104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #17918 nem kell kritizálni, az asszonynak jó ez így is... XD -
bárcsak te is feltalálnád magad a meztelen nők előtt :DS:AD:SA:DAS:
legalább 35mp-el megörvendezteted őket ? :D -
mondom én,jó lesz
de most jó8 -
karajjj #17915 -
karajjj #17914 és tényleg, 2013-ban is csak baszkok vannak XD -
meg van szabva a játékban is :) -
pinnacle #17912 Am franciaország déli részén is rengeteg baszk lesz:)
-
talán nőkön is kéne gyakorolni :DAS:DAS:DSA:DAS:DAS:DA -
karajjj #17910 ez így meg van szabva a játékban is, hogy csak baszkokat igazolhatsz? vagy ez külön saját cél ? :D -
nem kis vállalkozásba kezdtem :)
Spanyolország - Athletic Bilbao
Szerintem mindenki tudja,miről van szó. Cél a bajnokság,kupa és BL-győzelem,időt nem szabok magamnak. Baszkokat ritkán generál a gép,mindenestere betöltöttem az összes spanyol játékost,3 spanyol ligát, baszkokat ahogy nézem, az Osasunatol és a Sociedadtól tudok igazolni.. -
Nekem eddig Debrecen -> Notthingam Forest -> Sevilla -> Chelsea volt a csúcs
-
karajjj #17907 én most podolskinak nyalom nagyon mélyen a pitsáját, de szúrhat a nyelvem, mert nem akar maradni az istenért se :D -
de melette vinném hoffenheimet, + akkor szerezz egypár német kurvát Vuosonak hogy maradásra birjam és mehetünk is :D -
karajjj #17905 na szenyózzá, mer téged akarlak felkérni a vállogatotthoz segédedzőnek
-
karajjj #17904 nem, ezt küldték milánóból, eredeti Armani... XD -
azt is a turkiban vetted mi?:D -
karajjj #17902 maraggyá csöndbe Csítergeci
-
kár, pedig jólállt az a kék-fekete harisnya :| -
karajjj #17900 na mostmár a liverpoollal is szóbahoztak az újságok :D
maradok münchenbe a picsámon :D nem kurválkodok... -
karajjj #17899 ez kész :AS:DFS:Dfsdfsdfsdf -
3közül inkább az inter :cccc
és akkor kész a sikersztori :D
KBSC -> Montepellier -> Bayern -> Inter
irj önéletrajzot add be az MLSZnek, agusztus 1.i hatállyal az új szöv kapitány: K. Balázs :D -
pinnacle #17897 ez kurvára nem tetszik ebbe a részbe...
kicsit irreális:S -
karajjj #17896 nabazz, beszarok...
mostmár a MU, a Bilbao meg az inter is vinne...
-
:D
egyszer velem is volt ilyen régebben, asszem pont a Bayern szerződtetett és az volt a cél, hogy nyerjem meg az UEFA kupát meg kerüljek be az élmezőnybe...amikor odakerültem a csapat már a Uefa döntőjében volt és a 13.helyen ellt... a kupát elbuktam, az élmezőnybe nem tudtam bekerni, szal menesztettekXD játszottam kemény 4 meccset a csapattal
-
karajjj #17894 nem, engem most szerződtettek egy középcsapattá visszasüllyedt bayernhez a szezon felénél, és az a cél, hogy bajnokságot nyerjek velük jövőre...
végülis szarul állok, csak nem én csináltam XD -
mé', te is szarul álsz?:D -
karajjj #17892 első nagyobb csodám a Bayernnél: meg tudtam tartani a srácot annak ellenére, hogy bizony a csapat a béka segge alatt sincs :D
-
nah és akkor még a végére egy Real elleni döntetlen(megjegyzem, nyerhettem volna) 
mára ennyi:) -
nah azért tudok én ha kell:)
Érdekes, az UEFA kupában veretlenül már tovább is jutottam, a bajnokságban meg csak vergődök, majdnem kieső helyen áll a csapatom:D -
Grat :) -
Hi & grat all!
eheh
-
Sikerült bejutni az UEFA kupába egy foci és egy vizilabda meccsen :

-

Karajj mit találtál nekem ? :D
[ tölti a Spurst , hajrá Törökország :] ] -
én 26 évesnél idősebb játékost nagyon ritkán veszek, talán még 27 évest de az már ritka, fiatalító vagyok
irl Aythami 2007 nyarán La Coruna-ba igazolt -
De! Tudom, hogy azért írtad, csak érdekességképpen írtam, hogy ráadásul nem is igen lő gólt (ezt aztán megfogalmaztam).
Egyébként a játék elején már nincs LP-ban, előtte lévő szezonban igazolt el. -
Tudtam hogy sokat er elozo jatekomba MU vitte 51M-ert de vagy 2-3szezon utan. Egyebkent ennyire nemjo Rossi. -
pinnacle #17882 de Aythami nem Las Palmas pléja az elején?:D -
Igen, igen...Persze 10 év profiskodása alatt 9 gólt sikerült összehoznia, és pont ellenem az egyiket
tipikus.......
-
bazze:) ennyit ér?fúú:) -
:DD istenem idióta game -.-