104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem baj , ha van mellette egy Anderson:d -
-
lulinha már most 18 évesen is állat a deporomban:)
kicsit asszem át is szabom a taktikát, hogy jobban feküdjön neki:) -
Grat :)
Hányadik évben igazoltad Lulinhát ? -
ne add kölcsön:
-
hamary #11468 ha nem volt válogatott, nekem sose ad =( ( ez azért idegesítő, mert ölég sok nem válogatott, nem eus playa van... ) -
hamary #11467 Lesznek itt izgalmak kérem szépen :)
-
Remélem megadják... :D -
ó je:D bejött az a bug amikor a játékosom 0ft fizetést kér:DDDD -
hamary #11464 nem kell neki munkavállalási? :o -
Tudom, anno talán a 2007ben nyomtam velük, Kris Commons és Nathan Tyson elég jó húzóemberek voltak :)
Cruzeiro tartalék a legjobb hely, olyan embereket hozok el kölcsönbe... 138 CA-s bal futó, legjobb játékosom 125ös asszem... -
hamary #11462 Franc egye meg, 88. percben egy távoli megppattanó lövés miatt nem nyertem... az idgesít, hogy sok a távoli megpattanó lövés... -
hamary #11461 áá, Swansea... Ő ejtett ki két kupából :@ -
Nottingham is jó:) -
Spursös mentés, MU ellen félidőben 2-0val fordulunk, majd az utsó 5 percben a MU megfordítja a meccset...
SWANSEA CITY a kiválasztott :) -
én voltam a Millwallal és a Notthingammel is, sztem mind a 2 szimpi csapat:) -
na épp ez az indulj a leedsel...az izgi csapat se oan szar.. -
Milwall nem szimpi nekem :\
3. osztályból a Carlisle, Swansea vagy a Nottingham a kiszemelt, esetleg a Leeds, de ők ponthátrányból indulnak vagy mi? lehet rosszul rémlik. -
hamary #11455 Csak a Barnettel ne :P Amúgy mivel baszott fel, s kivel vagy? -
kezdj a millwallal ok? én most kezdek getafevel.. -
Nem kevés pénz... Azthiszem én a WBA-val nem kaptam ennyit, sőt tuti h nem.
Felbaszta az agyamat a game, új gamet kezdek, szerintem angol 3. vagy 4. osztályban kezdek :)
Várom az ajánlatokat hogy szerintetek ott kivel "jó" kezdeni :) -
hamary #11452 természetesen egyik játékos se akar elmenni -.- -
hamary #11451 na, bevétel kezd minuszba menni... kezdek aggódni, hogy szezonvégén mínuszban leszünk. ( s mindez azért, mert 5 ezerrel túlléptem a keretet :S ) -
grat, jól elverted orálékat
-
hamary #11449 forint :D
Én egybe kaptam meg amikor PL-t játszottam -
hamary #11448 Huh gyerekek, izgi az angol negyed osztály :D -
tudjuk -
+ a kozármisleny helyére tettem be a csapatot, igazolási pénzből vettem meg Chaurantot, nem invesztáltam tőkét a cselzitöl :D -
jól indul az NB2 :D
(minden jatekos a szurke pléják értékeit kapta, csak a nevüket irtam át + akiket igazoltak a nyáron tényleg idehoztam, még mielőtt csalással lennék megvádolva -.- (aki nemakarja nemveszi magára, ugyis tudjátok kikre gondolok:D) -
bazz kaptam egy csomó pénzt a tv-s jogdíjakból de nem írodik hozzá a számlához:(
(tudom senki se játszik forintban:P ezért leírom ez 27 millió font)
jaa lehet hogy csak most értem meg:P ezt a követekező szezonban folyamatosan adagolva kapom meg? -
hamary #11443 huha, azért az nem jó :S Adj el játékosokat, vagy barimeccsek :) -
kisebb gazdasági válság van itt mióta megkapták a feljutási prémiumot a játékosok:SS -2millió fontban vagyunk most:(
így érdekes lesz az erősítés...De legalább Jimenez jön:)) bár meg fog szakadni a szívem mert Buzsáky posztján játszik:SSS -
hamary #11441 grat!
nálam is a mancitys mentésembe mindent vittek. -
hamary #11440 off:
http://youtube.com/watch?v=qLfrM4xA3YM
de gyűlölöm, őket......... :@ -
Azta most nézem az Arsenal kicsit durvul!!:O
Bajnokságot nyertek,Fa kupát nyertek,Ligakupát nyertek,BL-t nyertek!!! -
akkor lett volna igazán szép ha csak kettőt lősz a wbanak :) -
ja:D 102 pontom lett volna ha a Plymouth nem egyenlít a 94.percben-.- de ez legyen most a legnagyobb baj:DDDd -
Csesza #11436 

-
de kicentizted :D
-
köszi:) De azért könnyebb volt mint gondolod...Flavio Briatore ott van a csapatnál ezáltal a klubnak össz vissz 20millió fontja van!! (amit meg is kaptam igazolásra mind mert beigértem a bajnoki címet:) )