104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    be van állítva h eseményeket/kulcs momentumokat mutasson? mert ebbe a nézetbe használom én is simán felugrik a meccs ha van valami.
  • Pethy23
    Nem nem arra gondolok. Van az overview nézet. Ha arra átváltok akkor ha történik valami a pályán nem vált át pitch nézetre mint a régi fm-ekben hanem halványan megy a háttérben a meccs és semmit nem látni.

Pl 2012-ben úgy volt ha ment a meccs de semmi nem történt akkor ezt mutatta, majd ha valami esemény/helyzet volt akkor átváltott pitch nézetre majd utána vissza megint erre a stat oldalra.

Ez itt nem működik?
  • Darthmushroom
    split nézet? ott be is tudod állítani milyen statokat mutasson.
  • Pethy23
    Azt nem lehet megcsinálni mit régebbi FM-ekben hogyha megy a meccs akkor ha nincs esemény jó sok statot mutasson (overview tök jó lenne) majd ha valami történés van akkor automatikusan átváltson a pályára?
  • korbin555
    Közben angol fórumon megtaláltam: Preferences-Interface-Confirmation Dialogs-Reset.
  • Darthmushroom
    ujratelepites a tuti :D
  • korbin555
    Segítséget kérnék.A meccs indítása előtt,véletlenül kipipáltam a proceed to match kis ablakot,és azonnal kezdi a meccset.Hogy tudnám visszaállítani,hogy újra rákérdezzen, mielőtt indul a meccs?
  • Gerdzso
    Köszi! Bár a nagy idegesség miatt már lemondtam szóval már mind1 :D
  • Volcanor
    700:
  • korbin555
    Mert japánhoz nem elég kitörölni az lnc fájlt.A németnél csak a válogatott nincs meg,de náluk a komplett liga struktúra hiányzik.Japánban játszó játékost nem tudsz behívni a válogatottba.Töltsd le EZT,és működni fog.Valós ligák egészen a 6.osztályig. Komplett válogatottak(U21,U19 is),valódi játékosokkal.És még van egy külön japán face,és kit pack is hozzá.Két szezont letoltam a Cerezo Osaka-val,és sikerült gólkirályt csináltam a jó öreg Diego Forlan-ból.A válogatott meg a 8 közé jutott a VB-n,és a braziloktól kaptak ki hosszabbításban.Tele lesz a játék japánokkal,szóval jól működött nálam.
  • bexinho
    Imádom a játékot!

... pláne, hogy idén nem ez az első ilyen mérkőzésünk. De most "szerencsésebbek" voltunk, mert sikerült pontot szereznünk.
  • Darthmushroom
    lincence miatt, úgy mint a német válogatottnál. ki kell törölni az inc mappából hozzá mindent. ha eredeti akkor update incet is.
  • Gerdzso
    Az miért van hogy megint behívtam a válogatottba 21 játékost de egyik sem jelent meg a keretben? (JAPÁN)
  • Darthmushroom
    ohh igen, megszakadt a stadion bővítésem ami ősszel kész lett volna, de rögtön új hír még többel bővítenék mint eddig de ez 1 év alatt kész is lesz.
  • Darthmushroom
    no comment
  • Darthmushroom

AFCB 8.szezon

A tavalyi tökéletes szezon után kicsit visszafogottabb évünk lett. Idén nem sikerült a címvédés sem a BL-be sem a Ligakupába. Előbbibe az elődöntőben, utóbbiban a 8 között hasaltunk el. Viszont a bajnokságba elértük a 100 gólt, és megnyertük ismét az angol és az eu. szuper kupát, a klub vb-t és az fa kupát is. Így 8 év alatt elértünk 1 Másodosztályú bajnoki címet, 3 Premier liga győzelmet, 2 Bl és 2 EL győzelmet, 3 Fa kupa 1 Liga kupa, 3 Angol 4 Eu Szuper kupa és 2 Klub vb győzelmet. Keretről annyit h a "leggyengébb" képességű játékos Will Hughes szóval ez nem is nagyon kell rangozni :D na itt az idei tabella és az idei legjobbak: de Oca, Mbow, Hamilton, Medinskyi.
  • Darthmushroom
    az biztos :D
  • zyndar
    Levi az örök elégedetlen :)
  • Darthmushroom
    nem csak ilyen közel még nem voltam ehhez, és nem értettem h tényleg miért nem ő lövi a 11st
  • korbin555
    Achievment függő lettél?
  • Volcanor

2025/2026

Nyáron 6.75 millió volt a kiadásunk egy holland tartalék középpályásra, illetve ingyen aláírt egy argentin bal szélső. A bevételünk közel 93 millió volt, a legdrágább eladásunk a brazil hátvéd, 33-ért ment a Bayern-be. A pótlását az ifiből feljött 19 éves saját nevelés oldotta meg, tökéletesen.

