104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    A Brazil állampolgárság felvételéhez 12 év kell! :D
  • pinnacle
    UEFA csoport:

Hamburg - Panathinaikosz - Rapid Bukarest - Debrecen - BRAGA

Továbbjutás meglehet.
    Hazai pályán toljuk a Hamburg- Debrecen ellen.
  • kraawz
    (Y)
  • szabocsaba1983
    Tündérmese, harmadik felvonás:

2-0-ról álltunk fel, idegenben:
  • Fabio Capello
    akkor jó igazolás volt XD
  • kraawz
    legalább nordtveit maradt :D
    leigazoltam neki skjelbredet,hogy örüljön,aztán azzal a lendülettel ment is tarcsiba,amint aláírt :D:D
  • Gunnersboy
    Csítergeci Csítergeci Csítergeci Csítergeci
    Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma
  • Fabio Capello
    elvan a gyerek ha játszik.... :D

kraawz: ahogy gondolod, csak ötlet volt, bár a két liga télleg kicsit lehúzza a lehetőségeket :)
  • karajjj
    wáááá ezek a gombok b*szott jók XD
    Csítergeci Csítergeci Csítergeci
  • kraawz
    nem nagyon szoktam váltani csapatot :)
    a gém is elég lassú,és csak 2 liga van bejelölve.

Viszont a következő csapatot már ki is találtam majd,de 1 év esélye még van Citynek. Törölni akkor sem fogom,csak ha rámjön néha az alázhatnék .. :P
  • GTheo
    Hi & grat all!
    Ahogy olvasgattam a fórumot a napokban megjött a kedvem megint az fmhez, folytatom a Spursös mentésemet.
    3dik szezon vége, 2dikban bajnok lettem, most a Chelseavel vagyunk elöl, 1 ponttal vezetnek és még 3 forduló van vissza. Átáltam idén 4-3-3-ra, Berbatov gecinagy állat, PL-ben eddig gólkirály, BLből kiestünk a negyeddöntőben de addig 9 gólt lőtt :)
    Berbatov PL Statisztikája : [ meccs / gól ]
    07/08: 36/17
    08/09: 36/26
    09/10: 29/26 és még nincs vége a szezonnak :)
  • Fabio Capello
    mér nem lépsz le? két kézzel kapkodnának utánad és a trágyakupac között edző mucsaröcsögei parasztcsapatból is simán BL-győztes csapatot kreálsz. Kár lenne egy ilyen jó karriert eldobni :)
  • kraawz
    nem elég,hogy elviszik őt,valszeg nordtveitet is (képet sem merek tenni róla,akkora állat), 17M fontot lenyúltak a részvényeseknek, és 3. éve nem bővítik a stadiont a heves tiltakozás miatt. Ha jövőre sem lesz semmi a stadionnal,otthagyom a mentést.
  • Fabio Capello
    kárérte... :S :(
  • kraawz
    nabazmeg
  • kraawz
    sajnos tavaly elbuktam, 8 év alatt ez csak az 5. bajnokságom,első 2 évben lecsúsztam.

Viszont 6 évem alatt 5 BL-t nyertem :)
    Nordtveit és Sankharé nem akar hosszabbítani,De Geat már elvitték...
  • Fabio Capello
    Grat :)

hallod nagyon vadállat vagy.... zsinórban hanyadik bajnokság van meg?
  • kraawz

• kraawz
    Grat :)Képet a keretről plsHi & grat all!Keci jó vagy Erősíccsed meg a védelmet!Mocskos, csaló gamma Csítergeci Ez meik skin, linket pls
  • zorrobomber
    sorsolás:
  • zorrobomber
    összesitésben 8-1
  • zorrobomber
    Mocskos, csaló gamma :)
  • zorrobomber
    Keci jó vagy
  • BBeno2
    hajajajjj ne dumájj :D én alapból NÉMET drukker vagyok és a 2. kedvencem a spanyol a REAL miatt. amugy már évek óta Deutchland Über Alles csakhogy ne legyél tévedésben. :D
  • 5w0rdf15h
    Áj láv disz gém!!!444 :@@

