104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Martins15
    Megvan a hiba.Nemkell a segítség csak láma voltam
  • Martins15
    Vlaki segítsen légyszíves!
    Felraktam a 8.0.1-es patchet de elrontottam valamit,(Rosszul másolgattam)és most csak 3 nyelv közül lehet választani (hollnad,francia,angol)
    Szerintem azért mert a German.ltc-t is bemásoltam az update mappába.kitöröltem de ugyanígy maradt
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Darthmushroom
    akkor fogsz rendesen pénzt kapni
  • zaki
    Első 8-ba fogok végezni, bár az utolsó 8 meccsen 6x idegenbe megyek, szal ez összejött... :o
  • zaki
    Nálam a gólpasszokat adja, főleg szögletből :D
  • karajjj
    Yildirim nekem az Arsenalban nagyon jól nyomta
  • Mor3llo
    Ugur Yildirim nálam is vereti :)
  • Darthmushroom
    nyára ha jo helyet csipsz el naon sokat adnak angliába naon sok pénzt adnak jo helyezésért
  • zaki
    Én eddig csak Bentleyt adtam el az Arsenalnak, kaptam érte 15 millió fontot, ebből a pénzből jól bevásároltam, hoztam 8-9 pléját. 7. vagyok most, 5. lehetek max év végén, még van 9 meccs. Nekem ők jöttek:

Nyáron nagytakarítás lesz, kéne vagy 7-8 új ember, pénz nem nagyon van, ingyenpléjákra utazok majd.
  • Darthmushroom
    itt az igazolások

2. lettem 2.évben
  • zaki
    Na, én most estem ki a Besiktas ellena 32 közt. Itthon nyertem 2-1-re, idegenben már 4-1-re vezettek félidőben, jól leb@sztam a cspatot, 4-3-ra feljöttünk, erre a végén találtam még egy gólt... Ennyi gólt még nem kaptam idén, pipa vagyok :o
  • Darthmushroom
    1év 6. hely meg uefa győzelem rosszul emléxektem.. kaptam pénzt meg külön kértem és adtak meg fizetés keretet is kértem és azt is kaptam és átcsoportositva lett annyi
  • zaki
    És azt hogy? :c
    1. évben hol végeztél?
  • Darthmushroom
    ja bár második évbe 70m fontott költötem azért sikerült!:d
  • karajjj
    végül 9-6 aranyú összesítésben továbjutottunk
    megyünk Eindhovenbe az utolsó körre
  • zaki
    Huhh, utóbbi időben belejöttünk... Elején szarul kezdünk vagyon... :c

• dudusrac
    Talán majd jövőre. Mindenesetre nem sokon múlott...
  • zaki
    Omg, most meccseltem a Newcastlelel, 1-1 lett, 4 lesgól volt a meccsen, abból 3at a Newcastle lőtt... :o
    Elmúlt 3 meccsen 4 11-est kaptam, 3at kihagyott Santa Cruz :c
  • PetruZ
    Aham, szóval nem sikerült neked sem munkára bírni. Pedig megvannak az értékei, hogy egy jó, gyors befejező csatár legyen belőle. Akkor inkább elpasszolom, amíg van benne lóvé (nálam 4M-re van taksálva), úgyis vettem már egy másik éket, aki jónak tűnik és nem volt drága sem (Bogdan Stancu), és N'Gog-ot én is megtartottam (Boli-t már eladtam, Éverton Santos van még függőben, de azt hiszem, ő is marad).
    Sakho és Sankharé tényleg állatul néznek ki, ők lesznek a jövő. :) Nálam már játszogatnak is kisebb csapatok ellen, meg a kupában.
  • karajjj
    BL-selejtezőben az MTZ-Ripo Minszken túllépve megkaptuk a norvég bajnokot
    most ellenük otthon 5:1-et játszottunk, idegenben már nem nagyon kell félnünk tőlük :D

viszont a következő körben a PSV-t kellene megszorongatnunk, hogy bekerüljünk a csoportkörbe :S
  • kraawz
    I'm not sure I can even find words to describe it. How the ball can change in the air at that pace and that angle is beyond me. It pains me when i'm in 2029 and this happens to my Beloved Fisher Athletic and Michaels Bedford Town. This obviously made me resort to smashing my mouse and keyboard for the 4th time. I do hate to love FM but I love it so so much.

