104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #17037 ezen most besírtam :DASdasdasdsa
-
grat -
Üdv Urak!
Befejeztem az első szezont Hollandiában, izgalmas és érdekes volt:
A rájátszás pedig egy agyrém, gólkülönbség nem számít. Ha meccset nyersz, akkor ugye kapsz egy wint. Ha otthon ikszelsz, akkor is XD. Szóval 6 meccs kellett az első osztályhoz.
Osztályozók
-
KoniZTE #17034 vki tudja hogy kell használni azt a Configuratort , amivel betehtek Backgroundokat a játékba ? -
Mario Santana #17033 :D oké, köszi -
inkább legyen több mint kevesebb :DDD -
Mario Santana #17031 az előnyömre van ha több gyúróm van 20-as fizikóterápiával? vagy elég ha egy 20-as gyúróm van? -
mivel péntek13 lesz a következő meccs, még az is megtörténhet.... :D -
ígyvan majd legközelebb is hármat kapnak az olaszok. -
és ennyi. mint már mondottam máshol, megoszlanak a vélemények, vannak drukkerek, szimpatizánsok, szakértők, akik mind másképp látják a dolgot, és van az UEFA akinek a döntése szent és sérthetetlen. Ez így alakult, ez van, majd legközelebb -
OFF
És Nistelrooy gólja sem volt les.
-
Csesza #17026 azért mondom, hogy nem les -
2. képen van a lövés pillanata.
-
Csesza #17024 ha a lövés pillanatában Elmander nem volt lesen, akkor érvényes a gól
ennyi az egész történet :) -
Csesza #17023 ez nem les -
egyértelmű h én is megadnám :) -
ez lenne a tétlen les. ha guzmán lövése bemegy akkor teljesen egyértelmű a helyzet, elmander nem zavart senkit, nem avatkozott játékba, a gól érvényes. így viszont h a kipattanót végülis ő érvényesítette érdekesebb a helyzet, de mivel a kipattanó előtt már visszahúzodott a védők vonala mögé én megadnám a gólt :) -
"a gólszerző helyzeti előnybe került a leshelyzet által"
igen de szabály szerint h ha kivonja megát a játékból ha lesen van akkor az nem számít, van pár ilyen érdekes átfedés :S -
ha ellenünk történik (akár játékban, akár valóságban) akkor én is reklamálok :D -
Mindenesetre meccs után kifakadtam és eltiltottak 1 meccsre :) -
tétlen lesnek is vehető, többnyire nem fújják be. ha elmander az első kapuralövés alkalmával zavarta volna a kapust (vagy nyilván ha beleér a labdába) akkor egyértelműen les, de így a kipattanót belőheti. a helyzet másik megoldása az lett volna, h guzmán rávezeti a kapusra majd keresztbe passzol az akkor már labda vonala mögé kerülő elmaderhez (német-lengyel első gól)
viszont azthiszem ha szigorúan vesszük a lesszabályt akkor lesnek számít, mert a gólszerző helyzeti előnybe került a leshelyzet által. amennyire én megfigyeltem a legtöbb esetben nem szokták befújni. -
ez sztem lesnek számít -
1ébként igy állok:
-
hamár a hollandok lőttek egy lesgólt sztetek ez lesgól volt?
Amikor Guzmán kapta a passzt Elmander lesen volt de mikor kapura lőtt Elmander már visszahúzódott és onnan verte be a kapusról kipattanót
-
nemrossz...
[rohadék csigazabálók hogy mindegyik egy fatökű botlábú a kapu előtt :@] -
nálam is jól tolja Pekic a GYŐRben. -
Ez lemaradt:
-
Pekic nálam mostanában (inkább még mindig:D) eszeveszettül jól tolja. -
:DDDD -
pinnacle #17008 a bajnoki cimhez nagyba hozzájárult 30 évesen:) -
:DDDDDDDDD -
pinnacle #17006 majd miután átvettem Romat a szezon egyik legjobbja volt:) -
pinnacle #17005 Háát Real ugyebár ingyen vette, ott nem nagyon játszott, majd a Roma megvette, ahol szintén kevesett játsziott -
nálam 08-ban Huszti a Valencia-ba ment. -
és játcot is vagy csere vagy tartalék volt? -
pinnacle #17002 Nálam 07-be, Gera mesés karriert futott be:)
West Brom-Real Madrid-Roma:) -
kis magyar érd.
dzsudzsák 4,6m fontért fulhamba igazolt
huszti 7,5m fonért newcastleba igazolt -
azota:
manchester united 3:0 wigen (jimenez,giggs,vidic)
liverpool 1:2 manchester united (rooney,sobis,gerrard) -
megvolt a nyár szerintem erősödött a keret:
community shieldet behuzztuk:
első bajnoki blackburn idegenbe 6:2 nekünk ugy h félmecset emberhátrányba játcotuk dani alves miatt. (rooney 4gólt lőtt,jimenez 1gól és 3gólpaszz,még vidics is betalált) -
Csesza #16998 #16979