104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ozbom #95856 Köszi, akkor marad a keret és meglátjuk mire elég. Pedig voltak olyan játékosok, akik 20 ezer fölött kaptak, igaz eladtam őket jó pénzért, de lehet kár volt. Viszont a nagy többség maradt. Meg hoztam fel pár ifit. -
1. valami hiba van a rendszerbe ha Lazio második vonalba van, ott max a roma merda lehet :D
2. maximum fizetés elég összetett dolog,de itt simán benne van h a második osztály miatt se tudsz túl nagyot adni. mikor Palermoba bele néztem én is ott körül tudtam csak adni pedig volt vagy heti 20-30e szabad fizetésem.
3. Lazionál van am is fizetési sapka a játék elején (meg a valóságba) amit csak átcsoportosítással lehet átlépni am kérni se lehet h növeljék meg jobb célkitűzéssel se nagyobb. -
ozbom #95854 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Jelenleg a Lazioval vagyok a Seria B-ben, mivel kiestek és én elvállaltam az edzői posztot. Szeretnék igazolni játékost, de 5000 eurónál több fizetést nem tudok neki kínálni. Pedig 300 ezer szabad fizukeretem van és 40 millió euró a számlán. Viszont van pár játékos, akit eladtam, mert el akartak menni. Szóval még több pénz jön be és még több fizetéskeret szabadul fel. -
korbin555 #95853 A játékos adatlapján-Development-Training-Focus-Specific Attributes.
Itt (majdnem)bármelyik tulajdonságra rá lehet gyúrni.De az ilyen egyéni edzésnek hátulütői,és korlátai is vannak.Idősebb játékosnál nem érdemes kísérletezni.30 évesnél is feljebb lehet tornászni egy értéket,de a többi értéke azonnal csökkenni kezd.Jó jele annak,hogy valaki már elérte a PA határát.Fiatalnál meg a többi értéke nem fejlődik rendesen,amíg egy van erőltetve.Meg kell találni az arany középutat. -
fm-base, fmscouton kell keresni, ha van egyiken biztos h fent van... az h lesz e nem bugos az viszont jó kérdés mivel az ilyen tákolt db-kbe mindig van hiba szép számmal. -
korbin555 #95851 A chief scout elmebeteg,függetlenül attól,hány csillagja van.Saját kézbe kell venned a küldésüket,különben örökké össze-vissza fognak mászkálni.Mert elküldi a scoutot olyan helyre is,amit nem ismer,vagy a legrosszabb esetben olyan országokban kóborol,ami be sincs töltve a játékba.Ott évekig ténfereghet feleslegesen.A példa kedvéért:hiába van egy lengyel scoutod,és küldöd el Lengyelországba.Talál majd 50 embert,de többet nem nagyon.Ha viszont a lengyel bajnokság is be van töltve,akkor több százat,ezret fog találni.Ez így működik.
De egyénileg küldözgetni egy tucat scoutot sok időbe telik.Én inkább ráhagyom a főnökükre,és három havonta ránézek,mit művel.Ha nem tetszik amit látok,felülbírálom. -
Pettersson #95850 fm kockák fb csoportban is megkérdeztem, de itt is, hátha..
osztrák alsóbb ligás kieg, ami nem bugos, létezik az ideihez? -
ez messze nem ilyen egyszerű, ki lehet adni egy játékosnak az edzésnél h csak a befejezést gyakorolja de akkor se biztos h azt eléri mivel van egy maximum potenciál minden játékosnál. +arról nem is beszélve ha rosszak az edzés lehetőségek meg az edzők akkor lehet hiába gyakorolja. -
akkor keres jobb chief scoutot, akinek a többi értékei is jobbak pl. man managment stb.. -
Peti2400 #95847 A játékosokat hogy lehet edzeni? pl. valakinek 10 a lövése és fel akarom edzeni 15 re -
Solt #95846 Igen ezt tudom, de pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen foglalkoznom ezzel, és mégis jól működjön a dolog. Az nem zavarna, ha így lassabban menne a dolog, de, ha ennyire balfasz módon küldözgeti őket a chief scout, akkor kénytelen leszek átvenni az irányítást. Azt hittem jobban működik ez a része. -
staff beállításoknál áttudod állítani h Te legyél az aki megmondja hova menjenek -
Solt #95844 Tapasztaltabb kollégákat kérdezném a scout rendszert illetően... Eddig nem nagyon használtam őket, mivel órákat elvoltam azzal, hogy átnéztem a potenciális klubokat, válogatottakat, stb. A mostani Fradis mentésemben elhatároztam, hogy csak azokból válogatok, akiket a scoutok alapján megtalálok, vagy akik a keresési listában elérhetőek.
Az első év végétől bárhova küldhetek scoutot, de a vezető scout állandóan csak Kelet-Európába, Közép-Európába küldi őket, ráadásul úgy, hogy például a 7 scoutból 4 ugyanazt a területet járja, és szinte csontra ugyanazokat a játékosokat találják meg, és még így sem teljes az ismeret mondjuk Kelet-Európában, pedig másfél éve 4-n is ugyanazokat a területeket járják.
