104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    Skalpvadász :)
  • Darthmushroom
    az igaz h usa meg kína nem ontja de kb. 2 évente azért csak adnak egy-egy világklasszist, legalább is huge dbvel (nem kell plusz ország betöltés de növeli az ifik számát is azon felül h alapból is több játékos)
  • Darthmushroom
    hát sokkal rosszabb is lehetett volna az első hónap, bár a Hoffi ellen nagyon csúnyán leadtuk 2:0ról a meccset, de legalább meg lett az EL csoportkör. Az ajax ellen itthon nagyot játszottunk emberhátrányban is.
  • korbin555
    Nation Youth Rating.Ezek fm 13-as adatok,de sok változás nem történt.Két ország van,ahol jelentősen csökkentek az értékek: Anglia:140-130,Törökország:144-124.(A magyar maradt 68)
    De az ifik minőségét még két tényező befolyásolja.Elsőként a game importance.Sokat számít,hogy egy adott országban mennyire fontos a futball,mint sport.Jó példa,hogy a meglepően magasra értékelt USA,Kína nem ontja a tehetségeket.Ezekben az országokban a futball "unimportant" sportágnak számít.Ha nem így lenne,mindkettő futball nagyhatalom lenne a populáció alapján.
    És harmadiknak ott van még a state of development.Ez a gazdaság,ezzel együtt az infrastruktúra fejlettségét jelenti.Ez pedig jellemzően az Afrikai országra van negatív hatással.
  • Darthmushroom
    erre kell a cigi+kávé kombó mielőtt bele vágok :D
  • Pietro87
    Hát tényleg nem volt kedves. :)
  • Darthmushroom
    Tegnap esti meg ma reggeli játékos kukázás után végre indul a Drezdai 3 évem... erre elővette a gép a "baráti" énjén.. bajnokság a Bayern ellen indul. EL-be csoportkörért az Ajax az ellenfél.. német kupa második fordulóba már rögtön Dortmund..
  • Pietro87
    Köszi, megtaláltam.
  • Pietro87
    Ok, megvan. Le kell nyitni a táblázatot.
  • Darthmushroom
    ott a lista alul csak alapból el van rejtve mert hosszú is meg területenként van (Show/Hide és megjelenik)
  • Pietro87
    És ezt a 3,5 csillagot te hol látod?
  • Pietro87
    Igen, és pozitívum, hogy a bekapott gólokra egész gyorsan tudtunk reagálni. :D A 23-25. perc pedig közönségszórakoztató volt.

Egyébként ha valaki alsóbb ligás törökkel kezdene, mindenképp igazolja le Ilker Sayant. Lehet, hogy később csak egy erős közepes játékos lesz, de rendesen cipeli a hátán a csapatot. Még mikor kezdtem ezzel a csapattal, rágugliztam Sayanra, és a török Messiként cikkezett róla, azt hiszem a török fourfourtwo. :)
  • Pietro87
    Galatától pedig kivágták Mancinit: kb 6-7 forduló után is kieső helyen álltak, 21 forduló után pedig 9-10. hely környékén. A Vitesse elleni EL 1. kiesés szakaszbeli 3-4-es zakó már nem nagyon fért bele. A helyére az addig 4. helyezett Eskisehirspor trénere érkezett, aki a viszavágón 7-0-ra rendezte le a hollandokat, míg a bajnoki címért küzdő Besiktas, Fener duót is legyőzte és már 4. helyen a csapata. Úgy érzem egy kegyetlen edzőbuktatás történt a Galata játékosok részéről. :D
  • Darthmushroom
    még Te jól is jártál mi 3szor vezettünk és az összesen 11 perc volt :D
  • Pietro87
    Tegnap este lenyomtam pár meccset a török karrieremben, de nem gondoltam volna majd egy a drezdaihoz hasonló adok-kapokba. Szerencsére jól jöttem ki végül belőle.
  • Darthmushroom
    3,5 csillaggal elég jól áll a török youth level, főleg úgy h csak a brazilok 5 csillagosak.
  • Pietro87
    Az egyes országok jövőbeli ifijeiről van valamilyen kimutatás, vagy táblázat? Például arra lennék kíváncsi, hogy a török játékosok milyenek lesznek, meg úgy egészében is érdekelne a dolog.
  • zyndar
    Meglesz az Foxi, csak el ne izguljàtok :) Részletes beszámoló jöhet.
  • Sysfox
    Wigan - Blackburn 0:5

