104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #15834 nincs nekem semmi bajom az angollal, sőt ha én pár éve akartam volna egy kicsit tanulni akkor nekem akár már felsőfokum is lehetne, mert jó voltam belőle, 6-7éve egy szót sem tanultam angolórákra és mindig 3as 4es voltam meg mittomén, rámragadt :) csak más hogy jöttek össze a dolgok, ill. máshogy alakítottam őket :) -
van egy olyan érzésem,hogy csesza nem kedveli az idegen nyelveket. kurvára nem kedveli :DS:DS:A:DAS:DAS: -
:DSADADAs
nagy sz*pásról ami holnap reggel 8kor kezdődik? Igen arról lemarad:DDdd -
ja, lemaradok az érettségi szünetről :( :D -
feljuttot a kis MU!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=179335
de még szer nem lesznek benne az uj fmbe viszont a cikkben szo van a afc wimbledonrol ami idén szintén lép osztályt igy jövöre ők szer ott lesznek az fmbe! -
Csesza #15829 nemtod miről maradsz le :DDASDadsdasdasd -
én nem érettségizek, én még csak most ballagok ált.ból :D -
pangás..... 
/érettségi/
-
Sziasztok!
A 6. szezon előtt végre "sikerült" bővíteni a stadiont. (11000 férőhellyel)

-
juteszembe de már a Steauából! -
1.6millió font+ ha jól emlékszem 10% az eladásából -
zsoma79 #15823 Stancut mennyiért sikerült elhoznod? -
Most nézem hogy először játszattam együtt a "román légiót":
Costel Pantillimon, Andrei Cordos, Niculae és Stancu -
Játszottam még egy 2-2-t a Birmingham-el aztán bejöttem dolgozni -
zsoma79 #15820 Medgyesi A Fradiból, fiatal, és jó fejlődő, probát megér, de van még 1 jó, igaz nem magyar, de eu-s, Damjan Lazarevic, és nekem még el is jött nb1-be, sőt szlovén válogatott volt, és 2009 körül csak 19 éves volt! nézd meg! -
szép jó reggelt mindenkinek
-
aszittem ez egyértelmű, az FM felmérte a magyar pályaviszonyokat tehát a fehér területeken nincs fű. ezvan. az a föld. -
karajjj #15817 összfújta a szél
-
Capello majd msnre plz gyere -
Csesza #15815 az csak fehérhomok :D építkezés volt a közelben ASDasdasd -
Kicsi a pálya v mi ? :D -
karajjj #15813 jobbalsóba tessék nézni a dátumot aztán meg a pályát, hogy néz ki
-
Nah lenyomtam vagy 4-5 meccset ezzel a szöglet taktikkal...4x-5x mutatott is szögletet a gép csak eddig 4x mellé fejelte a védőm 1x meg kapufára:S -
fordjee #15811 Sziasztok!
Fmscout, mikor betöltődik minden, a végén kiír egy error hibát, semmi mást, és nem működik. mi lehet az oka, nem tudja valaki? -
hát komolyna mondom szakadok a bárkától :D:D:D
ugyebár a BL selejtezőkben kiesett valami noname szar ellen erre uefa kupába kiesett a panathinaikosz ellen :D kész ez a láma csapat. bajnokságba a 8. helyen vannak. -
Nem pont erre van kihegyezve a keretem de majd meglátjuk mi lesz...védelembe leginkább ilyen 16-17-es fejelők vannak... -
megerősítem :) -
thx:) -
ööööööööö kraawz-nál fiorentinába Zapata 22 meccsen fejelt 17 gólt... -
Szöglettaktika csak neked csak most: :D
A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról.
A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill.
a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen
( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option
( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el.
Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area )
a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál
( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod
- csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is
türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek
( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ). -
Mondom valaki linkelje már be azt a taktikot pls!:)
(kíváncsi) -
szögitaktika powwaa -
Jóvan azért Ramos-t elég nehéz überelni :D
-
nah dobjad csak azt a taktikát pmben:D -
Nna, én is beállítottam a "szögletes taktikát":
John Terry:
-
Nem tudtok valami jó jobbhátvédet Magyarországra 2009-ben. Lehetőleg magyar legyen. -
Shelton #15798 megint nem voltam egyértelmű:Dmáskor mikor rákattintottam 1 vonal volt h még nem fejlődött de most azse jönbe. -
ha nem mutat semmit, nem történt semmi ;) :) -
Shelton #15796 igen azt tudom hol kell csak ott hiába kattintok rá nem mutat semmit.az editor meg nem is lenne fontos mert én se használom csak gondolom ha nem indul akkor a gémmel lehet vmi probléma -
ha arra gondolsz, hogy mennyit fejlődött, akkor állítsd be hogy mutassa az edzés hatását (jobb oldal menü játékos profilján)
az editorral nem tudok mit kezdeni, szerény személyem utoljára a cm01/02ben használta, akkor is azér mer all stars csapatot csináltam :D