104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hova kell ennél erősebbb keret a bundesligaba ?
Végy egy jó kapust ( boruc,ochoa,neuer,joao carlos,akinfeev,felipe,lloris...) egy bal védőt (taiwo,baines,kolarov,bale) és meg van oldva minden bajod. -
jaés ráadásul
Rosicky -> Villarreal :|||
3meccset játszott összesen, 7m alatt eltudtam volna hozni csak nem hozzám jött :( -
karajjj #17716 így vettem át 2012 decemberében :D és podolski meg schweinsteiger sem akar most hosszabbítani...
egyedül a Faraoni gyereket igazoltam most... de valahogy úgytűnik, hogy az évek során visszasüllyedt középcsapattá a Bayern :S -
AZ ILYENEKTÖL SZAROK BE...... -
jóóóég 
-
3/3
Hoffenheim - Kaiserslautern
1-1
Edu 35'
szerenscére igy is 1 pont előnnyel meglett a 3. hely
-
karajjj #17712 tess
-
3/2
St. Pauli - Hoffenheim
0-2
Vuoso 15' , 83' -
3/1
Hoffenheim - Augsburg
1-0
Edu 62' -
jee xelt az offenbach 3 győzelem és a 3. hely már tuti -.- -
noname ifi 15 milkáért?? :D Képet a keretről pls -
lecsúsztam 4. helyre, csítergeci gamma
utolso 3 meccsen 9 pont kell és reménykedni hogy botoljanak előttem :-c -
Képet a keretről pls -
karajjj #17705 Mocskos, csaló gamma
a bayern 2006 óta nem volt bajnok és most tőlem várják, hogy alkossak valamit... volt 21 millió ojróm de jönni meg senki nem akar még a kisebb nevek közül sem :S pedig lett volna 3-4 jó játékosom belőle... de csak egy noname ifit tudtam venni a livornotól 15 miskáért... :S
majd meglátjuk mire lesz jó a keret, nemsokára kezdődik a tavaszi szezon -
brenot most vitte el nálam MU 42.5M fontért ! -
2szezon igazoláso:(és mielőtt megkérdezi valaki azért küldtem a játékosokat kölcsönbe h munkavállalásit kapjanak)
eddigi mecsek:
wisla jön az uefa kupába amugy -
elfelejtetted beírni a god mode on-t -
Mocskos, csaló gamma
Csítergeci 
majnem sikerült :D -
Erősíccsed meg a védelmet!
Grat :)Keci jó vagy
-
szerintem nézd meg rieman a burghausenből. hmm én is gondolkodtam már h hoffenheimel kéne kezdeni bár most jo nekem ez a derby -
na hoztam a képeket az első szezonrol. lényeg h ugy lettünk 7.kek h odahaza az utolso előtti forduloba hazaküldtük az everton 5:1 igy 2pont előnyük lett meg egy kis golkülömbség de mi az ucso forduloba 5:1re kikaptunk az arsenaltol. még az everton 2:2 a boro ellen ugy a legvégén egyenlitett a boro!!:D
képek:
mindjárt hozom a 2.szezon eleje képeket is!!:D -
hogy a faszomba van az,hogy 9. évben csak a 8. vagyok 7 forduló után ? Mocskos, csaló gamma
Csítergeci
Erősíccsed meg a védelmet!
-
Megnézheted még Cobeno-t nálam asszem Sevilla-ban 3. számú kapus volt, könnyen elhoztam. -
na,ezt már élveztem én is :)
-
pinnacle #17694 Hoffenheim -- Az álom beteljesül?
" A mai napon a Dietmar - Hopp Stadionba bemutatták a Hoffenheim új vezetőedzőjét!
Az új menedzser nem más mint a világ legjobb kapusának is megválasztott, Andreas Köpke!
Köpke első önálló munkája lesz ez. Ime a sajtótájékoztató rövid részlete!
Dietmar Hopp: " Üdvözlöm Önöket az év első sajtótájékozatóján. Szeretném bemutatni a csapat új vezetőedzőjét Andreas Köpkét."
Andreas Köpke: "Jónapot az itt megjelent újságiróknak. Elöször is szeretném megköszönni a lehetőséget D. H. úrnak. Nagy boldogsággal
tölt el, hogy én irányithatom a következő szezontól a csapatot."
