104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
grat mindenkinek! sajnos holnap estétől leszek komolyabban csak!!:S sok sikert mindenkinek! -
Saját felhasználó/Dokumentumok/SI/fm2008/scheudles (vagy ilyesmi) -
vki megmondaná hogy a edzés terveket hova kell berakni (tsh a fáljnak a formátuma)??? -
gunnersboy pls az msnedet a második forduló miatt..thx priviben -
zsilike #14190 köszi!bízom a legjobbakban -
pinnacle #14189 ha nem akarja felvenni az allampolgárságot akkor nem veszi...
-
nekik kell dönteniük hogy kell e a spanyol állampolgárság vagy sem. ha megkapják, ugyebár kapsz levelet, hogy mostantól spanyol állampolgárok is, és akkor már nem lesznek légiósok. Addig nem tudsz semmit se tenni, sorry. -
nah minnyá küldöm a képeket hogy kik fognak jönni nyáron ingyen..
elöljárónak Lulinha, Guardado, Behrami, -
zsilike #14186 sziasztok!segítségeteket kérném egy dologban!az a helyzet h spanyol másodosztályban legfeljebb 2 eu-n kivüli játékost nevezhetek,de állampolgárságot kap "x idő mulva,szorgosan figyeltem a játékosprofilban hátra lévő napok számaát,és az uj szezonra hoztam+2 pléját,mivel azt hittem h nem számit eun kivülinek ha eltelt az idő"!most az van a 2 tagnál h állampolgárságot kaphat!de nevezésnél légiósnak jelöli továbbra is!SOS mit tegyek?az egész szezonom elszaródik ha nem tudom benevezbi az uj igéretes játékosaimat/2db!most uj szerződést adtam a 2 "régi légiósomnak,próba,hátha akkor állampolgárrá válik!mit tegyek?köszönöm elöre is! -
tessék feltolni a képedet msnre :) -
Garay 5sárgás, Wheatert kiállították, szal védelem tengelye kapásból kiesett, de szerencsére FA kupa meccs jön peterbrough ellen, így nem gond -
Üdv, grat és hajrá mindenkinek :)
Még mindig fel tudok ajánlani egyetlen egy darab helyet a kupán, ha nincs jelentkező, akkor a két megmaradt erőnyerőként továbbjut (bár ők se játszották le a meccseiket.
A többi három csoport meccsei:
Lederhose - fsgh
vmvr - Balázs17
Taibi - dalackraul
OIy - Sword
Darthmushroom - vortob
Gunnersboy - Ngeri -
jött leo franco 2.4ért 34 évesen. -
Medjani, Diakité nálam beváltak már egykét mentésben, ők mindenképp jó igazolások :)
de a többi se rossz bár vannak akikröl még nem hallottam -
Taibi #14180 Üdv! + Grat!
Eljutottam az átigazolási szezon végéig a 2. szezon nyarán.
Nem igazán vagyok elégedett a játékospiacon folytatott tevékenykedésemmel, Se minőségi jobbszélsőt, se minőségi éket nem sikerült szereznem, csak kényszermegoldásokat...
A többi igazolás nagyjából a tervek szerint alakult.
A vezetőségnek középmezőnyt igértem, magamfelé is az a minimális elvárásom, de jó lenne elcsípni egy európai kupaszereplést érő helyet. De majd meglátjuk.
Majd félévkor jelentkezek ezzel a témával újra. -
grat, jó kis lista :) -
nekem még nem volt ilyen. kopp-kopp. de sztem részben azért mert Vista-n nyomom de cserébe a miniscout csak egy túlcsorduló eredmény mutató hibaüzenettel műxik(de műxik) a .NET 3 miatt. -
Első barimeccs:
Ők az idei igazolások. azt hiszem a neveket látva az elköltött összeg mellett nyugodtan lehetne millio euro is, de szerencsére csak ezer:)
és fernandinho, aki ingyen jött, de nagy istennek tartják, igazolása után meg is ugrott a mezeladás:
-
Csesza #14176 ezt én sajnos nemtudom :(
vszeg más sem, mert ha tudnánk már lenne rá valamilyen javítás -
-
mert mitől keltkezik ez?? -
ezaz ami mindig boldogággal tölti el az embert :) egyébként asszem vmi lepattanó szabadrugásból lőtték a gólt. -
Mario Santana #14172 nem is volt lövésük kapura
-
Csesza #14171 sztem itt nem sok olyan ember van akinek ne lett volna
-
persze. -
és volt már ien ??vkinek -
Csesza #14168 nincs megoldás erre a hibára -
senki sem akar az enyémre válaszolni? -
bocsi az előző elszúrt képért, jön a köv. meccs, asszem sikerült összehozni egy egyszerű unalmas taktikot összehozni..
-
Szépen kezdtünk a szezont :)
Polak és Jenssen az első szezontól kezdve folyamatos kezdők, tavaly Polakot rotáltam már, de idén újra kezdő lett...
Ja és nyáron taktikot váltottam :D
-
-
KoniZTE #14163 Utolsó mentésem a 07-ben amivel játszottam , szép befejezés
[IMG][/IMG]
-
KoniZTE #14162 pfffff jovanám ! Ez aberrált egy játékos . Minél előbb meg kell szereznem... -
áhhh dehogy .. miből gondoltad??:D
nézd a statját :D
-
grat :) -
vki a| #14152 PLS -
hát ez kurva nagy:D csak granulálni tudok neki:D -
pLau #14157 Még jobban:) -
KoniZTE #14156 [IMG] [/IMG]
Ez az Agüero a 07ben nagyon penge volt- A 2008ban is jol tolja ? -
Mivel nem megy nekem ez az fm08:@ Nyomok 1-2 szezont 1 nagy csapattal hogy bele rázodjak... De az ilyen meccsen kibaxottul felbaszom az agyamat!!!!!a statot kéretik nézni