104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
mondhatnék számtalan dolgot , de nem akarok okoskának tűnni , de :
-
Vela-t mint mondtam nem én adtam el. -
Kolcsonbe kell oket adni az a baj tul sok ott a penz:) -
jó hogy jöttem mi?:D van miről beszélni:) -
pinnacle #14430 akkor vmit elbasztál Eduardoval mert az bizony kurvakevés gól...
Walcott csatár és 2 év mulva uti összes csatárodat.
Vela is...:o
-
akkor lettem volna az ha megtartom őket...Még mindig nem érzem úgy hogy az értük kapott pénz kárba ment volna:) majd meglátjuk... -
rövidebben Bfasz -
:D Bendtner hogy vagy hova férne be Adebayor,Mutu,Pandev,Adri csatársorba?:)
Eduardo dettó...tavaly adtam neki 15meccset plusz sokon csere volt aztán lőtt vagy 4 gólt..
Walcott szintén nem fér el:P (féltem ezt leírni:D)így is sokan vannak
középpályán:)
MENTSÉGEMRE szóljon hogy Vela-t nem akartam eladni:) csak az elnök elfogadta helyettem-.- (én több pénzt kértem volna érte...:S) Bendtnert is elfogadták helyettem bár én is elfogadtam volna:D -
bendtner
eduardo da silva
djourou is rohatt jó védő
walcotott már mondani sem merem.
diabyiért is kár,sagna is kva jó jobb szélső.
röviden mindent elbasztál :D -
pinnacle #14425 Bendtner, Diaby, Eduardo, Vela, Walcott, Mérida
ennyi sztem elég
Eduardo már most jobb mint Adriano, Walcott meg Vela isten lesz. Szal ezek kb. -
én a taktik guide helyett fmportalra 2 taktikát csináltam,hát hogy is mondjam...Eddig menedzseri pályafutásom alatt a legjobb lett,benne van minden tudásom,ami azért akad Nincs az a csapat,aki ellen ne lenne esélyünk. Szépen játszik a csapat,eredményesen, és ez még csak az első év.
-
csítpléják kíméljenek-.- Mondom én aki leigazoltam Pandevet:D
mind1 így verek meg mindenkit!
am Vela-n kívűl kik azok a nagy isten pléják?:D meséljétek már el:) -
Ezt megusztuk. Persze Port. megvan utanna konnyusulyu ellenfelek v. Liver v. Juve
MU-t kiejtette a Celtic
-
akk egy véleményen vagyunk :D -
pinnacle #14420 kezdésként vmi 60 misi -
az eladottak között 7 csítpléja van, balfasz vagy -.- -
pLau #14418 djourou,vela,bendtner-t eladtad hát grat.... -
Azert ott befigyel 40millo font deficit
. Atigazolasra mennyit adnak altalban?
-
-
pinnacle #14415 mivel nem 1x évesen kéne kezdőként játszatni:)
ded te mentésed azt csinalsz amit akarsz
-
csodagyerekek lósz@rt se csináltak meccseken. Már bocsánat:S
Tapasztalt, már bízonyított labdarugókban jobban bízok.
#14412: Köszi:) -
pinnacle #14413 háát, ez elég vicces... 1 angol sincs a keretben.
minimum 5 csodagyereket eladtál..
-
Mensah -
Télen be kéne ruházni 1 középső védőre is mert most arra nem igazán futotta...:S -
akkor itt van pár kép:)
Ők jöttek:
Látszat ellenére nem volt ennyi átigazolási pénzem...csak eladtam a csapatból a nem használt pléjákat...
És végül akkor a keret:
elég izmosra sikeredett szerintem, remélem idén már ott leszek az első 2 helyen:) -
almunia 9es.. -
Adriano:P igen az Interből:D -
palacio 4 góljából egyet adtak meg. Egész meccsen jobbak voltunk, 2 percre éreztük a kaput. A négy nagy ellen szereztünk 7 pontot. ( liverpool 1:1,chelsea 3:1) -
Grat, de visszacsúsztál :( Mondjuk én tudom milyen nehéz tartani ilyen szintű csapattal, Tottenhammel 3-4 mentésem is volt, 1x sikerült bajnok lenni, a másik 2-3ban ált 3-5 hely körül az első évben. -
Egy menyuverés mindig szép. Főleg városi derbin.
-
-
neB #14403 Ki az a jó kis csatár? :D -
igazolok egy jó kis csatárt...2 hónapos sérüléssel...nagy nehezen letelik, 15percre be is rakom had szokja...erre 10perc alatt megint lerugják!!! igaz "csak" 2 hétre... -
Attiska #14401 Tényleg új játékot kell kezdeni. -
Ha már van mentésed és közben törölted a fake.lnc-t akkor vszínű hogy IGEN újat kell kezdened. De a szavam nem szentírás
-
Attiska #14399 Just B,
Mindenhonnan töröltem, a 800-ból, a 801-ből és a 802-ből is, és továbbra is szürkék a játékosok a meglévő játékomban. Újat kellene kezdenem? Annak nem örülnék. :/ -
Tegnap nekem is ez volt a problémám. Ha németek a az európai kupák nevei akkor a Fake.lnc a megoldás. Töröld az update mappából (már ha feltetted a patch-et) és a data mappából is. Nekem azóta faxa minden. -
Ne csak az update mappából töröld. -
Jó aktív átigazolási időszakom van:D 3/4 Arsenal-t vinnék... -
KoniZTE #14395 Helo . Az fmhungaryn lévő magyarosításba a bajnokságok neve nagyos foss vki egy normális magyarositást betudna nekem linkelni ? megköszönném