104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
megnezem oket, thx
Tisza ezzel 24 meccsen 14 gólos
-
Balázs 17 #13552 csá
magyar honba nyomom és vki mondja már el miez a baromság, vmelyik kupában, hogy első meg második fázis?:D -
rafael carioca, thiago a barcábol(B), wesolowski -
kellene vennem két vkp-t Almeyda és Beinlich is 6.6 körül teljesít így semmi szűrés nincs a középpályán:c -
akkor játszd ujra őket:)
nekem jön sevilla-lyon-barca:D -
nem kis üzletek he:) -
nem olvasok szánalmas urban legendeket.;)
Csajszira odafigyelni, csinoska a "drága":) -
pinnacle #13546 én vagyok:)
javithatatlan hibát kaptam, elszáltt egy Tottenham verés, egy Werder verés és
egy FA cupa meccs, meg a válogatottal a kijutas EB-re -
Ustari...:D
-
tökjó nem rég tértem rá hogy előbb érdeklődöm aztán tzeszek ajánlatot .
Getafe csődben igy felvásárolom a jobb playákat a Castilla-ba Matías Fernandes ingyen jött pedig 10M-et is adtam volna.
-
á már nem :) inkább ramizok :)
most olvastam el a mit csináltál részegen v hasonló nevű topikot,egy jobb bulival felért:DDDDDDDDDddd
jóéjt -
mindenki bulizik? -
hazaértem melobol, remélem folytatodik a menetelés:) -
Csesza #13540 jah azthittem a meccs :) -
nekem úgy alapból volt az...mire kihozta 1 pléjám értékét lement a nap...:D biztos a netem rossz...de mint mondtam nem vészes...még türhető:P -
Csesza #13538 mind2töknél be kell álíítani a sebességet meg, hogy a kulcsmomentumokat mutassa -
thx:)
döglassú volt nálam amúgy...de még éppen játszható sebességű. -
Csesza #13536
-
Na Vmvr-el lejátsziottuk az oda visszavágót a csoprtunkban. Itt vannak az eredmények.
első meccsen első félidőben én írányítottam a játékot de második félidőre nagyon feljavult a Fener
Második meccs jobban sikerült nekem...jobb helyzetkihasználás
jó meccsek voltak:) Grat Vmvr-nek! (nem hanyagolható el hogy 2 megnemadott gólja is volt) -
de tudtam,hogy annyi a csatárosomnak
pandev - 2 hónap
bianchi - 4 hónap
egyedül maradt rocchi. ez 4 meccs leforgása alatt történt. -
én már végeztem a kocsmával mára, csak 3ba voltam:D -
hali&grat all -
West Ham = West Brom LoL -
Biztos mindenki kocsmázik :DDDDD -
Üdv mindenkinek!
Folytattam a qpr-es mentésemet. Gyenge kezdés után erőteljes vissza esés jellemezte a játékunkat. Az utolsó 3 bajnokin mindig 11ből lőtt gólt az ellenfél és ezzel 3 ill 1 ponttal rövidített meg minket. A Blackpool és a Colchester elleni 2-2 es eredmény után, nem túl nagy magabiztossággal fogadtuk a West Ham-et. Geráék rögtön az elején berámoltak 1et. Ezt követően Németh Krisztián percei következtek, majd a West Ham (kigondolná) egyenlitett bünetővel :S Amikor már azt hitte a közönség, hogy döntetlen lesz az eredmény, a Stancu helyett érkező Blackstock hozzánk irányitotta a 3 pontot és ezzel 10 forduló tán a 10 helyen tartózkodik a csapatom...
-
MI EZ A PANGÁS??? -
stuttgart vok:D jeeee
-
a tottenham elleni győztes meccs után biztosra vettem a bennmaradást, de nem volt az annyira sima:
-
átigazolásaim:
tavaly 51M ért hoztam el Agüero-t .
most egy kicsit többet adtam C.Ronaldo-ért.
-
gratula! aztán behúzni ám! -
köszi! viszont most tépek haverhoz pájpolni, este meg egy kis pókeres-sörözés.Szal valszeg holnap fejezem be itt a dolgokat :) -
grat!! -
-
Mellesleg ha szerzek 1 pontot, a BL-hely mindenféleképpen megvan.Ahhoz képest, hogy év elején az UEFA kupában 4. kiemelt voltam csak :DD -
Hmm...elképesztő, fantasztikus.Szavak nincsenek.Piszok fegyelmezett játék, kapusbravúrok, higgadt, nem elkapkodott helyzetek.Mostanában csak így tudnám jellemezni a csapatot.
Kikapott a Schalke, x-elt a Bayern.hmhmhmhmmmm...:D
-
bepróbálom Javi Florest, 1.4 m-ért jön is:) -
bennmaradás meglesz, 14. hely környékén mozgunk.
nyáron mindenképp kell a védelmen és a középpályán is erősíteni, nagyobb csapatok megesznek másképp -
tabellán hogy álltok?szép eredmény egyébként -
érdekesség, hogy a kapusom eddig 100%-al fogja a büntetőket:D -
van itt csoporttársam?? jáccanék meccset.. darth gabee vortob? aki tud az irjon