104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
továbbra is tart a chelseanek rossz sorozata ellenünk ismét megszortuk őket a ligakupába és a bajnokságba is villa 11góllos arshavin 5gólol ellenük eddig!!:D:P nem tom de az az 1 csatáros kontrás taktikom naon adja ellenük. 5 mecs 4derby és 1chelsea siker.
képek:
-
Getafe visszavágo utan tolok majd rola -
pinnacle #17836 Hi & grat all!
Grat :) Tabella? -
-
karajjj #17834 a jelenlegi ezüstérmest bedaráltuk!
-
késő:)
de am Maxi Rodrigez 2, Raul Garcia 1, Forlan 1 és Aguero is 1-et lőtt. -
felezett megjelenítésben lőjj képet és azt is látjuk ki lőtte a gólokat :) -
karajjj #17831 Hi & grat all!
töltöm a bayernt :D -
Ez volt aztán a pörgős meccs:) 7gól, 7sárga, 1 piros és egy csomó helyzetXD
-
Nordtveitet az Arsenal nekem nem akarja eladni, tudod Spurs - Arsenal rivalizálás... :D
Sakho most 20-25 millió font körül van... De lehet elhozom őket :) -
Erősíccsed meg a védelmet! -
már Lulinha-t le is igazoltam:) Rakitic 1év kölcsönbe jött, de Behrami-t valahogy nem akarják elengedni:( -
nah megint újat kezdekXD a Saint-Étienne nem jött be, asszem most az Athletico Madrid-ot teszteljük, hátha... -
tudom: Erősíccsed meg a védelmet! (am theonak,kit érdemes igazolni)
-
Grat :)Keci jó vagy
-
Jóreggelt & grat all! :)
Walcott-nak elég szar értékei vannak nálam, erre behozom a szünetben és tessék. Természetesen Guzmán-nak is ő adta a gólpasszt.
-
Nürnberg - Hoffenheim
1-1
mentem alunni csátok:D -
amugy nemtom mitörtént, eltünt a Nürnberg meze a jatekbol :DD (lehet eddigse volt, de most látom hogy ellenük jaccok :D) -
én még a játék elején eladtam a Vitesse-nek :DDD -
pinnacle #17819 Carlos Eduardo 9 hónapra bye-bye -
Hi & grat all!
mást most lusta vok irni!!!xd -
csak a kedvedér belövöm a mezeket 
thy :D -
első évbe harc a feljutásért, most idén meg középmezőnyt -
pinnacle #17815 Amúgy te mit igértél az év elején? -
pinnacle #17814 lustageci^^
Grat :) -
grat :D
én meg lusta voltam azota frissiteni a skint hogy bennlegyenek a mezek :AS_D:Asd
am.
-
pinnacle #17812 Nah az első fordulót sikeresen vettük!
-
Most hozok egy Fazio nevezetű argentín középhátvédet, 23 millió fontért, igazi csítergeci, 83 a ratingja :D
Meg jön Sissoko gyerek is 4 millió fontért, 4 hónapig sérült még, de így is 81es a ratingja, később jólesz :)
#17810 : Zsíír :D Gyűjtögetem az ilyesmi ereklyéket :) És gondolom ilyen helyen párszáz Ft szinte minden mint a te mezed :)
Most nézegettem a szekrényemet, az EBn lévő csapatok közül van Görög, Svájci, Lengyel, Svéd, Francia mezem, ezeket még mind apa hozta amikor partjelzett :) Mondjuk elég régi mezek, olyat 5-10 éves mindegyik kb :D -
karajjj #17810 majd nézek neked :DDD -
jaigen akartam még irni, mitakarsz ebbe a csapatba megerősíteni, igyis mint valami csítcsapat :ASD_D:A_SD:a
de középhátvédnek pl megnézheted Mravac milyen értékekkel rendelkezik, de ott van még Sakho ha fiatal kell
-
na kicsit bnőztem, játszok ujra, Stuttgart ellen első vereség a szezonba, 4:2re kaptam ki idegenbe, belefér első évbe :)
Getafe ellen jön az uefa kupa meccs -
Nincs ott vmi jó kis barcás vagy tottenhames cucc véletlenül ? :D
Nekem még 1 T-Mobileos Bayern mezem van, a Győr - Bayern meccsről, ingyen osztogatták :)
ON : Hol erősítenétek meg a keretemet? 4-3-3-mat játszok. Jobbhátvéd posztot erősíteném, középen talán Woodgate helyére kell vki mert kezd kiöregedni, esetleg egy világklasszis vkp? Van 50 millió fontom :D
Úgy kb ez az alapkezdő, de Huddlestonenak és Jenasnak nem tuti a helye, Huddlestone helyén ottvan még Kaboul, Jenas helyén pedig Kranjcar, Kroos, stb.
-
azt hiszem ebben nyertük 2001-ben a BL-t :)
Nekem ugyanabból a szezonból az idegenbeli van meg :) -
karajjj #17805 most így hirtelen ezt találtam, ilyen :D -
nagyon helyesen tetted ! :)))
ööö, nem tudnál így hirtelen dobni róla egy képet ? -
nekem is kéne egy jófajta turi -
karajjj #17802 kimostam, megszáradt a napon... :D
amúgymeg nemhinném, régebbi piros, opel felirat van rajta -
Ez az Barca-s Assulin jo lesz? Lehet megveszem 5M-ert 16evesen Scoutom jokat ir rola. -
ki se mostad?
hátha Podolskié volt? :D
-
karajjj #17799 Hi & grat all!
mára letudtam az asszonyt, szóval jöhet a bayern ezerrel :D
délután az alattunk lévő turiban megláttam egy eredeti adidas bayern mezt, beújítottam kemény 300 forintért, szóval most abban tolom a gémet XD