104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortob
    CS győzelem a Manchester ellen sikerült, ahol az első félidőben tudtam forditani Bendtner remek teljesitményének köszönhetően. Így lett 2-1. Képet nem tudok rakni mert az FM már kitörölte a memoriából:(
    A Szuperkupa a Bayern ellen sikerült egy laza meccsen 1-0 lett.
    A szezonbeli rajt nagyon jól sikerült: Fulham idegen 2-0, Blackburn idegen 2-1, Charlton otthon 3-0, Sunderland idegen 4-0, 1-0 Crystal Palace otthon, így 5 győzelemmel vártam a Liverpool elleni rangadót idegenben, sajnos viszont a Liverpool visszavágni készült az elöző szezonban otthoni 6-1es győzelmünkért. Így ennek megfelelően 1-0ra vezettek és 90. percben Bendtner fejesének köszönhetem az 1-1et, bár végig mi nyomtunk.
    Bajnokságban lévő menetelésemmel egyidőben a Zaragozat otthon 5-0ra, Fio-t idegenben 2-0ra vertem a BL-ben. A ligakupában a Burnley ellen játszottam 5-3at.
    A Middlesbrough következett idegenbe, őket 3-1es győzelemmel hagytam otthon. Két nagyon sima meccs jött ezután WBA otthon 4-0, Tottenham otthon 5-0. Ők ezidőtájban nagyon rossz formában voltak, ennek is köszönhető remek győzelmem:

Megbotlottam a BL-ben, a Porto ellen játszottam 1-1et, ezt viszont az Aston Villa ellen otthon egy 1-0val próbáltuk javítani. A liga kupa második fordulójában a Reading ellen idegenben 4-2re nyertem. Majd jött a csúcsrangadó a Chelsea ellen. Kétszer szereztem vezetést, de ez is kevésnek bizonyult hiszen 3-2 lett a 88. percben. A 90. percben viszont Cech elhibázott kirúgása után Van Persie 50 méterről egyenlített! További eseményekre nem emlékszem mert körbeugráltam a szobám háromszor minimum.

v.Persieről érdemes tudni hogy a BL döntőben duplázott, és az EB-n az ő remeklésének köszönhetően lett Hollandia a győztes, 8 gólt szerzett. Idén pedig szintén remekül játszott. Így tehát az Aranylabda legfőbb várományosa volt.

• trnokikoma
    halihó managerek
    itt állok a második szezonomban
    elég sok gólt kapok és SGÍTSÉGET szeretnék kérni tőletek a védekezéssel kapcsolatban
    nekem így néz ki a védekezésem adjatok tanácsot légyszives hogyan lehetne sztetek ezen finomítani

• vortob
    Na befejeztem második szezonom az Arsenallal eredmény: PL, FA, Liga kupa
    most leírnám az egész szezont képekkel teletűzdelve, ilyet még úgy sem csináltam. De valaki csinált a Liverpoolról itt, és nagyon megtetszett.
    Emlékeztetésül az első szezonban PL, és BL győzelem sikerült, így a vezetőség elég nagy igazolási keretet adott, ebből ezt hoztam ki:.
    Ez pedig a keret: .

• zyndar
    A csillagok mit jelölnek?
  • zorrobomber
    playoff döntő
  • Darthmushroom
    na én léptem is mára! jo8t
  • zorrobomber
    hiába nyertem 4-0ra:
  • zorrobomber
    2. félidő eleje, nemhogy egyenlít, de vezet a Walsall a Luton ellen!
  • zorrobomber
    utolsó meccs, ha a Luton döntetlent játszik, én meg nyerek, jobb gólkülönbséggel enyém a feljutó második hely.

az utóbbi meccsekkel ellentétben, dominálok, mintegy fél óra alatt sima 2 gólos előnyben vagyok, a Huddersfieldnek momentuma sincs, viszont a Luton is vezet 1-0ra..
  • zorrobomber
    áh, pedig már készültem hogy nem fogok holnap semmi sportoldalt nézni holnap este megnézhessem...
  • Darthmushroom
    hát nem semmi volt, de szerintem megérdemleten jutott tovább a mu annyit játcot mind2 mecsen amennyit kellet!
  • soma22
    mekkora bombagóllal jutottunk tovább:)
  • Darthmushroom
    Grat mindenkinek!
    Éljen a Manchester United bl döntös!!!:P
  • karajjj
    kettős emberhátrányban egy félidő alatt 3:0-ról megfordítottuk meccset... :D itt már én sem akartam hinni a szememnek... :DDDD
  • zorrobomber
    csúnyán playoff lesz ebből :/
  • zorrobomber
    nekem közel az évad vége, még 3 meccs van, remélem nem lesz több :)
  • kraawz
    én ekkor abba is hagytam :)
  • zorrobomber
    nyugi, engem is, nem álltam meg 3 vereségnél, úgy látszik ez ilyen nap, gondolom ezért nem is játszik senki más :)
  • kraawz
    szopat ma

