104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    számomra ez pl. azért vicces mert pl. fmkokckákon linkelte a gyerek h 90-95%os győzelmi rátával elküldték a Rangerstől... azért az durva, mert hova annál jobb teljesítmény, még akkor is ha kisebb osztály.

dsam engem egyszer rúgtak ki még valamikor fm11-12be a newcastletől de hát akkor tényleg ritka sz@r voltam... hát első pár karrierek egyike volt én megy egyből nagy cél kitűzést nyomtam és hát közelébe se voltam.
  • Pietro87
    Köszi. FM11 után kimaradt 2 év és nagyon meglepett, hogy sokan panaszkodtak emiatt.
  • Darthmushroom
    ez már a cm-es időkbe eljátszották h minden tulaj váltásnál h az új hozná a kedvenc emberét.. de eddig kb. 99,99%ba maradt a játékos, ezt viszont az ideibe megváltoztatták és van h bőven az elvárás felett teljesít az ember akkor is elküldik.
  • Pietro87
    Szóval, csak ezt akartam az előbb.
  • Pietro87
    Tényleg rossz megélni, és gondolom úgy, hogy semmi baj nem volt szezon közben. (Ja, most nézem, hogy hetedik lettél: szóval még inkább érthetetlen a kirúgás.) Szerencsére még nem éltem ezt át, mivel csupán egy szezont toltam le, bár annál több karrierem van megnyitva. Korábbi verzióknál amúgy tendencia volt ez? Mert én általában rossz eredmények miatt lettem elküldve és többnyire, amikor a gépnél volt vezetőségváltás, az ottani menedzser megúszta.

A másik idegesítő dolog még szerintem az a meccsenként 1-2 felsőkapufa. :)
  • Darthmushroom
    ez az idei játék újdonsága h nem csak ijeszgetnek hanem ki ir b@sznak..
  • zyndar
    Azért megélni elég szar. Az egész karrier arról szólt volna, hogy kiscsapatból nagyot. 5 év munkája megy a kukába lényegében. Egyébként igazad van, bármikor előfordulhat ilyen így valójában élethű a szimuláció.
  • LasDen #95448
    a futballban sok hülyeség van. szóval why not?
  • zyndar
    Nos, ilyen sokkol hírt még sohasem kaptam. Új elnök került a klubhoz, hozott egy rakat zsetont, gondoltam jön az ijesztgetés, hogy kirúgnak, de végül nem jött. Csak szimplán kirúgtak:

Azért 5 év alatt feljönni a Ligue 1 7. helyéig, közben csapat és manager szinten is sikereket elérve ez legyen a logikus döntés, nos, csak gratulálni tudok Ettori úrnak.
  • ozbom
    Sziasztok! Szeretnék beszámolni a Toulouse-os karrieremről. Már a 4. szezonomat kezdtem a klub élén. Az első kettő évben az alsóházban zártam. Viszont a 3. szezonban nagy meglepetésre a 3. helyet sikerült megszereznünk.Tabella Így a Bl rájátszásában találtuk magunkat, ahol az ukrán Shaktar Donyeck csapatát kaptuk. Nagy meglepetésre mi jutottunk tovább, bár az első meccsen egy csúnya verést kaptunk, de annyival nem voltak jobbak. Viszont a visszavágó nagyszerűen sikerült, amire én se számítottam. Az első félidőben lőttünk 5 gólt és megnyertük a párharcot. :) Jelenleg így állok a bajnokságban Bajnokság
    meccsek

Kicsit hosszúra sikeredett.
  • zyndar
    Szinte büszkeség! :) 17 ezres, ezzel el leszünk egy darabig, remélem. Bár pár meccsel ezelőtt, még a Parc des Princes-ben játszottunk városi derbit a PSG ellen, ahol megháromszoroztuk az addigi legnagyobb meccsbevételt. No ez itt nem fog megtörténni.
  • Darthmushroom
    büszkeség? :D csak megélted :D legalább valami 100e aréna h többet ne kelljen piszkálni? :D
  • zyndar
    El sem hiszem, bő 3 év után van stadionunk, amiben játszunk is :)

