104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #16075 jah -
Van itt valaki?? -
-

-
Felcsút-Celta sima 3-0 első kiesési körben a Dzsudzsákkal felálló Newcastle az ellenfél... -
Dinamo-Felcsút 0-0 hiába próbáltunk meg mindent a győzelemért... -
zsilike #16069 offba esetleg -
remélem meglesz a továbbjutás
-
thx, amúgy csak 10 percet szántam rá:) -
elég durván jó a taktikod
-
én is töltök leedset, de játszani lehet nem lesz erőm. addig tanuljatok amig lehet, ja és ne legyen exetek, akkor nem este 21:45 kell tőteni gémet :) -
áj láv diz gém, de az a gólelvevős 11es megnemadós fajtából:S
-
karajjj #16063 köszi a választ, így már értem... :D
nah töltöm a barcikát, 2 nap kihagyás után :D -
Okés Mester
-
nem kell kapásból kötekedni -
Kedves Zsilike! Én nem tudom hogy hány éves vagy, de ez nem szar, hanem több száz vagy ezer ember szakmája. Kettő: Karajj kérdezett én válaszoltam. Alapvető tulajdonsága 1 embernek. Ha nem érdekel nem olvasod. -
további kitárgyalás az offtopikba -
zsilike #16058 király vagy h telenyomod a forumot ezzel a szarral! -
Nem Nem...
A számítástechnikai szoftver üzemeltető az alábbi feladatok szakszerű elvégzésére alkalmas:
1. A számítógépes rendszer – mint hardver – üzemeltetési feladatai
– A számítógép, illetve kapcsolódó perifériák bekapcsolási folyamatainak felügyelete.
– Szakembert igénylő karbantartási és a rendszer bővítésével, felújításával kapcsolatos feladatok előkészítése.
– A számítógépes rendszer üzemeltetésével kapcsolatos rendszeres napi feladatok ellátása.
– Egy általános célú diagnosztikai program kezelése, üzeneteinek értelmezése.
2. A számítógépes rendszer – mint szoftverkörnyezet – karbantartási és bővítési feladatai
– A szoftveres munkakörnyezet kialakítása (bejelentkezés, indítási beállítások).
– A biztonságos szoftverüzemeltetéshez kapcsolódó feladatok (archiválás, biztonsági másolatok készítése stb.).
– A szoftverbeszerzés főbb szempontjainak meghatározása, az alkalmazni kívánt szoftver hardverigényének előzetes meghatározása, szoftverek telepítése, új, a tanultakkal azonos funkciójú szoftverek megtanulása a dokumentáció alapján.
– Munkaállomás üzemeltetése.
3. Általános célú szoftverek gyakorlott alkalmazása, üzemeltetése, új szoftverek üzemeltetésének elsajátítása
– Szövegszerkesztés.
– Dokumentációs tevékenység kiszolgálása (levelezés, számítógépes ügyiratkezelés, kiadványok készítése).
– Táblázatkezelés.
– Általános gazdasági feladatok kiszolgálása (kalkulációk, statisztikák, árajánlatok, árlisták, üzleti tervek számítógépes kivitelezése).
– Adatbáziskezelés.
– Kisebb adatbázisok kialakítása, karbantartása. Lekérdezések, válogatások. Kimutatások készítése.
– Prezentáció és grafikakészítés.
– Egyszerű rajzolóprogram használata.
– Jelentések, üzleti tervek bemutatójának készítése.
– Információs hálózati szolgáltatások.
– Elektronikus levelezés, nyilvános hálózaton való eligazodás és megjelenés, információkeresés.
4. Egyedi szoftverek üzemeltetése
A számítástechnikai szoftver üzemeltető rendelkezzék megfelelő szakmai felkészültséggel ahhoz, hogy egyedi alkalmazói szoftverek (pénzügyi és számviteli, bér- és munkaügyi rendszerek) kezelését a felhasználói kézikönyv alapján megtanulja, és az üzemeltetési feladatokat ellássa.
Ez már rendes szakma
-
az idei keret, egy jó balhátvédre lenne szükségem csak
-
karajjj #16055 magyarul kaptál ECDL bizonyítványt? :DDDDD -
sima győzelem
Werder,Brugge,Celta,Dinamo Moszkva a csoportom
-
Grat mindenkinek ! Én ma a szakmai vizsgám tudtam le
Mától kezdve számítástechnika szoftverüzemeltető vagyok 
(közben tölti a gémet)
-
Braga-Felcsút 1-1 -
nah betöltöttem gammát, nyomok egy szabadságolást szeptember 19-ig, akkor van első meccs, kiváncsi vagyok most kit ad sorsoláson... -
nagy grat -
idegenben sikerült 3-2re nyerni erre áramszünet:c augusztusi automatikus mentésem van:S asszem egy órácskát pihen a játék... -
ez a szar nagyon nem akarja hogy valamit elérjek idén, Betist kaptam UEFA első körben:S -
a vezetés birtokában tulságosan magunkra húztuk őket, meg azért a hsv is odatette akkor már magát, pedig még a 2-2 is jó lett volna:S
-
grat all! ma este főiskolás ivászat mivel 2tantárgyam meglett ma!! egyik 5s másik 2s!!!:D:P -
Mario Santana #16045 kicsit, winners minden *-* -

még egy meccs a Loki ellen és jön a visszavágó Hamburgban -
-
az első meccs...
-
visszavágó 2-1 oda, jön a HSV:c -
bajnokok ligája 2. selejtező kör első meccs
Felcsút-Göteborg 1-0 -
-
grat -
Végetért az első szezonom a félprofi Paris FC-vel, mindenkinek nagy meglepetést okoztunk ezzel a feljutással :)
Tabella:
Keret:
A gólkirály, és a bajnokság legjobbja:
-
Lassan már teljesen mindegy, mivel a 16 fős keretből te vagy a harmadik aki kilép, mások pedig túl elfoglaltak ahhoz hogy a kupával foglalkozzanak ahogy elnézem.
(Elismerem, egy része mea culpa, a gépproblémáim miatt eléggé elcsúsztunk a határidőkkel :()