104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Létezik egy 2 GB graphic superpack.
Ha az megvan ott automatikusan lehet telepíteni mindent. stadion, club, játékos backgroundot. Plusz mezeket, logókat stb.
Nem emlékszem honnan töltöttem le, de ha megtalálom belinkelem.
Nekem egy DVD-n van. Esetleg napközben át tudom tolni msn-en.
-
sosi81 #16876 Töltsd le a 08-as background packot az adott országhoz és tedd be azt. -
Martins15 #16875 Tud nekem valaki ajánlani egy jó játékosfigyelőt? -
KoniZTE #16874 asafderg nevű felhasználonak Portugáliában ugyvan megcsinálva..
Lécci mond el hogy -
Csesza #16873 nem emléxem már rá sajnos, de sztem keress rá valahogy az előző topikban -
thx -
KoniZTE #16871 crea -
egy skin nevet pls -
KoniZTE #16869 azt hogy kell a 07ben ugy megcsinálni hogy pl. pakson játszok a paksi stadion legyen a background vagy ha fehérváron akkor a sostói , stb.
A háttérképek már megvannak de hova kell tenni öket ?
Egy helyre az összeset ? -
KoniZTE #16868 Kezdetnek nem rossz...
[IMG][/IMG]
-
Csesza #16867 köszi :) -
karajjj #16866 tess -
Csesza #16865 jó lenne frissíteni a FAQ-t, pl. a szellem mezek eltünetésével, mert már megint elfelejtettem :D -
Csesza #16864 :DDDdddd -
Grat all!
Jó kis beszámolókat is olvashattam. Hamarosan én is jelentkezem a sajátommal.
Köszönöm a jókivánságokat. Remélem egy kezdő 11-et már összehoztam 4 nap alatt:) -
karajjj #16862 nem, hanem gondolom ennyi ponttal kilencediktől rosszabb már nemlehetsz, talán :D -
Holland bajnokság szabályai -
Azt hiszem, adott periódus alatt elért pontok vagy helyezés számít. -
pinnacle #16859 ha jól tudom ,akkior az egy kétfordulós bajnokság.
19 meccs után egy "új" bajnokság indul.
Olyan mint a nyitó meg zárószakasz "mekszikóba" -
karajjj #16858 6 forduló után az ott az hogy?
-
Estét Urak!
Belekóstoltam a holland bajnokságba a Veendam csapatával, tetszik. Igaz kicsit fura, hogy már a 6. fordulóban megvan a playoff
És egy idegölő kupameccs az elsőosztály listavezetője ellen
-
ami benne van a játékba..(feltelepiti) nézd meg a könyvtárába -
És milyen editorral. Én is beimpotálnám. -
Soma editoral rakta be anno, és helyet a wimbledont raktam editorral -
grat nem rossz ez -
FC United néven, de nem játszható ligában... -
Ez az FC United of Manchester alapból benne van a játékban? -
há már itt is embereket gyűjtötök? :D -
AFC Workington
2. Szezon (2008-2009)
Elő-szezon:
Mialatt a csapat megérdemelt pihenését töltötte én az Európa Bajnokságon töltöttem a szabadságom. Rengeteg gyönyörű mérkőzést tekinthettem meg élőben, köztük a döntőt is, amelyet Nani 41. perben szerzet góljával a portugálok nyertek a franciák ellen.
Lekötöttünk egy meccset otthon az FC United of Manchester csapatával (4-2es győzelem).
A csapattal elutaztunk Észak-Írországba is, ahol 3 meccset játszotunk. Ebből 2 győzelem és 1 vereség volt a mérleg. A szurkolók kétség kívül az otthoni Bristol City (angol másodosztály) elleni meccset várták, ha tudták volna, hogy 0-7 lesz a vége, biztos nem várták volna ennyire.
Az anyaegyesületi szerződésben foglaltak szerint, még a Carlisle elleni meccs is előirányzott volt, amely szintén nem kecsegtetett sok jóval, de hatalmas meglepetésre 3-1-es sikerrel zárult a meccs a 3 osztállyal feljebb tanyázó csapat ellen.
Az év átigazolási szempontból egész jól indult. Az igazgatóság 4000 Fontról 6100 Fontra elemelte a fizetési keretet, azért cserébe, hogy, azt ígértem harcban leszek az elsőségért. A média az 5. helyre várt.
A McDarmott ügy: A játékos tavaly érkezett az anyaegyesülettől kölcsönbe. Nyáron meghosszabítottam még egy évre a kontraktust. Azt nyilatkozta, hogy nagyon örül, hogy újra a kedvenc csapatában szerepelhet etc. Jött a hír a következő héten, hogy a Carlisle nem hosszabít szerződést a játékossal. Egyből kaptam az alkalmon, hogy megszerezzem, több pénzt is adtam neki, mint amennyit kért. Erre elfogadta egy olyan angol csapat ajánlatát, akik semmilyen ligában nem szerepelnek.
