104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Amugy nem tudom olvastatok-e, de a Premier ligas csapatoknak is lesz B csapatuk, azt hiszem a 3. osztalyban fognak jatszani. Legalabbis ez a terv. -
Pietro87 #95895 Ez a keret inkább középmezőny. :) -
Az igen :D Amatorok :D -
korbin555 #95893 Nem is juthatnának fel.De egy külső adatbázisban minden előfordulhat.Meg az ellenkezője is. -
En is megunok egy ido utan minden csapatot. Jatszottam a Barcaval 10 evet, meg a Schalkeval is az fm14-ben. De eddig ez a rekord. -
Zenszkij #95891 De olyan keretük van, hogy bajnoknak kéne lenniük. [URL=http://postimg.org/image/7lndp0lct/]Hülyék ezek.
[/URL] Ezzel a kerettel. LOOL A barmok.
-
Pietro87 #95890 FM11-ben volt olyan, hogy eljutottam 2026 nyaráig. Elég kalandos volt a pályafutásom, mert a Fiorentinánál valamit nagyon elrontottam, amiért kivágtak; majd elmentem a Serie B-s Chievóhoz, ahonnan felálltam, mert reménytelen volt a helyzet. Azután felvittem az Ascolit az A-ba, stabil középcsapat lett belőlük, majd elvitt a középszerre visszasüllyedt Milan. Ott teljesedtem ki aztán. De hogy egy csapatnál töltsek el 16 évet, biztos nem bírtam volna ki. Ez a karrierem pedig elég változatos és fordulatos volt, talán ezért bírtam ki ilyen sokáig. :) -
Lol. 2030-ig egy nagy csapat sem esett meg ki a bajnoksagbol nalam. Parma, meg Genoa volt eddig a legnevesebb, aki kiesett. -
Zenszkij #95888 Nálam meg a 3. évben kiesett a Seria A-ból az AC Milan. -
Az igen, akkor megnyugodtam, nem csak en vagyok fuggo :D
A terv 2030 volt, de elkezdtem egy ujabb szezont, de pihentetem a jatekot egy ideig valoszinuleg. Ja, a bajnoksagokat mind behuztam, a legtobb sima volt, de volt 3-4, ami 1-2 meccsen mulott csak, vagy 1-2 ponttal. BL-be mar megvicceltek joparszor, de mar le se sz@rom az ilyen utolso percben kapott golokat... :D Legutobbi evben is ugy estem ki, hogy 3-1es vezetesnel a vege elott kihagytunk egy tizenegyest, az ellenfel meg lott egy golt, igy 4-1 helyett 3-2 lett, visszavagon meg kikaptunk 2-1-re, es idegenben lott golok miatt kiestunk :D -
Javíts ki, ha tévedek, de nekem úgy rémlik a tarcsik nem jutnak fel. Sőt, nálam a PSG C tökutolsó lett Ménezzel a soraiban. -
én még 12-t nyüstöltem 45 szezonon át.De látom a bajnokság nem volt nagy kihívás 
Én közben reaktiváltam az Fc Séte karrierem. Kár volt elcsesztem, így újabb szezont dekkolhatok a negyedosztályban.Szívás hogy csak a bajnok megy fel, de nem tudok mit csinálni ha a Monaco tarcsi első osztályú játékosokkal áll fel a Marseille tartalékban meg Thauvin szétaláz minket
-
Juventus 2030... Ki meddig vitte legtovabb eddig a jatekot? Nalam szerintem ez a rekord... :D Mar csak 1 db nem generalt jatekosom van, a kapus ter Stegen. O az utolso mohikan :D De valoszinu ez lesz az utolso eve, mar van egy 20 eves kinai (lol) kapusom, aki varja mar a lehetoseget :P -
fordjee #95883 Én meg pont ma reggel vettem észre, hogy nem Pinyő nagy buta fejét látom:)
A karácsony a Unitedről szólt, először a Ligakupában egy szép győzelem otthon, ezzel ők be is fejezték a sorozatot.
