104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
grat all :) -
Mario Santana #16355 átlagnézőszám
liverpoolal, amúgy megyeget a szekér
2. hely 12. forduló, 9 gy 1 d 1 v 23rg 11kg 28p -
zsoma79 #16354 Most h mondod, meg se néztem a privit :)
otthon kiprobálom, de a felállást azóüta úgy nyomom és bejön :) eddig hoztuk minden meccset vele :) -
Ha már én is melózok, megkérdezem, hogy mi a véleményed a taktikáról, amit elküldtem?
-
stancu 6 gólt lőtt 3 meccsen
melóban ennél bővebb beszámolót nem tudok én se írni
-
zsoma79 #16351 Küldjön már valaki valami beszámolót, itt ülők melóban és jó lenne valami jót olvasgatni :) -
tavasz végére durván leeresztettünk de Stancu kimentett és az utóbbi két meccsen ha nem is játszottunk faszán de a rájátszás megvan. még egy bajnoki aztán jönnek a ki-ki meccsek
-
eddig a fradi: (jobb mint számitottam bár most tavasszal jövünk fel, de a védelem iszonyat fos!)
Off:
Végre eljött a nap amire 9éve vártam, A MANCHESTER UNITED ismét BL döntöbe.
HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!HAJRÁ MU!!!
Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!! -
idény végén jön Rudolf 250 ezer euroért, nem szeretném megbontani a csapatot azért csak idény végére kértem az átigazolását -
ingyen jön Máté, asszem jó kis erősítés:D -
hát remélem is hogy az lesz:) csak ligakupából gyorsan ki kell esni mert két sárgánként eltiltják a játékosaimat:c -
hmmm szép kis előny, nyugis tavasz lesz :) -
vége az őszi szezonnak, kicsit jobb is lehetett volna de sztem panaszra semmi ok
Tisza 15 bajnoki 16 gól 8 gólpassz 8 meccs legjobbja
-
grat all -
8 meccs 7gy 1d, a döntetlen a Kispest ellen volt 2-2 lett idegenben úgy hogy 3-t lőttek kapura én meg vagy 4szer annyit...
ez a Tisza ez egy állat, irányítóként 8meccsen 11gól 6gp és 6szor a meccs legjobbja:D -
4 meccs 3 vereség :/ -
Barcánál nem választottam ki a tizirúgókat, Abidal 6/6, Messi 4/4 és Dinho 2/2. Csodálom hogy nem hibáztam tizit.
#16335: Egyszer láttam idén ETO meccset, kitűnt a srác :) -
én meg variáltam kicsit a kezdőt, eredmény=moslék meccs a 23. helyezett ellen
-
Tisza eddig 8.4es ratingot szerzett 5 meccs 6 gól 6 gólpassz
eddig 5 meccsből 5 győzelem, ligakupába annyira nemmegy, de mivel leszarom mindig a meccs előtt szabadságolom magam egy napra, így lehetőséget kap a keret többi része is és nem kell pöcsölni vele amíg beállítom a keretet, meg lényegében tétnélküli a sorozat -
kénytelenek voltunk a 2-1-2-1-4-et bevállalni miután az elején gólt kaptunk... Tisza a 90. percben valami iszonyat nagyot vágott kapásból
-
karajjj #16336 ezt pont tegnap láttam, egy kis infó róla :D -
/off ki ez a koltai gyerek hogy Koeman behívta?
/on
várható eredmény volt, remélem a fiuk észbekapnak
-
ezt sikerült összehozni, tekintve hogy Stark 2milláért ment el, kicsit jószivű voltam mert röhögve megadta a Livorno
-
kicsit izgalmasabb meccs volt az elején a többi sima nyerésnél
-
Majd kipukkadnak.De eddig le a kalappal előttük. -
grojter fürt :| -
Nos, Gelsenkirchenben sem kell edzőnek lennem:DDD
-
Igaz. Azt hiszem, azt nem is figyeltem. Holnap megnézem, pontosan milyen arányban rúgja be/hagyja ki a 11ket. Emlékeim szerint borzasztó statisztikája van.
De az biztos, hogy erre pont kitérek a következő, 5. szezon beszámolójában:)
-
az lehet h neki a legmagasabb de 8s higgadtság... nem kell csodálkozni -
Nálam ő az örökös büntetőrúgó.A tizenegyesek 95%-át belövi. -
Szép.
Viszont emlékeztet az én Ciceromra, aki az első 5 tizenegyesét kihagyta.
Utána már nem rúghatott többet. Még le is cserélem, ha büntetőhöz jutunk, nehogy sunyiba ellője. Pedig neki a legmagasabb a penaltija, és a freekickje is erős. Ettől függetlenül még nem váltott gólra egy 11est sem. -
detto így van nálam is
-
Ilyenkor tényleg :)
Ellenben ha én szívtam volna így, elő nem veszem a játékot egy darabig :D -
I love this game -
Húúú micsoda mérkőzésen búcsúztattok a Schalke-t a kupából!!!
90.perc, mondom úgyis hosszabítás lesz, hiába játszottunk emberelőnyben, komoly nyomást nem tudtunk gyakorolni.Erre Westermann felvágta Nenét.TIZENEGYES :D Westermann az égvilágon semmit sem kapott, Pander meg elkezdett reklamálni, és megkapta a 2. sárgáját :DDD
Cícero nekifutott, kihagyta...felső kapufa.Ott kapott el az agyvíz.De láttam hogy Nené sprintel a labdafele mint 1 félőrült, és bevágta a kipattanót:D
-
Endeawour #16321 Szia,köszönöm..igy tényleg sikerült. -
az updates/802 mappába is tedd be a magyarosítást, és akkor jó lesz :) -
Endeawour #16319 -s -
Endeawour #16318 Szevasztok,nektek a magyarositás teljess?Mert nekem sajnos egy két helyen pl sérüléseknél vagy egyéb helyeken németül irja le...és igy sajnos nem értem.Már letöltöttem több magyarositást is,de mind ugyan az .Viszont fent van a 8.2 es patch.LEhet az az oka?Köszi -
Ő az irányító nálam most Nürnbergben :)
Nálam hatalmas zsugás.