104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    pontos szám: 13 (szép szerencsés :D)
  • Mor3llo
    annyi alap! csak kíváncsi lettem volna! Tegnap este még elhoztam a Hansa Rostock-tól egy védőt, mindjárt mutatom a képet!
  • Fabio Capello
    látatlanban megmondom, nyolc fölött van.
  • Mor3llo
    üdvözletem! és gratulálok mindenkinek!
    Soma, Coloccini télleg ekkora bombavédő ?
    Capello, ha nem túl nagy kérés, a 1. sg kupa képein számold már össze hány gólt lőtt Sanogo összesen:) Köszi előre is!
  • Fabio Capello
    nincs.
  • Fabio Capello
    fmportal.cwi.hu, itt vannak a csapatok amikkel lehetsz, pmben várom a jelentkezést.
  • Darthmushroom
    akkor nekem semmiképp nincs selejtező?
  • Ars3nal
    engem érdekelne a dolog
  • Darthmushroom
    hi all! grat mindenkinek! töltöm a wimbledont! rég játcottam folytatni kéne!:)
  • 5w0rdf15h
    okés :D thx, még fmportalon írtam be fórumra :D
  • Fabio Capello
    Sry, idáig nem jutott el az infó, máris jegyzem :)
  • 5w0rdf15h
    Ajaxot lefoglaltam még pénteken :(
  • fsgh
    hmm még 3 hely:)
  • Fabio Capello

oly - Middlesbrough (NS)
    GTheo - Aston Villa (S)
    Lederhose - HSV (NS)
    Darkon - Athletic Bilbao (S)
    Soma - Deportivo (S)
    Fsgh - Shaktar (S)
    kraawz - Udinese (NS)
    Taibi - Bordeaux (S)
    Gunner - Schalke (S)
    Darthmushroom - Blackburn (NS)
    gilgames00 - Celtic (S)
    Balázs17 - West Ham (S)
    dalackraul - Dortmund (S)

Az S/NS azt jelöli hogy szükség esetén selejtezős -e vagy sem. De erősen hajlok arra, hogy 16 főnél lezárom és nincs tovább, amúgy sincs most akkora elsöprő érdeklődés.
  • Gunnersboy
    Capello hogy állnak a nevezések 2. kupára? :)
    hányan vagyunk, mely cspatokat foglalták le stb :D
  • Fabio Capello
    Üdv, grat all :)
  • Ars3nal
    hali&grat all
    nemsokára töltöm az öregfiúkat:D
  • Mike94
    brazilok is nagyon utősek
    Breno, Miranda, Alex Silva, Thiago Silva, Thiego (igen, Thiego és nem Thiago)
    jah am tegnap este kezdtem villarreal-lal :)
  • Darkon
    szemetek! jolet!
  • soma22
    elég is volt, jo éjt Darkon!
  • soma22
    igy tud megverni a köcsög barca:

jobbekk eltiltott, filipe, aki menni fog évvégén 2. meccsén kap 6ost, lulinha helye pedig hiányposzt lett.
  • Darkon
    Koszi megmeg!
    Mostani meccs meg Sevilla ellen ahol a kolcsonadott kapusunk vedene, de nemjatszhat ellenunk, ezert egy nevenincs 20eves kapus ved, mar kapott kettot 10perc alatt:)
  • soma22
    gratulálok, megérte visszajönni:)
  • Darkon
    Hehe 3/3

3-2 a Real ellen megismeteltuk a csodat:)
  • soma22
    kértem tőlük, válasz, udvariasan emlékeztetnek hogy először a befeketetett pénzüket akarják látni...
    mennyanyádba effektus
  • Darkon
    Ezevi huzasuk, 20M van most igazolasra(mivel kb 30M csinaltam most is, Saivet es egyeb plajak eladasabol) decsak 30%az elkoltheto ebbol van meg 1M. Varom a BL penzt hatha akkor 100%-ra emelik es most nem leszek kegyelmes jol elkoltom. Mar olyan vagyok mint valami piaci kofa vagy valami lotenyeszto, minden evben vennem kell valakit akibol ki kell sajtolnom 10-15M pluszt.
  • soma22
    bazz kezdődik:
    filipe szereti a deport, stb, magas fizut adok neki de elmegy inkább a wolverhamptomba(!!!!). vicc, betonbalbekk volt
  • soma22
    nem sokat látok belőle:
    volt 6.5 misi átigra. elment 8.5ért gurpegi, lulinha érénak fele ment corinthiansba, és 16 misi van most átigra...itt is megy a zsebbe a pénz, de pofátlan leszek és kérek
  • soma22
    argentinok sem rosszak, de egyértelmű az olasz fölény a védőknél
  • Darkon
    Pfff 43.5Millio ezt a vezetosegem meglatna, mar hivnak is ossze a sikkaszto brigadot, 1het alatt eltunne a semmibe:D
  • Darkon
    Gurpegi jo uzlet volt 30evesen 8,5ert! BAr erre ez a Micah se rossz, de angol nemistudom, vedo poszton en olaszokra eskuszk.
  • soma22
    hát megtörtént:

két évnyi szolgálat után távozott, legalább szép summát kaptunk érte. nagyon sajnálom, mert most állt össze végre olyanra a csapat, amiben meg lett volna a tökéletes helye.
  • soma22
    ilyen még elmander is, riki is.
    igyekszem

egyébként megnéztem a védőket akiket mondtál, mindkettő állathurka.
    gurpegi 30 évesen megy 8.5 misiért bilbaoba, már nem fért be a kezdőbe, hozzám ingyen jött, megfelelően tolta, de ez igy jol jön ki. megveszem valamelyik állat védőt, áruk 15 misi feletti
  • Darkon
    Naja Coloccini a te M.Fernandezed vedoben.
    A lejart szerzodes nagyon veszelyes, engem az a szemet David hagyott ott ugyanigy ,elegedett, szeret itt lenni stb, azert lelepett ingyen.
  • soma22

sokadszor az év védője.lejároban a szerződés, szeret itt lenni, de elsőre elutasitott.
  • Darkon
    Domenico Criscito(Genoa), De Silvestri(Lazio) ezek nalam bombavedok lettek nezz rajuk.
  • soma22
    5.8 volt lulinha a corinthiansban:D
  • Darkon
    Most neztem Bojan-t is Juventus-ba 6.4-es atlaggal szenved mar joideje, ez a gep mit csinal?! Adnak inkabb nekem az ilyeneket:P
  • soma22
    szurkolok.
    nálam ugy néz ki idén is befoghatatlanok, 6 meccse nyerek de rel/barca előttem van
  • Darkon
    Nah 2/2 lassuk real ellen hogy lesz megint...