Újságiró: " Herr Köpke! Önnek ez az első önálló munkája egy futball csapat élén. Nem érzi, hogy nemépp egy kieső-jelölt csapatnál kellet volna állást
vállalnia? Ennek ellenére mi a következő szezonra az elképzelése?"
A.K.: " Igen ez az első önálló megbizatásom, de ennek ellenére remélem sikeres szezon lesz mögöttem. A kiesőjelölt szót ne használjuk kérem a továbbiakban.
Idén egyértelműen a szilárd középmezőny a cél, ezt Herr Hopp is elfogadta a szerződéskötés elött. A saját elképzelésem elsősorban még a nyárra koncentrálódnak,
pontosabban az, hogy minnél jobban megismerjem a csapatot, ahol szükség van oda erősítést jelentő játékost igazolni, majd a célokról beszélhetünk augusztus végefelé."
Úí.: " Igazolásokról beszélt imént, milyen pénzügyi szabadságot kapott? A klub helyzete megengedheti a jelentős igazolásokat? "
D.H. : " Úgyérzem ezt a kérdést az én tisztem megválaszolni. Legyen elég önöknek annyi, hogy a klub anyagi helyzete sok Bundesliga csapaténál jobb. Az új stadion 2009-re elkészül. Az edzéslehetőség és az utánpótlásképzés folyamatosan fejlődik. Nagy jövő elött állunk.
Végszónak tökéletes volt ez a mondat. Köszönjük a részvételüket. Viszontlátásra!"
A nyári átigazolásokat és a felkészülési meccseket különösen nagy figyelemmel kisérjük. Folyt. köv. "
Megérkeztem Hoffenheimbe tegnap. Egy mindösszesen 3300 lakosú kisváros. A A helyi arénába lépve visszajöttek a régi emlékek, mikor még alsóbb osztályokba játszottam. A csapat tagjaival megismerkedtem, majd egy közös ebéd után belevetettem magam a munkába. Átnézve a szakmai stábot közös megegyezéssel szeződést bontottunk pár edzővel. Majd egy cseh - osztrák - magyar túrával elkezdjük a felkészülést. Közbe az átigazolásokat is elkezdjük remélhetőleg. A túrán kiderül a csapat gyengeségei ill. erősségei is - remélem -.
A csapatban van egy-két kiemelkedően jó játékos. A brazil Carlos Eduardo, a svéd Per Nilsson és a nigériai Edu. Rájuk lehet majd építkezni.
Tervem tehetséges fiatal játékosokat vásárolni, amolyan Arsenal stílusba.
Hamarosan minden kiderül...
-
de javítom magam, sry én írtam el, Grémio nem Botafogo
Rafael Carioca a srác neve
sry tényleg, véletlen botlás volt -
Ennyire jó :)
Én anno a Swanseaba leigazoltam 5 millió euroért és 23ért adtam tovább :)
[ nagyon régen játszott a swanseaval ] -
némi iróniát vélek felfedezni hszedben, de nem, nem ő az :D -
biztos nem eduardo az :D -
karajjj #17689 használj mini scout-ot! és akkor megtudod, hogy ki mennyire jó :D -
Lulinha ennyire jó lenne?
-
hát mindegy Vranjes helyett Botafogobol hozok egy 19 éves srácot... :]
kapuskérdés még fenn áll, + Zuiverloont csábítgatom, de nem jó ötlet németországba szerződni :o -
asszem én is kezdek egy újat valami kisebb csapattal:)
megyek is gamelni
-
Hi & grat all! -
nekem is ez volt, aztán elment valami ratyi helyre, persze most meg nem játszik de most már baszhatja -
és ezt hogy oldod meg? lehet én vagyok noob
-
na én elteszem magam, pyetok :D -
buzi enyeama zsibbad a nyelvem annyira nyalok neki, de ez nemszeretne elmenni abbol a geci telavivbol :-c -
karajjj #17680 nagytakarítás lesz münchenben! tehetségtelen falábuak és vénfaszok már mennek is füvetnyírni! :D -
buzievagy :DDD
hát ajánlom :-c védelmet erősitteni kéne, amugy kb 99% hogy scribe már aláir