A scoutok értékei jók, több területet is ismernek, a vezető scout osztja be őket, mégsem megy olajozottan a dolog. Én azt hittem, hogy majd normálisan elosztja őket, és egy-egy térséget egy scout jár be. Mit rontok el, hol a hiba? -
korbin555 #95843 Nem kezdtük éppen rosszul a szezont.Meccsek.A lesajnált Paloschi meg 4 meccs 6 gól.Az asszisztens akart mindenáron lebeszélni a leigazolásáról,még jó,hogy oda sem figyelek rá.Nem létezik,hogy valaki ilyen magas mentális képességekkel rossz fogás legyen.Pláne ingyen.
És még egy utolsó pillanatos igazolás.Trippier. -
Drezda 5. szezon féltáv:
Hatalmas csalódás.. gyakorlatilag csak talált góljaink vannak, szinte semmi nem valósul meg a taktikából, újoncként is sokkal komolyabb focit játszottunk. Így hatalmas szégyen szemre bajnokként nem mentünk tovább a bl csoportból, a meccsek eredményeit nézve am lenne rossz semmi, meg a lemaradás se nagy, de látszik h szinte minden győzelmünk 1 gólos éppen kicsikart győzelem. Elnököt am novemberben újra választották hozott is egy 60mos szponzort, de hiába kértem tőle bármit anyagiakra hivatkozva semmit nem teljesített.
Egyenlőre nem tudom van e jövője a karriernek, mert már am se volt sok kedvem folytatni így meg aztán végképp. -
Utley #95841 este lefárasztod és mielőtt elalszik a fülébe súgod, hogy ébredés után mit szeretnél (enni, inni, meglepi) már egy fél szezont le is tudsz nyomni :D -
Celtic-Drezda, komolyan nem hiszem el... 2szer vezettünk rúgnak 3 szabadrúgás gólt, 1db 11s gólt meg fejelünk egy öngólt közvetlen szabiból... hihetetlen már milyen szarok vagyunk idén. Címvédés meg csoportból továbbjutás ugyan már...majd jövőre.. -
korbin555 #95839 Elkezdődött a szezon,az új igazolások:
Bardi.
Rasovic.
Paloschi.
Rogic.
Reyes.
Schar.
Vyskocil.
Transfer history.
Rasovic nevelési díjért jött,Vyskocilnak hónapról-hónapra szerződése volt,igazából Rogic került pénzbe.Még egy jobbhátvéddel tárgyalok,és akkor kész a keret.Fleck megint megúszta,mert kellenek az angolok a keretbe.Különben sem olyan gyenge,és annak ellenére,hogy tavaly már keveset játszott,nem panaszkodik.
Idén pedig külön motivációm is van,mert Spalletti gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel 6.tudott lenni.Kiderül,melyikünk a jobb menedzser. -
Bár az eredmények jönnek, de az látszik h nagyon döcög a játékunk idén. pl. Hamburg meccs. Ellenben a Dortmund 8ból 8 győzelem 21 rúgott 0 kapott gól. Kicsit olyan érzésem van mint az AFCB mentésnél, ott is az első bajnoki cím után kb. esélyünk nem volt a címvédésre. -
korbin555 #95837 Elkezdődött a szezon,az új igazolások:
Bardi.
Rasovic.
Paloschi.
Rogic.
Reyes.
Schar.
Vyskocil.
Transfer history.
Rasovic nevelési díjért jött,Vyskocilnak hónapról-hónapra szerződése volt,igazából Rogic került pénzbe.Még egy jobbhátvéddel tárgyalok,és akkor kész a keret.Fleck megint megúszta,mert kellenek az angolok a keretbe.Egyébként sem olyan gyenge játékos,és annak ellenére hogy tavaly már keveset játszott,nem panaszkodik.De félidő környékén úgyis mindig átnézem az egyéni statisztikákat,és a gyenge láncszemeket szezon végén lecserélem.
Most pedig külön motivációm is van,mert Spalletti gyakorlatilag ugyanezzel a kerettel 6.tudott lenni.Meglátjuk,melyikünk a jobb menedzser.
-
fordjee #95836 Kurva jó:) -
egy vicces kép h jól induljon a napja minden fm kockáknak :D
-
Ismét megszorongattuk a madridi golyókat...
-
az mi hogy dinatale pénzbe kerül ? gyakorlatilag egyik zsebéből kivette a pénzt és berakta a másikba az elnök. :D :D :D -
Szép. am tudtad h Watfordból meg Udineseből ingyen igazolhatsz? mert papíron igen mivel a 3 klub tulaja egy személy. múltkor Udinesevel kipróbáltam és tényleg ingyen tudtam a másik kettőből. -
Fleck még értékekre se olyan rossz, csak wonderkid volt még 2-3 éve. Na persze még csillagra se rossz, mert a 3 csillag az általában a csapat átlagát jelzi és attól éppen rosszabb szóval cserének megfelelő. -
Egy ideig kevesebbet játszottam FM-mel, Reading-et megint feljuttattam első szezonban PL-be, majd elég szerencsétlenül "csak" a hetedik helyen végeztünk, pedig mehettünk volna rögtön EL-be. A következő szezon elején már rá is untam. Nagyobb bajnokságok közül még nem voltam spanyolban, korábban Valencián és Sevillán is gondolkoztam, de inkább kezdtem egy kategóriával gyengébb csapattal:
Granada F.C.