blackburn: city 1:1

85. perc.. büntető.. elano elkúrja
    2 percre rá walcott fejel 1et
    93. percben blackburne 1. lövése a meccsen,és 1:1
  • kraawz
    ligakupa döntő
    arsenal:city 1:1

a 86. percben egyenlítettek
    tizenegyesekkel 5:4 oda.. 9et rúgtunk.. 4et hibáztunk zsinórban , ők csak 3mat..
  • zorrobomber
    hú bakker ma nem szabad többet játszanom, 3 meccs, 3 vereség. Horsfiled basszus 2 méterről nem bírja a kaput eltalálni!!!!
    568 perce nem lőtt gólt. Mivel egy darab gólt nem lőtt eddig, ennyi a teljes játékidő amit pályán volt. Ezalatt volt 14 lövése. Ebből 2 ment kapura!! Nembaj, fő a bizalom.
  • zorrobomber
  • Atesz89
    Asesino
  • Matthew Prosac
    ez milyen skin?
  • Atesz89
    Köszi :)
    Nagyon jók vagyunk az oroszlánbarlangunkban :D
  • miki36
    bazmeg:D nagy grat!
  • Atesz89
    Grat Matthew,Zorrobomber,Oly,Utley!

Júefá káp:

Meleg volt a pite :)

Jön a Fener...
  • Matthew Prosac
    és még nem láttál semmit...
  • Utley

2 éven belül szeretnénk bekerülni a Playoffba.Leigazoltam Pekicet a ZTE-ből,de amit produkált az kabaré volt,gyorsan el is adtam 500.000 fontba a Colchesternek.Az utolsó napon sikerült magunkhoz édesgetni Anichebe-t kölcsönbe,és máris megtette amit meg kellett tennie...
  • zorrobomber
    ez már szinte rabszolgakereskedelem, pedig én se szoktam elaprózni a vásárolgatást
  • zorrobomber
    zsír :)
    Na, én szinte az eredeti csapattal vágtam neki, kezdőjátékosom Flo, Prutton, Huntington, Ben Parker, Thompson, Constantine + Beckford, Douglas is játszik gyakran, lényegében kapust, Kiss Zolit, meg Peter Ndlovu-t hoztam csak akik húzóemberek.
  • Matthew Prosac
    Összegyűjöttem azokat akiknek nálam bejött az élet és PS-el elrendezgettem az átláthatóság kedvéért. Értelemszerűen találhatók olyanok akik még nálam játszanak, azoknál a jelenlegi értéküket tüntettem fel (ami érdekes ahhoz képest h mennyiért vettem őket).
    Emberkereskedelmem:
    .:transfers:.

Amúgy (bizonyos) szlovén utánpótlásjátékosokhoz olcsón hozzá lehet jutni és legalább 2-3-4-5x áron túl lehet adni rajtuk, akár azon nyomban. Ez az észrevételem.
  • Darthmushroom
    házi feladatnak késziteni kellet egy honlapot ugy nagyábbol kész
    mufan.cwi.hu
    véleményeket várok!
  • Darthmushroom
    grat mindenkinek
  • Matthew Prosac
    kisöpörtem az egész team-et mikor érkeztem, nem maradt senki. ebből olyan 2.5 milla jött össze, illetve igazoltam - továbbadtam 2-3-10x-os áron emberkéket, csináltam pénzt, így első szezonra kb 4-5 millám volt átigazolásokra, második szezonban a championshipre pedig úgyemléxem 10 millát gazdálkodtam ki, de alapvetően a keret nagyrésze együtt maradt. most h feljutottam 20 millát adtak, + már eladtam játékosokat 6 milláért. mingyár nyomok egy print screent ide a transfer-sztrádámról...:)
  • zorrobomber
    nem sok emberke maradt az első évados csapatodból :) mennyi pénzed volt 2. szezon előtt igazolni?
  • zorrobomber
    annyi haszna volt, hogy megerősödhettek kicsit mentálisan a fiúk, simán nyertük a két meccset a 2-2 után. swindon ellen 20 helyzet volt, gól mondjuk lehetett volna több is..
  • zorrobomber
    már látom hogy zte-mu effektus lesz az újrajátszáson és kapok egy sima ötöst...
  • zorrobomber

• Matthew Prosac
    ennél azért verejtékesebb playoff final-ra számítottam, de sebaj.. amúgy 4. lettem az "alapszakaszban". Kiegészítés: Betolingar egy csodacsatár, Bodnár nagyon beb*szta a szabadot, a keret átlagéletkora 25 év :)