104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csesza
    nincs nekem semmi bajom az angollal, sőt ha én pár éve akartam volna egy kicsit tanulni akkor nekem akár már felsőfokum is lehetne, mert jó voltam belőle, 6-7éve egy szót sem tanultam angolórákra és mindig 3as 4es voltam meg mittomén, rámragadt :) csak más hogy jöttek össze a dolgok, ill. máshogy alakítottam őket :)
  • kraawz
    van egy olyan érzésem,hogy csesza nem kedveli az idegen nyelveket. kurvára nem kedveli :DS:DS:A:DAS:DAS:
  • fsgh
    :DSADADAs

nagy sz*pásról ami holnap reggel 8kor kezdődik? Igen arról lemarad:DDdd
  • Mike94
    ja, lemaradok az érettségi szünetről :( :D
  • Darthmushroom
    feljuttot a kis MU!!
    http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=179335
    de még szer nem lesznek benne az uj fmbe viszont a cikkben szo van a afc wimbledonrol ami idén szintén lép osztályt igy jövöre ők szer ott lesznek az fmbe!
  • Csesza
    nemtod miről maradsz le :DDASDadsdasdasd
  • Mike94
    én nem érettségizek, én még csak most ballagok ált.ból :D
  • szabocsaba1983
    pangás.....
    /érettségi/
  • szabocsaba1983
    Sziasztok!

A 6. szezon előtt végre "sikerült" bővíteni a stadiont. (11000 férőhellyel)
  • zorrobomber
    juteszembe de már a Steauából!
  • zorrobomber
    1.6millió font+ ha jól emlékszem 10% az eladásából
  • zsoma79
    Stancut mennyiért sikerült elhoznod?
  • zorrobomber
    Most nézem hogy először játszattam együtt a "román légiót":
    Costel Pantillimon, Andrei Cordos, Niculae és Stancu
  • zorrobomber
    Játszottam még egy 2-2-t a Birmingham-el aztán bejöttem dolgozni
  • zsoma79
    Medgyesi A Fradiból, fiatal, és jó fejlődő, probát megér, de van még 1 jó, igaz nem magyar, de eu-s, Damjan Lazarevic, és nekem még el is jött nb1-be, sőt szlovén válogatott volt, és 2009 körül csak 19 éves volt! nézd meg!
  • zorrobomber
    szép jó reggelt mindenkinek
  • BBeno2
    aszittem ez egyértelmű, az FM felmérte a magyar pályaviszonyokat tehát a fehér területeken nincs fű. ezvan. az a föld.
  • karajjj
    összfújta a szél
  • Gunnersboy
    Capello majd msnre plz gyere
  • Csesza
    az csak fehérhomok :D építkezés volt a közelben ASDasdasd
  • GTheo
    Kicsi a pálya v mi ? :D
  • karajjj
    jobbalsóba tessék nézni a dátumot aztán meg a pályát, hogy néz ki
  • fsgh
    Nah lenyomtam vagy 4-5 meccset ezzel a szöglet taktikkal...4x-5x mutatott is szögletet a gép csak eddig 4x mellé fejelte a védőm 1x meg kapufára:S
  • fordjee
    Sziasztok!
    Fmscout, mikor betöltődik minden, a végén kiír egy error hibát, semmi mást, és nem működik. mi lehet az oka, nem tudja valaki?
  • BBeno2
    hát komolyna mondom szakadok a bárkától :D:D:D

ugyebár a BL selejtezőkben kiesett valami noname szar ellen erre uefa kupába kiesett a panathinaikosz ellen :D kész ez a láma csapat. bajnokságba a 8. helyen vannak.
  • fsgh
    Nem pont erre van kihegyezve a keretem de majd meglátjuk mi lesz...védelembe leginkább ilyen 16-17-es fejelők vannak...
  • kraawz
    megerősítem :)
  • fsgh
    thx:)
  • Mike94
    ööööööööö kraawz-nál fiorentinába Zapata 22 meccsen fejelt 17 gólt...
  • BBeno2
    Szöglettaktika csak neked csak most: :D

A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról.
    A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill.
    a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen
    ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option
    ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el.
    Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area )
    a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál
    ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod
    - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is
    türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek
    ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).
  • fsgh
    Mondom valaki linkelje már be azt a taktikot pls!:)

(kíváncsi)
  • BBeno2
    szögitaktika powwaa
  • BBeno2
    Jóvan azért Ramos-t elég nehéz überelni :D

• fsgh
    nah dobjad csak azt a taktikát pmben:D
  • szabocsaba1983
    Nna, én is beállítottam a "szögletes taktikát":

John Terry:

• dudusrac
    Nem tudtok valami jó jobbhátvédet Magyarországra 2009-ben. Lehetőleg magyar legyen.
  • Shelton
    megint nem voltam egyértelmű:Dmáskor mikor rákattintottam 1 vonal volt h még nem fejlődött de most azse jönbe.
  • Fabio Capello
    ha nem mutat semmit, nem történt semmi ;) :)
  • Shelton
    igen azt tudom hol kell csak ott hiába kattintok rá nem mutat semmit.az editor meg nem is lenne fontos mert én se használom csak gondolom ha nem indul akkor a gémmel lehet vmi probléma
  • Fabio Capello
    ha arra gondolsz, hogy mennyit fejlődött, akkor állítsd be hogy mutassa az edzés hatását (jobb oldal menü játékos profilján)

az editorral nem tudok mit kezdeni, szerény személyem utoljára a cm01/02ben használta, akkor is azér mer all stars csapatot csináltam :D