104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Solt #95736 ! -
Peti2400 #95735 ? -
Solt #95734 Szia!
Banner, leírások... ;) -
korbin555 #95733 Meg is fogtam a srácot.A work permit sem volt gond,elsőre megkapta.Még 8 ilyen,aztán jöhet a PL.
Na mára ennyi,reggel 6 óta tolom,elég volt.
-
Peti2400 #95732 Sziasztok!Kezdtem egy karriert a Bundesligában a Hannover-el és a csapatnak a felkészülés jól ment 1 x-ünk volt csak..
a bajnokik elkezdődtek és 3 forduló után utolsó helyen állok.
esetleg valami jó taktikát tudtok mondani a nagyobb csapatok ellen?(bayern,bvb...) -
korbin555 #95731 Ez a gyerek még mindig klub nélkül lézeng.Csak nem tudom a work permit miatt érdemes-e kísérleteznem vele?Bár válogatott játékos,talán van rá esély. -
Pietro87 #95730 Szép eredmények, sok sikert egy osztállyal feljebb is. A csatároknál pedig nem csak a gólok, hanem a gólpasszok is szépen jöttek. -
korbin555 #95729 Coventry City 2015-2016.
Feladat teljesítve,ősztől 15 év után újra Premier League klub leszünk.Már a télen látszott,hogy sima lesz,és az is lett.
Meccsek.
Tabella.
Pontosan 50-el kaptunk kevesebb gólt mint tavaly,miközben elöl megtartottuk a gólerős játékot.23 bajnokin egyáltalán nem kaptunk gólt,ez minden várakozásomat felülmúlta.
Az average ratig alapján a három legjobb játékosom:
Pekarik.
Garcia.
Jönsson.
Az FA kupából hamar kiestünk,a Capital One kupa döntőjéről már beszámoltam.
Néhány érdekesség:Miénk a legalacsonyabb nézőszám:7384.De miénk a legmagasabb látogatottság:96,5%,és a legtöbb telt ház:11.(viszont három év albérlet után végre hazaköltözünk)
Továbbá kiderült még,hogy 6 gólt szereztünk szögletből,szabadrúgásból pedig csak egyet.Eddig is tudtam,hogy nincs pontrúgóm,ezen feltétlenül változtatnom kell.
És most már tudok is.Büdzsé.Jól csinálják ahhoz képest,hogy aznap kaptunk új tőke injekciót,és a szezont 6M veszteséggel zártuk.De a klub anyagi helyzete már nem insecure,hanem okay.Finances.A lényeg az,hogy az átcsoportosítás után van 425k elérhető bérkeretem,és ebből tisztességesen meg tudom erősíteni a csapatot.A keret fele nem PL szintű játékos,meg kell tőlük szabadulnom.És lassan be kellene indítani az ifiképzést.Két éve nem kaptam ifit,nincs junior coaching,youth recruitment,és persze ifiedzők sem.Itt már dől a lé,nem jelenthet problémát.
Ez volt a nyugis 3.szezon,jön a következő feladat,egy stabil helyezés a PL-ben. -
Kewell #95728 ohh kösz, örök hálám, nem is figyeltem hogy a steam más meghajtóra pakolja fel. -
Zenszkij #95727 hmpf, arra a meghajtóra installáld fel, amin a játék is van, problem solved -
kultúráltan ha lehet... -
Kewell #95725 megvettem a játékot, letöltöm a data editort és nem működik, azt írja hogy nem találja a language datát meg hogy nincs nyelv kiválasztva, hát mi a lónak a fasza ez? 

-
hát idén szerettünk 6 vagy akár 7 góllal nyerni ,volt h akár idegenbe is :D mondjuk a legdurvább egy 7:3s hazai meccs volt :D csak nem értettem h 6:0nál miért kell 3 gólt kapni :D -
Pietro87 #95723 Dehogy is. :) Csak most hirtelen kedvet kaptam az oroszhoz, de nem tudom, hogy belefogok-e. -
Pietro87 #95722 Én hagyom úgy, ahogy az alapbeállításban van, nem variálok vele semmit. -
Abbahagyod a török mentést?
@korbin: ez a végére simán lesz 32 pont előny
@DM: az a +70-es gólarány igen meggyőző, gratulálok. -
Zolika60 #95720 Sziasztok,
Köszönöm Nektek a segítő kritikákat és észrevételeket. Igyekszem ezeket megfogadni és sikereket elérni! Mindig tanul az ember, a jobbtól pedig nem szégyen kérdezni és okulni :)
Folytatom a Modena karriert és meglátom mit tudok kihozni belőle! Természetesen beszámolok a fejleményekről!
Olyan kérdésem lenne, ami tudom, hogy egyén függő, de kíváncsi vagyok, hogy Ti megnézitek-e a meccset vagy sem? Esetleg csak a főb eseményeket? Ki mit preferál? :) -
korbin555 #95719 Most meg a kieső helyen álló Wolves-től kaptunk egy ötöst.Néhány ember szerintem már úgy gondolja,vége a szezonnak.Öt ember,név szerint Ellegaard,Romagnoli,Cahais,Crescenzi,és Cirigliano két heti fizetéslevonást kapott.Romagnoli ugyan megpróbált visszapofázni,de itt csak egy embernek lehet igaza,és az nem ő. -
90%ba amc poszt és AP attack, nagy ritkán szélső volt és akkor IF support. -
korbin555 #95717 Kellett nekem dicsekedni.Ipswich.A szezon legpocsékabb meccse volt.Még a rotációs kerettől is elfogadhatatlan. -
korbin555 #95716 Le is mostak bennünket.Pedig a kezdő 11 pihent,az MU meg a cserecsapatával játszott. Úgy látszik,ma ennyit tudtunk.Capital One Cup.