Holland Kupa.
    A döntőben gyorsan elmentek 2-0-ra, a végén sikerült egyenlíteni, a hosszabbításban már nem esett gól. Szerencsére 11-esekkel teljesen megérdemelten behúztuk. A szezon legszebb gólpasszát produkálta a meccsen a jobbhátvédem, beívelte az üresen érkező csatárnak a labdát. Csak kár, hogy ellenfélnek. Ilyenkor tényleg nem tudom, mi játszódhat le a fejükben...

Eredevise.
    Nagyon szoros volt, 1 fordulóval a vége előtt előztünk.

A tavalyi BL siker után indulhattunk két másik kupában is:
    Európai Szuperkupa.
    Klub-VB.

BL-csoportkör.
    2 meccset is elszórakoztunk, de a továbbjutás így is meglett.

A kieséses szakaszban jött a jól ismert Monaco, hazai 2-0 után, idegenben belefért az 1-1 is. Következett a Nürnberg, akiknél meglepően jó játékosok kergetik a labdát, ráadásul a támadóik az átlagosnál jóval gyorsabbak.Hazai 4-1 után itt is belefért egy idegenbeli döntetlen(2-2). Jöhetett a Real Madrid. Megint otthon kezdtünk, ráadásul úgy, hogy eltiltások miatt a szélső hátvédem játszott középhátvédet. A meccs képe alapján 2-0 lett volna a reális, sajnos 0-0-ra végeztünk. Idegenben, a hosszabbításos kupadöntő után főleg cserékkel felállva próbáltuk meg a lehetetlent, kiejteni a spanyol bajnokot. 20 másodperc után a cserecsatárom kiugratás után pofátlanul átemelte a kapus felett, máris 0-1. A második félidőre már 2-1-re mentek a hazaiak, majd 20 másodperccel a vége előtt a balszélsőm üresen kapta a labdát, és higgadtan előtte a labdát a kapuba, így idegenbeli gólokkal, a végén szerencsével, de a 2 meccs alapján tökéletesen megérdemelten jutottunk újra a döntőbe, ahol a Valencia várt minket. A 25. percben megszereztük a vezetést, ami a végeredményt is jelentette, a Valencia örülhet, hogy megúszta ennyivel.

Statok.

A hollandok VB-kerete.
  • Darthmushroom
    kicsit szomorú vagyok nem lett meg a 6 gólos achi. nem értem ha mester3s előtt auton az rúgja aki 2 gólos 5nél akkor miért nem? :D
    AFCB 8:0 WHU
  • Darthmushroom
    Új rekord... egy meccs után 5 igen 5 játékosom lett sérült :O nem volt elég h még ki is estünk a shity ellen (AFCB mentés)
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Az miért van, hogy behívtam 21 játékost a válogatottba, de egy sem jött és ilyen kamu játékosok játszottak?
  • Darthmushroom
    pedig általában rögtön a karrier elején 90%ba fejlesztik mind2t ezzel a szöveggel, ha van is pénz, meg persze ha úgy áll a klub h tud hova. WHUnál mind2t, Crewenál exellent junior coachingra rögtön az elején. Barnetnél is néztem a coachingot ott is megadták az elején.
  • korbin555
    Az én tapasztalatom is ez.A második szezon vége előtt sehol nem is kérek semmit. Kivárok,amíg megszerzem a bizalmat,és lesz választási lehetőségem.Még akkor is,ha már az első nap tudom,hogy mit akarok.Csak amikor a vezetőség már mindenben partner volt,akkor más gondjaim akadtak.A Junior coaching opció eltűnt,és szürke is maradt,semmit nem tehettem.Szerencsére arra már elértem a good szintet.
    A facilities mindenhol rendben volt,úgy a kérés teljesítése,mint építés terén.Még a youth recruitment sem szokott gondot okozni.De a junior coaching a legtöbb helyen problémás,és nagyon sokáig is tarthat,mire nulláról magas szintre emelkedik.Az egy álom,ahol ez már alapból egy megfelelő,netán közepes szinten van.Pedig ez nagyon fontos,mert ez növeli a megjelenő regen-ek CA értékét.
  • Darthmushroom
    am tényleg érdekes ez a stadion dolog, mert pl. tavalyiba Sheff Wed. mentésembe 1,5 évig tervezték a stadiont, ami befejeződött és még 1 év múlva se kezdték építeni. itt AFCBnél meg semmi tervezés hanem 2 év alatt felhúzták az új stadion.
  • Darthmushroom
    az logikus h a Parc des Princes meg a Stade de France-ba mentettek mivel az van közel. Bournemouth-tal én is a közeli Fratton Park-ba voltunk még folyt az építés. Most akár mekkora a stadion nem fog elküldeni a világ végére játszani csak oda ahova logikus a közelség miatt. pl. valóságba épül az AEK stadionja ami 30e lesz, de Athéni olimpia stadionba játszik ami 60+e férőhelyes, pedig 3. osztályú fél-profi klub lett.
  • zyndar
    Mindezt úgy, hogy volt egy 2100 férőhelyes stadionunk a francia negyedosztályban, kb. 200 nézővel. Mikor készen lett az 5000-es stadion, 3 hónapra rá ugye bejelentik, hogy épül az új 10000-es. Ekkor olyan 350 volt az átlagnézőszám. Ja ami még érdekes, hogy a csapatom párizsi (Villemomble Sports) és a bővítés alatt a Parc des Princes-ben játszottunk, most pedig az új építése alatt a Stade de France-ban. Ez utóbbi 81000-es és már volt olyan meccsem a másodosztályban bajnokin, ahol 1300 voltak kint :) De persze itt megint van egy bug, ugyanis a Ligakupa meccset a régi stadionban játszottuk, amit már elvileg eladtunk... Ezt csak nem ennyire nehéz leprogramozni...
  • Darthmushroom
    a két ifi-s dolgot nagyon nehezen fejlesztik. Meg van amelyk szövegre szinte semmi esély nincs h fejlesszék. Nálam meg ahogy neten olvasgattam ezzel van a legtöbb esély:
    Mindig meg kell várni mikor több opció van a kérésnél:
    Youth Level: a második opció "We should incease our yunior coaching budget so we produce the best player we can"
    ha elutasítja akkor a
    "if this request isn't granted, I can see the club being by our rival."
    Youth Rec.: a harmadik opció "We should improve our youth rec. to improve the quality of players entering our youth team"
    ha elutasítja akkor a
    "if this request isn't granted, I can see the club being by our rival."

