104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
aki együtt dolgozik Fabregassal az árulja el h lehet munkára bírni?:D mer folyamat 6os 7es osztályzatokat kap pedig átképeztem VKP-nek meg KP-nek is játszatom a posztjain de semmi -
San Marino -
kezdj az eléctrico p. sőr-rel, portugál 3ad osztály, asszem c csoport :) -
mivel a fradival elértem amit akartam ujat kezdek csak még nem tom mivel...
francia vagy német vagy olaszt szeretnék, de más országbol is jöhet.
(eddig volt leeds,qpr,blackburn,brescia,fradi,afc wimledon kisideig pedig:fulham,derby,juve,aston villa,west ham)
Ötletek várok.Én mindenkit szivesen meghallgatok!!:D -
Hahó,
- egészen pontosan nem emlékszem, de olyan 35-40e font körül/hét
- stabil 4-1-2-1-2 és ezen csak finomhangolok meccsek előtt. támadóbb v. defenzivebb
- -
csak szegény számítógépasztal meddig bírja még a nyomást...:c -
nincs szerencséd :D
felcsút...amadora...:D -
na hát ez k....jó, vezetőségcsere volt(eddig sose kaptam) és ez vezetőedzőcserével is járt... elhozták a csira Camachot a helyemre 
-
-
i'm on it -
Amadora-Leverkusen 1-2 megvan a továbbjutás, mostanában hogy másképpen játszok, valahogy ragaszkodom pár játékoshoz, ilyen pl. Faria akit az első évben vettem meg, most 26 éves, simán kirakhatnám a csapatból mert van nála egy kicsivel jobb középső középpályásom, de ez alatt a két év alatt bizonyított annyit hogy csapatkapitány legyen, mindig okoz valami meglepetést, most például harmincról olyat vert, öröm volt nézni:D -
!
-
Martins15 #16665 Jah ,de én azért irtam h abol is kilehet hozni a jót ha ügyes vagy mint a gép :) -
Na megvan a megoldás. Fenn volt a net framework, csak javítani kellett. -
Örömteli hogy ilyen szuper élménybeszámolók születnek, grat mindenkinek!! Hogy ne lankadjon a kedv, este sztem én is rittyentek egyet, van miről. -
2.0-ás. De azt írta hogy kéri. -
.net framework fennvan? -
Nem tudjátok, milyen Mini Scout kell a 8.0.1.114310 verziószámú játékhoz? Mert az összes létező verziót leszedtem, de mindig valamilyen hibát ír ki. -
totógyilkos meccs volt:D sztem el is dőlt ki a továbbjutó:P mikor egyenlítettek, már kezdtem ideges lenni hogy feltámadnak ahogy a Benfica,Sporting,Porto hármas szokta bajnokságba és megszórnak úgy hogy ahány lövés annyi gól... ehelyett Oliveira lőtt egy gyönyörű gólt, Agyemang meg egy lecsorgót a kapuba vágott:D
-
Csesza #16658 én most a rííl helyezéseket írtam :) -
Martins15 #16657 Nálam a tuzsér a 2. volt mögöttem :D
#16654:
-
Csesza #16656 nem! -
Csesza #16655 most azt a 2 csapatot írtam le, akik abban a csoportban az utolsó 2 helyen van -
Fradi:DDDDDDDDD -
És Genie Scout-ba nem lehet a játékosok értékeit megnövelni? -
komló? :D -
Csesza #16651 kelet:
-tuzsér, mezőkövesd
nyugat:
-sorosksár, mte -
Melyik az nb2 leggyengébb csapata? -
hurrá megkaptuk UEFAba a Leverkusent, úgy féltem hogy ilyen CFR Clujt vagy valami Artmedia Bratislavat kapok, de szerencsére megkaptuk a hihetetlen gyenge Bayert -
Helló!
3 kérdésem lenne:
- mennyi volt a fizetési kereted, amikor átvetted a klubbot?
- milyen taktikával játszol? (változott -e)
- kiket igazoltál első szezonban?
Köszi a válaszokat, előre is! -
hát nem kicsit jók -
Újabb fantasztikus beszámolókat olvashattam, gratulálok mindenkinek :) -
Köszi, ha Silva érkezik akkor eléggé megerősödünk :)
Giovani nem akar aláírni, pedig a szerződése már lejárt de még a barcában van. Ott 10ezer a fizuja, tőlem 10x annyit kapna...
Áttérek 4-3-3ba, valszeg ez lesz a felállásom:
Robbo
újjobbhátvéd- Woodgate- King- Pasqual?( ha marad)
Kaboul
Jimenez - O'Hara(Jenas, Huddlestone)
Silva - M. Fernandez
Berbatov
Azt a 3mast elöl nem tudom ki fogja megfogni :) -
remek idénykezdet:) Giancarlo akit tavaly adtam el mert kellett a pénz és most sokkal kevesebbért visszavásároltam és még a 20% következő eladást is visszakaptam belőle:D és az ügyeletes Illésbéla aka. Kanu akit csak azért vettem hogy félórákra beszálljon meg akkor ha cinkelés van, állóképessége 3-as, muszáj volt megvenni főleg hogy az eddigi Illésbéla, Roberto már szar volt:D Kanu 75.be állt be
-
nagy grat neked is szép és jo erős keret -
nekem is fradival bajnoként első selejtezőt is kellet játcanom:@ -
Csesza #16641 nájsz :)
-
szép beszámolo és grat -
karajjj #16639 micsoda nap :DDDD megtudtam, hogy egész jól sikerült az érettségi írásbeli része :D és most hazajövök és ennyi élvezetes olvasnivaló... 

-
Tabella:
Utsó 3 fordulóban már a tartalékok játszottak, 1x 2 vereség.
Sajnos későn akartam képet csinálni, és nem tudok statisztikás képet adni a keretről :\
Az év csapatában: Robinson, Woodgate, Jimenez, Fernandez, Berbatov
Nyáron érkezik Silva 32,5 millió fontért, és lehet hogy Giovani is érkezik, ingyen, bár szerintem hosszabbít a barcánál :\
!