• Darthmushroom
    Szépen fejlődik a válogatott is velünk. Veretlenül jutottak ki az EB-re is. Ez a 10.pozíció meg rekord helyezés.
  • zyndar
    Ez most olyan, mint a kapufa csak pepitában? Az mellélövésnek számít, pedig attól jobban eltalálni a kaput nem is lehet :)
  • Darthmushroom
    haha :D nem értem mi a probléma? :D hát nem lőttek kapura de eltalálták azt :D
  • zavbal
    Ezek a nizzaiak tudnak
  • realik
    értem, köszi!
  • Darthmushroom
    számít mert gyorsítja a fejlődést.. de egy Great vagy Superb edzés lehetőséggel is el lehet érni a játékos maximumát, nem muszáj a Top vagy az Exellent.
  • realik
    na most akkor számít vagy nem?
    valamit csak jelent a csillag , persze a jó edzők is kellenek
  • Darthmushroom
    hm?
  • Zenszkij
    hát nem sajnos, az edzőközpont kb 90%-ot vet a latba
  • Darthmushroom
    szerintem nem kell top edzés lehetőség ahhoz h valaki elérje a maximumot sokkal fontosabb szerintem a játék lehetőség meg a megfelelő edzői személyzet.
  • realik
    ezekkel tisztában vagyok, sokat olvasok itt:)
    az edzés lehetőségeket csak azért írtam, mert gondolom az is kell, hogy ki lehessen hozni belőlük a maximumot, vagy nem? (persze folyamatos játék mellett)
  • Zenszkij
    jó...2017-ben a Fradival ütöttem a hatalmas Bayernt Münchenben, nagy volt a pofájuk a B csapattal
  • Darthmushroom
    attól h az edzés lehetőségek jobbak lesznek semmivel nem jönnek jobb ifik, azok csak a fejlődésüket gyorsítják. hogy milyen ifik jönnek függ a HoYD személyétől h milyen jó, és youth recruitment szintjétől ami a max potenciált növeli (PA), a youth level meg azért felelős h milyen jelenlegi szinttel érkeznek (CA). Ehhez még pluszba jön a scout knowledge ami növeli h milyen területen keresnek ifit. és persze akkor nem is beszéltünk arról h az országnak milyen a youth szintje.
  • realik
    Köszönöm!
    Számomra meglepően simán meneteltem az el-ben, még itthon a Honvédot nem tudom megverni.
    Sajnos az utánpótlás még nem az igazi, ezért sokat kell igazolnom. Még egy pár év mire elfogadható szinten lesz az utánpótlás és az edzőközpont.
    Általában ezért fiatalokat hozok a csapathoz:
    játékos, játékos2, játékos3
    őket már várom nagyon: tehetség, tehetség2

A vidi nem igazol akárkit.
  • Darthmushroom
    Leoktattuk már a poolt is focizásból :D
  • Darthmushroom
    csodát tettünk a továbbjutással :D A hollandokat kis szerencsével meg is vertük volna.. de lesgóllal egyenlítettek. A Német különítmény már sok volt de legalább nekik is sikerült gólt rúgni.
  • Darthmushroom
    Offline challenge második forduló. Irány az EB :D
  • korbin555
    Gratulálok.Néhány jobb játékosról dobhatnál képet.
    A kiesett tartalék miatt nem aggódnék.Felesleges két felnőtt csapatot fizetned.A bénáktól szabadulj meg,akiben van potenciál az meg mehet kölcsönbe.
  • Szycsu
    szép, grat!
  • realik
    Sziasztok!
    FM 13-ban a Ferencvárossal nyomom. A második csapatom kiesett az NB2-ből még az első szezonban. Ezért nincsenek meccsek a tartalékcsapatban. Nem is fog már visszakerülni? Ez így elég kaka, mert az első csapatból kimaradt játékosokat nem tudom játszatni.
    Egy-két kép
    1. szezon: bajnokság, mk

2. szezon: bajnokság, kupa, bl selejtező, bl csoportkör, EL kieséses kör1, EL kieséses kör2, EL negyeddöntő, taktika
  • Szycsu
    Lille-el tolod? Nagy respect :D Legjobb playakról egy képet dobnál? :)
  • ozbom
    Köszönöm szépen a válaszokat! Hát akkor szerintem maradok ennél a skinnél, már úgy is megszoktam.
  • zyndar
    Személyes véleményem, hogy az ideihez nem készült normális skin, mindegyik megbukik valahol. A Steklo X4 is a képen jól néz ki, de mégsem jó egészében.
  • AdamBeyer
    http://postimg.org/image/l4tr4336t/
  • AdamBeyer
    én a steklo X4-et használom, stadion hátterekkel

• Pietro87
    Ismerős ez az idézet: Il nostro calcio. :) Mondjuk ebben csak az a fura, hogy a Serie B-nél már kompletten megoldották, eggyel lejjebb pedig nem.

Utley: a kiegészítő csak az ötödosztályt tartalmazta. Majd talán a következő részben kijavítják.
  • ozbom
    Tudtok ajánlani valami jó skint?