3 nap múlva, karácsony előtt pedig egy nagyon fájó és eléggé idegesítő vereség. Szerintem meg is döntöttem egyfajta csúcsot, kapus 2 perc alatt nem hinném, hogy összehozott volna 2 öngólt valaha is.
A bajnokságban egy Everton elleni 90. perces bukta miatt 2 ponttal lemaradva a City mögött a 2. vagyunk, a Ligakupa elődöntő első meccsén pedig a Pool nyert 2-0-ra, január elején így kisebb hullámvölgybe kerültünk.
A Bl-ben pedig a Porto vár majd ránk a legjobb 16 között:) -
Pietro87 #95882 Ja meg bepróbálkoztam pár fiatal magyarnál: Radó, Novothny, ilyenek de nem is érdekeltem őket.
A másik pedig, hogy a 100 eurós fizetésről, a legjobb játékosomnak 2K-ra kellett felhúzni a fizuját. Gondolom ezután a többiek is hasonlót fognak kérni. Ami nem lenne baj, ha jobban át tudnám vinni az átigazolási pénzt a fizetési kerethez. De sajnos 1,7-ről csak 1,1 millió euróig tudtam levinni. Nullára nem engedi átcsoportosítani. -
Pietro87 #95881 A harmadosztályban nem érdekelt, hogy néz ki a staff, de azért most már csak szemet szúr, hogy egy edzőm van és az is fél csillaggal megáldva. Tényleg úgy festettünk eddig, mint egy járási csapat, szerintem a fizioterapeutának is csak a gyógyító szódavíz volt az egyetlen eszköze a sérüléseknél.
Szóval így most a kb 5-6 fős személyzetet megdupláztam. De vettem két szélsőhátvédet is azért, egyik-egyik oldalra, plusz egy 15 éves csatárt. Az durva, hogy a srác csak key player-nek jött el, majd ha nagyon nem megy a csapatnak be-bedobálgatom.
És akkor az első igazolásaim közt ők is helyet foglaltak: Várhidi és Molnár Balázs. :D Utóbbinak legalább van török tapasztalata, előbbi posztra pedig nem volt nagy a választék. Mellette döntött, hogy national volt a hírneve, plusz magyar. Amúgy nem tudom, hogy a játékban van-e értelme ennek az igazgatói posztnak, hol látszik meg az, hogy ő is csinál valamilyen munkát. -
korbin555 #95880 Nekem is ilyesmi rémlett,még a 13-ból.Azóta nem is piszkálom.Bár csak kettőt használok,a harmadikat akár variálhatnám is. -
Pietro87 #95879 Én is ezt szedtem le hozzá. Tegnap meg észrevettem, hogy Pintér Attila helyett másnak a képe van ott. Na nem mintha annyira kiakasztana. :) -
2 hétig, de igazából egyből visszaesett a réginek a betanultsága. -
korbin555 #95877 Mennyi ideig tesztelted az újat? -
Három taktikám volt bent, ugyanaz a felállás, mindegyik maxon. Kiveszem az egyiket és csinálok egyet teszt jelleggel, ami különbözik az eddigiektől. Erre visszaesik a másfél éve használt taktika betanultsága 50%-ra. WTF?
-
korbin555 #95875 Neked a teljes kell.Én évek óta ezt használom,így mindig csak az aktuális frissítést töltöm le. -
Peti2400 #95874 teljes vagy a másik? -
Pietro87 #95873 Még nem tudok nyilatkozni érdemben, mert a török 3. ligában kezdtem a Dardanelsporral. Azóta pedig még mindig csak a második szezon felkészülési időszakában vagyok, de legalább már egy osztállyal feljebb. Tényleg hangulatos bajnokság, meg így közben meg lehet ismerni a csapatokat, török játékosokat, nagyobb rálátásom lesz az egész ligájukra. :)
-
korbin555 #95872 Ha zsinórban nyered a bajnokságokat,és minden évben BL csoportban leszel,akkor majd jönnek. -
Zenszkij #95871 Most vagyok a 3. évben a Kayserisporral. Meglássuk mi lesz. A német török gyerekek nemigen akarnak jönni :D. -
korbin555 #95870 Amikor kezdtél,nem tudtad hogy 6 külföldi lehet a meccskeretben?Egyébként lesznek jó törökök,csak kell hozzá az extra háttér,meg sok idő.Türelmesnek kell lenni.Van a játékban egy rakás kettős állampolgárságú török klasszis,haza kell őket hozni.Később is rengeteg lesz,csak advanced beállításokkal,nagy adatbázissal be kell tölteni Németországot,Hollandiát,Svájcot,ahol rengeteg a török.És mindenkitől könyörtelenül elszedni a felbukkanó jó török ifiket.
