104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #95295
    csít
  • Darthmushroom
    No comment :D
  • Darthmushroom
    köszi, csak 2 gólunkat nem adták meg...
  • LasDen #95292
    ha szar edző akarsz lenni, akkoor nemtom mér nem mindegy kivel játszol, úgyis kirúgnak :D
  • Darthmushroom
    szarok vagyunk naaa :D
  • Pietro87
    Odáig jutottam el négy-öt nap alatt, hogy leszűkítettem a választandó csapatok körét két főre: maradt a Taranto és a Triestina. Lehet ezen a héten még el is kötelezem magam az egyik mellett. :D Amúgy meg nem hiszem el, hogy nem elég hogy Várhidi, de még Verebes Mágus is szerepel a játékban, így nem tudok velük indítani karriert. :(
  • Darthmushroom
    nekem 12 másodperc volt a leggyorsabb amit kaptunk. de valami 13 vagy 14 volt amit mi szereztük.
  • realik
    Sikerült a csapatomnak abszolút rekordot felállítania.
    15 mp alatt kaptam gólt...
  • LasDen #95287
    Itt
  • Darthmushroom
    Nanaaa :D több tiszteletet :D
  • LasDen #95285
    ahogy egy régi kínai közmondás tartja; fuck Bournemouth...
  • korbin555
    Ja,hogy a face pack-ra gondolsz.Az kell,mert nem akarok fekete lyukakat bámulni a képernyőn.
  • Hegeace
    Kétlem, hogy alapból benne lenne az arckép a játékban vagy tévednék ? :)
  • korbin555
    Szívesen,de nem értem a kérdést.Az NB2-höz nem kell kiegészítő.
  • Hegeace
    Köszönöm !

Mennyei kiegészítőd van telepítve ? :)
  • korbin555
    Tessék:Kardos Norbert.
  • Hegeace
    Sziasztok!

Valaki megtenné nekem, hogy indít egy játékot magyar bajnoksággal és linkel egy képet a Gyirmótból, Kardos Norbertről !?
  • korbin555
    Igazad van,ezt kifelejtettem.A Serie A-ban 12,a Serie B-ben 9 cserét lehet nevezni. Egyébként Oroszországban és Brazíliában is.Elég kényelmes megoldás.
  • Zséé
    Én még azt szeretem, hogy asszem 9 vagy 12(?) cserét lehet nevezni a meccsekre :)
  • LasDen #95276
    én az Aston Villa óta ismerem, és azóta nem nyert semmit. a skót liga szép és jó, de egy Celtic-kel megnyerni nem olyan nagy kaland :D jó edző, de nem olyan eredményes....
  • Utley
    Sok szenvedés után Németországban indítottam el edzői pályafutásom. Hosszú keresgélés után az 1.FC. Schweinfurt csapatát találtam meg és reménykedtem benne, hogy a szerencse mellénk szegődik és az első szezonban sikerül felkerülni a 3.ligába.
    Csoda nem volt, de újonc csapatként nem kell szégyenkeznünk, hiszen egész szép eredményt értünk el és a 7.helyre sikerült befutnunk.
    Igaz ha azt nézem a bajnok 20 pontot vert rám, akkor kicsit csalódott vagyok.
    Na de sebaj 2014/15-ben ki kell vívni a feljutást, mert anyagilag nem vagyunk a toppon és menekülni kell a győzelembe.
    A legnagyobb nevem a pályaedzőm volt a 69 Cseh válogatott Tomas Galasek :)

• korbin555
    Nem ugyanaz a Martin O'Neill,akire én gondolok?Mert a Celtic menedzsereként 3 bajnokságot és 3 skót kupát is nyert.Csak azt csodálom,hogy ahol játékoslegenda lett,ott soha nem volt menedzser.Felcipelte a Trükkös Fákat a PL-be,nyert két BEK-et és PL-t is,de oda valamiért nem hívták.Vagy nem akart menni,nem tudom.Így vagy úgy,fantasztikus focista volt,és eredményes menedzser is.
  • LasDen #95273
    az elmúlt 3-4 kiadásban a legtöbb sikereim az olaszbajnokságból jöttek. mondjuk soha nem játszottam az A-nál lejebb :D Bár én nem vagyok klasszikus értelemben sikeres a játékban. A 13-ban klubcsapattal nem is nyertem semmit. Asszem. De általánosságban is, több száz órát beleverek, de alig néhány kupát szoktam nyerni. Olyan Martin O'Neill vagyok. Jó edző kupák nélkül :D
  • Pietro87
    Ehhez nem lehet mit hozzáfűzni, pontosan így van. :)
  • korbin555
    Az olaszoknál van pár dolog,ami miatt mindig alaposan elgondolkodom egy karrieren.
    Amit nem nagyon szeretek:
    A Serie B-től lefelé egy rakás klubnak alig van saját játékosa.Vannak csapatok, ahol 15 kölcsönjátékos van a felnőtt keretben.
    Sok helyen 3-4-5 csapatra való ifi van,akiktől hosszú évekig tart megszabadulni.A Pavia-nak például 54 ifijátékosa van,de lehet,hogy ez még nem is rekord.Alacsony ligában,szerény költségvetéssel ez óriási teher,amit cipelni kell.
    Az is furcsa,hogy némelyik klubnak 20 riválisa van(pl.Pescara),ennek a fele ősi ellenség.A szokottnál is jobban oda kell figyelni,hogy milyen dumával küldöm ki a játékosokat a pályára,mert majdnem minden meccs valamilyen derbinek számít.
    És akkor ott van a közös tulajdonú játékosok kérdése is,ahol meg aztán nem árt nagyon észnél lenni.
    Ami pozitívum számomra:
    Már közepes háttérrel is jók az ifik.
    A Serie-B-be is relatíve könnyű használható játékosokat hozni.
    A Serie A-ban nagyon komoly TV-pénzeket osztogatnak.
    Anyagi gond esetén az elnökök könnyedén veszik fel a bankkölcsönöket.
    Rengeteg a kettős állampolgárságú Argentin a játékban.