A ManUtd is győzött, így 2 pont előnnyel várom az utolsó fordulót.
  • Zolika60
    Tudom, hogy a barátságos meccsek mások és azt is tudom, hogy a csapatnak minden egyes változtatást "magukénak kell tenni". Csak az ember szereti ha a csapata neve szerepel meccs végén a győztes oldalon és lehangoló ha ez sorozatban nem sikerül!
    Korábban a francia ligában játszottam olyan csapatokkal, akik a kiesés ellen közdöttek! Sosem estem ki, szóval valami remény talán van, hogy itt is el tudom érni az elvártakat! :)
    Az az érdekes, hogy egyébként edzői papírral rendelkezem, imádom ezt csinálni az életben is! Viszont be kell látni, hogy ez akárhonnan nézzük egy game, amihez alkalmazkodni kell mint minden más játékhoz! Ehhez is idő kell...csak ehhez nekem és nem a csapatnak :)

Köszönöm a válaszokat és a segítséget!
  • Sysfox
    Blackburn - Wolves 7:0
    Birmingham - ManUtd 2:2

Két pont előnyöm van!
  • Sysfox
    FM2012, Blackburn Rovers, 2021

Micsoda hajrá várható! Egész szezonban a ManUtd-t üldöztük, de hatalmas formában voltak végig, 6 ponttal mentek előttünk. A 33. fordulóban azonban Blackburn - ManUtd 2:0 lett, majd 1 fordulóval később kikaptak az Arsenáltól, ezzel beértük őket, sőt, a jobb gólkülönbségnek köszönhetően vezetünk!

Még 3 forduló van vissza, könnyebb meccsekkel, kétszer otthon. Remélem sikerül a címvédés!
  • Darthmushroom
    meg csomó hazai játékos is kell nem? tavalyiba a Moldét megnéztem.. igazoltam egy csomót utána meg nevezni se tudtam őket :D
  • zyndar
    Norvég a legnehezebb szvsz, mert nem EU-s és munkavállalási kell.
  • Pietro87
    Még csak annyit, hogy én is egy országot töltök be + megszokásból advanced database-zel a magyar játékosokat.

Zyndar, közben belenéztem Skandináviába, pontosan a norvég és svéd bajnokságot indítottam el és nézelődtem egy kicsit. Meglepett, hogy a norvég első ligának sokkal jobbak a díjazásai a helyezések után. Viszont mindkét országnál lehet találni szép feladatokat (4. liga, csak az első jut fel, hasonlók...) :)
  • Pietro87
    Azt vettem észre magamon, hogy mivel ebben nincs magyarosítás, én is gyorsabban haladok. Plusz, ha csak a csapatom híreit nézegetem, akkor még inkább. Legelső karrieremben nagyjából még azt sem tudtam, hol lehet követni a többiek híreit, esetleg a felsőbb osztályokét. Bár ezekbe csak nagyon ritkán néztek bele.
  • Darthmushroom
    Németbe van téli szünet ez is gyorsítja +nem volt pénz igazolni szóval nem ment el az idő azzal h játékosokat keresek. Nyáron tököltem vele egy dbig de télen szinte semmit mivel nem volt még fizu se h a lejáró szerződésűeket is nézegessem. meg én válogatott meccsekkor szabira megyek amíg az tart, és akkor megyek enni,inni,kávézni,cigizni stb..
  • Pietro87
    Ja, így értem. Csak láttam ezt a tempót amit nyomsz, mondom én miért nem tudok így haladni, még ha folyamatosan játszok, akkor sem. :D Én nem változtatok semmit sem a beállításoknál, csak annyit, hogy ne ismételje a gólokat. Kamera pedig az oldallelátóról. Amikor bejött a 3D nagyon mérges voltam rá, sokáig nem is használtam, aztán csak rászoktam.
  • Darthmushroom
    2d classic és leggyorsabb, visszajátszást meg max akkor nem nyomom el ha nem láttam gólt :D beállításoknál is leggyorsabb szimulálás, detail levelnél is min. h haladjunk :D meg persze én nem szoktam +országokat betölteni csak az adott ország huge dbvel.
  • Pietro87
    Gratula, azért újoncként nem annyira rossz az a 7. hely. :D De amúgy milyen gyorsan játszod a meccseket, hogy ilyen gyorsan le is zavartad a második szezont?
  • zyndar
    ITT nézz szét, amelyik tetszik, azt le is töltheted és meríts ötleteket. Abból, amit leírtál az látszik, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz.
  • Darthmushroom
    én sose indulok ki a barátságos meccsekből.. egy idő után már az assistra is szoktam bízni az meg kitud kapni bárki ellen mivel ő mindenkinek lehetőséget add. Attól még lehet h müködni fog a taktika, főleg ha begyakorolja a csapat. Nem instant megy a taktika dolog, rá is kell érezni +a csapatnak is meg kell tanulnia.
  • Zolika60
    Egyszerűen nem értem mi a baj!?
    Mikor még a korábbi verziókkal játszottam, akkor azt tanácsoltátok, hogy először irányítsak olyan erősebb csapatot, akiket a live-ban is ismerek és úgy valamivel könnyebb sikereket elérni, ezáltal rájövök a játék fontosságára és azokra az apró nuanszokra, amik számítanak a sikerhez!
    Na, most a Valencia mellett döntöttem, mint kedvenc csapatom! Mindent gondosan előkészítettem! Választottam taktikát, felállást, beállítottam mindent a részletekig! Igazoltam két játékost a felállásnak megfelelően! Eddig 4 barátságos meccsen vagyok túl! Minden meccsen legalább 4 gólt kaptam és még a a francia 3. osztályú csapatnak sem sikerült gólt rúgni! A WesBrom ellen 25-3 volt a kapuralövés...nem nekünk!
    Módosítottam pár dolgon, amin gondoltam kell ahhoz, hogy jobb legyen a banda...de semmi! Egy árva döntetlen és slussz...
    Eléggé alul motivált lettem... :/ Na de hátha elkap a siker sztori engem is!
    :)
  • Darthmushroom
    köszi. amúgy nem olyan egetverő teljesítmény azért 10 veresség elég sok, máshol ez bőven nem lett volna EL hely. szerencsére sok pénzt kaptunk meg törlesztő részlet is lejár a nyáron szóval innen már csak jobb lehet. am durva h a Bayern 9,Leverkursen 9, Dortmund 6 gólt rúgott a két bajnokin.

