104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szolb
    Igazából nem az első évben gondoltam, az tényleg lehetetlen lenne:D mondjuk 4-5 éven belül, az meglehet viszont:)
  • Darthmushroom
    első évbe EL győzelem kicsit merész cél :D
  • szolb
    Köszönöm, és igyekezni fogok, a Nice-szel minimum egy EL-győzelmet el szeretnék érni, aztán határ a csillagos ég!:)
  • Darthmushroom
    Üdv a fórumon, és sok sikert a karrierben.
  • szolb
    Sziasztok! Új vagyok a fórumon, de már régóta FM-ezek. Én is leírom a saját karrier beszámolómat, ha érdekel titeket. Az O.G.C. Nice csapatát választottam, személyes kötődés egyelőre nincs. A csapat tavaly a 4. (2012/2013) lett a Ligue 1-ban, és az EL-Play-Off körében fog pályára lépni velem. Jelenleg augusztus eleje van, most kezdtem a karriert, eddig felkészülési meccsek voltak (5/5).
    Két érkező (eddig): Rafal Boguski (lengyel, 29, Wisla Kraków, csatár, 300.000 €), Valeri Qazaishvili (grúz, 20, Vitesse tartalékok, középső kp., kölcsönbe 0 €).
    Két távozó (eddig): Fabrice Abriel (francia, 34, FC Socheaux, köz. kp., 235.000 €), F. Dao Castellana (francia, 19, Reggiana, kölcsönbe 0 €).
    A vezetőség célja a kiesés elkerülése... Lett volna, ha nem módosítom egy középmezőnyös szereplésre. Így kaptam 1.200.000 €-t transzferekre.
    Holnap rakok fel képeket, ha érdekel benneteket a karrier.:)
  • Darthmushroom
    lol a két nagy rivális egyszerre esett ki
  • Lancelot1983
    nálam kiestek 23 pontjuk lett, ha nincs pontlevonás akkor osztályozó lett volna, mert Hibs-nek 37 pontja lett (ők is kiestek :) )

hH valaki, várt volna tőlem Falkirkről 2. éves beszámolót, akkor csalódást fogok okozni. Elkezdtem, de vertük a bajnokot simán helyzetük sem volt (2-0) megvertük a 2. helyezett csapatot is, nonszensz lett kicsit a játék az ellenfeleknek csak pár helyzetük van, ami nem lenne olyan nagy baj, de papírton mind sokkal jobb, mint én a 2,5 csillagos csatárom elintézi mindegyiket :) Azonkívűl a játékélmény nem túl jó szerintem, unalmasak a meccsek, egyáltalán nem élvezem őket. Visszatérek FM2013-hoz vagy Venezia esetleg más olasz csapat vagy Német 2.-3. osztály esetleg Dán bajnokság.
  • Darthmushroom
    egy szezont nyomtam le idén Skóciában akkor nálam bent maradtak viszonylag simán a pont levonás ellenére.
  • Utley
    skacok, valaki próbált már a Hearts-el bentmaradni az első évben?!
  • bakkerman
    de még benne is lehet majd! :DD
  • Darthmushroom
    régebbi fmekbe Orbán Viktor is benne volt 40+ évesen :D
  • bakkerman
    a 21 éves Jonas Hofman Blaszczykowski helyére került be a kezdőcsapatba,első BL meccsén egymaga leszopatott egy angol középcsapatot :) 3 gól,egy gólpassz,mindezt 83 perces emberhátrányban :)
    Dortmund-Arsenal
  • bakkerman
    Ludogoretsben nyomja Platini reinkarnációja :DDD
    fm-ben is ott van :DD
  • Darthmushroom
    az Nekem is jobban bejött, ez a bajnokság nekem irtó fura. Itt szinte nincsenek védelmek, ugyebár mi is játszottunk 2:8t de voltak itt 7:3 meg hasonló meccsek is. Arról nem is beszélve milyen körbe verések vannak, ilyet teljesítménnyel örülhettem volna egy 6. helynek nemhogy dobogónak. Szóval ezért se döntöttem még el h folytatom e.
  • bakkerman
    uhh,szép dolgok ezek :D
  • Soulwave
    Közben az ötödik körben megszereztem az első PRL győzelmet, és egyúttal újra rájöttem hogy az egyszerűség milyen szép. Egész eddig 4-2-3-1-ben nyomtam három tkp-al. két iksz két csúnya zakó. Mondom ráállok klasszik 4-4-2 standardre és tessék 3-0 a west ham ellen.
  • Darthmushroom
    Anchelotit elküldték a bl kiesés után és mint írtam Conte lett az edző, de nagyon szenvedtek vele, de am a Barca meg bl csoportkörbe esett ki és végül EL döntőt vesztett.
  • bakkerman
    Real 5.,istenem de szép látni,még így egy játékban is :DD Ki az edző ott?
  • Soulwave
    Közben megnéztem nagyítva a Sociedad a második az kemény :D
  • Soulwave
    Grat, az első kettőt nehéz lehet megelőzni. Azért az angol karriered jobban tetszett :D
  • Darthmushroom

