104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    hova kell ennél erősebbb keret a bundesligaba ?

Végy egy jó kapust ( boruc,ochoa,neuer,joao carlos,akinfeev,felipe,lloris...) egy bal védőt (taiwo,baines,kolarov,bale) és meg van oldva minden bajod.
  • Gunnersboy
    jaés ráadásul
    Rosicky -> Villarreal :|||
    3meccset játszott összesen, 7m alatt eltudtam volna hozni csak nem hozzám jött :(
  • karajjj
    így vettem át 2012 decemberében :D és podolski meg schweinsteiger sem akar most hosszabbítani...
    egyedül a Faraoni gyereket igazoltam most... de valahogy úgytűnik, hogy az évek során visszasüllyedt középcsapattá a Bayern :S
  • Gunnersboy

AZ ILYENEKTÖL SZAROK BE......
  • Mor3llo
    jóóóég
  • Gunnersboy
    3/3
    Hoffenheim - Kaiserslautern
    1-1
    Edu 35'

szerenscére igy is 1 pont előnnyel meglett a 3. hely
  • karajjj
    tess
  • Gunnersboy
    3/2
    St. Pauli - Hoffenheim
    0-2
    Vuoso 15' , 83'
  • Gunnersboy
    3/1
    Hoffenheim - Augsburg
    1-0
    Edu 62'
  • Gunnersboy
    jee xelt az offenbach 3 győzelem és a 3. hely már tuti -.-
  • zorrobomber
    noname ifi 15 milkáért?? :D Képet a keretről pls
  • Gunnersboy
    lecsúsztam 4. helyre, csítergeci gamma
    utolso 3 meccsen 9 pont kell és reménykedni hogy botoljanak előttem :-c
  • Darthmushroom
    Képet a keretről pls
  • karajjj
    Mocskos, csaló gamma a bayern 2006 óta nem volt bajnok és most tőlem várják, hogy alkossak valamit... volt 21 millió ojróm de jönni meg senki nem akar még a kisebb nevek közül sem :S pedig lett volna 3-4 jó játékosom belőle... de csak egy noname ifit tudtam venni a livornotól 15 miskáért... :S
    majd meglátjuk mire lesz jó a keret, nemsokára kezdődik a tavaszi szezon
  • kraawz
    brenot most vitte el nálam MU 42.5M fontért !
  • Darthmushroom
    2szezon igazoláso:(és mielőtt megkérdezi valaki azért küldtem a játékosokat kölcsönbe h munkavállalásit kapjanak)

eddigi mecsek:

wisla jön az uefa kupába amugy
  • Mike94
    elfelejtetted beírni a god mode on-t
  • Gunnersboy

Mocskos, csaló gamma Csítergeci

majnem sikerült :D
  • Gunnersboy
    Erősíccsed meg a védelmet!

Grat :)Keci jó vagy
  • Darthmushroom
    szerintem nézd meg rieman a burghausenből. hmm én is gondolkodtam már h hoffenheimel kéne kezdeni bár most jo nekem ez a derby
  • Darthmushroom
    na hoztam a képeket az első szezonrol. lényeg h ugy lettünk 7.kek h odahaza az utolso előtti forduloba hazaküldtük az everton 5:1 igy 2pont előnyük lett meg egy kis golkülömbség de mi az ucso forduloba 5:1re kikaptunk az arsenaltol. még az everton 2:2 a boro ellen ugy a legvégén egyenlitett a boro!!:D
    képek:

mindjárt hozom a 2.szezon eleje képeket is!!:D
  • kraawz
    hogy a faszomba van az,hogy 9. évben csak a 8. vagyok 7 forduló után ? Mocskos, csaló gamma Csítergeci Erősíccsed meg a védelmet!
  • zorrobomber
    Megnézheted még Cobeno-t nálam asszem Sevilla-ban 3. számú kapus volt, könnyen elhoztam.
  • kraawz
    na,ezt már élveztem én is :)

• pinnacle
    Hoffenheim -- Az álom beteljesül?

" A mai napon a Dietmar - Hopp Stadionba bemutatták a Hoffenheim új vezetőedzőjét!
    Az új menedzser nem más mint a világ legjobb kapusának is megválasztott, Andreas Köpke!
    Köpke első önálló munkája lesz ez. Ime a sajtótájékoztató rövid részlete!

Dietmar Hopp: " Üdvözlöm Önöket az év első sajtótájékozatóján. Szeretném bemutatni a csapat új vezetőedzőjét Andreas Köpkét."

