104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csesza
  • Magic Boy
    Nálam a jó védelem meccsenként egy gólt (vagy az alatt kap).
    Mint nemrégen leírtam, hogy ez csak addig számít amig gátja az eredményeknek.
    Ha valaki a védelme miatt nem tud feljutni, bajnokságot, kupát, stb... nyerni akkor szerintem igenis számít, de egyébként nem.

Természetesen értem, hogy mire gondolsz, de nem motiválnak az ilyen dolgok.
    Játszani most azért játszom kevesebbet, mert töltök ezerrel és a gépem sajnos nem bírja az FM-et és a Strong DC-t együtt.
    Amúgy soha se kérdőjeleztem meg a döntéseiteket.
    Etz már azért se tehetném, mert nem látok bele a döntési folyamatba és így nincs meg a kellő információm ehhez.

A hónap managgere témában meg igazad van.
  • Fabio Capello
    áhh, őt kihagyom a lehetőségekből :D
  • Csesza
    akkor legalább somának is lesz esélye :ADSDasdasdasda
  • Fabio Capello
    Minnyá írok egy véletlengenerátor szkriptet oszt 10 percenként lesz új manager :D
  • GTheo
    Én az év menedzserére szavaznék :D
  • Csesza
    fuu gecc olykám tényleg több eszed van mint ami láccik :D
  • pinnacle
    Az óra menedzsere cím esetleg?
  • Csesza
    sztem meg kéne egy szerda nap menedzsere cím is :D
  • Fabio Capello
    Magic: kicsit uncsi már az örökzöld erősítsd meg a védelmet szöveg. Nálad mit jelent az ideális, mert szerintem újoncként 21 meccsen 30 gólt kapni bőven jó, ráadásul nem is akármilyen helyen áll a csapattal.

A hét managerét elért teljesítések alapján választjuk, nem egy ember hozza a döntést, ezért vagyunk öten, hogy ne legyen kedvezményezett, ne annak adjam akinek épp kedvem van. Igenis komoly mérlegelések zajlanak, a választását mindenki indokolja. Ha egy kicsit magadba fordulnál, nem hisztiznél ilyenek miatt, hanem végre tényleg elkezdenél játszani, tennél be képeket és mesélnéd az élményeidet az állandó megjegyzések helyett. Akkor ki tudja, lehet te is megkapnád a hét managere címet, vagy fórumrangot kapnál. Mert sajnos hiába írsz sokat, az nem elég ehhez, játszani sem árt. Remélem ez így érthető :)

szerk.: a fórumstatisztika szerint naponta több mint 80-100 üzenet érkezik, lehetetlen lenne ez alapján hónap managerét választani, lehetetlen lenne kibogarászni minden eredményt és sikert és ez alapján dönteni. Szvsz jelen körülmények között értelmetlen és nem megoldható.
  • Magic Boy
    Juj félreértettél.
    Nem ellened irányult.
    Azért te kerültél be a példámba, mert te voltál az aki nwem is olyan régen poénkodtál egy sráccal aki berakta a Barcelónás eredményeit (veretlenségi sorozat, tabella, stb...).
    Semmi hátsó szándék nem volt benne és mégegyszer mndom nem ellened irányult.
    Elismerem az eredményeidet és szívesen tanulnék tőled, ha egyszer kiérdemlem.
    Úgy látszik félreérthető voltam, mert te vagy a második aki félreérti azt a kis szösszenetet.

"azért hét managere, hogy minél pörgösebb legyen a topik. ha meg akarod örizni a cimedet akkor ügyesnek kell lenned ennyi."

