104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
k*rvajó Betist kaptam UEFAba:c 3-0ra kaptunk ki amugy mer ki kellett 0-0nál támadni... -
Shelton #16395 amúgy meg ja:D inkább irány FM!
-
Shelton #16394 Azt h a foci szégyene nem erre az 1 meccsre értettem hanem a chelseanek az elmúlt 5 évben mutatott játékára, ultradefenzív szar "futball", védekezünk és kontrázunk mindig ilyen játékkal jutottak előrébb és sztem meg ez öli meg a focit, a 2. félidőben pedig most tényleg jobb volt a chelsea, de már csak azért jobban megérdemelte a mu a győzelmeit idén mert legalább ők vmennyire játszák a focit..a legvégével egyetértek. -
na stop.
1. sztem a védő hátáról a játékos orra elé pattanó labda, és az hogy elcsúszik a kapus amikor vetődne, eléggé mák kategória
2. rossz topikban kopogtatsz, javasolnám a két érintett klub topikját, ott többet ér ez a hozzászólás
3. nekem nincs bajom egyik csapattal sem, csak annak adtam hangot, hogy szerencséjük volt a góllal, előfordul a fociban.
4. lezárva, innentől drasztikus törlések lesznek ha minden második hozzászólásban capslockkal olvashatom a különböző negatív kritikákat/a kedvelt csapat istenítését. Eddig tartott a gyereknap, térjünk vissza a topik eredeti témájához, lássunk pár jó kis FM meccset :) -
pepe33 #16392 vazeg hogylehettek ilyen szemetek.ezt már nem bírom tovább.én egyiknek se szeretem de egyiket se sziggyuk főleg nem ugy ahogy ti.nézzetek már kicsit magatokba.a focit szeretni kell nem pedig szidni a képviselőit.én az egész bl-t nézve mondom azt hogy minden bl döntő egy ünnepnap.a foci ünnepe.a chelsea pedig egy igenis jó csapat ugyanugy mint a mu.semi mák nem volt ebbe a mecsbe,sőt mint semleges, a chelsea jobb volt mint a mu.és mi az a baromság hogy ha a chelsea bl-t nyer az a foci szégyene.
gratulálok a mu nak,és persze a chelsea-nak is.
lehet indulatos voltam de ez öli meg a focit nempedig egy csapat
amugy go go leeds:D -
ugyse jutunk tovább de ennek örülök azért:D
-
Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!! -
Manchester Bl győztes!!!!!!! -
bajnok áhhhhh!!!!!!! -
tizik lesznek :D
amúgy volt balhé, kihagyott helyzet, de a bíró egy rohadék ribanc, elbaszta a meccset úgy ahogy van -
thx
egyébként jó a bl döntő? -
röhögve vertük őket idegenbe is 2-1re, de asszem BL nem lesz mert a Romat kaptuk:S
na megyek megnézem tiziket ha lesz:D -
:DDDD
gratta :) -
kiváncsi voltam meddig birja ez a trágyadomb a nyomást... 2-1-2-1-4 mindig bejön:D második perctől 4 csatárral toltuk:D
-
[semleges, csak az MU-t ne!] -
egyetértek... simán nyerni kellett volna, bár a második félidő igazság szerint extra szar volt... -
Shelton #16380 vajon miért...:D
énse szeretem egyiket se, de ha a chelsea bl-t nyerne az a labdarúgás szégyene lenne... -
csak én szarom le BL döntőt?:D valahogy mindkét csapatot utálom:)
leigazoltam Fehért ingyen:P -
látom írt vki sms-t: "lampart szép gólt lőtt"
hmm akkor kössünk bele:
lampart... én sztem lampard de ne legyen igazam...
neveket nagy betűvel szokás írni, nyílvános helyen meg főleg...
az a gól minden volt csak szép nem... f@szmákerek...
most csak ennyi jutott eszembe erről a 4 szóról -
hát az biztos h nem tagadhatnák le...
amugy meg a MU is mit kihagyott Tevez meg Carrick...:( -
az hát, nyomorék gecik... azt se tudják milyen rendezvényen vannak - . -
így még mi is tudnánk játszani az ifivel - . - -
Shelton #16375 tipikus chelsea gól volt...
-
csicskák megint találnak nyomorék golt:S -
azok-.- -
ekkora mákot bazmeg, ilyen nincs... közük nincs a meccshez... f*szmákerek - . - -
jobb ha elhiszed :D -
vezet a MU!!!!:D áhh nem hiszem el!!!!xd -
akkor is GO RED!! -
GO BLUES. vége OFF nak minnyá dobok képeket REAL-ról. GO BLUES. -
Na befejeztem 2. szezonom a fradival! Sáfár téli igazolásával naon jol jártunk és igy jötünk fel a tabelán meg is lett a 2.hely. Zsivoczky legtöbb golpaszt adta bajnokságba és szám szerint: 13. Magyar kupába elödöntöbe kiestünk az elődöntöbe Újpest ellen 2:3 és 1:1-vel. De a liga kupa döntöbe visszavágtunk nekik 1:1 és 4:1-vel nyertük a kupát.
Magyar kupa: Debrecen
Uefa kupa: Lyon
Bl: Chelsea (remélem ma nem)
képek:
Off: Hajrá MU!
Glory Glory Man United!!!Glory Glory Man United!!!

-
én ha Győrrel megnyerem a BL-t akkor elkezdem sztem azzal:D de Győrrel elég húzós lesz BL-t nyerni tekintve hogy nem igazolok olyan játékost aki nem tud magyarul, tehát vagy már itt játszik egy éve legalább vagy magyar és külföldön tolja, és nem használok scoutot se csak azt ami játékban van...
-
Nem őrültem meg
-
ha brutál kihívást akarsz akkor FSV Frankfurt asszem német 3. liga amatőr csapat, csak amatőrszerződéssel igazolhatsz első évben:D -
Megvan: Las Palmas
Spanyol 2. osztály, média előrejelzés: 17.
Reszkess Real Madrid :) -
:)
-
Kozármisleny:D -
Hy All!
Gondoltam a Chelsea-s bőség zavara után nagyobb kihívás gyanánt kezdenék valami alacsonyabb osztályú izgalmas csapattal, 2. osztály, tippeket kérek..... -
Tiszáért a Monaco 2.5 millát ad:) -
sikerült a triplázás:) a bajnokságban rajt-cél győzelmet arattunk, nem kis előnnyel, a liga kupát az Újpest ellen nyertük meg 1-0ás összesítéssel, és a magyar kupát a Vasas ellenében 7-2vel
a jó teljesítmény leginkább Tiszának köszönhető aki képes volt meccseket eldönteni irányító középpályásként, de lehet meg kell válnom tőle mert fél Európa le akarja igazolni, a gólkirályi címet Sowunmi megszerezte előle mert az utolsó pár fordulóban gólt nem szerzett csak lőtt vagy 8-9 kapufát... Stevanovic mögé kell vennem egy kapust, nem hiszem hogy még egy szezont sérülés nélkül végignyomna, védelembe jön Máté,középpályára Kanta mert utálja Garamit:D, csatársorba pedig Rudolf, ha Tisza megy akkor meg kéne szereznem még Foxit és kész a csodacsapat:D na meg esetleg Sadjo-t de Leandro is tökéletes csak ha kiesik akkor nemnagyon van helyettes most rúgták le idény végén 3-5 hónapra...BLben be kéne jutni a csoportkörbe azzal rendbe tennénk a költségvetést ami csak pár százezer euró-n áll
végezetül 3 kép a szezonról:)
-
durván beelőzött az Arsenal