2013/2014
Igazolások.
Diarra alapember lett, Wiese-n gyorsan kerestem egy millió €-t. Di Natele-t az elnök intézte nekem, sajnos mire megtaláltam a helyét Ighalo mögött, addigra lesérül 4 hónapra... A maradék 3 pedig lejáró szerződéssel jött, még télen aktiváltam náluk a "buy now" opciót.
La Liga.
Az eddigi legjobb helyezés egy 6. hely volt korábban.
Statok.
Ighalo.
Nyáron jó nagy kavarodás lesz, rengeteg kölcsönből visszatérő játékos jön. Kár, hogy Siqueira szerződésében ott van egy 7 milliós opció, gondolom a Benfica majd aktiválja... -
Utley #95829 Úgy tervezem, hogy majd adok neki egy hosszú szerződést (jövőre) és ha más nem, akkor a tartalékba ellébecol. Az a heti 70-80 font nem fog hiányozni és 2-3 meccset adok majd neki minden osztályban. Aztán ha visszavonul kap a stábomba egy posztot :) -
Én nem tudom, mi folyik itt 
VMS - BvB -
korbin555 #95827 Lesz neked később is Mildenhall-i embered,ne aggódj.
De azt hogy gondoltad,hogy magaddal viszed?Aki jó a 8.ligában,az már kolonc a 6.-ban.A Skrill-ben meg már csak labdaszedőnek lesz jó.
Bár most némileg ellentmondok magamnak.Nálam is van még egy ember,akit a 3.ligából hoztam a PL-be,és egész jól megállta a helyét.Fleck.Bár az asszisztens állandóan ki akarja velem rúgatni szerencsétlent.Mondjuk az lesz a sorsa. -
Utley #95826 Az FA kupa 14/15-s szezonból kicsengettek. Hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedtünk a 3.ligás Walsall ellen. Az eredmény bíztató, de innentől fogva csak a bajnoki cím lehet elfogadható :) -
korbin555 #95825 Köszi,és igazad van.Három túlkoros játszhat az U21-ben.Sosem indítottam ott csapatot,ezért elkerülte a figyelmemet.Jó lesz ez így nekem. -
Utley #95824 Köszönöm skacok! Azt szeretném, hogy legyen olyan emberem, aki a legalacsonyabb osztályból velem lesz a PL-ig. Valószínűleg csak "töltelék" lesz addigra, de most van 2 olyan emberem, aki Mildenhall születésű és az egyik alapember lett idén és már tavaly is játszott pár meccset :) -
De valóságba is játszanak ott csak valami korlát h hány idősebb. pl. Fletcher MU-ba ott tért vissza elsőnek a gyomor betegsége után ami miatt visszavonult ideiglenesen. amúgy mostanában vannak hírek h rendes tartalék bajnokságot felélesztenék Angliában. -
korbin555 #95822 Azt fogom tenni.Átrakom őket a tartalékba.Idén meg azt a hat srácot,akire érdemes figyelni,kölcsönadom.A többi 15 tőlem akár meg is penészedhet.
Egyébként sosem értettem,hogy mit keresnek Angliában vénemberek az U21-ben.Az Arsenal-nál a 32 éves Cazorla,meg Mertesacker parkol az U21-ben,de mindenhol ez van. -
korbin555 #95821 Gombának igaza van.Semmi értelme.Normális ifit úgysem kapsz.Ha meg igen,fél perc alatt elviszik tőled,és semmit nem tehetsz.Amíg nem tudsz profi szerződést adni,nem kell az utánpótlással,meg a tehetségekkel foglalkozni.Azt a pénzt inkább költsd el a fizetésekre,és ugrálj gyorsan felfelé.
Egyébként is kétlem,hogy a 8.osztályban lenne miből fejleszteni.Ahhoz pénz kell,nem is kevés.Még egy Skrill-es klubot is képes megrogyasztani a háttér fejlesztése. -
ha nem hívja be őket úgy h ifi csapatba vannak (be kéne ha kevés a játékos) akkor felküldöd őket tarcsiba már 16 évesen és úgy már biztos. -
korbin555 #95819 Imádkozom,hogy így legyen,mert ugyan nem a legjobb megoldás,de legalább játékban lesznek.Nagyon sajnálnám ezt a karriert,szenvedtem az elején eleget. -
szerintem pénz kidobás, első osztályig úgy is esélytelen a komolyabb ifik jöjjenek. edzés lehetőségeket is korlátozottan kell fejleszteni szerintem, inkább a több pénz a fizetésekre menjen h a gyorsabban lehessen lépkedni. -
asszem játszanak ott főleg ha kevés ott a játékos,akkor nem játszik ha úgy van mint pl. spanyolba vagy ukránba h nem u21 vagy ilyesmi hanem rendes B csapat van akinek külön ifije is van.