104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Utley #16235
Szóval ez a gondom + hogy a válogatottak nevei...
Sajna nagyon utána keresni nem tudok mert a gépem újraindulgat
Köszi előre is...
-
szerencsétlen szezonjuk volt naon -
Ja és a Zaragoza kiesett irl... azt hogy hozát össze ilyen kerettel.
-
Zyndar, Karesz nagygrat :) -
grat Zyndar meg Karesz -
Utley #16230 hát asszem holnap visszatérek rá és dobok képet mert ez a genya 30mp-ként újraindul,és most mentalista képességeim azt mondják kapcsoljam ki a gépet,mert lebaltázom az emeletről... -
A bajnokság eleje:
És a kezdőcsapat:
-
hali grat all
töltöm amadorát -
karajjj #16227 Na akkor a 2009/2010-es szezon:
Az első NB1-es szezon kicsit megterhelő volt a csapat számára mivel túl sok volt a meccs és magasak az elvárások, a rengeteg új érkező felbontotta a jól összeszokott csapatot és hát csak a 9. helyre futotta az erőnkből de a kupa meglett.
A nyáron nem terveztünk nagy igazolásokat, a védelmet akartuk megerősíteni ezért érkezett Győrből ingyen Domanyik, aki stabil kezdő lett és alapembere a barcikai védelemnek, ingyen igazoltunk egy mexikói jobbszélsőt Tatabányáról aki a hiányposzt betöltésére Korudzhiev mögé a kispadra jött, de nembánta és ha lehetőséget kapot azt góllal is meghálálta.
Afrikai kutatóutam során ráakadtam 2 kivételes tehettségre, akiket nem volt szivem otthagyni, így az orruk alá toltam egy-egy kétéves szerződést, ők pedig már írták is alá. A két elefántcsontparti játékos(akiket itthon megérkezésük előtt csak a "csomag"-nak hívtak, bizony beváltotta a hozzájuk fűzött reményt. Mabea 26 meccsen 20 gólt szerzett, Koné pedig méltó vetélytársa lett a jelenlegi kapusunknak, Tajti Norbinak.
Ificsapatunk nagy reménysége, Gosztonyi Andris bemutatkozott a felnőtt csapatban és 28 góljával a legeredményesebb támadónk lett.
Augusztusban még az európai kupaszereplés lekötötte a figyelmünket, ezért sorra buktuk a bajnokikat, de mikor a Benfica elleni meccs után biztossá vált a kisesés, elsődleges célunk az NB1 megnyerése lett.
Eztt sikeresen teljesítettük is:
A ligakupából kiestünk az elődöntőben, a nagyrivális DVTK ellen, de a magyar kupa gond nélkül meglett hála Kovács Peti fergetes szabadrúgás góljának a Zalaegerszeg ellen.
Végül pedig megkaptam kitartó munkám elismerését, megválasztottak a szezon managerének:
Végül pedig a magyar bajnok csapat játékosai:
-
képet -
Utley #16225 Bocsi srácok,ha valakit zavar,de hogy a fenébe tudom megoldani,hogy nekem ne Se C legyen a Vác?Na meg az országok nevei se tetszenek...
köszi... -
amugy grat all -
eredeti 8.0.2s patchel nyomom (eredeti adatbázis) ugyan olyan csóró a csapat... -
karajjj #16222 bitedanke :D
bevámoltuk a bajnoki címet is
idén öt sorozatból 3 megvan :DDDD (szuperkupa, magyar kupa és az NB1)
lenyomom a maradék 2 meccset, aztán íírok beszámolót :D -
ibrahimovic in nigga
-
Gratu!
-
Megvan az új Ibrahimovic:
-
gratta :) -
karajjj #16217 megvan a címvédés a kupában 
-
Komoly 650e Euróval kezdtem és most, hogy zárva van a piac, hozzámvágnak 22,5 misit. Jee -
Martins15 #16215 Ez hihetetlen....
Orosháza 4-3 FTC utolsó percben...

ilyenek után megy el a kedvem az egésztől...
-
karajjj #16214 jaaaaaaaaaaaaaaaa sorry, asztem 2008 :D -
Ezek meg kik voltak? 
-
Martins15 #16212 Hallod te annak a swéd gyereknek az adatbázisát raktad fel? :S Mert nekem az nem mükszik és őszi keret.Háááát hagyjuk ... :D -
Köszi, de ez 2007 és nem tartalmaz mezt. :) -
karajjj #16210 Zaragozához -
karajjj #16209 nem a patch miatt van?
valaki írta már, hogy az visszaállítja a az játékban alkalmazottakat... -

Egy kérdés: Most a Zaragozával vagyok, és akármilyen mezcsomagot töltök le, csak a hazai mezem hiányzik, mindenkinek még a 3. számú szerelése is benne van. Nekem is 2. és 3. az oké, de a fehér otthoni mezem az default lepedő. Ötlet a megoldásra? -
karajjj #16207 paszmek :OOOOOOOO
ez se gyenge azért :D -
Üdv urak!
Ezt nézzétek meg :) -
rég láttam már itt nem tok szolni neki....xdxdxdsyáháshás -
karajjj #16204 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szólj a pénzügyi zseninknek, majd ő elintézi XD -
örülnék neki...xdxdxdxdx -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd a cselszki megveszi :D -
vége az őszi szezonnak:
(shawt meg vinczet szeretném eladni, de senkinek se kell) -
13.fordulo 2 nagy mecs is volt... kecskemét 1:0 nyert tököl ellen igy 13mecsen megszületett az első győzelme még a lista vezető Fradi Baktalorántházára láttogatott... Végül az esélyesebb csapat nyert Bartha 4gól,Lipcsei 2gól és Bükszegi 1gól Bth csak a szépités sikerült. Tehát a fradi 1:7 arányban győzőtt.
kép:
-
most:
A kecskeméthez már nem tok hozzászollni se -
ja még egy érd. a kecskemét még nyeretlen és 5ponttal 15. helyen van -
fradi eddig:
magyar kupa 1. forduló továbbjutás
2.fordulo kiestünk
bajnokság: 9mecs 8győzelem 1döntetlen 22rugott 9kapott
igazolások:
bükszegi ingyen,julcimar ingyen,poór ingyen, jiracek csere,trescinski ingyen
mentek:
nagy csere+1e font, horváth 1e font -
kajak nem értem
Szóval a problémád az, hogy az Internél játszott, mert a Cselszki kölcsönadta és a Cselszkivel kellett megállapodnod? Ez így normális...