7 gólpassz :D
  • Darthmushroom
    komolyan elmegy már a..... 3:1-ig gyakorlatilag közük nem volt a meccshez, utána mintha kicserélték volna őket és a barca ellen fociztunk volna.. védelem is elmehet a bús picsába akármit csinálok velük.. 17 bajnokin 29 kapott

• fordjee
    Nekem mintha lenne már 5, akkor én is várom:)
  • Darthmushroom
    az ilyen és hasonló meccseknek köszönhetően nem lesz esélyem a dobogóra... kapus az előző kupa meccsen is kiállította magát. nem csoda h mostanában nincs sok kedvem játszani.. főleg h a legnagyobb vicc decemberben nem 100% a taktika ASDASDASD

• Volcanor
    Ha mind a 9-et összegyűjtöd, akkor kapsz egy FM-es jelvényt, hátteret, meg egy smiley-t Steamben. Csak ugye a játékból 5-öt szedhetsz ki, a többit vagy megveszed/kapod valakitől.
  • fordjee
    Mik ezek a kártyák?
    Közben elindult, pokoli lassú lett valamiért.
  • Volcanor
    Ha valaki nem gyűjti a kártyákat, én szívesen fogadom majd. :)
  • fordjee
    Nah, nekem is gondom van, a legújabb patch óta nem játszottam, most szerettem volna, de nem tölti be a kezdőképernyőt. Csak villog a besit meg laden, illoseama, loading, stb, felirat. Mi a szar lehet?
  • Tormiee17
    Hali...
    nekem a 14 nél van az a problémám hogy mer az elején indításnál dob egy crashdumpot a kis buzi,valakinek vmi ötlet ??
  • fordjee
    Nálam se nagyon fürdik az asszony a boldogságban , ha tolom egy fél napot folyamatosan:) Így inkább megvárom, míg elalszik és napi egy-két óra a játék:)
  • ggbuffon
    Szeret humorizalni a gep a vásárlási árakat illetoen. Nem kell eladni aztan majd elmegy ingyen, nemsokkal leszel hátrébb
  • csasaet
    Az mitől van, hogy van egy játékosom akinek az értéke 1,4M, a szerződése jövő év végén jár le, de mégis szinte naponta kapok érte ilyen nevetséges ajánlatokat, hogy 4,5k, meg 13k? Kivásárlási ára 44M.
  • csasaet
    Én is ezt tapasztaltam

Végre van időm folytatni a Cuiabá 3. szezonom, délután-este felé beszámolót írok róla
  • ggbuffon
    Ez tényleg így van, de ez fordítva is működik. Mondjuk mostanában nem nagyon volt időm kitapasztalni a 14nel mert ha van időm hétvégén akk van h egy fél szezont lenyomok egybe utána meg van h 1hétig hozzá se nyúlok,utána meg már ki emlékszik h hol jártam épp mikor abbahagytam :D ezt a sokat egyszerre történetet meg mondjuk az asszony nem likeolja ^^
  • fordjee
    Én azt vettem észre (mondjuk ezt már kb. 10 éve észrevettem:) ), hogy ha mondjuk rohadt jól megy, nyered a meccseket zsinórban, elmented és kilépsz, majd visszatöltöd, akkor már nem jegyzi meg, hogy jó formában vagy, hanem a nulláról indulsz.
    Romával ezt volt nekem, elmentem január elejéig iszonyat jó formában, elmentettem, kiléptem, pár nap múlva folytattam és elkezdtünk szopni, mint a torkos borz. Majd este linkelek egy képet, ahol látszik, hogy hol volt a mentés. Ki is estem a Bl-ből, meg az olasz kupából.
  • LasDen #93576
    velem kijutnank az Ebre...
  • bakkerman
    20 fős a keretem,17-en minimum 28 évesek,12-en meg már a 32-t is betöltötték :DDD szerintem eléggé tapasztalt a keret :D
  • bakkerman
    automatic reputáció. Végülis valahonnan kerítettem 11 balfaszt,meglátom mire megyek velük,lehet a decembert már nem élem meg a csapat padján,akkor betöltök valami más országot ahol januárban kezdődik a szezon,és oda átmegyek hátha kapok melót
  • bakkerman
    igen,és ezeket a sikereket nem csak IRL,hanem az FM-ben is letudod hozni...
  • LasDen #93572
    és nekem még nemzetközi tapasztalatom is van. nyertem VBt, Konf kupát, Afrika Kupát...jobb vagyok mint Pintér...
  • Szycsu
    Pont rád gondoltam, hogy ennyi erővel te is lehetnél a szövetségi kapitány
  • LasDen #93570
    ilyenkor van szünetem. reggel 10-kor már rég durmoltam. de szomorú vagyok mert nem szólt semmit az MLSZ...
  • zyndar
    Én még nem, csak másoknál olvastam. Azt hiszem, ez bug lehet, mert ha nem cseszed el a lóvét (nem is nagyon tudod) és mindenki többet akar, akkor lehetetlen megtartani őket. Arra gondolok, hogy ha a gép lett volna a csapatoddal, akkor ugyanez valószínűleg nem történik meg.
    Milyen egyéni reputációval kezdtél? Ha túl alacsony, akkor tényleg esélytelen lesz.
  • zyndar
    Egyik kedvencem, bár nem voltak CCC-k nagyon nálam. Azért mégis, egy lövés, az is a 92. percben :)
  • 00mate
    Június vége fele nagyobb az esélye annak, hogy jobb játékosokat tudjak leigazolni, mint januárban? Van egy-pár poszt, ami a következő évben gondot okozna. Elkezdtem nézegetni januárban a lejáró szerződésű játékosokat, és hát nem olyan jó a felhozatal. A nyáron, ha feljutnék akkor nagyobb lenne a klub reputációja, így jobb játékosokat is tudnék elhozni, jól gondolom?
  • ggbuffon
    hát nemtudom :) de amikor félévig veretlen vagy, elég hihetetlen, h 7-8 meccsen elkezdek úgy játszani mint egy kiesőjelölt ^^ nyomom már a cm98/99 óta, de ezeknél az újaknál egyre több baromság kerül elő
  • Solt
    Lehet az a baj, hogy semmihez sem nyúlsz. :)