104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nem tudom mi van ma, újoncként aprítunk
-
thx :)
hát első 4 meccsemen kapásból kikaptam :( most előző fordulóba nagy nehezen nyertem és most MU ellen, 14. helyre kapaszkodtam fel :)
így játszanánk minden meccsen simán BL-s helyen lennék :) -
látom Te is MU-t vertál 4-1-re:D De Te kisebb csapattal szal nagy respect:) -
hát Andrew Taylor, O'Neil, Wheater, Young és Cattermole ha kell belép (Cattermole ha 3csatárról visszaállunk kettőre akkor pl bejön) és Bent rotálódik -
Gratu!
-
grat hanyadik vagy amugy? -
Nemes bosszú 
-
karajjj #14827 kicsit szoros lett a vége, de csak megvan első évben a feljutás :DDDDD
-
A Ligakupa döntőjében a csapat a Portmouth elleni 3-1es győzelem után. Az ellenfél a Cselzi lesz. -
Visszakapták:D Multkor ugye megvertek 5-2-re...
-
Grat. Hány angolod maradt, aki játszik is? -
nah kezdeti "botladozások" után kezdenek ráérezni a srácok :)
[ez a botladozás elég gyenge kifejezés]
-
Szép napot és grat mindenkinek!
Egy kis helyzet jelentés a Liverpool háza tájáról.
A PL féltávhoz érkezett és az Arsenal vezeti 49 ponttal, mi a 2. helyen állunk holtversenyben a Cselzikvel 39 ponttunk van.
UEFA: 1. fordulóban a skót Iverness-t búcsúztattuk 6-1es összesítéssel.
Aztán a Palermoval, a Spartak Moszkvával, a Hajduk Splittel és a CSZKA Szófiával kerültünk egy csoportba. Ebből a csoportból 1. helyen mentünk tovább ugy h nem találtunk legyőzőre a következő körben a Real Zaragoza lesz az ellenfél.
Új játékosok: Az új játékosok közül Agüero esete felettéb érdekes.
Az első 5 tét meccsén nem lőtt gólt. Aztán talált egy gólt valami kis csapat ellen ez után 11 meccsen mindössze 4 találatot jegyztett. Gondoltam egyet leraktam a tarcsiba 3-4 meccsre. Amikor visszatért a Cselzit az ő 3 góljával vertük 3-2re. Aztán a Blackburn ellen 2 gólt szerzett, majd az Everton ellen is betalált. Remélem igy is marad. Az FA kupában az eődöntőben vagyunk. A Portsmouth lesz az ellenfél.
Az FA kupában most volt az első meccsünk az Ipswich ellen 1-1 lett:S
További jó játékot. -
Üdv Urak!
-
jó én nem vagyok Realos.
szerk: Igaz megvettem Kaka-t Interesként... xd
Pl Inter játékost nem szívesen vennék...nem akarok belenyulni a keretükbe... -
oké mongyuk én elvből nem veszek barca palyát. nemhogy Dinnyét. -
Mario Santana #14818 srácok, a szürke mezeket hogy is lehet kiszedni? -
Jajj most miért nem élhetem ki magam?:D Mindenki jön komolykodni itt ez csak 1 gém:) -
hát bazzeg te kiadtál egy szaros dinnyéért 20 M FONTOT aki ráadásul 30 éves??? jól átba..ott a barca... Etooval is ... -
Montolivot most adta el az elnök...Kurv@ száját...:S
Bár sokan voltunk már ott a középpályán... -
Mert kibaxott olcsók a sztárok:DDDd De csak ők ketten jöttek ebben az átig szezonban és más nem is jön már...
#14813: Sarki csöves olcsoé jött:D heti fizetésnek beérte 1kiló kenyérrel és 2üveg pálesszel is:DDDd -
össze-vissza vásárol....már a sarki csövesnek is szerződést ajánlott szvsz :dd -
karajjj #14812 mért akarod megvenni az egész barcát? :DDDDDD -
:(
-
NANE!!! Messinek 40M fontos elengedési záradéka van?:OO
Bár ő nem hinném hogy akarna jönni:S -
Nem is öregek!! Ők hozzák a rutint a csapatba:DDdd
(5db 180PA-s 16-17 éves kölök lapul a tarcsiba szal el van már itt tervezve a fiatalok beépítése is:P) -
-
De sokan fognak köpködni... De megmutatom:D
2 akkora igazolásom volt!!
Ronaldinho!(20M Fontért!!!)Gondolom a kora miatt engedték ilyen olcsón.(a Barca csak 7. volt a bajnokságban...)
És ha már a Barca kiárusítást tart az idősebb pléjákból akkor itt van ő 27M fontért!!!
Henry náluk 32évesen már szinte ingyen jönne:DDdd de ő már nem kell... -
mit nem kapok?:D Teljesen jól megy a gém^^ Na csak hogy leesen az állatok(nekem is leeset mikor jött:o) Mutatok olyan igazolást olyan olcsón hogy bexartok:D -
Ezert nem kapsz "zsilike dijat" azt tudod ugye?:P -
pinnacle #14804 Nah megvolt első vereség a szezonba. Pool ellen Ligakupában...
3-2 egy vitatott büntetővel nyertek, maffiáztam erre kussolnak-.- -
senki se mondta hogy pozitív lesz a mérleg:D ezen felül mégis van még 100m Font a kasszában. :P -
Az -180
-
thx:) -
Na kiszámoltam 3év alatt 380M fontot költöttem átigazolásokra:) És 200Mfont jött be játékos eladásokból. Jó kis stat ez:P -
Htalmas grat!

-
3. szezonom és megvaaaan:Dd Mellé még egy liga kupa is:P
-
karajjj #14797 azt nemtudja valaki, hogy a mentésben hogy lehetne megváltoztatni a mezeim színét? mert csináltam új mezt, de a meccs alatt ugye másszinűek a játékosok :S -
2014 ben vok
-
KoniZTE #14795 nem tom , vki irta hogy ha kitörlöm a Fake.inc mindkét heelyről akkor jok lesznek az europai kupanevek de semmi változás ... Vki egy normális magyarosítást be tudna linkelni ? Mert a BL vmi Uefa Veritschmhmhmhm....