Ugyanígy jártam egy fiatal walesi tehetséggel is. 18 éves védő ingyen igazolható státuszban (90CA/145PA), az én legjobbam 75Ca-val bír. Mindössze 25 fontot kért hetente, én ajánlottam neki 200at. Erre bejelentkezett érte egy skót 2. ligás klub és el is vitte.
De térjünk rá, a ténylegesen érkezőkre ill. távozókra. 6 érkező mellett 5 távozónk volt
Érkezők: Első szerzeményem a PMFC ex-kapusa Sólyom Csaba ingyenesen. A magyar hegemónia megtörésére, érkezett két Feröer-Szigeteki fiatal (Magnussen és Djurhuus) a bal védő ill. bal támadó középpályás posztra 18 ill. 19 évesek.
Gellér Gábor és Ulviczky Mihály védő posztok erősítésére jöttek. Szerintem a szezon igazolását Romániából sikerült megszerezni Decebal Curumi személyében csatár posztra. Ezt alátámasztja, hogy 5 meccsén 6 gólt szerzett a barátságos meccsek során (első meccsén mesterhármast elérve)
Távozók: Elment az edzőm ill. a manager aszisztensem is, Magyarországról pótoltam őket.
4 játékosnak lejárt a szerződése egyet pedig sikerült elpasszolnom.
Leszerződtettem egy játékos figyelőt, így már naprakész lehettem a következő ellenfelekről.
Az őszi szezon a Conference ligában:
A szezon elég nyögvenyelősen indult. Egyszerűen nem találtuk a megfelelő taktikát. Magasan a legjobb játékos állományunk van a ligában, de ezt nem tudtuk formába önteni.
Aztán megtaláltuk a nyerő taktikát legalábbis egy ideig: Egy 4-1-3-2 támadó felállást, ezzel mondhatni a csapat szárnyalt (4 védő 1 szűrő a középpályán 3 támadó középpályás (bal közép jobb) és 2 csatár).
Ezt követően ismét visszaesett a teljesítményünk: 1 győzelem mellett 4 döntetlent és 2 vereséget produkáltunk 7 meccsen és ezzel vissza is csúsztunk a 10. helyre.
További 4 meccsünk volt, hogy vége legyen az őszi idénynek, ebből 1 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség zsinórban.
A csapat óriási csalódást okozott a szurkolóknak ezzel a borzalmas teljesítménnyel, amely mindössze a 11. helyre volt elég. A védelemben óriási hibáink voltak ekkortájt. Az ellenfél csatárai gyakorlatilag a kapuig gyalogolhattak a labdával.
Tehát valamit ki kellett találni, hogy rendbe rázzam a csapatot…
Egyéb kupák:
FA Kupa: A csapat ismét túl teljesített ezen a szinten ugyanis, csak úgy, mint tavaly a 2. fordulóban estünk ki (a Rochdale volt az ellenfél és 3-2vel voltak jobbak)
Setana Shield: A 3. fordulóig bírtuk és a Blyth ellen 3-0ra kikaptunk.
FA Trophy: Az 1 forduló jelentette a kiesést a csapat számára
Süli András, aki tavaly érkezett igen kapós lett, Magyarországról rengeteg ajánlat érkezett érte. A Karcag, az Ajka és a Barcs nyújtott be értékelhető ajánlatot a bal szélsőér. Végül a játékos a Karcag ajánlatát fogadta el, így Süli volt az első játékos, akit pénzért tudtam eladni (6000 font).
Eközben a román sztárjátékosomnak sikerült eltörnie a karját, ezért 1-2 hónapig nem számíthattam rá. A csatár mindez ideáig 24 meccsen volt kezdő és 21 gólt sikerült szereznie. Az 2. legeredményesebb játékosom Gábor Gergő 26 meccsen 12 gól, a harmadig pedig a mindössze 9 gólt jegyző Pulcz.
Sólyom Gábor és Hegedűs is távozni szeretne a klubtól (mind a ketten kapusok). A teljesítményük miatt (minden idők legfiatalabb pályára lépője ként) a 17 éves Mitchell védi a kapunkat (kölcsönben jött az anya egyesülettől).
A tavaszi szezon a Conference északi ligában:
A visszavágók első meccsén rögtön egy rekord született, amely Gábor Gergő nevéhez fűződik. Még pedig, hogy 4 gólt szerzett egy meccsen. Egyébként a meccset mi nyertük 4-2re.
Ezután a csapat kezdett feléledni, de még mindig hullámzott a teljesítményünk (3 győzelem és 2 vereség).
