104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darkon
    Cazorlat visszahoztam 32evesen a klubhoz csak hogy itt menjen nyugdijba 10 szezont huzott le igazi "Submarino-s".
  • soma22
    ejj miszéép:)
  • kraawz
    boldog születésnapot és egy gratulációt küldök atesznek ! :)

• soma22
    lyon csitcsapat ugyhogy gg(atletiko is:D)
  • Gunnersboy
    Lyon - Atletico Madrid
    3:2

5:4es össz. továbbjutottam a BLben
  • soma22
    a feljutásnak simán meg kell lennie, az elején tudtam ingyen szerezni két igencsak jó magyar pleját(vincze lászló kpk,cs; és ignácz jános vk,cs)
  • Atesz89
    Ha feljutsz már eszükbe sem fog jutni a kupa :P
  • soma22
    kicsit orroltak is rám a vezetőségben, de hamar feledtetük velük hála a remek bajnoki szereplésnek.
  • Atesz89
    :D

Mondjuk én is a b csapatot játszatom a kupában és a ligakupában + rábízom az asszisztensre ...
  • soma22
    isten ments. minél előbb kiestem
  • Atesz89
    És Kupában még állsz?
  • soma22
    nb1be jutás azt hiszem alap, a többit meg majd meglátjuk
  • McFrost
    karatéj
  • Atesz89
    Akkor vár az NB I :D + a BL Levi asszem tavalyiba én is megszereztem a ZTe-be, igaz csak csere volt...

Capello: Hrepka beállt a padról kapott is egy 6-ost,de előtte a Szuper Kupa meccsen jó volt :)
  • Fabio Capello
    első szezonban szép az a nyolcadik hely, grat.

IT-kupába meghívásos alapon lehet csak bejutni
  • soma22
    akit meghivnak.
  • soma22
    vége az őszi idénynek, utolso meccsen csak benyeltünk egy vereséget, de valami 9 pont az előny. ma végre folytatom.
    jön shultz levi. kb ennyi
  • zsilike
    rayoval 8.lettem az első primera szezonomban,hihetetlen h majdnem uefa,intertotoba csak a 7.indul?
  • Fabio Capello
    HBD :)

Ha jól látom, sok a magyar a csapatban, vagy csak meguntad hogy a magyar csatárok gólképtelenek? :DDD
  • Atesz89
    Nagyon szépen köszönöm :)

Nagy grat fecoh-nak!

Közben megkezdtem menetelésem az új szezonban sajna az első körben kellett kezdenem a Bl-ben a KF Tiranat kaptam első meccs:

Amúgy Soma mi újság a Fradi háza táján?
  • soma22
    Boldog szülinapot Atesz!
  • Fabio Capello
    sajnos amíg nincs gépem, eléggé nehézkesen megy ;) de pl. a taktikai cikkre eddig egy darab se futott be :(
  • soma22
    ez rajtatok is mulik. bérmilyen sportcikket szivesen látunk, de senki nem irt még.mindenesetre szerintem egyik nap összeszedem a cuccaim és feltöltögetem
  • soma22
    én kellenék oda amondo vagyok:D
  • Mor3llo
    Esetleg majd FMportal-t lehetne frissíteni :)
  • Darkon
    scriptbe kene! Capello lecserelhetne(ha mar ugysem lesz rang).
  • Fabio Capello
    nana... mostmár nincs csank, hátha ez változást hoz :) nemszerettem a fazont, nulla taktikai érzék, és pocsék összeállítások, ha lőttünk egy gólt, máris magunkra húztuk az ellenfelet, és rá is basztunk keményen, emiatt nincs feljutás...
  • soma22
    nem csinálsz egyen baglyos logot?:)
  • soma22
    hát irl szerintem az nb2 középcsapata lesz pár éven belül...
  • Darkon
    Csak nem IRL
  • soma22
    egy pár idény:)))
  • Fabio Capello
    ez általános vonatkoztatás volt, múltra, jelenre, és jövőre egyaránt. Zsilikével mostanában nekem sincs semmi problémám, ez azokra az esetekre vonatkozott amikor kipattant valami balhé.

TÉMA LEZÁRVA

• Mor3llo
    Ez az egész dolog ott kezdődött, hogy zsilike az offban próbált segíteni.Lehet kicsit érthetetlen szavakat használt(legalábbis számomra, de én hülye vagyok ps-hez) , azonban utána rögtön jött a 'ne okoskodj már'.Na most kéremszépen, zsilike egyszer csalt, jót röhögtünk rajta, meg szidtuk, hogy nem szabad.De már télleg kezd kicsit unni, ÉS : szvsz már ő is megbánta, azóta rendes képeket rak be Rayo-ról, hozzászólásai mostanában mondhatni építő jellegűek.Az arroganciát én abszolúte nem látom a hozzászólásaiban, mert kb csak képeket rakosgat be .Ha meg arrogáns, annak is meg van szerintem az oka.Az éremnek mindig két oldala van, így van ez zsilike esetében is.Ha valami keményebbet szól, nem hinném h csak szórakozásból teszi.Lehet volt már kamionsőför, meg nemtom mi, de nem kellene minden egyes szavába belekötni!
  • Darkon
    A Fradinal meg elnezzuk:)) azert messze allnak(sajnos) a Barca-tol.

• soma22
    akkor mi jól elvagyunk:)
    igaz néha scoutolok
  • Darkon
    En a magamreszerol nemszoktam senkit egekbe magasztalni, altalban nagyobb eredmenyekre, jo jatekosora kommentalok es hogy oszinte legyek nalam az a jatekos aki nagy klubbal van es meg miniscout(tudom nem csalas stb nalam az ez van) hasznal az nem allja meg a helyet, arra most mit kommentaljak?!
    Aki meg lerakott mar itt valamit vagy csak egszeruen jo fej, normalis, a kritikat is jol turi(magyaran nem szivja fel magat minden kis hulyesgen) azzal en elvagyok.
    Mondjuk ez egy forum tehat szerintem mindenkinek ugy is kene kezelnie, nemely ember szemelyes katarzisnak eli meg ha kritkat kap(vagy nemkap) vagy esetleg nem ugy tortennek itt a dologok ahogy szeretnek.
  • pinnacle
    háát igen az nem lehet mindenki:)

nem menstruálok, csak elmondom, mi nem tetszik.
    Tetszik vagy sem.
  • soma22
    senki sem lehet tökéletes.
    de ugylátom valami menstruálási dolog lehet, mert "csöppet" ingerült vagy mostanában...
  • pinnacle
    Remek, akkor te ez téged nem zavar.

Engem igen, ez van.
  • kraawz
    egy az egyben így vagyok ezzel én is