Andreas Köpke: "Jónapot az itt megjelent újságiróknak. Elöször is szeretném megköszönni a lehetőséget D. H. úrnak. Nagy boldogsággal
    tölt el, hogy én irányithatom a következő szezontól a csapatot."

Újságiró: " Herr Köpke! Önnek ez az első önálló munkája egy futball csapat élén. Nem érzi, hogy nemépp egy kieső-jelölt csapatnál kellet volna állást
    vállalnia? Ennek ellenére mi a következő szezonra az elképzelése?"

A.K.: " Igen ez az első önálló megbizatásom, de ennek ellenére remélem sikeres szezon lesz mögöttem. A kiesőjelölt szót ne használjuk kérem a továbbiakban.
    Idén egyértelműen a szilárd középmezőny a cél, ezt Herr Hopp is elfogadta a szerződéskötés elött. A saját elképzelésem elsősorban még a nyárra koncentrálódnak,
    pontosabban az, hogy minnél jobban megismerjem a csapatot, ahol szükség van oda erősítést jelentő játékost igazolni, majd a célokról beszélhetünk augusztus végefelé."

Úí.: " Igazolásokról beszélt imént, milyen pénzügyi szabadságot kapott? A klub helyzete megengedheti a jelentős igazolásokat? "

D.H. : " Úgyérzem ezt a kérdést az én tisztem megválaszolni. Legyen elég önöknek annyi, hogy a klub anyagi helyzete sok Bundesliga csapaténál jobb. Az új stadion 2009-re elkészül. Az edzéslehetőség és az utánpótlásképzés folyamatosan fejlődik. Nagy jövő elött állunk.
    Végszónak tökéletes volt ez a mondat. Köszönjük a részvételüket. Viszontlátásra!"

A nyári átigazolásokat és a felkészülési meccseket különösen nagy figyelemmel kisérjük. Folyt. köv. "

Megérkeztem Hoffenheimbe tegnap. Egy mindösszesen 3300 lakosú kisváros. A A helyi arénába lépve visszajöttek a régi emlékek, mikor még alsóbb osztályokba játszottam. A csapat tagjaival megismerkedtem, majd egy közös ebéd után belevetettem magam a munkába. Átnézve a szakmai stábot közös megegyezéssel szeződést bontottunk pár edzővel. Majd egy cseh - osztrák - magyar túrával elkezdjük a felkészülést. Közbe az átigazolásokat is elkezdjük remélhetőleg. A túrán kiderül a csapat gyengeségei ill. erősségei is - remélem -.

A csapatban van egy-két kiemelkedően jó játékos. A brazil Carlos Eduardo, a svéd Per Nilsson és a nigériai Edu. Rájuk lehet majd építkezni.
    Tervem tehetséges fiatal játékosokat vásárolni, amolyan Arsenal stílusba.
    Hamarosan minden kiderül...

• Gunnersboy
    de javítom magam, sry én írtam el, Grémio nem Botafogo
    Rafael Carioca a srác neve

sry tényleg, véletlen botlás volt
  • GTheo
    Ennyire jó :)
    Én anno a Swanseaba leigazoltam 5 millió euroért és 23ért adtam tovább :)
    [ nagyon régen játszott a swanseaval ]
  • Gunnersboy
    némi iróniát vélek felfedezni hszedben, de nem, nem ő az :D
  • kraawz
    biztos nem eduardo az :D
  • karajjj
    használj mini scout-ot! és akkor megtudod, hogy ki mennyire jó :D
  • Bulykin
    Lulinha ennyire jó lenne?
  • Gunnersboy
    hát mindegy Vranjes helyett Botafogobol hozok egy 19 éves srácot... :]
    kapuskérdés még fenn áll, + Zuiverloont csábítgatom, de nem jó ötlet németországba szerződni :o
  • Bulykin
    asszem én is kezdek egy újat valami kisebb csapattal:)
    megyek is gamelni
  • BBeno2
    Hi & grat all!
  • zorrobomber
    nekem is ez volt, aztán elment valami ratyi helyre, persze most meg nem játszik de most már baszhatja
  • b4rc4
    és ezt hogy oldod meg? lehet én vagyok noob
  • Gunnersboy
    na én elteszem magam, pyetok :D
  • Gunnersboy
    buzi enyeama zsibbad a nyelvem annyira nyalok neki, de ez nemszeretne elmenni abbol a geci telavivbol :-c
  • karajjj
    nagytakarítás lesz münchenben! tehetségtelen falábuak és vénfaszok már mennek is füvetnyírni! :D
  • Gunnersboy
    buzievagy :DDD
    hát ajánlom :-c védelmet erősitteni kéne, amugy kb 99% hogy scribe már aláir