104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    Ha chamakhot nem engedték 20ért, leigazoltam 12M fontért Németh Krisztiánt. Scouttal rásasoltam, 173 PA és 82% pot rating :O Bal oldalra jött Sakho , 192 PA . És idén ennyi.

Dunne távozott,valszeg Barnetta is fog, elnök 14M fontot ajánlatot elfogadott Bayerntől (tavaly ingyen jött). Már csak egy jó bal szélső kell télen , de tarcsiban ott van Saknharé és Aquino,nem akarok túlköltekezni...
  • Gunnersboy
    Celta Vigo - Atletico Madrid
    1:2
    Aguero 2x

mára ennyi, jó8
  • Gunnersboy
    Barátságos:
    Svájc - Csehország
    2:4
    a fél csapat sérült de megyeget :)
  • Gunnersboy
    Atletico Madrid - Bilbao
    2:0
    Mati Fernandezre van kihegyezve a taktika, 2 meccs, 4 gol azota :o
    lehet kiprobalom eccer majd Simaonal is :}
  • Gunnersboy
    nálam mati fernandez jáccik bal szélen, vagy simao

balhátvédnek viszont ottvan armand traore, most igenjok már az értékei, nyáron jön is sztem
  • kraawz
    3. évben valaki jó bel szélsőt ?

ben arfa kilőve.
  • Gunnersboy
    Atletico Madrid 1-1 Murcia
    Real Betis 2-1 Atletico Madrid

I love.taktika még mindig nincs ami nyerő lenne
  • Gunnersboy
    2009/2010:
    idén még mindig van megállíthatatlan csapat, majdnem 20 fordulo utan Valencia még veretlen

3-4. vagyok, a taktikám belefáradt, xelek minden szarabb csapattal, egyedüli sikerem a Barca elleni 1-0-s győzelem, namindegy, majd talán jövőre hagy halvány esélyt a gép
  • kraawz
    na,egy kis öröm nekem is kijár :)

Javi Martinezt év elején hoztam 20M fontért. Most beajánlott érte Milan 40M fontot (60M euro kb) , elnök elfogadta. Nem akartam,hogy menjen,még ennyi péznért sem,új szerződést kapott és az enyémet írta alá :)

Csatárok közül Sobis nem jön , Obinna nem kap wp-t , Gignac aláírt, Chamakhon gondolkodok,ha Nilmar nem kapja meg wp-t, Eduardo 40M font,visszakerült alap keretbe.
  • kraawz

nagyra értékelem a kitartásod a magyar bajnokságban neked is (Y)
  • fsgh
    miért is várjak ha kapok helyette jobbat gyorsabban?:D Nekem nem szívügyem az Arsenal kerete...Teljesítmény számít nem a név.
  • 5w0rdf15h
    nem szar csak türelem kell hozzá....bár az nálad az h rögtön elpasszolom az első senkinek :))

2010/11-es szezonban január van és kb 12gól-12gólpassznál jár és szinte csak csere ill. akkor kezdő ha sérült az Ade-Agüero duó meg a kupákba....
  • Mor3llo
    azért az messze nem volt kiállítás :)
  • Balázs 17
    mickael chrétien-t nézd meg ha nemismered, szentem egyik legdurcább szélsővédő, bár nem balos:)
  • Atesz89
    Grat kraawz,fsgh!

Véget ért a negyedik szezonom a ZTE élén, mivel már korán véget ért a nemzetközi szereplésem, így koncentrálhattam a bajnokságra amit sikerült az eddigieknél nagyobb fölénnyel nyerni.
    Íme:

és az év legnagyobb felfedezettje(érdemes a gólpasszokat nézni)
    Jem Karacan:

A bajnokság mellet a ligakupát is bezsebeltük a Magyar Kupávból az elődöntőben estem ki a Győr ellenében.
    Érdekességképp megjegyezném, hogy igen nemzetközi társaságot sikerült összesezednem az évek folyamán :P
    Az 52-es keretben van többek között: 1 algír, 1 bermudai, 1 botswanai, 1 brit vigin-szigeteki, 2 kameruni, 1 francia, 1 izraeli, 2 olasz, 2 elefántcsontparti, 1 martiniquei, 1 mayotte-szigeteki, 1 nepáli, 1 észak-koreai, 2 portugál, 1 Sao Tome és principei, 1 szudáni, 1 amerikai, 1 zambiai
    Bocs egy kcsit hosszú lett :D
    bocs kicsit hosszú lett
  • Darthmushroom
    nem is hiszem el Ronaldo kihagyta a jogos 11st:S azt barcás köcsögöt meg miért nem állitotág ki ha 11st megadta...
  • fsgh
    tök szar az efemben...:S Liverpoolnál van aztán a 7-es átlagot nem hozza:D
  • soma22
    vazze:D
  • kraawz
    és nem is fsgh az arsenal menedzsere

• Mor3llo
    menjen a rákba ez a rákos gép......
  • soma22
    azért vedd meg talonba nagyon jo lesz!
  • kraawz
    még nagyon fiatal ide. Eduardo egész jól megoldja a feladatát, egy Taiwot , Bainest , Balet , Kolarovot el tudok képzelni.
  • soma22
    talán pont ez hiányzott az eddigi játékaimból. remélem a fradinál meglelem a sikert
  • soma22
    rafael forster a védelembe?

én is beszállok:hajrá Junájted!
  • fsgh
    Hamsik nálam is megvan:D Fabregas elsőszámú cseréje és tényleg jól játszik:)
  • Darthmushroom
    grat Kraawz szép teljesitmény a City-vel!!

Ma meg hajrá MU!!:D
  • fsgh
    :DDd nem..ott rövidzárlat volt vagy nem tudom:S:D
  • kraawz
    köszi

corlukat meg richardsot kéne valahogy visszacsábítani, gondolatban már x stadionnal arrébb járnak,ami fél éve meglátszik a teljesítményükön. Egy bal védőt meg egy, max 2 csatárt igazolok, a kiszemelteket leírtam már :)
  • kraawz
    ez tetszik,ha valaki ismeri a csapatot,és úgy játszik.. régi játékosok stb.. :)
  • soma22
    durva hogy a junájtidet mennyivel zuztad.
    grat
  • Mario Santana
    nekem hamsik vált be nagyon
  • kraawz
    Az év ifije: Michael Johson
    2. lettem az év menedzsere szavazáson
    miranda az álomcsapatban
    ismét 83 pontot sikerült gyűjtenem,idéna 3. helyre elég volt

• soma22
  • soma22
    Sziasztok!

a téli igazolásom egy emberből fog állni:
    jön shultz levi vissza a fradiba:)

ingyen irt alá a budafoktol, és az öregedő, ámbár kitünö formában játzo vincze ottó helyére igazoltam.
  • Mor3llo
    BUT THE TÉK IS MINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    AGAIN !!!!!
    TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!
  • Mor3llo
    sorry srácok, csalni fogok
  • Mor3llo
    Alou Diarra, nagyon megbízható vkp.
  • GTheo
    Saivet, Aarón, Berbatov, Robbie Keane, ők személyes tapasztalat alapján istenek :)

Ránéztem Gignacra, 44 millió fontért adná el a Marseille, Augusto 15 lenne, megvárom míg lejjebb megy, most egy vkpra vadászok, télen kéne jönni vkinek, Alou Diarra és Ayila Yussuf van szóban, Diarra mellett a tapasztalat szól és jobb is jelenleg mint Yussuf, de Yussuf 4 évvel fiatalabb és fejlődőképes, vkinek vmeikőjükről tapaszlat?

#14996: Elbújok mindjárt itt a Swanseammel melletted :|
  • Darthmushroom
    eddig:

ligakupa döntöbe bent vagyunk:P
  • Mario Santana
    gondolom a reading ellen épp pihent a kezdő a galata elleni meccsre