104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mivel kiegyenlítettünk és még volt 15perc gyorsan elment a labdáért érted a kapus?:D Lerakta és bebaszták!:D -
karajjj #16916 az mit csinált ott? elment hot-dogért? :ASD:ASDAsd -
Nuri Sahin? -
Manchester ellen játszok otthon 0:2ről feljövök 2:2re erre ez történik
[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/potyag_l.jpg[/img]]Vicces -
fml chaten kicsit ma 08al vagiztunk,kinek milyen sztárjai vannak.
Aquinot alig ismerte valaki,de irl van valami hatalmas török tehetség,akit fél anglia istenít. Nem emlékszik valaki a nevére ?
Mindhárman fejlődnek még vagy 15 abilityt :) -
Napot all
Csesza: FAQ frissítés folyamatban, ötleteket, megoldásokkal továbbra is várok PM-ben
kraawz: msnen mesélhetsz majd :DDD -
Csesza #16911 nemhiszem, hogy sokan használnak itt külön alapozó edzést... -
zsoma79 #16910 Nem tud valaki valami jó nyári alapozó edzést? megköszönném! -
Mario Santana #16909 nem folyamatosan, hanem visszaloadolta kíváncsíságból azt az egy meccset.
nekem is volt ilyen, hogy egyszerűen nem engedett a játék nyerni, ha lehet így fogalmazni. bármit csináltam kikaptam, nem tehetsz semmit. (mondjuk szétbarmolhatod az ellenfelet add managerrel
)
-
nem értem h milyen taktikád lehet ha folyamatosan kikapsz valamit naon elrontottál -
1xű, kikaptál, mész tovább
ennyi -
rogan99 #16906 Nekem csak az furcsa hogy 20-ból 20x levert a másik csapat. És ez nem túlzás.
Ha teljesen elbarmolt taktikát állitok be akkor is kéne nyernem 1x-2x.
Direkt újralolvastam pár forumtémát és az alapján nem csinálok hülyeséget még ha nem is tökéletes a taktikám. Félreértés ne essék nem fikázni akarom a játékot csak élvezni, de egyenlőre tanácstalan vagyok. -
első meccsem 
-
06ban beállítottál 3 csapatutasítást én tönkrevertél mindenkit
ide jóval több kell.
#16902: szerintem már lezárták,de próba cseresznye. -
rogan99 #16903 Kipróáltam az fm08-at és értetlenül állok a történtek felett. Jobb játékosállománnyal favoritként 20x loadoltam ujra a mecset kíváncsiságból ezalatt több taktikát kipróbáltam és mindíg én vesztettem. A feljutásért kéne harcolnom de kb mindenki átgázol rajtam. Lemaradtam valamiről?
Anno fm06-ban lazán mentem a feljutásért több alsóligás csapattal is itt meg ez van. Hogy lehet h 20-ból 20x lever a másik csapat? Ez nem fordulhatna elő elvieg. -
nem tod lehet még reggelni a beta tesztre??? -
<Catalin Anghel:user#83> says: (22:20:26)
what is the injury insurance? what does it do?
<"Amazing" Paul O'Brien:user#12> says: (22:20:35)
covers your wages if a player is injured
nemsemmi :d -
karajjj #16900 azért itt már némi infó :P -
ilyen lesz az indító kép
több infot nem nagyon szabad mondanom,de majd összegzéseket hozok. -
nem hivatalosan is rohaggyel :DD
aztán majd irni róla, hogy milyen :) -
karajjj #16897 na akkor lesz majd pár kérdésem hozzád!!! :D -
hivatalosan is az FMlive beta testere lettem :) -
Csesza #16895 nálad is ilyen írdatlan módon sok a sérült?
vagy volt erre anno a 2007ben valami megoldás? :o -
Pekic elég jól kezdte a szezont...
-
KoniZTE #16893 letöltöttem de semmi telepités , beraktam a skin backgroundjába de semmi a játékban... ?? -
Nem kicsit kéne a Lazionak a srác :|
5 millió fontért hoztam anno, szezon közben felhoztam a Nagy csapatba, azóta 12 meccset játszott 7.08as átlaggal 19 évesen.
Jelenleg 20 csapat érdeklődik iránta. 30 millió fontért lehet átgondolom az ajánlatot, bár a szivemhez nőtt a srác, mert görög :D
-
Oks.
Törlöm is onnan, mert vakami oknál fogva nem fogadták el.
Egyszerűbb és gyorsabb is a másik módon és mindenki számára elérhető. -
Csesza #16890 köszi, de akkor szedem inkább úgy ahogy csöves mondta, mert így jön kb. 430al és majomról meg nem jön semennyivel, mert most raktad fel és nincs seeder :S
bocsi, de azért köszönöm a gyors segítséget :) -
Csesza #16889 köszi szépen :)
nekem 1 időre elegem lett a 2008ból, visszatérek a 2007re :) -
Akkor itt is. -
regisztrálni kell arra a francia fórumra és akkor látszódik a telecsárdzsör vagy miafranc:D
megéri,mert sok jó cucc van ezeknél meg teljes sávszéllel jött ez a 2 gigás is.már csak az a bajom hogy a 2007-hez készült ez a pakk így a mezek,arcok eleve nem jók belőle -
zsoma79 #16886 Tudna nekem valaki priviben egy frankó nyári alapozó edzés tervet küldeni?
nagyon megköszönném!!
valahogy mindig nagyon nehez indul a szezon eleje, pedig jó a taktik, jó a csapat....utánna már nincs gond....ha belelendülnek a srácok....
-
Csesza #16885 2gb?
hát akkor nem is tudom mennyi idő alatt jönne át? :D
majmon monnyuk fenn vagyok :) -
Nos igen. Már rémlik, hogy én is vért izzadva, több kereszthivatkozást kattintva tudtam letölteni. Sőt az is lehet, hogy torrent lett végül a dologból. Bár mostmár ott sem található... akkor passz.
Ajánlatom msn-en áttolom v. felteszem magyar torrentra (ncore, majom). -
zsilike #16883 Sziasztok!létezik valami Fradi-update? -
Csesza #16882 és ezt hogy szedem le? mert rámegy a sortira, ott download és átdob egy másik oldalra, ott meg nem látok sehol download ikont :o -
látom nem csak pirateclub hülye hanem imageshack is :/
Szöveg is maradt ki a hszemből, szóval a passz után Guzmán rárugta kapus védett, és a közben már rég nem lesen levő Elmander belőtte, és erre mondta a bíró hogy LES. -
na volt most egy érdekes esetem:
Passzolt Soldado Guzmánnak aki nem volt lesen, közben Elmander lesen volt a másik oldalon, nem zavarta a kapust:
Guzmán rárugta, a kapus kivédte, közben Elmander már egyértelműen NEM volt lesen.
Kipattant a kapusról Elmander elé aki a hálóba pofozta, LES miatt érvénytelenítve.
Természetes 1meccses eltiltást kaptam a bíróra panaszkodás után. Vélemények?
-
Ha pedig saját képeket akarsz behelyezni, ezt a configuratort használd. Igy az általad preferált vagy esetleg hiányzó stadionképek kerülhetnek a játékba. -
A pontos neve FMC Graphic Pack V2.0.
Vagy ez, de ez butitott.