104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
am most nem játszok mer fontos msnezhetnékem van, asszem te tod miért :D -
Csesza #4414 én már mondtam véleményt? mikor? :D
amugy nekem nagyon nemgyerebe :S -
akkor 5-5 :D -
hidd el tudnak "párín" jobbat ennél (csak egy pl: kraawz) -
tényleg ne ezen görcsölj, max kiírunk egy bannerpályázatot, csináljon jobbat ha tud. Ennyi :D -
az enyém meg mint volt hgjé is kettő szal nyertünk szavazás lezárva Mike megnyugszik és jáCCik! -
15 forduló után ugyanígy álltam a watforddal csak kevesebb kapott góllal :D
grat
-
na jo azért nem kell mindent onnan koppintani, azért mégiscsak a Córdobával vagyok, liga bbva vagy mijafaszomban:DD
egyébként nájszos
-
sőt Henginek sem tetszik (tudom senki sem tudja kiaz de járt ő is ide egy keveset)
így még ha HG úr szavazata kettőt ér akkor is 5-4 -
nah szal az eredmények:
nem állt módomban egyszersem kilépni majd újrajáccani.
majd akkor megnézem az edzéstervedet meg az edzőidet és kezdek igazolni edzőket :D -
nekem nem tetszik, de eddig sem a banner miatt jártam ide :) -
házigazdaként az én szavazatom kettőt ér :D -
most gúnyolódsz kotsog?:DDDDD -
jo de ez egy real, szal lehet hogy hosszu távon nem elsz jo az edzés(persze lehet hogy az enyém a szar:D) -
Dr. Soma, online taktikai és edzéstanácsadás, nyitva 0-24 h :D
BBeno: szvsz minden posztedzésre legalább 3 jó kvalitású edző kell -
ugyis capello szava a mérvadó mit görcsölsz?:D -
amugy az eredményeimmel nincs gond csakhát a sok sérülés. :( -
khöm eddig tudom Kraawz, Capello, Csesza, Miki, Gunner és te véleményed, ez nem sok :D eddig 3-3 -
nah arra kiváncsi vagyok mert nem rég kezdtem az FM-et. és kiváncsi vok hogy a Pro-k hogy tolják az edzéseket pl. -
ha vársz este 10 utánig akkor feltolom a sajátomat, ami ugye szerintem jó és a kettőből összehozol valamit: -
oké kösz akkor szerzek még egy erőnléti edzőt és a KP-knak akkor mindenből ugyananny kb.
CSATÁR edzésemet bedobjam? hogy megmond mi nem frankó? -
kurvajó, de tudsz róla, és ne rágd már ezen magad -
mindenképpen változtatni kell azon, hogy ne legyen kemény az edzők terhelése. -
ez szerintem elég szar edzés, egy kpnak majdnem mindent kell csinálnia igy mindennek hasonlo értékek+ kevés az erőnléti edzés -
szvsz kurvajó -
Edzőim:
-
Soma itt van a TKP edzésbeállításom. mit változtassak ezen?
-
nekem nem jön be sorry:( -
kövélemény kutatás szőkekapitány módra:
TEGYE FEL A KEZÉT AKINEK TETSZIK AZ ÚJ BANNER! (elég ha leírjátok a véleményeket :D) -
peruzzi8 #4386 Valaki tudna segíteni hogy hogyan kéne beállítanom a siman 4-4-2-t? valahogy soha nem sikerül 2csatáros játékkal, az érdekelne hogy a szélsők meg középső középpályások mennyire legyenek támadó felfogásuak stb. -
Quagliarella és Rosina nem jó pótlás? Mind2 180 körüli PAval van... Mondjuk Rosina nem akar jönni, Downing vagy Bentley érkezhet. -
dejó hárman is megcsináltuk :D -
ne buzgálkodjatok mán:D -
-
Csesza #4380 -
Csesza #4379 jobb gomb; kép megjelnítésével lehet látni :) -
neB #4378 azt hiszem ezt nem kell kommentálnom beismerem LÁMA vagyok ehez amit akartam mutatni egy 198-as PA-jú brazil srác és amit mutat neki a genie: 6 20-as tulajdonság technika cselezés befejezés (ebben jók a brazilok) + AMR a srác mégegyszer bocs -
neB #4376 Irigylem az ifiket a felnőtt csapatom csak nagy nehézségek árán tud mindig egy góllal győzni
+ most sikerült őt megszereznem (tudom kö****ség scouttal nyomni de nem hagyhattam ki :S
-
én is így csinálom . aszem nálam 6 posztos edzés van mert van még a tiéden kívü középsővédő és külön szélső védő + vkp.
plusz én is külön veszem az edzők beosztásait. minnyá dobok képeket ha tudok :D :P -
neB #4374 Mégse csal a gép 5 perc alatt 2 büntetőt fúj ide végülis a szerencse forgandó...