Ez végülis jogos, de ennek ellenére lehetne egy hónap managere is.
  • soma22
    ezt nem értem teljesen. mi nem ezzel szoktunk poénkodni, csupán egy ide illő örökzöld idézetet irtam be.

azért hét managere, hogy minél pörgösebb legyen a topik. ha meg akarod örizni a cimedet akkor ügyesnek kell lenned ennyi.

azért pedig még senkit nem hordtunk le mert esetleg az alap 4-4-2val, vagy más taktikájával volt sikeres, ugyanis olyannak adunk taktikát, akit ismerünk elismerjük, és segiteni akarunk neki. legalábbis én
  • Csesza
    :ADSSDasasdadsad
  • Magic Boy
    Ha ti poénkodhattok vele akkor én is.
    Amúgy nem írnám be már, de mivel ti mindig felemlegetitek így miért ne?
  • Darthmushroom
    amugy Charlie Sheringham 28mecs 20gól
    Szilágyi 21 mecs 18gól
    bajnokságba előbbi 17 utobbi 16!
  • soma22
    hagyjuk már ezt:)
  • Magic Boy
    A védelmed tényleg gyengének tűnik, de a többi élcsapatnak se sokkal jobb, ha meg feljutsz akkor úgyis megerősíted.
    Hajrá
  • Darthmushroom
    amugy végre sikerül igazolni a 150-170pa játékosokat akiket a gép generál és nincs klubjuk!
  • Darthmushroom
    lol!!!!
  • Darthmushroom
    ja szerintem is!!!:D
  • Csesza
    de monnyuk ha jól látom akkor túl sok gólt kapsz, sztem erősítsd meg a védelmed :ASDasdasdasdasd
  • Magic Boy
    Csak így tovább.
  • Mike94
    nah szösszenet elmarad :)
    volt pár dolog amit nem screenshotoltam le, most nem megy a gamma, majd mikor neten szétnéztem, izzítom villarreal-t és jövök :)
  • Csesza
    értékelhetetlen :P
  • Magic Boy
    Grat!
  • Darthmushroom
    akkor jo h ilyensokáig toltam a wimbledonnal!!!!:DDDD
    csak ennyit nyertem eddig:
  • Magic Boy
    Dehogy is!
    Minden tiszteletem a tied és remélem egyszer én is leszek olyan jól, mint te.
    Ez csak egy felvetés volt és nem ellened irányult.
    Messze te voltál a legjobb mostanában.
  • Csesza
  • soma22
    "minden csoda 3 napig tart"
  • Csesza
    sztem egyértelmű hogy arra célzott :DSAdsdasd
  • Darthmushroom
    amugy ujonc létünkre igy állunk:
  • Csesza
    ha ez miatt magadba zuhansz akkor ugy kell neked :)
  • Darthmushroom
    most ezt arra mondod h nem érdemlem meg?
  • Mike94
    jah am méretezés és feltöltés után jövök egy hosszabb szösszenettel :) [inkább sok képpel, szöveg olyan sok nem lesz :)]
  • Magic Boy
    Amúgy ez a hét managere érdekes egy dolog.
    Jobb lenne szerintem a hónap managere, mert azt nehezebb lenne kiérdemelni és így a rangja is nagyobb lenne.
    Mondok egy példát.
    Vagyok mondjuk a kiskunröcsögével.
    Évente osztályt váltok 3. ligásként megnyerem a kupát, majd másodikligásként megnyerem az UEFA kupát.
    Mindezt rengeteg képpel illusztrálom.
    Így én leszek a hét managgere.
    Erre jön soma és bebizonyítja, hogy milyen béna vagyok, mert nem a saját taktikámat használom és egyébként is a meccsek többségén csak mákom volt.
    Erre magamba zuhanok és ezt megérzi a csapat is és sorra veszítjük el a meccseket, melynek következtében visszaesünk a 4. ligába és ott is csak mázlival maradunk bent, holott én vagyok az aktuális hét managere.

Kicsit sarkalatos volt, de remélem érthető, hogy mire akartam kilyukadni.
  • Mike94
    igen, wimbeldon-ért, én emléxek :)
  • Csesza
    ez 07? :O :P
  • pinnacle
    hello!
    ez fm 07 és a skin neve Azurion, hátha
  • Darthmushroom
    van benne valami!:)
  • Magic Boy
    Nem mindegy, hogy miért kaptad?
    Megkaptad, mert megérdemelted a többi csak rizsa nem?