104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
10/10, az nem rossz :D
Na meek aludni, megnéztem a legújabb Lost részt és "picit" durva volt, kell rá aludni 1et :D -
11 , azigen :D -
Egy érdekesebb meccs szövetségi kapitányi ténykedésemből:
-

C. Ronaldo
-
killing spree :)
-
Motta és Collins John szép szerzemények :)
Motta jöhetne hozzám is, gyenge vagyok vkp poszton. Érkezni is fog valószínűleg vmi afrikai romboló. Yussuf, Bocaly vagy Sall. -
zsilike #15308 [IMG] [/IMG]
az uj keretem!mottat megszereztem,meg még pár tagot,de a fiatalok is szépen fejlődnek! -
Lebasztam Saivetet, hónap játékosa lett, 3 meccsen 5 gól :D -
3. -
grat mindenkinek!!:D -
Csatarok? Szep eredmeny egy ilyen nehez csoportbol. -
Nagyon szép eredmény!
Hányadik szezon? -
Nehezen, de megvan ezis.
Eléggé gólínségben szenvednek a csatáraim:S
-
Gareth Bale, Emiliano Insúa, Guilherme (oliveria Santos)........
Nekem ők jöttek be. -
30millio euro, eloszor van penze a csapatnak, meg a balance is ok alig csokken es sehol semmi. Talaltam egy wonderkidnek tutulalt DR-t PSG-be de nem akarjak adni
.
-
zsilike #15299 stadiont bővítik,1900hely-rayo -
Apám lesz holnap az 1ik partjelző a meccsen :)
Saivetet lecsesztem, egyből 2t vágott a Readingnek :D -
Lesd meg :) Brazil All-Stars és Honvéd Champions edzése...mindkét oldalról el-el fogadnék 1-2 játékost a Nürnbergbe :DD -
Joe Mattock?
#15294: Mi megy a sport2n? -
Csak az a kérdés mennyid van rá? :) -
Szépjó estét! Énis töltöm Nürnberget, gratulálok mindenkinek!
(nézzétek azért közben a Sport2-t :) ) -
Sugarozzatok mar nekem bal es jobb szelso vedot
.
-
Hát 2014re BL-kvalifikációra szeretnék törni, idén remélem meglesz az uefa, tavaly 1el csúsztam le. A védelmemet meg kell erősítenem, eddig arra játszottam h megvárom míg beérnek a fiatalok, de védelemnél ez hülye ötlet rájöttem :D
A másik gyengeségem Saivet, 7 meccse nem rúgott gólt... Megkapta a lebaszást, ha nem alakít vmit megy a tarcsiba vagy távozik, elég nagy csapatok akarják(Milan, Barca,stb), de megkérem az árát, 30 millió font körül :P -
dicsérd meg őket 2-0nál, vagy bátoritsd
[erőt és taktikát sugároz] -
neB #15290 Szerintem az a jó játék amelyikben nyer az ember de nem minden áron...
Kérlek sugározzatok erőt vagy taktikát a monitoron keresztül (olyan Uri Gelleresen) mert már nem tudom mi tévő legyek vezetek 2-0-ra mondom nekik NE legyetek önelégültek erre szopok 4 gólt és még csodálják miért baszom le őket... -
Szerintem nemcsak az a jó játék, amiben csak nyer az ember.
Persze a sok kudarc elkeserít......
Szerintem az az igazi szépsége a dolognak, ha a magad mintájára formálod a csapatot!
Hajrá!
-
Darkon: Szép a Villareal-os gémed, hajrá!
Mike94: Nagy grat, nagy meccsek, hogy állsz a premier leauge-ben?
Nálam Guilherme nem vitézkedik ennyire (még csak 20 éves...)
Kraawz: Németh Krisztiánról mutass képet plz! Hogy teljesít? Megérte? -
Nekem nem nagyon megy a Swanseaval most, 3dik PL szezonomban eddig 11 forduló után 13dik vagyok, 4 pontra az ötödiktől, de elég régen nyertem meccset... -
Hy All!!
Végre vége a munkának, töltöm én is a gémet!
Nagyon jó kis képeket raktok fel, így tovább mindenkinek!!! -
4 fordulóval vége előtt 7. vok 55 ponttal, 5-6. is 55 pontos
nagyon könnyű a sorsolásom a végéig, nem tom lesz-e ennél könnyebb vkinek ebből a kettőből, 5. helyt megkéne csípni :)
PL góllövőlista:
1. Afonso Alves 24 gól
2. Guilherme 21 gól :)
liverpool 8. :D
1 komoly meccsem lesz még, man city otthon, azon kívül southampton, wigan, burnley
10-12 pont kell
nah végeztem jövök :) -
neB #15284 Én szinte mindig a 8. hellyel kerülök be az UEFA kupába nagyon jó ez az Intertoto kupa :) -
Kosz.Sajnos meg csak most jutottunk tul a csoportkoron, messze a vege. Dontobe jutas a cel, jovore osszeall a verhetetlen Villareal. -
jo pihit, és sikeres bl végjátékot!:) -
Hosszu kimerito napom utan en is megpihenek itt, a csapat BL-re ehes remelem Cazorla-nak visszavonulasa elott megnyerjuk a BL-t.
nagyGrat arsnlnak, kisgrat olynak, krettyasnak kozepesgrat (erossitse meg a vedelmet
)
-
pinnacle #15280 Nagy meccs volt, de sikerült:)
-
zsilike #15279 sziasztok!most látom h a 8.helyem intertotót ér,remélem ez uefa induláshoz vezet!rayo -
pinnacle #15278 Faszom:S
Pool elleni FA kupa elődöntő...
Sérülés miatt hiányzik:
Ferdinand, Silva, Nani, Ronaldo, Rooney, Mata...
4 perc Kuyt gól, 6. perc Van der Vaart kiállítás.
Kiváncsi leszek:S -
ja amugy most lépek pokerezni de remélhetőleg este befejezem a szezonom és jelentkezek képekkel!
sok sikert mindenkinek!!!:D -
na megvolt a zh, utána kicsit plázáztam de itt vok!!:D
grat mindenkinek!!:D -
Üdv Urak!
Róla tudunk valamit irl? Én még nem nagyon hallottam róla. Venezuelai a másik állampolgársága.

[/IMG]