104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pinnacle
    jah
  • szabocsaba1983
    Van itt valaki??
  • Just B
  • kraawz
  • Ars3nal
    Felcsút-Celta sima 3-0 első kiesési körben a Dzsudzsákkal felálló Newcastle az ellenfél...
  • Ars3nal
    Dinamo-Felcsút 0-0 hiába próbáltunk meg mindent a győzelemért...
  • zsilike
    offba esetleg
  • Ars3nal
    remélem meglesz a továbbjutás

• Ars3nal
    thx, amúgy csak 10 percet szántam rá:)
  • zorrobomber
    elég durván jó a taktikod
  • zorrobomber
    én is töltök leedset, de játszani lehet nem lesz erőm. addig tanuljatok amig lehet, ja és ne legyen exetek, akkor nem este 21:45 kell tőteni gémet :)
  • Ars3nal
    áj láv diz gém, de az a gólelvevős 11es megnemadós fajtából:S

• karajjj
    köszi a választ, így már értem... :D

nah töltöm a barcikát, 2 nap kihagyás után :D
  • Just B
    Okés Mester
  • Fabio Capello
    nem kell kapásból kötekedni
  • Just B
    Kedves Zsilike! Én nem tudom hogy hány éves vagy, de ez nem szar, hanem több száz vagy ezer ember szakmája. Kettő: Karajj kérdezett én válaszoltam. Alapvető tulajdonsága 1 embernek. Ha nem érdekel nem olvasod.
  • Fabio Capello
    további kitárgyalás az offtopikba
  • zsilike
    király vagy h telenyomod a forumot ezzel a szarral!
  • Just B
    Nem Nem...
    A számítástechnikai szoftver üzemeltető az alábbi feladatok szakszerű elvégzésére alkalmas:

1. A számítógépes rendszer – mint hardver – üzemeltetési feladatai

– A számítógép, illetve kapcsolódó perifériák bekapcsolási folyamatainak felügyelete.

– Szakembert igénylő karbantartási és a rendszer bővítésével, felújításával kapcsolatos feladatok előkészítése.

– A számítógépes rendszer üzemeltetésével kapcsolatos rendszeres napi feladatok ellátása.

– Egy általános célú diagnosztikai program kezelése, üzeneteinek értelmezése.

2. A számítógépes rendszer – mint szoftverkörnyezet – karbantartási és bővítési feladatai

– A szoftveres munkakörnyezet kialakítása (bejelentkezés, indítási beállítások).

– A biztonságos szoftverüzemeltetéshez kapcsolódó feladatok (archiválás, biztonsági másolatok készítése stb.).

– A szoftverbeszerzés főbb szempontjainak meghatározása, az alkalmazni kívánt szoftver hardverigényének előzetes meghatározása, szoftverek telepítése, új, a tanultakkal azonos funkciójú szoftverek megtanulása a dokumentáció alapján.

– Munkaállomás üzemeltetése.

3. Általános célú szoftverek gyakorlott alkalmazása, üzemeltetése, új szoftverek üzemeltetésének elsajátítása

– Szövegszerkesztés.

– Dokumentációs tevékenység kiszolgálása (levelezés, számítógépes ügyiratkezelés, kiadványok készítése).

– Táblázatkezelés.

– Általános gazdasági feladatok kiszolgálása (kalkulációk, statisztikák, árajánlatok, árlisták, üzleti tervek számítógépes kivitelezése).

– Adatbáziskezelés.

– Kisebb adatbázisok kialakítása, karbantartása. Lekérdezések, válogatások. Kimutatások készítése.

– Prezentáció és grafikakészítés.

– Egyszerű rajzolóprogram használata.

– Jelentések, üzleti tervek bemutatójának készítése.

– Információs hálózati szolgáltatások.

– Elektronikus levelezés, nyilvános hálózaton való eligazodás és megjelenés, információkeresés.

4. Egyedi szoftverek üzemeltetése

A számítástechnikai szoftver üzemeltető rendelkezzék megfelelő szakmai felkészültséggel ahhoz, hogy egyedi alkalmazói szoftverek (pénzügyi és számviteli, bér- és munkaügyi rendszerek) kezelését a felhasználói kézikönyv alapján megtanulja, és az üzemeltetési feladatokat ellássa.

Ez már rendes szakma
  • Ars3nal
    az idei keret, egy jó balhátvédre lenne szükségem csak

• karajjj
    magyarul kaptál ECDL bizonyítványt? :DDDDD
  • Ars3nal
    sima győzelem

Werder,Brugge,Celta,Dinamo Moszkva a csoportom

• Just B
    Grat mindenkinek ! Én ma a szakmai vizsgám tudtam le Mától kezdve számítástechnika szoftverüzemeltető vagyok (közben tölti a gémet)
  • Ars3nal
    Braga-Felcsút 1-1
  • Ars3nal
    nah betöltöttem gammát, nyomok egy szabadságolást szeptember 19-ig, akkor van első meccs, kiváncsi vagyok most kit ad sorsoláson...
  • Darthmushroom
    nagy grat
  • Ars3nal
    idegenben sikerült 3-2re nyerni erre áramszünet:c augusztusi automatikus mentésem van:S asszem egy órácskát pihen a játék...
  • Ars3nal
    ez a szar nagyon nem akarja hogy valamit elérjek idén, Betist kaptam UEFA első körben:S
  • Ars3nal
    a vezetés birtokában tulságosan magunkra húztuk őket, meg azért a hsv is odatette akkor már magát, pedig még a 2-2 is jó lett volna:S

• Darthmushroom
    grat all! ma este főiskolás ivászat mivel 2tantárgyam meglett ma!! egyik 5s másik 2s!!!:D:P
  • Mario Santana
    kicsit, winners minden *-*
  • Ars3nal

még egy meccs a Loki ellen és jön a visszavágó Hamburgban
  • kraawz

• Ars3nal
    az első meccs...

• Ars3nal
    visszavágó 2-1 oda, jön a HSV:c
  • Ars3nal
    bajnokok ligája 2. selejtező kör első meccs

Felcsút-Göteborg 1-0
  • kraawz
  • Ars3nal
    grat
  • Fabio Capello
    Végetért az első szezonom a félprofi Paris FC-vel, mindenkinek nagy meglepetést okoztunk ezzel a feljutással :)

Tabella:

Keret:

A gólkirály, és a bajnokság legjobbja:
  • Fabio Capello
    Lassan már teljesen mindegy, mivel a 16 fős keretből te vagy a harmadik aki kilép, mások pedig túl elfoglaltak ahhoz hogy a kupával foglalkozzanak ahogy elnézem.

(Elismerem, egy része mea culpa, a gépproblémáim miatt eléggé elcsúsztunk a határidőkkel :()