104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
már észrevehetően lassabb,de ez az én gépem hibája. 1.8as AMDvel tolja. -
ez így is nagyon szép eredmény :) -
2-0-ra vezettünk!!!!!!!!!!!!!!
-
Azért voltam kíváncsi rá mert Premier League-ben ebben a szezonban már elég sokat játszik nálam, felváltva Cobeno-val
:
-
Első bajnoki, jól indul ez a szezon :) Az újoncok is nagyon jól teljesítettek, Stancu gólja mellett Buonanotte 3 asszisztja is figyelemreméltó :)
-
örülök hogy bejön
#17431: mennyire lassult be a játék ennyi szezon után?
mindeközben BL 3. selejtező első meccs
Ajax - Debrecen 3-0
Gól: Stancu, Perez, Luque -
amíg richardsék vissza nem vonulnak vagy új stadiont nem kapok. Elano nemsokára 34 és még most is alapemberem. (vagy ameddig a gépem bírja) -
pinnacle #17430 Hali!
capello: köszi a skint:D tetszik:)
self: meddig akarod még folytatni a mentést?
Kezdtem egyet Bragaval Portugáliába. -
idén kezdem el beépíteni csak,szal eddigiekről felesleges tenni,de dobok képet. Még nincs kifejlődve a srác most sem,de célembernek tökéletes lesz.
(magasság,súly,fejelés)
-
Skinnel kapcsolatosan: ez még csak a felszín, a meccsrészét szeretem különösen, nem a csapatnevet írja ki, hanem egy mezszínnek megfelelő szurkolótábor csücsül a címer mellett, nekem nagyon bejött :) -
nájszos keret, Zeefuikról tudnál tenni egy képet+hogy hogy teljesített az elmúlt idényekben? Mindig érdekelt mi lesz belőle, PSV-ben már nyitogatta szárnyait :) -
azon vagyok, bár nagyon hívogatják, többekközt a Barca, Real, Chelsea, Lyon, Arsenal
csak hogy a nagyobbakat említsem...
jóhír, hogy a középpálya fullon van, lulinha jön jövőre, és buonanotte is a csapattal van már, úgyhogy utánpótlás megoldva :) Csatárposztra elhoztam Stancut, kellett egy jó csatár, Urzaiz és Manucharyan kispadra jók inkább, nem kezdőbe -
lloris,elano,richards már a 8. évüket húzzák le nálam :)
de taiwo és javi martinez is 7 éve itt vannak,és hadd ne soroljam.
képeket szivesen rakok plejákról,ha kell. -
am 8. évben így néz ki a keretem,előre elhozom pavlyuchenkot (33) , benzemat akarom nagyon, minden évben 7.50 felett teljesít,de 40M fontért sem engedik.
-
ja joféle skin -
szerintem őt tartsd meg :)
-
karajjj #17421 ez tetszik nekemis, kipróbálom :D -
-
Blue Horizon, innen letöltheted :) -
mely skin ez? -
Asszem beállok védekezni, és csak a kontrákra építek.... Húzós meccs lesz ez, meg fogok izzadni a továbbjutásért :DDDD 
-
pinnacle #17416 hiba:
Fiúnak képzeli magát, annyit szivott:S -
te már megint szívtál valamit reggel, nőnek képzeled magad vagy mia franc? :D -
de most nincs esélyed, foglalt vagyok -.- -
:_DDDD -
áá, bukom az egzotikumokra :ASD_:aSD.A_Sd -
kötekedsz keci, problémád van a testi hibáimmal? :D -
karajjj #17410 nálam a montpellierben is második számú :D -
jó kis kapus, nálam Salzburgban 2. számu :] -
8 ujjad van egy kezeden? :D -
mint irtam már alapbol itt volt szoval én sem igazoltam -
cain #17406 a montpellierből hoztam. nagyon stabil kis kapus, ha nem is egy van der saar, de nem téptem még soha a hajamat, hogy te isten már megint mit szedett be. -
cain #17405 persze.
-
Scribe-ről dobsz egy képet? -
szerkeszteni nem áll módomban, de itt van mégegyszer
cain képe:
-
cain #17402 ja, rájöttem. szerkeszteni hsz-t persze nem lehet. kérek valakit, akinek van joga hozzá, javítsa. köszi. -
hát nemgyenge az tuti :DDD
#17399: nem jeleníti meg a képet, elszúrtad a linket, az előtag nem http:// nálad, hanem htp:// -
az nem számít:DDdd Arsenalt ugyse szeretem:>
De kis komoly amúgy ez a keret:D Tavaly pl 6-2-re vertük az Intert:D -
cain #17399 itt az eb, elkapott engem is az fm-láz. folytattam az örök zetés mentésemet. kezdésnek 3. hely a bajnokságban, de miénk a kupa és a ligakupa is. következő szezonban otthon agyonvertük 1-0ra egy luxemburgi csapatot, majd idegenben 3-0. a következő körben pedig leigáztuk belgrádot =)
-
úgy látom, egy kezemen meg tudom számolni azt, hogy hányan maradtak az alapkeretből XD