Pro és kontra,lehet hogy éppen ezek adják az érdekességet egy olasz karrierhez.
  • Darthmushroom
    hát igen az albán is egy vicc.. pl. most ha kell a pénz adják el Hernanest de ne az utolsó nap mikor már nem lehet pótolni... ja bocs jött egy Kakuta kölcsön aki maga egy vicc meg egy Postiga kölcsön aki alapból sérült volt. na de OFF vége.
  • Pietro87
    Nehéz megítélni a Presidentét, a Lazio táborát is ketté osztja. Mert ahogy rendbe teszi anyagilag a klubot, az dicsérendő; viszont a játékos politikája enyhén szólva is már-már botrányosnak nevezhető. Persze, jöttek jó spílerek a klubhoz, de amit Tare bemutat az átigazolások utolsó napjain, hát szerintem, ha Lazio drukker lennék a hajamat szaggatnám.
  • Volcanor
    Kezdtem egyet a Crewe csapatával, a Liga Kupa és a bajnokságban a jelenlegi helyünk miatt már novemberben megkaptam az új szerződést, a bizalom 80%-hoz közelít. 10.-12. hely között mozgunk egy ideje, úgy, hogy a média a 23. helyre várta a csapatot, de az elmúlt pár napban már 4-5 játékos is jött panaszkodni, hogy elégedetlen, mert a klub alulteljesít az elvárásoknak. Örülök, hogy az ilyeneket a kismillió patch-ben se lehetett megoldani...
  • Darthmushroom
    Lotitot kifejezetten utálom a folyamatos hamis ígéretei miatt ezért se zavar túlzottan a Salernoi csapat. Bár az igaz h a 2. legsikeresebb Lazio elnök, de akkor se kéne mindig álmokba ringatni a szurkolókat, pl. nincs pénze akkor ne ígérje meg h jó mercato lesz és világklasszis/ok fognak jönni h elérjük a BL-t.
  • Darthmushroom
    Boavistán gondolkodtam, csak az a baj h ők most 3. vonalba vannak, de jövőre meg 1.be kerülnek a bajnokság bővítése meg h vissza kapták a jogokat amit anno elvettek tőlük a bunda botrány miatt, és ez nem hiszem h megvan csinálva a játékba, sőt még a bajnokság bővítése sincs tudtommal.
  • Pietro87
    Akkor ha már Lazio, kapóra jöhetne akár a Salernitana is. Lotito befektetett a klubba a valóságban. :)

Kíváncsiságból megnéztem a Taranto keretét. (Talán az FM09-ben kerültem hozzájuk, amikor kirúgtak a Torinótól. :D A szemetek, pedig előtte bajnok lettem a Toróval. :D) A keret 90%-ban azonos, csak a téli vagy időközben érkezők (pl. ingyenes) igazolások nincsenek benne. Csak őket néztem meg, de gondolom a többieknél is stimmelhetnek ezek. Mondjuk ez jó dolog.
  • zyndar
    Ide nem posztoltam :)

Szóba jöhet még a francia harmadosztály (Red Star, Paris FC, Strasbourg), esetleg a másodosztály (Metz, Auxerre, Caen), portugál 3.-ból Boavista?
  • Darthmushroom
    na olyannal meg végképp nem játszok amivel már volt valaki :D nem szeretem a tömeg karriereket :D ez alól kivétel max csak kedvenc csapat lehet: MU, Lazio, Feyenoord..
  • zyndar
    Kedvcsináló :)
  • Pietro87
    Na ezt majd megnézem, mert tényleg kíváncsi vagyok rá. Ilyen plusz adatbázisból még nem kezdtem csapattal, de nem is néztem meg, hogy egyeznek-e a keretek. Csak egy országra kiterjedővel még nem volt dolgom, huge database-zel már igen. Akkor ebből jöhetett nekem is néha a crash.

Akkor valószínű, hogy felületesen néztem a Messina stadionját.
  • Darthmushroom
    nekem 38erest ír, csak mögötte van h 6900 a normál meccseken. aminek oka lehet az is ilyen kis osztályban van.
  • Darthmushroom
    az még mellékes is h nincsenek normális erőviszonyok mert kb. minden keret random, hanem h pár napos szerződések vannak a stábba meg a játékosoknál is meg egyéb ilyen dolgok amik azt bizonyítják h kb. félkész a kieg. arról nem is beszélve h csomó crasht is okoznak.
  • Pietro87
    Egyébként meg akármelyiknél is kötsz ki, jó választás lesz. Szimpatikus mindkét brigád. Bár mondom nekem a játékban kb 6 ezres a Messina stadionja, a valóságban pedig olyan 40 ezres. Nem tudom, hogy le lennének zárva a lelátók a valós életben. De az is lehet, hogy csak a tört játéknál fordul ez elő.
  • Pietro87
    Mert milyen hibákra gondolsz pontosan: furcsa eredmények vagy játékszituációk? Nekem is bőven elég az olasz + a német. Angolban így is van azt hiszem hat liga, spanyolból meg bőven elég az a három.
  • Darthmushroom
    +adatbázist nem szedek le 5.vonalért, mert ki nem állhatom őket, h csomó hiba szokott benne lenni, így a 3.vonalba lévő Venezia és a negyedik vonalas Messinán gondolkodok. Előbbi az orosz tulaj miatt is könnyebb lenne, utóbbinál viszont jobb a háttér és a vezetőség váltás sem reménytelen az elnök státuszából ítélve. De még meggondolom.