104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ne hallgass senkire , jó vagy , csak elbasztad :) -
4 embert kellett flehozni u18ból...nem vészes bőven utőképes a bl csapatom így is:) -
mai első meccs:
-
ez még tegnap esti meccs volt
ma is izzítom a gammát, 6meccs van még a szezonból, be kéne fejezni, köv szezonra keret bővítés kell meg egy jobbhátvéd, mer a kezdőcsapatom jó, csak ha kidől vki akkor nincs kihez nyúlni... (kivéve magamhoz
)
-
hali mindenkinek
Keztem egyet Honvéddel pár hete de mivel ismerjük a magyar viszonyokat 2011-es idény végén leéptem BL mindigmegvolt (csoportkör) uefa negyeddöntő, és 4 bajnoki cím + kupák.
Kis munkanélküliség után Uruguayhoz jelentkeztem egész jól megy a VB selejtező velük Argentínokat is megvertük, most viszont 2012 januárban FC Bayernhez leszerződtem asszem nem kicsi kiugrás egy magyar edzőnek :)))
Természetesen nagy grat mindenkinek az eredményekhez. -
nesze neked te csíter fasz
meccs előtt 5 emberem volt sérült a kezőből, + Németh sem játszhatott, így Jason Kennedy volt Stancu mellett, sajátnevelésű srác....
-
Napot, és gratulációm mindenkinek!
[undorító egy sablonszöveg, de sajna a netkávézók drágák... :D] -
most már én is kiváncsi vagyok a bl-keretedre
-
fordjee #14466 Sztem is jól igazoltál, és még egy jó kapust is sikerült venned, ami talán a legfontosabb. Djorou, Diaby sosem férne be, Velának kellene még pár év, Whalcott helyett ribery fasza, sagna helyett ott van eboue. Bendtner, hoyte, eduardo se nagyon jutna szóhoz. Adriano meg ennyit bőven megér, én 20-30-ért sem tudom sosem leigazolni. Csak azt nem tudom, Bl-be hogyan fogsz benevezni játékosokat, oda kellene angolok nem? -
mostmár legalább tudod mér vagy sikertelen 08-ba...pont emiatt h a keret 3/4ét lecseréled....adriano hiába szívügyed mert 08-ba és irl is egy nyomorék...
a másik meg sikeresen eladtál mindenkit akinek volt angol állampolgársága ill. Arsenal nevelés volt....blbe nem fogsz tudni kiállítani egy normális csapatot azt előre megmondom -
veled vagyok, mindenki úgy igazol ahogy akar és ettől még nem lesz bfasz -
áhh Arsenálosokkal nem tárgyalok...Adriano amúgy is szívügyem...szal inkább ő mint Eduardo.
(Megjegyzem Pandev csítpléja:D)
Na mind1 remélem majd sikerül rácáfolni a kritikákra és csinálni egy jó kis szezont:) -
pinnacle #14462 nah tölötm fm-et...
jólenne ha elérnék ma jan. 1 ig... szeretnék fosztogatni:Asdad
-
Jo'van szegeny mar megkapta ma 
-
ekkora baromságot :DDDDD atyaúristen....az összes tehetséges játékost eladtad és vettél helyettük ilyen pandeveket, nyomorék mutut meg tehetségtelen bokorugrót mind adriano....uramatyám
Walcott, Bendtner, Vela csodagyerek alapból....Eduardo ezerszer jobb mind a nyomorék Adriano....Diaby tökéletes csere Fabregas mellé, Djorou szintén középső védőként, Sagna meg alap jobb védő....szal ügyesen eladtál szinte minden jó játékost XD grat -
NAgyon! Mindig ez van lo 6golt egy meccsen utanna semmi raszolok megint berobban. -
Liverpool-Celtic, Villarreal-Lyon (Celtic MU utan a Barcat is verte-.-) -
pinnacle #14457 ZAráte nálad is ilyen rapszódikus?
Mert nálam Romaba nem annyira jó most.
HA gólt lő az olyan, hogy hetekig emlegetem, de néha beleszürkül a mezőnybe. -
gratula!
én asszem hagyom mára a francba ezt a fosgurigát. -
Huhhh! Nem is tudom mikor volt utoljara ilyen izgalmas meccsem. Bevallt a regi trukkom Zarate-val. 5-6meccse semmit nem produkalt 6os atlagok gol nelkul(!) meccs elott oda lett neki szolva hogy ez nagyon gyenge, erre kicsit felporgette magat. Valamint a csapatot is feltuzeltem meccs elott szinte mindenki PR-es volt.
-
Utley #14454
Editorba feltettem a St. Pölten csapatát a 2.ligába.Amióta Détári annó odaigazolt azóta a kedvenc Osztrák csapatom.Kegyetlen vakok a játékosaim,és igazolni megint csak vakokat tudok...Remélem idén sikerül a bentmaradás,és jövőre megcélozzuk az 1-3 at -
Ismerős...Ha szoros a meccs szinte esélyed sincs nyerni...Ha elsőprő fölényed van akkor nyersz ha szoros akkor bemákolnak 2-3-at.... -
engem elfelejtett szopatni idén.. se piros lapot nem kaptam még,se büntetőt,se 90. perces gólokat..
-
csak annyit:
miért van az, hogy egy huszáros hajrá után egálnál a gép MINDIG tud lőni egyet, és mindig 1 percre az egyenlitő golom után...
ma is sok értelme volt betölteni -
zarate megoldja
city : newcastle 3:1
jóéjt -
En most az egeret majdnem a falnak vagtam Villareal-Portsmouth 0-1, jon a visszavago ha nem nyerunk kisse zaklatott leszek. -
Hello sorstársam:DDd én is csak szenvedek a 08-al:D Arsenalall lettem éppenhogy 4. első évemben:S:P
Talán idén. -
szar a forma, és jön a bayern elleni első uefa csoportmeccsünk. -
ő rajta is gondolkodtam:) Csakhát ő is került vagy 40millió fontba:S -
fingom nem volt,hogy ennek a srácnak ilyen értékei vannak egyáltalán. Riquelme , Alex , Van Der Vaart elbújhat mögötte :c
-
pinnacle #14444 2 év előnnyel csak pár gól előny...
xar:ASdadas -
most miért nevettetsz meg?
nézd már meg a dátumokat és a végén az összesítést , assziszt nélkül -
nálam ilyen egy jó csatár:
hozzáteszem Vela az :D
nézzétek az aszisztok számát is. -
hát én ennél sokkal többet várok el a csatáraimtól . minnyá mutatok egy példát. -
csodálkozol? Inter drukker vagyok:D Viccet félretéve sose nemzetiség szerint igazoltam...És az igazat megvalva amúgy sincs annyira sok angol az Arsenalban... -
pinnacle #14439 Nem tetszik, nincs egy angol se a keretbe.
Tiszta Inter Angolba:S -
LOOL
-
akkor nem ha addig gyorsan nyerek pár dolgot:P -
Ennyit csinál majd Pandev is:)
De hiszek neked, nektek mert többet toltátok már a 08-al mint én sőt többet is nyertetek...
Na azt már megbeszéltük hogy hülye voltam az eladásokkal...:D és maga a keret hogy tetszik nektek?:) Vélemény?:D (előre félek:P) -
Kar volt beszurni citrom dij lesz ebbol meglasd:)