104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Community shield 2:1 ide! ennyi mára elég is volt elteszem magam!! -
mi az h fujj?:D -
fuj!:))
-
Én vok! elis kezdtem a Manchesterrel most azt tolom! -
Ujra itt van itt meg valaki? -
nállam nem akar senki nagyobba menni -
felkészülési meccs: pipa
-
Lulinha valószínűleg 22-25 millió font körül távozik a MUba vagy a Poolba, helyettese még igazán nincs.
Így kell meccset nyerni :D
Saivet aranyat ér, semmiért nem adom el az biztos, csak az elnökbácsi nehogy elengedje...
-
35. forduloban atvettem a vezetest a bajnokságban, ááá durvaaa 3. évre meglehet az első hely végre :o, de még jáccok a Valenciával, úgy nézki az dönt mindenről -
Nem csak elméletileg :)
Darthmush, nálad is sok az olyan játékos akik nagyobb klubba akarnak menni? Lulinha, Tales és Saivet jelenleg nagyobb klubba akarnak menni, a 3 legjobb játékosom :S Mondjuk az eladásukból kb 100 milió fontot akarok, de nem akarom eladni őket, de ha muszáj lesz... -
értem
hát megnéztem a Cheszki - MU mecs összefoglalóját, hát ment a veszekedés a a cheszkibe meg azért a végén nemsokon mullot a MU egyenités! igy még szomorubb vok a vereség miatt! lehet félreteszem a Wimbledont és csinalok egy MU-s karriert! -
Atletico - Pool
1-1
Cisse
idegenben lőttel megvan az ujabb dontő 2 éven belűl :)
(nemhittem volna:)
ÉS ISMÉT A BARCA AZ ELLENFÉL:D de ha most sem nyerem meg eskü magamalászarok :D -
ő is bíróskodik/partjelző alsóbb osztáyokban, elméletileg meg faterja az egyik partjelző most a meccsen -
ezt h érted h a tied? -
7 embernél kevesebbel nem lehet játszani, szóval ez egy hiba a játékban.
[ Srácok a Honvéd - Brazilon nézzétek az asszisztens zászlókat, az enyémek :D ] -
igazolásaim:
cél a bl elérése! -
Még ennek az 1-0--nak is örültem. A kapusuk mindent fogott. Téptem a hajam. Az összes ziccer kimaradt. :S -
és ebben nem is az a durva hogy 6 embert tettek ki hanem hogy csak 1-0 ra nyertél:D
amugy meg lehet erre nme figyeltek... mert pl. mikor leveszia mezért a csávó gólörömben akkor sem kap sárgát. ... -
Sziasztok! Először is grat, látom kezd mindenki belelendülni. Nos én még néha-néha a 2007-hez is visszatérek.
Legutóbbi meccsemen történt olyasmi, ami eddigi Fm pályafutásom során soha. Az ellenféltől 6 játékost is kiállítottak. Ilyenkor nem kéne félbeszakadnia a meccsnek? Volt valakinek ilyen?
-
nah lenyomtam a REAL-lal a 08/09-es szezont. elszántam magam és beállítottam a szöglettaktikát félévnél.
igazából tripláznom sikerült.
Sneijder-nek nagy éve volt ez.
itt van Ramos statja. érdemes ránézni a góljaira. szögitaktika. és mideezt félév alatt hozta össze.
lényegében a Barca elleni hacok voltak nehezek. BL döntő pl. 4-3 lett hosszabbításban nekem.
-
jön pár tehetséges fiatal, még egy kapus kellene, aztán azt mondom hogy lehet. -
:( azért így is odaértek legalább az uefára:) -
hát egyenlőre még mindig - van, de már elég kicsi. igazolni viszont idén sem kaptam, így nehezebb lesz -
Kraawz nagy grat mondtam én simán továbbmész!!:D -
a másodiknak is örülnék, porto félelmetes,tavaly BL döntős volt. De term nem adom 2 győzelem alá :) -
Grat:) pénzügyileg hogy álltok? -
sima 1. hely:) -

Nagy Grat mindenkinek! -
soma és darth fogadja gratulációmat. Ma csak fél órám van játszani,de már megérte :)
lokomotiwwal idegenben, portoval otthon játszok még -
ja amugy megint a Upton parkot használjuk amig nem készül el!!:D:P -
na ismét bővitennek ezzel együtt kb 18e lesz a stadion
Soma: jo az tanyára!!xd -
ez elég gyér szerintem:D -
grat :) -
Shaw-t nem vitte el a cheszlkii???xd
amugy thx jo féle (magyar szinten):D -
Nállam:
Bl:Liverpool
Uefa:MU
Fa:Arsenal
Ligakupa:Wimbledon
a 4nagy... háhá jo vicc mi nem vaunk még azok csak közelitünk feléjük!!:D -
-
grat! sok sikert a nb1be! keretről dobsz képet? -
-
akkor is ideg vok! 2mecset bekell huzzni ,akkor bajnok lesz a MU, mert sokkal jobb a golkülömbségük! -
megérdemelten nyert a Chelsea. erről ennyit.