Taktika teszten meglepődtem mivel az a taktika tényleg nagyon nem illik a Leverkursenre, mivel kis millió minőségi szélsőjük van de amc meg alig, és így is nagyon jól müködött.
  • zyndar
    Egyből EL? Na az szép, gratula. A taktikai teszten is jól működött a 4231, megelőztél :)
  • Darthmushroom
    *nem vettem észre h még valakik másnap játszanak még. Tabella újra.
  • Darthmushroom

Dynamo Dresden 2.szezon

Felemás szezonon vagyunk túl, voltak nagyon jó de nagyon rossz meccseink is. Végig harcban voltunk az EL helyezésekért amit végül az utolsó fordulóban kapott 6:1s Bayerni mészárlás után buktunk, de mivel Bl-es csapatok játsszák a kupa döntőt (Lever+Frankfurt) így 7.ként indulhatunk jövőre Európában. Nem igazán tudom h megérdemeljük e mert a szezon végén nagyon leeresztettünk, főleg a védelem.. középmezőnybe voltunk kapott gólok számába a végére meg majdnem mi kaptuk a legtöbbet, a legzavaróbb h 20 gólt kaptunk a szezonban rögzített szitukból ami eszméletlen sok. A német kupába az elődöntőbe estünk ki ahol szintén hatalmas pofont kaptunk itthon (0:5) a Franfurttól. Nyáron a terv a védelem rendbe szedése mert még 1 ilyen szezonunk nem lehet.
  • Darthmushroom
    Ezért megérte idáig eljutni... meg fárasztani a játékosokat. Gyakorlatilag akkor rúgtak gólt mikor akartak...
  • Darthmushroom
    Vízilabda a dortmunddal, azért szánalmas h még 10.percig se tudunk előnyt tartani... ja és 3 gólt szögletből kaptunk.
  • korbin555
    Ezt én is bírtam a Kickers-nél.Egy átlagos háttérrel is olyan ifik jöttek elő,hogy csak bámultam.Csak ugye 17 éves kor előtt nem játszhatnak.De egy hosszú német karrierben elég könnyű egy rakás saját neveléssel kiállni.Gyakorlatilag a legkönnyebb,mert a brazil ifik ugyan még ennél is jobbak,csak ott nehéz őket megtartani.

Közben előrepörgettem az időt 2016 decemberig,és úgy tűnik,rendben lesz a Coventry stadion kérdés.A hazai meccsek már a Ricoh Arénában vannak,és a nézőszám ha kevés is,de azért nem vészes.Alig találtam meg viszont a csapatot.Az első évben simán kiestek,és már a League 2-ben is kieső helyen állnak.