Valencia első szezon

Na egy kis szünet után Befejeztem a szezont:
    Elképesztő hullám völgyek és hegyek után beértünk a dobogó legalsó fokára. Mondjuk ez nagyban köszönhető a Real Contéval való vesszőfutásának, 352s felállással eszméletlenül szenvedtek. Utolsó 11 meccsükből csak 3t nyertek meg. EL kiesés hatalmas csalódás volt a hazai 2:0 után idegenben 2 piros lapos meccsen kiesni. Paco Alcácer 2. lett a góllövő listán (22gól), Parejo meg 2. az assist listán (15db). Egyenlőre nem tudom h lesz e folytatása a karriernek. Na és akkor a képek:
    Tabella, meccsek1, meccsek2, meccsek3
    A 4 legjobb teljesítmény:
    Arcácer, Feghouli, Parejo, Piatti
  • Soulwave
    már el is felejtettem milyen érzés 7 cserével játszani home grown megkötés nélkül. PRL én így szeretlek
  • Darthmushroom
    két meccs óta nem kaptam gólt, elmegyünk az Osasunához kapunk 4t :D természetesen csak 3szor bírtunk egyenlíteni. Matyit 4,4s teljesítménynél cseréltem le :D
  • Soulwave
    mennyei :D
  • bakkerman
    ClownLeague
  • Darthmushroom
    32 forduló után dobogón vagyok úgy h a bordó meccs után még 2 bajnokit is vesztettem zsinórban. ez milyen bajnokság? :O Madridtól már Carlot is elzavarták annyira nem jönnek az eredmények, a Barca meg már bajnok.
  • Darthmushroom
    szeretnék átadni a csapatnak egy büdös nagy gratulációt...még kettős emberhátrányba is simán továbbmehetünk volna...de hát ajtó ablaknál se kell eltalálni a kaput. most már azért is remélem h nem hosszabbítanak velem és kezdhetek új karriert.
  • bakkerman
    granada 3.,atletico 12.,na én ezekkel nem tudok mit kezdeni :DDDD
  • Darthmushroom
    Febr. végi tabella. A rossz kezdés ellenére nagyon jól állunk. A bekapott gólok száma nagyon sok, de hát pl. a barca két meccsen 7t rúgott nekünk. A spanyol kupába is ők állítottak meg minket a legjobb 8 között kettős győzelemmel: 3:1,2:0. Az EL-ben itthon 2:0ra vertük a Bordót szóval bizakodó vagyok a továbbjutást illentően.
  • bakkerman
    jó olvasni ezeket a terjedelmes beszámolókat,gratula!
  • Darthmushroom
    Grat
  • Soulwave
    York City FC 2015/16 - Championship

Egy ideje nem írtam, de azért nagyjából araszolgattam a második championshipes idényünkben. A tavalyi 10. hely után, idén szerettem volna azért megpróbálni egy play-off helyezést elérni.

Összefoglalva a helyzetet: A tavalyi szezon végén -500k font volt a kasszában, erre kaptunk, durván 500k font szponzori pénz, 2M font körül a championship részvételért, és 500k jött be bérletekből. Ebből nem nehéz kiszámolni, hogy mekkora költségvetéssel dolgoztunk az új idényben. Transzferre kaptam valamennyit, de azt beforgattam fizukba így lett 360 ezres HAVI fizetési keretem. Volt olyan csapat ahol három játékos keresett összesen ennyit...

Ennyit a pénzügyekről. Mondhatni botrányos, milyen kevés pénzből élünk Angliában. A facilities helyzete: 6000 ülőhelyes stadion, Adekvát tréning és alap youth facilities, valamit alap junior coaching... Ez úgyszintén botrányos, viszont a pénzhiány miatt nem tudom fejleszteni. Ennek ellenére ingyenesen hoztam pár jó tizenévest.

Ezekután jogosan mondhatom hogy nem indultunk pole pozícióból, de nem véletlenül hívtak Mágusnak a megye II.-ben, a sz*rból is várat építek. Kezdtem az igazolásokkal:

Mivel a Németeknél megszokott dél-amerikai igazolós taktikám itt nem játszik ezért, a Castillából érkezett két nagyon jó kis játékos, illetve másodrendű futballkultúrák országaiból hoztam párat. Igen Adnan Januzajt is sikerült leigazolnom, valami botrány rosszak a statjai, talán 10 meccsen ha játszott csereként. Illetve a tavalyi csapatból maradt a mag, Rober Vittek, Kévin Vinetot és Anthony Pilkington voltak a húzóemberek.

