104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Taibi
    Szevasztok!

Folytattam ma a QPR-rel, vége felé közeledik már a nyári átigazolási időszak 2009ben, én már nem is tervezek több új játékost.
    Ők érkeztek idén nyáron:
    Carrizo - Lazio - 5,75M eur
    Barnes - Derby - 3.4M eur
    Hoyte - Arsenal - 3.8M eur
    Andreasen - Fulham - 11.75M eur
    Fernando - Bordeaux - 9.5M eur
    + néhány fiatal, köztük a magyar csodagyerek :)
    Távoztak is páran, de nem volt köztük jelentős, de vinnék a fél támadó soromat, egyelőre senkiért nem kaptam megfelelő ajánlatot.

Amúgy meg fél lábbal már a BL-főtáblán vagyok, a 3. selejtezőkör 1 meccsén hazai pályán 4-1re vertem a Benficát (isteni Gignac mesterhármas), innen már illik bejutni a csoportkörbe.

Képeket most sajnos nem tudok mutatni, mert szarakszik a photoshop, de majd talán pótolom.

Ja, és Grat mindenkinek! :)
  • neB
    Összevásárolt csapat szagot érzek :D
  • fsgh
    Most ez a kezdő 11-em.

• Darthmushroom
    na befejeztem első szezonom a premier ligába! elég jol sikerült simán bent maradtunk! fa kupába elődöntöig menteltünk! jövöre szeretnék uefakupás helyet elérni ha nem sikerül akkor valamelyk kupát megnyerni!

• Csesza
    én sem vagyok, mert szerenád van :S :D
  • Mor3llo
    ez mekkora kec :DDDDD
  • Darkon
    Meg jo hogy az ars poetikadat is felnagyitotta
  • Mike94
    az jó, én kapásból nem leszek akk
  • kraawz
    egy nak lemaradt :)
  • kraawz
    [brutálnagy]FELHÍVÁS az ötös szintű fórumtagok!

Mivel több hete nem volt gyűlés,és senki nem tud intézkedni,ezennel az e heti gyűlést 2008. április 25-re(péntekre) meghirdetem, 21.00kor. Aki teheti,legyen :)
    [brutálnagy]
  • Mor3llo
    Feltöltöttem a második meccset.Érdemes megnézni Zidan 2. gólját.Nem mindennap látni ilyet szvsz:)
    2.meccs, Zidan-show
  • Darthmushroom
    grat mind2nek! jo mecsek lehetek
  • Mor3llo
    fsgh(shaktar)-lederhose(hsv)
    1. meccs:

2. meccs:

Gratulálok!
  • fsgh
    betöltöttem picit: Chelsea is megvan:)

• StephenKing
    Kösz!! Kipróbálom aztán majd tudósitok az eredményről!
  • kraawz
  • kraawz
    röviden.. a hazai ellentéte legyen :D

a mentalitás úgy 12-13 körül,épp hogy támadó.
    A tempó gyors legyen. Rövid passzokkal el tudod dugni a labdát, én speciel kontrára játszik idegenben,szóval mixeden van. A szűk játék előnye, hogy nehezen feltörhető hátul a védelmed,de előre techinkás játékosok kellenek,akik megoldják kis területen. Ha szélesen vagy, akk előre kevésbé techinkás,inkább gyors emberek kellenek,viszont akkor hátul nyílsz ki. Szal erős és techinkás emberekkel narrow, gyorsakkal wide. A letámadás szinte maxon van,és emberefogást játszass idegenben. Szal amint megkapja az ellen a labdát,máris támadják le,és ha megvan, A szerelés normál . Könnyű szerelésnél könnyen elmennek,nehéznél meg a játékot tördeled állandóan,és kva idegesítő 1 büntetővel kikapni. A creative freedom is lehet 10es körül, védőknek alacsony , középpályán magasabb.. De ha gyors kontrára játszol, akk inkább ne trükközgessenek. Ennyi kb :)
  • punkers
    Pedig a parma angyon fogatkozott meccs előtt! :)
  • BBeno2
    én teljesen megvagyom elégedve a miniscout-tal nem kell tudnom milyen lesz a rank-ja ha felnő mert tudom befolyásolni ha jól edzem őt...

ráadásul én nagy adatbázissal átlag 10 bajnokság 10 másodosztályáig megyek + alapcsapat harmadosztály.
  • StephenKing
    Sziasztok! Egy kis segítség vagy ötlet kellene. A Plymouth-al nyomom az angol championship-ben egy sima 4-4-2-es taktikával gyors szélsőkkel zónavédekezéssel, hazai pályán minden szép és jó szinte bármelyik más csapatot verem több góllal viszont idegenben mintha elfelejtene a csapat focizni mindenki összevissza kóvályog nincs labdaszerzés nem tudnak két normálisat passzolni és már az is nagy szó ha eljutunk az ellenfél kapujához és persze igy mindig vereség a vége Sokmindent próbáltam már de eddig semmi sem vált be, próbáltam két védekező középpályással védekező taktikával de semmi javulás próbáltam szoros emberfogással full letámadással de igy se lettek jobbak és még sorolhatnám a próbálkozásaimat. Azt kérdezném hogy kinek van valami ötlete tapasztalata hogy idegenben mi a jó taktika??
  • Gunnersboy
    túl nagy a mentésed, nemtudod már használni a scoutot hozzá, ajánlom további használatra a mini scoutot
  • dani93
    Sziasztok!lenne egy kérdésem nem megy a genie scout a mentés betöltésénél vmi olyat ír ki hogy Data file seems to be corrupt. Wanted to read 4 byte, could only read 0 bytes.Pls Segítsen valaki!!!!
  • neB
    Ehez képest újra megcsináltad :D
  • zsoma79
    ok köszi! jobban figyelek! :)[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080421134152n_vtelen.JPG[/img][/url]]...
  • Mike94
    jaja, de a döntőn is látszott h te vag a jobb :)
    hónap ifije Garay lett, én meg a hónap menedzsere :)
    4meccsből 4et nyertem :)
  • Mike94
    öklözési hajlam :-c
  • Mario Santana
    keménykapuslehet
  • kraawz
    20x ifi válogatott, 18 éves srác nem kap wp-t :c
  • kraawz
    sg.hu linket vedd le elejéről legközelebb
  • zsoma79
    [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080420230830n_vtelen2.JPG[/img][/url]]...
  • zsoma79
    [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/20080420230421n_vtelen.JPG[/img][/url]]..
  • zsoma79
    ...
  • kraawz
    hát,a két döntős :)
  • Mike94
    megy ez :)
    de nekem is :)

• fsgh
  • kraawz
    KILLING SPREE

• kraawz
    accept
  • Mike94
    én elfogadom :)
  • Csesza
    sztem megérthető :)

bár ezt nem csak az én tisztem eldönteni

részemről oké
  • Gunnersboy
    nemtom Capello nézed e a topikot vagy valami, de nem indul el az FMem, úgyhogy ujra kell letöltenem, így nemhiszem hogy adott határidőn belűl letudom játszani a kupa 2.fordulójának a 2. meccsét amire kivan írva :sss

megoldható egy halasztás? :(
    vagy ha valamelyik 5ös szintű tudna választ adni megköszönném, de ha nemfogadjátok el indoknak akkor a 3 pontot megkaphatja NGeri