Sebaj,a bajnokságban nincsenek ilyen gondjaink.Aki elénk kerül,annak annyi.Meccsek,és a tabella. -
Pietro87 #95715 Tapasztalatok orosz második ligából, kezdett már valaki onnan karriert? Egy hete gondolkozom ezen, sőt bele is néztem egy-két csapatba, edzőmeccsekre. Max 30K az átigazolásra fordítható összeg, de gondolom később dőlne a pénz, elvégre az orosz ligáról beszélünk. :) Bár mondjuk nem a pénz lenne az elsődleges szempont liga/csapat választásnál. -
Pietro87 #95714 Gnarbyt amúgy milyen poszton és azon belül miben játszattad? Iszonyatosan termelt. -
korbin555 #95713 Nem probléma.Újoncként lesz dolgom anélkül is. -
ha megnyeri akkor ér :D -
Utley #95711 A Liga Kupa döntő nem ér EL-t, csak az FA kupa! Tapasztalat :) -
Pietro87 #95710 Grat, így még édesebb lehet a siker, ha így húzod be a címet. Szép kis csapat lett ez a Dresden.
De látom a Coventry is nagyon hasít minden fronton. -
Dynamo Dresden 4.szezon: "az első kupák"
Szinte végig nagy küzdelembe a Dormunddal folyt a szezon, de végül ők nem bírták a nyomást és az utolsó 4 bajnokijukat elveszítve (még az EL döntőt is) mi hódítottuk el a bajnoki címet. Így a klub az első Bundesliga címét ünnepelheti, nem mellékesen hatalmas gólrekordot állítottunk fel. Első BL szereplésünk se sikerült rosszul mert a csoportkörből továbbmentünk, de sajnos igen nagy falatott kaptunk a következő körben a Barcával aki végül 5:2s összesítéssel búcsúztatott minket, de a hazai kupában vigasztalódtunk mivel eljutottunk a döntőig ahol bár hosszabbításra kényszerített a Schalke végül simán nyertünk. A keret nem rossz bár kicsit sok a kölcsön játékos meg a felesleges játékos is. A szezon játékosa egyértelműen a kölcsön lévő Gnarby lett aki második lett a góllövő listán Batshuayi mögött, de a legtöbb gólpasszt adta a ligában és felállított egy új átlag rekordot is. Sajnos az értékét majdnem megháromszoroztuk szóval kicsi a valószínűsége h végleg megbírjuk szerezni. -
Hoppá Dortmund 0:1 Hannover, Dortmund 1:3 Hoffenheim. BAJNOK CSAPAT!!! annyira idefigyeltem h szinte észre se vettem :D -
Dresden 3:0 Wolfsburg, Mainz 0:7 Dresden, mi mindent megteszünk. egyik pót meccsen döntetlent játszott a Dortmund de ez még mindig kevés nekünk. -
a remény hal meg utoljára, hozni kell a meccseinket (1 már megvan) és bízni hátha hibáznak -
korbin555 #95705 Gratulálok.Vagy még ne kiabáljam el? -
*rossz kép, ez a jó :D -
asszem ezzel eldőlt a bajnoki cím sorsa. hatalmas szerencse kéne a részünkről. bár 6 ponttal vezettünk előttük de 3 meccsel kevesebbet játszottak. -
Kulcsfontosságú győzelem a bayern ellen, így továbbra is harcban maradunk a dortmunnddal a bajnoki címért. -
korbin555 #95701 Remélem,amikor majd lesz pénzem,akkor is találok ilyeneket.
Közben fél lábbal bent vagyunk a Capital One Cup döntőben.Könnyen az EL-ben találhatjuk magunkat,ha a másik ágon az MU is bejut.Ők vezetik a PL-t,tutira mennek a BL-be. -
korbin555 #95700 Közben eszembe jutott,és megnéztem Guidetti hová került.38500€ fizetésért leigazolta a Blackburn.Hogy hol áll a Blackburn,a félidei kis riportomnál látható. -
A barcához még kevesek vagyunk, am Belfodilnak van egy válogatott statja.. -
korbin555 #95698 Nálam az egyik karrierben csak a Fradi nyert bajnokságot 2027-ig.Másik karrierben meg a Kaposvár parádézott egy évtizeden keresztül,a Fradi meg NB2-es volt.A Diósgyőr és az MTK még a játékból is eltűnt,kiestek az NB2-ből is.Az NB1-ben meg olyan csapatok voltak,mint a Dunaharaszti,vagy a Komló.Random az egész.Ha nincs betöltve az NB1+NB2,akkor még inkább. -
az szép h általam kedvelt két klub kieső helyen van.. Bournemouth meg a Baglyok is... :D