az igen
  • zaki
    Huhh, olyan jól toltad a Roverssel? Az igen, grat. Én még csak első évben vagyok, bajnokságban 8. helyen vagyok 26 meccs után.
  • Mike94
    Guilherme :)
  • kraawz
    igen,játszottam 8.01 peccsel

1. évben bajnoki cím.
    luyindulát küldtem a tarcsiba, falcao minden meccsen gólt lőtt kb. Pauleta helyére meg N'Gog ugrott be Néha. Sakhora és Sankharéra vigyázz , mutathatok majd róluk képet,ha érdekel,milyenek 6. szezon közepén :)
    szóval igazolja vkit.. Palacio , Zarate , Falcao és folytathatnám
  • Fabio Capello
    Az életben is Cselszkis és kölcsönben van az internél
  • Darthmushroom
    mikor én nyomtam a blackburn-el nállam is igy nyomta samba!! neki is köszönhetük 2évbe az uefa kupát ahol majdnem golkirály lett, 3évbe meg a bajnokságot meg fa kupát + bl döntött, csak utána sajnos eladta az elnők...
  • karajjj
    :AD:AS:DASDasdasd
  • MrIncredible
    http://www.youtube.com/watch?v=7SINBqLyXxI&feature=related

de a gép szokott. sasoljatok mert hihetetlen!
  • MrIncredible
    http://www.youtube.com/watch?v=SHTXfJYcYyo&feature=related

Ezt nem is tudtam. sosem szoktam csalni, és azt hittem ezzel a játékkal nem is lehet. de mégis!
  • PetruZ
    Üdv!

Játszott már vki a PSG-vel? Luyindulával mi a fenét kell csinálni, hogy hajlandó legyen játszani is, ne csak téblábolni? 4-5-1-et használok, előtte 4-4-2 volt, de Luyindula sehogy sem találja a helyét, állandóan 5-6-os osztályzatokat kap, alig van játékban. Pauleta viszont egy állat, sztem ez a "vénember" még fejen állva, háttal a kapunak is tudna célozni és még lehet, hogy be is menne... :) Szóval átálltam 4-5-1-re, target man-es taktikával, mivel a bajnokságban fontosabb meccsek jönnek és nem akarok Luyindulával kísérletezni. Azért ha van valami hasznos tipp vele kapcsolatban, megköszönném.
  • karajjj
    jóreggelt a kollégáknak :D
    töltöm a barcikát :P
  • zsoma79
    nagyon tetszik a felállásod! kiprobáltam én is és elég jól bejön nekem is, dobnál 1 képet a taktikról is? miylen passz stílus, stb....
  • BBeno2
    "kajak nem értem

Szóval a problémád az, hogy az Internél játszott, mert a Cselszki kölcsönadta és a Cselszkivel kellett megállapodnod? Ez így normális..."

igen ez normális. de mindez 2008-ban történt . szal én feltételezem hogy a 802 ben volt a hiba hogy vmiért a Chelsea játékosaként mutatja Crespo-t aki az életben Interes. de a játékban Chelsea-s és az Internél van kölcsönben,.
  • zaki
    Kipróbáltam én is azt a szögletes taktikát (vagyis beállításokat), elég durva... :D

Uccsó 4 meccsen 8 gól, közte 2 mester3as :D
  • karajjj
    a BL-selejtezőre készülő csapat :D
  • karajjj
    és tényleg :DDDD
    köszi Capello
  • Utley
    sikerült!!!!a lang_db-t betettem mindenhova újra....:)
  • Utley
    megnézem újra remélem sikerül,de köszi előre is...
  • karajjj
    ez nekem is ugyanilyen...
  • Fabio Capello
    :S Ilyet még nem láttam... Próbáld meg újratenni a magyarosítást (802 mappában is!) vagy a skin cserét