104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A Brazil állampolgárság felvételéhez 12 év kell! :D -
pinnacle #17557 UEFA csoport:
Hamburg - Panathinaikosz - Rapid Bukarest - Debrecen - BRAGA
Továbbjutás meglehet.
Hazai pályán toljuk a Hamburg- Debrecen ellen. -
(Y) -
Tündérmese, harmadik felvonás:
2-0-ról álltunk fel, idegenben:
-
akkor jó igazolás volt XD -
legalább nordtveit maradt :D
leigazoltam neki skjelbredet,hogy örüljön,aztán azzal a lendülettel ment is tarcsiba,amint aláírt :D:D -
Csítergeci
Csítergeci
Csítergeci
Csítergeci 
Mocskos, csaló gamma
Mocskos, csaló gamma
-
elvan a gyerek ha játszik.... :D
kraawz: ahogy gondolod, csak ötlet volt, bár a két liga télleg kicsit lehúzza a lehetőségeket :) -
karajjj #17550 wáááá ezek a gombok b*szott jók XD
Csítergeci
Csítergeci
Csítergeci
-
nem nagyon szoktam váltani csapatot :)
a gém is elég lassú,és csak 2 liga van bejelölve.
Viszont a következő csapatot már ki is találtam majd,de 1 év esélye még van Citynek. Törölni akkor sem fogom,csak ha rámjön néha az alázhatnék .. :P -
Hi & grat all!
Ahogy olvasgattam a fórumot a napokban megjött a kedvem megint az fmhez, folytatom a Spursös mentésemet.
3dik szezon vége, 2dikban bajnok lettem, most a Chelseavel vagyunk elöl, 1 ponttal vezetnek és még 3 forduló van vissza. Átáltam idén 4-3-3-ra, Berbatov gecinagy állat, PL-ben eddig gólkirály, BLből kiestünk a negyeddöntőben de addig 9 gólt lőtt :)
Berbatov PL Statisztikája : [ meccs / gól ]
07/08: 36/17
08/09: 36/26
09/10: 29/26 és még nincs vége a szezonnak :) -
mér nem lépsz le? két kézzel kapkodnának utánad és a trágyakupac között edző mucsaröcsögei parasztcsapatból is simán BL-győztes csapatot kreálsz. Kár lenne egy ilyen jó karriert eldobni :) -
nem elég,hogy elviszik őt,valszeg nordtveitet is (képet sem merek tenni róla,akkora állat), 17M fontot lenyúltak a részvényeseknek, és 3. éve nem bővítik a stadiont a heves tiltakozás miatt. Ha jövőre sem lesz semmi a stadionnal,otthagyom a mentést. -
kárérte... :S :( -
nabazmeg
-
sajnos tavaly elbuktam, 8 év alatt ez csak az 5. bajnokságom,első 2 évben lecsúsztam.
Viszont 6 évem alatt 5 BL-t nyertem :)
Nordtveit és Sankharé nem akar hosszabbítani,De Geat már elvitték... -
Grat :)
hallod nagyon vadállat vagy.... zsinórban hanyadik bajnokság van meg? -
-
Grat :)Képet a keretről plsHi & grat all!Keci jó vagy
Erősíccsed meg a védelmet!Mocskos, csaló gamma
Csítergeci
Ez meik skin, linket pls
-
sorsolás:
-
összesitésben 8-1
-
Mocskos, csaló gamma
:)
-
Keci jó vagy
-
hajajajjj ne dumájj :D én alapból NÉMET drukker vagyok és a 2. kedvencem a spanyol a REAL miatt. amugy már évek óta Deutchland Über Alles csakhogy ne legyél tévedésben. :D -
Áj láv disz gém!!!444 :@@
????? :D -
pinnacle #17533 Keci jó vagy
Keci jó vagy
Grat :)
-
pinnacle #17532 Igazolások:
-
örüljé neki, én vagyok a ti személyes abramovicsotok... de átigazolásra ne tőlem kérjetek lóvét.. :D -
bazze, jobban el vagyunk itt mi kényeztetve - virtuális murinnyók - mint a való életben a menedzserek :D -
csíter :D
olvassá faQ-t!
szarmákos... :D
ja és az alap: Áj láv disz gém!!!444 :@@ -
:DDD mindent a fórumozóknak, télleg nehogy elfáradjon kicsiny törékeny kacsótok :D -
Keci jó vagy
-
OMG de kipihent vagy...beszarok
:A:SD:ASD:AS:D:ASDDDDDDDDDDDDD -
kaptatok pár kényelmi gombot, hogy ne szakadjon le a kezetek a sok írásban.... lássátok a banner alatt :D
további ötleteket várok természetesen:D -
Azért nem el kell odaszállni a nagy spanyol garmadától.Egy dolog, hogy többet lőttek kapura, de nem nagyon érdemelt ma egyik csapat sem továbbjutást.Az tény,hogy a spanyolok azért jobban akarták.
Remélem így spanyol-német döntő lesz.Minket mivel győztök le ? Nálunk úgy hívják a fegyvert, hogy német mentalitás ;) -
nem a bunkeresek miatt szeretem az olaszokat... én még a régi olasz válogatottat imádtam, Del Piero, Totti, Inzaghi, Tacchinardi, és még lehetne sorolni.
Való igaz hogy az olasz liga mentalitása védekező, de valamiért minden válogatott edzőnek mániája rányomni a bunkerezést a csapatra. Szóval ez továbbra is inkább edzői hiba mintsem játékos :) Az edzőket pedig sose kedveltem, arrogáns önfejű barmok, akik kisistent játszanak a pálya szélén.
Nemrég hallottam egy olyan esetről, hogy a pléját kitették a válogatottból, mert szólt az edzőnek hogy hol verhető az ellenfél. Az edző totál más taktikát választott és ki is szoptak rendesen. Szóval korántsincs demokrácia a válogatottakban, akármennyire tapasztalt vagy az ellenfeleddel szemben, a vezetőedző dönt sajnos. És ezen kéne nagyon változtatni. -
Ne lehessen már (ha már VB-t lehetett) "rúgott gól nélkül" EB-t nyerni!
Végre megszívták a bunkerfocijukat. Miért kell tizeneggyesre játszani? Röhej! Mert van egy Buffon a vonalon? Futbalozni kéne, (Oroszok, Törökök---le a kalappal) nem reklamálni, siránkozni, hisztizni....
Nem veszekedni szeretnék, sem nem rosszindulatból mondtam. Biztos nem a fentiek miatt szeretted meg az olaszokat! -
1. Foci EB 2008
2. Football Manager
3. Radeon HD Series
4. Landwirtschafts Simulator
5. Orosz foci szerelmeseinek
6. Mass Effect
7. FORMA1
meglepő... rég voltunk toptenben -
bajnokság megvan cselzi előtt,bl döntő cselzi ellen
nordtveit geci nem akar hosszabbítani,nyalom mindenét,de akkor sem.. Ingyen elviszik,nem tudom,mit csinálok :@ -
Mindenkit a saját fegyverével verünk meg. Az oroszokat túltámadtuk. A svédeket túlharcoltuk, a görögöket túlszenvedtük, az olaszokat meg túlvédekeztük. Viva Espana!
2006 VB volt a foci szégyene hogy egy antifocit ,bunkerfocit játszó olasz válogatott nyert.