104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fsgh
    Buzsáky egy állat:D akkora gólokat lőtt:D egyik a hónap gólja is lett:P

Bajnokcsapat!!!!!:))))

• Csesza
    első szezonban feljutás a QPR-el? :O

• iXDé
    hol lehet letolteni?:D
  • Magic Boy
    Ja az kimaradt, hogy a VKP visszanyilazva védőnek.
  • hamary
    nem kaptak hozzá licenszet. De lehet letölteni.

Megjöttem a Tescoból, folytatódik a küzdelem :)
  • iXDé
    ja és címereket nem töltöttem voltaka csapatoknak csak ahol énvagyok bajnokság ott nincs:S
  • Magic Boy
    Az enyém 4 - 5 - 1.
    4 védő - 1 VKP- 4 középpályás (a 2szépső fölnyilazva a csatár mellé) - 1 Csatár
    Az egész taktika a kontrajátékra épül és egy szögletvarríációra amivel sok gólt lehet szerezni.
  • fsgh
    nekem támadó, a mentalitás is az... 2 szélső kp felnyilazva támadó középpályára 2középső középpályás(általában ide védekező középpályásokat teszek...) plusz egy irányító TKP aki Buzsáky vagy Rowlands...
  • Magic Boy
    Bocsi bajnoki címet akartam mondani.
    Az én taktikám is egy csatáros, de azok szerint akik kipróbáták túl védekező.
  • fsgh
    csak 1 meccsre West Brom ellen pont játszhat.

Delgado és ő a legjobb csatáraim...De mivel 1 csatáros a taktikám bőven elég ez a 2 jó csatár:) Buzsáky meg mögöttük osztja a zsugát:D
  • fsgh
    thx mindkettőtöknek:)

Magic: a feljutás már megvan a bajnoki címért megyek most:)
  • Magic Boy
    Ferreira hány meccsre dőlt ki?
    Mennyire kulcsjátékos, és milyen a cseréje?
  • soma22
    meglesz ez
  • Magic Boy
    Verd meg a WBA-t és feljutsz.
    Hajrá!
  • fsgh
    na annyira mégse vészes a helyzet:PP

West Brom meg kikapott szal 3meccs 4pont előny:)
  • iXDé
    hát elvileg haverom küldte át:S de lehet h nemjo:S nemtudotok valami normális csomagoT?:S
  • fsgh
    Kifogyott a lendület a fiukból:S (mondjuk eddig is döcögős volt így a vége felé)
    4meccs van még hátra és a West Brom feljött 1 pontra...ráadásul még meccselek még velük is:D (ami a formámat ismerve nem olyan vicces:S)

100pont viszont tuti meg lesz:D (4meccs és még 7pont kell...)
  • Gunnersboy
    ezek 07hez valo mezek még
  • Magic Boy
    A címereke töltötted vagy alapból volt mindenkinek?
  • Magic Boy
    A 3D-s mezcsomagot honnan szedted?
  • Magic Boy
    A Karlsruhe fiókcsapata lettem az Oggersheim-mel és nekik köszönhetem a pozitív mérlegemet is (4-szer játszottunk velük a szünetben).
    Remélem sikerül szereznem tőlük 3 (azt hiszem ennyi lehet egyszerre nálam) nagyon jó kölcsönjátékost és akkor símán meglesz a feljutás amit beígértem.
  • iXDé
    1 kerdesem lenne:D az méárt van h mindenkinek van címere? még a legkisebb bajnokságban is mindenkinek:D meg a mezén a szponzor-.-... de nekem za angol premier ligába senkinek nincs se cimere se szponzora-.-' ez mérvan?
  • Magic Boy
    Előre a bajnoki címárt és a 100 pontért.
    Hajrá.
  • fsgh
    igaza van Magicnek ennyi kapott gólnál ne csatárt keress;)
  • fsgh
    Roma tartalékoknál volt.
  • Magic Boy
    Látod én szóltam, hogy csinálj valamit a védelmeddel, ha rendbekapod símán feljutsz.
  • fsgh
    6 fordulóval a vége előtt megvan a feljutás!!!:)))

a következő fordulókban a célkitűzés: Bajnoknak lenni és 100pontnál többet elérni:P
  • Magic Boy
    Honnan igazoltad?
  • fsgh
    QPR - Sheff Wed 5-2 Mindenki belőtte a helyzetét:) támadásilag legalább már ujra rendberázottak a fiuk...
  • McFrost
    minden készítőnek legyen egy kisöccse és ő legyen az apja!
  • zsoma79
    bocs...értelmesen fogalmaztam...10-6 lett a vége :)
  • zsoma79
    a mainz-al nyomom és olyat nem pipáltam még mint most...a werder ellen idegenben játszottunk 10-ot!!! hihetetlen mindentámadásukból gólt lőttek...lőttek 12 szer kapura én meg 27-et és mégis cak 6 ment be...
  • hamary
    a berakott írás szerint a szurkolókért szünetbe semmit se használ.
  • fsgh
    áhh most engem is szopat a gém...2-2...tizi nekünk...kihagyuk!!!és a 90percben kapunk egyet és 3-2...
  • Mor3llo
    Szurkolókért...de mondhatok akármit, ha 5 gólból 4 25-30 méteren kívülről esik...
  • hamary
    mit mondtál félidőben? :o
  • Mor3llo
    Ááá :) Rakitic meglőtte a maga 30méteres bombagólját.Na mondom, tuti h 4-0 lesz a vége...megy a meccs, 90. perc, 3-0.Na mondom talán marad a 3-0.De beáll Larsen, aki 2 labdaérintésből megszerzi 2perc alatt csapata 3. illetve 4. 30 méteres bombagólját :) remélem büszkék az SI-s srácok, h ilyen fantasztikus játékot alkottak!A parasztnak még csak esélye se legyen egy kisebb csapattal...
  • hamary
    grat! jó gyorsan haladsz :S
  • Darthmushroom
    naon elégedett vok a csapattal! Kiesés messze van bár naon szoros szerintem a végére hátrébb végzünk de kiesni szerintem már nem fogunk!:) amugy csatárt keresek!!:)
  • Mor3llo
    FM2008-effect :S