104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    csak a cselzi állíthat meg, jóvagyol
  • pinnacle
  • pinnacle
  • Balázs 17
    javi martinez fabregas mellé aztán kész az über kp:D
  • kraawz
    agüero ?

30M font sincs
  • fsgh
    az a vicces hogy nem:S nagyon drágák... Most hoztam el Ribery-t 35millio fontért...(sehogy se adták olcsóbban)

más:
    Szórom ki a feles játékosokat jó pénzért mire észbekaptam 164millio volt az egyenlegen:DDDd(ennek a fele az átig) Persze ebből már le jött Ribery, Még jön majd remélem Pandev(eléggé csít pléjának tűnik:D) Aztán már csak 20-25 milla maradt.
  • McFrost
    persze , ha szív ügy akkor ok
  • karajjj
    nekem egyszer a real 100-at akart adni érte, de akkor sem adtam el
  • McFrost
    és ők nem tudnak ott szerepelni?
    ne viccelj , persze én sem adnám el , de 60 millából egész csapatot lehet hozni
  • kraawz
    köszi

11 meccs 29 pont eddig
  • fsgh
    igaz, de 60 milláért tudnám elhozni:D minek cserélgessem a pléjákat ugyanannyiért..!?:D
  • Just B
    Sikerült. Letöltöttem máshonnan a magyarosítást és így már faxa és persze köszönöm mindenkinek a tippeket
  • karajjj
    Toulalannak az...
  • fsgh
    középső középpályára?(szal nem tkp hanem kpk) Egyiknek se az alap posztja. Ribery-t amúgy most probálom leigazolni:P
  • McFrost
    csak Silva ,Toulalan , Anderson , Lulinha , Kaká , Ribery de ez nem sok :D
  • fsgh
    Arsenal-al tolom ugye...1.szezon sz@rul sikerült:D 4. hely semmi kupa:P na mind1 is a lényeg:

a Milan lazán megdobott egy 60 millió fontos ajánlattal Fabregásért!:DDDd
    De elmennek a picsbe akkor se adom el:P(Piacon nincs még egy ilyen kp...)
  • Just B
    Épp ez az, hogy megvolt minden. A lang.db mindenhova meg a másik két fájlt is oda másoltam ahova kellett, de nem sikerál. Soma mondta az Offtopikba hogy a mentés mellé is tegyem be. Mondanom sem kell hogy nem jött össze ez se. Szal én már nem tudom
  • Darkon
    Csitetcsapatot orom alazni
  • BBeno2
    nekem full magyar. még a 802 mappában levő cumókat is írd felül..
  • kraawz
  • Darkon
    Szerintem az nem is lesz magyar legalabbis itt ahogy latom a magyaritott jatekokat senkinek sem magyar.
  • Darkon
    Amig ki nem jon az ujabb resz:)
  • Just B
    Visszatérve erre a témára. Próbáltam már mindenhogy, de sehogysem lett magyar a BL neve. Lehet én vok a szerencsétlen, bár azt kétlem mert olvasni tudok. Szal kérnék még tippeket ha van még olyan egyáltalán
  • BBeno2
    barcát verni mindig jó dolog..
  • Ngeri
    grat darkon!
    nem semmi hogy már tíz évet lehúztál..
    kiváncsiságbol kérdzezem h ezt a karriert még meddig tervezed? ujjat kezdessz vagy még ezt sokáig?
  • Darkon
    Egy otthoni nagy 2-4es pofon utan, a Sevilla ellen, felallt a csapat.

Tapasztaltabb jatekosok jatszottak tamadosor atlag eletkora 30 volt.

• neB
    Ilyet még nem láttam kiirja a gép hogy a játékosom megsérült 5-6 hónapra aztán még UGYANAZON a napon kiírja hogy újabb 3-4 hónapra sérült meg mondom mi a ****? Megsérül és még sérülésébe is belesérül?
  • Mike94
    elvileg van olyan, de én nekem évente legalább 1-2 helyen változik a keret szal tapasztalatom nincs :)
  • peruzzi8
    Szerintetek van annak jelentősége, ha több éven keresztül csak minimálisan változik a keret? Van olyan hogy teljesen összeszokik egy csapat ha mondjuk 2-3 évig ugyanaz a kezdő játszik?
  • GTheo
    Ha idén feljutsz akkor szerintem így fogsz állni, a másodosztály annyira nem vészes... De az első PL év kurva nehéz... 15dik lettem, de 3 pontra a 18diktól. Tales gyerekre less rá, nagy isten :)
  • zorrobomber
    remélem 2010/11-re én is így fogok állni :) grat
  • GTheo
    2010/11-es PL féltávnál:

És a keretem eddigi teljesítménnyel: [ Tales és Supple nagyon jók, Montillo meg csereként teljesít elégszépen :) De Saivet és Lulinha teljesítménye sem rossz ]
  • Mike94
    Pandev klasszikus mesterhármas :)
    grat!
  • Magic Boy
    Grat all!
  • Darthmushroom
    igy állunk eddig ujonc létünkre, sajnos nem sok időm van játcani! remélem a bentmaradás meglesz:
  • zorrobomber
  • Csesza
    nagy grat István :)

3 meccs 13 lőtt gól :DDDDddd
  • Csesza
    rosszúl raktad fel a magyarítást, csináld meg még1x úgy ahogy le van írva :)

és állítsd oda-vissza a nyelvet a beállításoknál
  • kraawz
    jóéjszakát :)

• GTheo
    Grat. Keretről dobsz egy képet?