????? :D
  • pinnacle
    Keci jó vagy Keci jó vagy Grat :)
  • pinnacle
    Igazolások:
  • Fabio Capello
    örüljé neki, én vagyok a ti személyes abramovicsotok... de átigazolásra ne tőlem kérjetek lóvét.. :D
  • Mor3llo
    bazze, jobban el vagyunk itt mi kényeztetve - virtuális murinnyók - mint a való életben a menedzserek :D
  • 5w0rdf15h
    csíter :D
    olvassá faQ-t!
    szarmákos... :D

ja és az alap: Áj láv disz gém!!!444 :@@
  • Fabio Capello
    :DDD mindent a fórumozóknak, télleg nehogy elfáradjon kicsiny törékeny kacsótok :D
  • Mor3llo
    Keci jó vagy
  • Mor3llo
    OMG de kipihent vagy...beszarok
    :A:SD:ASD:AS:D:ASDDDDDDDDDDDDD
  • Fabio Capello
    kaptatok pár kényelmi gombot, hogy ne szakadjon le a kezetek a sok írásban.... lássátok a banner alatt :D

további ötleteket várok természetesen:D
  • Mor3llo
    Azért nem el kell odaszállni a nagy spanyol garmadától.Egy dolog, hogy többet lőttek kapura, de nem nagyon érdemelt ma egyik csapat sem továbbjutást.Az tény,hogy a spanyolok azért jobban akarták.
    Remélem így spanyol-német döntő lesz.Minket mivel győztök le ? Nálunk úgy hívják a fegyvert, hogy német mentalitás ;)
  • Fabio Capello
    nem a bunkeresek miatt szeretem az olaszokat... én még a régi olasz válogatottat imádtam, Del Piero, Totti, Inzaghi, Tacchinardi, és még lehetne sorolni.

Való igaz hogy az olasz liga mentalitása védekező, de valamiért minden válogatott edzőnek mániája rányomni a bunkerezést a csapatra. Szóval ez továbbra is inkább edzői hiba mintsem játékos :) Az edzőket pedig sose kedveltem, arrogáns önfejű barmok, akik kisistent játszanak a pálya szélén.

Nemrég hallottam egy olyan esetről, hogy a pléját kitették a válogatottból, mert szólt az edzőnek hogy hol verhető az ellenfél. Az edző totál más taktikát választott és ki is szoptak rendesen. Szóval korántsincs demokrácia a válogatottakban, akármennyire tapasztalt vagy az ellenfeleddel szemben, a vezetőedző dönt sajnos. És ezen kéne nagyon változtatni.
  • szabocsaba1983
    Ne lehessen már (ha már VB-t lehetett) "rúgott gól nélkül" EB-t nyerni!
    Végre megszívták a bunkerfocijukat. Miért kell tizeneggyesre játszani? Röhej! Mert van egy Buffon a vonalon? Futbalozni kéne, (Oroszok, Törökök---le a kalappal) nem reklamálni, siránkozni, hisztizni....

Nem veszekedni szeretnék, sem nem rosszindulatból mondtam. Biztos nem a fentiek miatt szeretted meg az olaszokat!
  • Fabio Capello
    1. Foci EB 2008
    2. Football Manager
    3. Radeon HD Series
    4. Landwirtschafts Simulator
    5. Orosz foci szerelmeseinek
    6. Mass Effect
    7. FORMA1

meglepő... rég voltunk toptenben
  • kraawz
    bajnokság megvan cselzi előtt,bl döntő cselzi ellen

nordtveit geci nem akar hosszabbítani,nyalom mindenét,de akkor sem.. Ingyen elviszik,nem tudom,mit csinálok :@
  • BBeno2
    Mindenkit a saját fegyverével verünk meg. Az oroszokat túltámadtuk. A svédeket túlharcoltuk, a görögöket túlszenvedtük, az olaszokat meg túlvédekeztük. Viva Espana!

2006 VB volt a foci szégyene hogy egy antifocit ,bunkerfocit játszó olasz válogatott nyert.