Aztán ismét egy rekord született. A Tamworth csapatát sikerült elkalapálni 8-0ra.
Ettől a sikertől a csapat vérszemet kapott és először a szezonban focit is láthatott a nagyérdemű: 6 veretlen meccs zsinórban (5gy 1 d)
Aztán otthon botlott a csapat, majd 2 győzelem és 1 döntetlen.
Ekkor az osztályozót érő hely 1 pontra volt. 3 meccsel a vége előtt.
A média megszellőztette, hogy nem kínálnak nekem új szerződést.
Ez a bizonytalan hangulat meglátszott a csapaton is. Végül lemaradtuk még az osztályozókról is köszönhetően annak, hogy utolsó 4 meccsemen 3 pontot szereztünk
Aztán az utolsó forduló előtt a vezetőség meghosszabította a szerződésemet.
A csapat végül a 8. helyen zárta az idényt.
Hát mit mondhatnék lesz munka jövőre is bőven.
-
Sztem ki lehet matekozni a hsz-ekből is, hogy az assistant manager válogatja ki a listát, azaz függ az ő képességeitől hogy mennyire pontos a lista. Gondolom. -
Grusi #16847 Akkor rettento nagy szerencsed van, nekem Las Palmassal rendszeresen kidobja azokat a vilagsztarokat, akik eleve haromszorosat keresik annak, mint amit en a key playereknek maximum adni tudok. -
karajjj #16846 barcikával vagyok és nekem csak azok vannak ott... -
Grusi #16845 Nem csak azok vannak ott, akik ala is irnanak. Sajnos. Probald ki egy kisebb csapattal :) -
karajjj #16844 a játékban a keresés szűrőinél be lehet állítani, hogy az aszisztens szűrje ki az irreális jelölteket és akkor ott csak azok vannak, akik alá is írnak... -
-
Grusi #16842 Ja bocs, hogy szkutban, aszittem a szkutnak, azt nemtom :) -
Grusi #16841 Nem, olyat nem lehet beallitani.
Elso szezonban en majdnem kiestem, egy hellyel vegeztem csak a kiesozona felett, masodikban asszem 10-12. hely korul futottam be, harmadikban pedig osztalyozoval jutottam fel.
Fogok nyomni tobb infot, de most meloban vagyok, es csak keso este keveredek haza, mar nem emlekszem, kiket igazoltam akkoriban, de az tény, hogy szinte senki sem akart sem alairni, sem kolcsonbe eljonni. Azert abszolut nem remenytelen a helyzet, igazolgattam ingyen neha egesz jokat, meg kis penzekert nagyon jokat (pl Tisza Tibit rogton az elso szezon elejen "magameva tettem" :D)
Nem konnyu a Las Palmassal, de az a jo bennuk, hogy van bennuk lehetoseg. Ja, es a kapusom meg igy a primera divisionban is Roberto Santamaria :) -
[center] 

Nna, ez érdekes. Kiket igazoltál 1-2. szezonban, és kiket tudtál eladni (mennyiért)? Először hogy végeztél a BBVA ligában? Taktik?
Nekem nem is annyira a pénzzel van gondom, hanem, hogy NEM ÍRNAK ALÁ (legalábbis aki már megfordult valamelyik első ligában, és nem 33 éves)!
Még több infót, MORE, MORE!!!!
/tényleg, scoutban be lehet állítani, hogy olyan játékosokat keresek, akik alá is írnának? Squad reputation?/ -
Tiszatibi egy sztár:D még nem tudom megvenni sajnos negyedosztályba de sztem jövőre már jönni fog:D ja egyébként pár érdekesség: Fradi kiesett másodosztályból, MK Dons feljutott másodosztályba már, Colchester elsőosztályú lett, Chelseat meg viccből tönkretettem:D -
Grusi #16838 Ó, Las Palmas, tökéletes választás :)
Én is velük nyomom, immáron az ötödik idényen vagyok túl, két idény óta az első osztályban vitézkedünk több-kevesebb sikerrel. Eddig csak az UEFA-kupába sikerült beverekedni magunkat, igaz, azt rögtön az első szezonban, a másodikra nagyon visszaesett a csapat játéka, annak ellenére, hogy több mint 40 milliót (!) költhettem igazolásokra (köszönhetően pár mázlista és overpriced eladásnak és a jogdíjaknak). Pedig idénre már a BL-t tűztem ki, ehhez képest kiesőhelyen vagyok 7 forduló után - pedig mondom, az első szezonban 5. helyig vittem a kanári-szigeteki srácokat. Nálam játszik többek közt Elano, Tisza Tibi (remek zsugás), Carignano, Rakitic... Na sebaj, majd kihozok belőle egy kicsit többet, ha lesz időm. Viva Las Palmas! :)