104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
00000 #16155 érdekes.. és furcsa kérdésem lenne..
Xp ujratelepítése után... felteszem a daemon toolst bemuntolom a bin fájlt feltelepítem a gamét és nem indul el kiírja, hogy system does not meet minimum requiments...
probálkozok vele sehogy sem indul el... más könyvtár úgy sem...
rendszergazda beállításban bügykölök ugysem..
csinálok egy uj felhasználoi fiokot amit jogosultsággal látok el és ott meg elindul? ez hogy lehet és mért van? hogy tudnám elindítani a másik fő rendszergazda profilon(fiokon)?
Kösz.
gép: xp SP2 van fent most már sp3... AMD 4200+ 7600Gt vkari 1 Gb ram..250 winyo :) -
fu, köszi szépen mind2őtöknek
úgynézki bejön a tippmixxem (H) -
3-1.... Nyert az Elfsborg
Csak 1 tipp : TIPP :D -
Csesza #16152 3-1 lett -
/off
Valaki segíccsen nekem plz, elvileg már egy órája vége az Elfsborg - Örebro svéd kupameccsnek, de sehol nemtalálok eredményet, még a hivatalos honlapon sem (sajna nemtudok svédül)
ha valaki tudna adni tippeket hol nézhetném meg azt megköszönném :)
/on -
Hozzám egyszer eljött gyepes, sebők vili (öreg, de nb2-be jó volt cserének). -
Martins15 #16149 Kösz mind a kettőtöknek
Nem tom alapkerettel dinamo zagreb ellen egy hétig tartott.
Cegléd ellen is 0-0 :/ .
Na mind1 probálkozok thx a válaszokért -
karajjj #16148 ajánlom a Mini-SE használatát, én a barcikához olyan játékosokat hoztam, hogy mostmár a harmadik szezonban vezetjük az NB1-et :D -
első évben sztem alapkerettel is fel lehet jutni, de a magyar piacon vannak szabadon igazolható játékosok, de ottvan pl Korsós meg Lisztes is, belehet probálkozni, én elhoztam egy jo értékekkel rendelkező kapust (Czaplinski volt a neve azthiszem (értékei nálam jók voltak, ott nb2ben, miután feljutottam az nb1ben is jól védett))
meg az ingyen piacrol hoztam kiegészítő embert, ha feljutsz utána viszonylag stabilizálódik a helyzet ne aggódj....
sok szerencsét:) -
Martins15 #16146 Sziasztok!
A Fradival kezdtem egy menedzsert,de pénzt nem kaptam persze átigazolásokra.A csapat meg hááát inkább hagyjuk. :D Valami ötletet szeretnék kérni,hogy hogy igazoljak jobb játéksokat.Válaszokat előre is köszi! -
egy rohadt nagy grat mindenkinek (Y) -
pinnacle #16144 EGYÉRTELMŰEN TE VAGY A LEGJOBB^^
Lehetek a lábtörlöd?
-
Mario Santana #16143 18.30-tól eurosporton u-17 eb döntő, francia-spanyol
jópár ismerős név pofozza majd a bogyót -
karajjj #16142 na mostmár a nigériai nemzeti 11 is az én irányításom alatt áll :DDDD
majd meglátjuk mit tudok kihozni belőlük... -
Gratula!
Közben mi meglehetősen bravúrszagú dolgot hajtottunk végre!4. kiemeltként sikerült továbbjutni, azonban ehhez kellett egy jóadag szerencse is.De a lényeg h megvan :)
-
végetért egy ujabb szezonom. akár elégedett is lehetnék h 6. lettem de naon sokáig mentünk az első 3mal és utána kicsit lemaradtunk de biztos volt a 4. hely de olyan szinte kipukkadt a csapat h áhhh, pl. sunderlantol 3mal kaptunk ki, cheslseatol is, mutol 4gyel stb... (golkölümbségen láttszik) mint már mondtam liga kupa döntött elveszitetük. uefaba jol tartotunk magunkat elödöntöbe a bayern következek 2:2 idehaza a remény még élt utána jött 6:1 vereség ahol nem tom mi történt ugy játcotunk mintha még kis osztályos csapat lennénk. na beszéljenek tovább a képek:
ja amugy jövöre naon kell erősitenem h ez ne történjen meg megint.... -
köfi :D -
thx :) -
Arra én is kíváncsi vagyok hogyan teszel össze ennyi jó játékost :)
Most a barcás mentésembe eddig csak Silva és Veloso jött, és már nehéz összetenni a kezdőt.
Anno a 2007ben volt az hogy 9 szezon után olyan keretem volt hogy mindenki 76os rating felett volt, és az ilyen tartalék játékosokat 30-40 millió euroért lehetett eladni :D -
karajjj #16136 szar a védelem... idén arra fogunk gyúrni az átigazolásoknál :D -
/me varázsifjú
sok gólt kapsz. -
szerintem a barátnőm fél éves évfordulóra nem pálinkát vár. viszont az tuti meglepetés lenne. de még gondolkodom :D -
karajjj #16133 téliszünetben így állunk:
-
Rendben, én csak egy pikcsörre gondoltam a felállásodról, amit általában használsz. A pálinka jó ajándék, ezt ne feledd :P
Ja és amiből lekvárt lehet készíteni, abból pálinkát is :) -
megcincálták az oroszlán bajszát
zyndar: szívesen feltöltöm a taktikát,ha érdekel, sima 4-4-2 nyilak nélkül. de most már kiléptem,megyek ajándékot venni, este születésnapra,szal leghamarabb szombaton tudom ezeket. -
Mutatsz egy taktikai felállást a legerősebb kezdővel? -
hát az :)
annyi változott,hogy Bernardot elvitte az Atlético 10M font + 50% (2 éve jött 200 ezer fontért) -
Kellemes gond lehet összeállítani a kezdőt :P -
2012-2013as keret
-

-
Csesza #16125 te egy álladék vagy kard :D
-
Nos kis összefoglaló a Marseilleről....első évbe Bajnoki cím, Kupa és Ligakupa elsőség egy olyan kerettel....hát ahol 3 csatárom volt akik játszani is tudtak pl, BL nyolcaddöntőben búcsúztunk Inter ellen, de előtte Arsenalt kiejtettük ^^
Most a 2. szezon megy, érdekes módon a 3. kalapban voltam a sorsoláskor, dehát a gép tudja ilyen csoportot hozott össze:
Nah ezek után az első két meccs:
-
tizenakarhanyagggyára?
tejjesen :D -
Amadora jólesz?:D -
ha a pacossal kezdessz,seggbe rugdoslak -
bizonyára igazad van :/ :D -
nem volt pénz, nem nagyon tetszik ez a német liga, vagyis inkább úgymondanám hogy egy kalap fos:D sztem nézek egyet portugál elsőbe vagy nemtudom, még nem hevertem ki a Felcsúti szerződéses traumát
-
LOL
és mér nem vetted meg már most?:P -
majd megveszem Tiszatibit a sztárt és megnyerek mindent:D -
hát jah, csak a másoosztály már húzosabb..