És ha csak 1 opció van soha nem szabad kérni, mert attól később lehet és szinte semmi esély h megadják. jó természetesen anyagilag meg stb.. úgy kell állni, de pl. WHUnál így két év alatt exceptional lett a yunior coaching így, a másikat sajnos még csak egyszer fejlesztették de hát az is majdnem max a well est. szinttel.
  • korbin555
    A fejlesztés/építés része még mindig bugos a játéknak.És már az is marad.Ahogy látom,nálad februárban készült el a bővítés,májusban meg már el is kezdték az újat építeni.Vicces.De volt olyan is,akinél egy időben ment a bővítés,meg az új építése. Nálam csak a tervezés két évig tartott,az építkezés meg két nekifutással további háromig.
    A junior coaching-ot meg egy 15 éves karrierben sem tudtam maximumra fejleszteni. Másfél évtized kellett,hogy az első (minimal) szintről eljussak a 6.(excellent)szintre,de a max az a 7.szint (exceptional) lenne.Az ötödik (good) szintig ugyan nyolc év alatt eljutottam,de utána hét évig nem engedett továbblépni.Aztán a semmiből a 15.évben hirtelen megint ugrott egy szintet.Talán 20 év is kellett volna,mire elérem a maximumot.Ha egyáltalán valaha is sikerült volna.
  • Darthmushroom
    lol azt észre se vettem h nem írtam át. Köszi h Te igen :D
  • Zenszkij
    Sok sikert, jónak ígérkezik! De bazd, 25 éves Nesta? Legalább ne a saját születési dátumodat adtad volna meg :D. 25 éves edző!!! U made my day man :D.
  • Darthmushroom
    erősen gondolkodok egy ilyenen. 125 éves a klub, tavaly estek ki. Osztály szinten kimagasló utánpótlás és edzés lehetőségek vannak (jó mondjuk nem rég építették). Davids h itt volt edző/játékos így már régebben is figyeltem őket. Londoni klub szóval fejlődési lehetőség is van szépen. Már csak a kérdés h a Méhek ellepik Londont? :D
    (érdekes a 3.vonalba a Brentfordnak is Méhek a becenevük és ők is londoniak)
  • zyndar
    Valaki segítene ezt megérteni? Stadionbővítés 9 hónap, új stadion 13 hónap, az edző és ifiközpont meg több, mint 26 hónap? Mondjuk a szántóföldre épül, de akkor is :)

• Utley
    Új kihívás és irány a Német 3.liga. Asszem neki kell ugrani egy Unterhaching mentésnek :)
  • Darthmushroom
    Ma két karrierbe is befejeztem a 2. szezonom (nem sok volt hátra, meg asztali gép gyorsabb mint a régi laptop így haladósabb)
    West Ham, ezt gyakorlatilag Rhodesnak köszönhettem. Bl-be a 8 között estünk ki, FA-be szintén. Szuper Kupát+Ligakupát megnyertük.

Valencia, szép eredmény. Kis szerencsével akár bajnokok is lehettünk volna. Kupát behúztuk, idén 3ból 2szer vertük őket. BL-be a 16 között búcsúztunk.
  • korbin555
    Én kettőt is kaptam,szintén privátban várom az esetleges érdeklődőket.
  • Neoncsoves
    Hali!

Steamen kaptam -75% kupont Football Manager 2014re. Ha valakit érdekel dobjon egy privát üzenetet!
  • Darthmushroom
    öcsém ilyen szánalmas bajnokságot mint ez a spanyol, beléptem kicsit Valencia mentésbe. Lefocizzuk a barcát nyerünk 3:1re, utána meg a Getafe úgy ver 3:0ra h közünk nem volt a meccshez... nem is értem miért nem töröltem még ezt a mentést..