Ez eddig édes kevésnek bizonyult, főleg azt tudva, hogy tavaly majdnem ugyanez a csapat a végére teljesen szétesett. Nembaj gondoltam, majd a két tkp meg egy vkp megoldja. Hát nem jött be, az első meccseken csak nyögvenyelősen nyertünk. Ezek után váltottam az alábbi taktikára, amit még sosem használtam, de valamiért úgyéreztem Vitteknek jobban fog menni a játék ha van mögötte ember:

Ez valamennyire be is jött, kár hogy a srác egy fél szezonra lesérült... De amíg játszott rúgott 17 gólt (34 évesen)

Lényeg a lényeg, hogy szépen araszolgattunk előre, láttam hogy meglesz a play-off, bár a promóciós hely nem, mert a Newcastle és a S'oton fej fej mellett behozhatatlan előnyre tettek szert. A Ligakupában a második körig jutottunk, az FA kupában pedig a nyolcaddöntőben ejtett ki minket a Hull City.

Mi a 4-5-6 hely között ingáztunk, többnyire idegenbeli meglepetés győzelmekkel, illetve néhány fiaskó is becsúszott. Végül a negyedik helyre érkeztünk meg, ahol a play-offban az Ipswich, a Huddersfield, és a Wolves várt minket.
    Kedvezményezett helyen a Wolves került terítékre, egy idegenbeli 1-0-ás győzelem és egy otthoni X elég volt a továbbjutáshoz.

Ezután jött a Huddersfield elleni döntő a Wembley-ben. A média egyértelműen a H'fieldet várta győztesként, viszont az is figyelemre méltó tény volt, hogy az elmúlt négy meccsen egyszer sem tudtak minket megverni, ezért optimista voltam.
    Jól is indítottunk, többször veszélyeztettük a kapujukat, viszont nem sikerült betalálni 90 perc alatt. Hosszabítás. Első negyed órában semmi nem történt, viszont a 113. percben Bonar a 20 éves taknyos skót gyerek bomba góljával eldöntöttük a meccset... hittük mi. Jött ugyanis az egyenlítés a 118. percben. Azt hittem megőrülök.
    11-es párbaj. Az első kettő gól. A másodikat berúgjuk, a kapusom Blackman kivédi az övükét. Innentől már tudtam... 4-2-re behúztuk a párbajt!

A York City csapata, tehát történelme során előszőr feljutást nyert a Premier Leaguebe, mindezt a Blue Square-ből indulva 5 év alatt.

Őszintén szólva bíztam benne, hogy meglesz annak ellenére, hogy a csapatom gyengébb volt mint az ellenfelek nagy része, a pénzügyi helyzetről nem is beszélve.
    Pár játékos nagyon nagyot alkotott, James Bonart a legjobb fiatal játékos díjjal jutalmazták, Anthony Pilkington pedig 11 gólt és 20 gólpasszt adott, ezzel a csapat legjobbja lett, miközben ilyen statjai vannak:

Szerénységem egy Év menedzsere díjat zsebelt be.
    Most egy új korszak kezdődik: A bentmaradásért való küzdés :D

Köszi, ha elvolastad!
  • Darthmushroom
    meglepően indul a nap :O sok mindenre számítottam de győzelemre nem,de már jövünk mint talajvíz az oviba, 9. vagyunk :D
  • Darthmushroom
    nem is tipikus
  • Volcanor
    A tehetségeket megvettük, a bíró még mindig az ellenfélnél.
  • bakkerman
    tipikus fm14,nyersz idegenben 8-2-re,aztán elmész Genkbe,mezőnyfölény,minden lófasz megvan,és 2-0 vereség.
  • bexinho
    Velem volt egy ilyen időszak az idei bajnokságban. Kb ugyanilyen meccs statok voltak, amin csak a mérkőzés előtti/közbeni beszédek segítettek. Amióta megtaláltam a megfelelő szöveget, azóta szárnyal a csapat (hellyel közzel).
  • Darthmushroom
    már nem tudom h sírjak vagy nevessek, másodjára is megcsinálta ugyanazt a Genk

asszem mára elég is lesz a kínzásból :D
  • Darthmushroom
    az nem kifejezés... most már minden meccsen az életemért játszunk... de h itt mi a f*szom történt az 59.perc után azt nem tudom de 16 perc alatt 5t rúgtunk, de jó nagy fordítás 2:0ról h nem rúgjanak ki. Vége 2:8

• LasDen #94775
    szar a csapat....