Egyébként pedig játszhatsz a BL-ben 10 világklasszis légióssal,csak a bajnokságban rotálni kell őket.Minden további nélkül meg lehet oldani.Egy Galatával pedig egyáltalán nem nehéz BL-t nyerni.Máshol is meg lehet csinálni,de ott minimum évtizedes karrierben kell gondolkodni.Először a török riválisokat kell megelőzni reputációban. -
ideibe nem voltam még ott de régibe szerintem ez poén volt, és hasonló is vezetnék be idehaza is. am ha nagyobb klubbal vagy simán hazatudsz hozni jó pár embert mert pénz az akad. -
Zenszkij #95868 Gyerekek, ez a török liga fájdalom. 5 külföldi lehet a csapatban. Hát ez édes kevés. A generált törökök az fm 14-ben meg nemigen ütik meg a BL mércét. Nem tudom folytassam e a karriert. Ti mit tapasztaltatok itt aki játszott? Pedig hangulatos a bajnokság, de így keservesen nehéz. -
korbin555 #95867 Metallic Logos. -
Peti2400 #95866 Te melyiket töltötted le? -
korbin555 #95865 Összes csapat?Ennél lehetnél valamivel konkrétabb.Nézz körül ITT. -
Peti2400 #95864 Tudtok küldeni olyan kiegészítőt amiben az összes csapat logója benne van?
-
korbin555 #95863 Félidőhöz érkeztünk,eddig minden jól alakul.
Meccsek.
Tabella.
A kisebb csapatok ellen igen jók vagyunk,de a nagyokkal akadnak problémák.Ezen még lesz mit javítani.Főleg azért,mert a szezon utolsó 3 meccse a Liverpool,Man.City,Arsenal trió ellen lesz.Most pedig sajnos egyiket sem tudtuk megverni.
Ráadásul a Capital Cup elődöntőben is a Man.City lesz az ellenfél. -
korbin555 #95862 Horogra is akadt,jövő nyártól Sky Blues lesz a srác.Contract.12k fizetést kért,de többet adtam neki,mert már a Granada,és a Vitesse is tárgyalt vele.A rotációval meg egy kicsit lódítottam,mert az első évben kölcsön fogom adni.Hiába,kemény ez a profi világ.
Közben azért más dolgom is van.Tabella. -
Solt #95861 Ezzel a részével nincs is bajom, nálam is jókat talál... :) Csak jobban örülnék, ha a chief scout jobban terelgetné őket! :) -
korbin555 #95860 Az én horvát scoutom jól dolgozik.Milatovic.Igaz,hogy mindkét horvát liga be is van töltve. -
Solt #95859 Nálam pár kivételtől eltekintve minden liga aktív... azzal sincs bajom, ha olyan helyre küldi őket amit nem ismernek, majd megtanulják. Az idegesít, hogy egy helyre többet küld... ugyanazt az országot a francnak járja végig 4 különböző scout egymás után... :S
Tartottam tőle, hogy a magam kezébe kell ezeket vennem... :( -
ozbom #95858 Nem enged nagyobb összeget senkinek. Lehet a másodosztály miatt. -
próbálj valakivel hosszabbítani akinek nagyobb már alapból a szerződése, ha engedi a nagyobbat akkor nem nagyon értem max úgy ha az 2.osztály korlátozza az új igazolásokhoz. ha nem enged neki se nagyobbat akkor valami a klubnál van.