104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az ilyenek miatt haladok lassan.
-
ozbom #96135 Nekem a Malaga mentésemnél csinálta azt, hogy kb bármit csináltunk 100 plusz helyzet nulla gól, a gép pedig 3 helyzet 3 gól. Plusz állandóan lerugtak mindenkit és semmi lapot nem kaptak. Én megy egyből piros meg ilyenek. Igaz most nem is játszom, mert meghalt a vinyóm. -
Peti2400 #96134
-
Zseniális az utolsó bajnokin is megszívatott. az utolsó 5 meccsből 4 pont kellet volna h új pont csúcsot csináljunk... csináltunk 2t
-
kezdem azt hinni ez a mentés el akarja érni h ne legyen következő szezon.. mióta meg van a bajnoki cím 3 veresség és egy döntetlen jött össze...Rotherham elleni meccs is zseniális tükrözi h miért gondolkozok ezen. Azt se mondhatnám h rosszul játszunk, hanem szinte nekünk semmilyen gólt nem adnak meg maximum piros lapot, az ellenfélnek minden meg sorba minden összejön és még 11seket is sorba kapják. -
sas96 #96131 "not well formed (invalid token) at line 1 of last saved game"
Rendszeresen ezt írkálja ki a mentésem betöltése közben és nem hajlandó tölteni...ezzel még nem találkoztam, de kimondhatjuk hogy egyik percről a másikra meghalt a mentés és temethetem...?! érdekes mondjuk, mert tegnap még jó volt... illetve más mentéseknél is írkál ki minden ilyen hülyeséget kb kattintgatásonként, de legalább betölti... -
vissza is töltötte, csak hazudozik itt össze-vissza :D -
Solt #96129 Jaaaaaaa... úgy hangzott mintha visszatöltötted volna! :) -
hogy az első meccsen idegenbe lenéztek minket és döntetlen elértünk ellenük, ezért fa kupa újrajátszás volt csak ugye az már nálunk és kaptunk egy ötöst. -
Solt #96127 Újrajátszás? :) -
Bradford 4:7 MK Dons, wtf meccs volt, 17 éves ifim Rasulo 4 gól 2 assist. télen már 1,2mért is elbírtam volna adni, Alliért meg volt már 3,4mos ajánlat is. -
Mocskosul megérte az újrajátszás.. kaptunk egy ötöst.. fel is vette a csapat a sz*pó álarcot. azóta a bajnokságba 2győzelem 1 döntetlen 3 veresség... több mint fél év alatt nem volt ilyen sz@r eredmény sorunk. -
Jól indul a nap! kis szerencsével nyerhetünk is volna mert vezetést szereztünk másodjára is de nem adták meg. -
Solt #96123 Árulóóóóóóóóóóó.... :D -
jújjj de csúnya siessél :D -
meghekkelték. már dolgozom rajta -
ozbom #96120 Mi történt a bannerrel? -
féltávnál hagytam ma abba, akkor toronymagasan valami 14 ponttal vezettük a bajnokságot ha jól emlékszek így fejből, és álltunk az FA kupába is bár a city jön úgyhogy az annyi volt, de JT kupába a kis döntőt elértük és ráadásul egy osztállyal lentebb lévővel játszunk szóval ott reménykedek a döntőbe. Számomra meglepő mennyire megy a csapatnak pedig nincs is igazán komoly játékosunk. -
Zolika60 #96118 Nekem még meg kell tanulnom, hogy bizonyos pozíció beállításokkal és szerepekkel mit lehet elérni és mikor mi sikeres. Azt már mefigyeltem, hogy más itt, mint a való életben! :)
Most a 4-3-1-2 -t próbálgatom a Fiorentina trénereként! -
Pettersson #96117 kíváncsian várom, hogy te meddig jutsz velük, én is ebben az osztályban vitézkedem, csak én a Prestonnal... lassan vége az évnek, majd csinálok egy pár soros, képes beszámolót.. ;) -
Pietro87 #96116 A 4-3-3 nekem baromira bevált az angol negyedosztályban egyszer a Hereforddal. Hátul semmit nem változtattam a védők beállításánál; a középpálya tengelyében volt egy irányítóm, boxtobox-om és egy védekező kp-om. Elől pedig ha jól rémlik AF, trequartista és lesipuskás rohamozott. Szinte mindig gólgazdag meccseket játszottam. :) -
Zolika60 #96115 Értem, és köszönöm a segítő kommenteket! Nagyon sokat igyekszem ezekből okulni és végre sikeres manager lenni ebben a világban :D Munka mellett jó kikapcsolódás, na de ha már csináljuk, akkor abban legyen benne apai-anyai :D -
sas96 #96114 én személy szerint a legfontosabb momentumokat szoktam nézni. így elég jól ki lehet szűrni ha valaki éppen béna vagy nagyon nem működik a taktika és bele kell nyúlni. Mondjuk én a szöveges verziót nem próbáltam még, a teljes meccseset szintén nem, mert akkor nem is haladnék a játékkal! :-) de lehet hogy azok is jók, azokról nem tudok nyilatkozni -
Zolika60 #96113 Köszönöm szépen az infót! A 4-3-3 -mal kapcsolatban pont erre lettem volna kíváncsi, hogy sikerült-e valakinek kihozni ebből a hadrendből valami hatékonyat!? Én is próbálkoztam ezzel a felállással. Nem tudom egyébként miért, de nem tudok ráérezni a játékra. Mikor kicsit megcsap a siker szaga, már kapom is sorra a pofonokat :/ De igyekszem megtalálni a kiskapukat és a trükköket!
Sokat lehet azzal nyerni ha az ember megnézi a meccseket? Tudom, hogy ez sokszor kérdés, de tényleg érdekelne, hogy mi az "elterjedtebb"? Az hogy valaki csak kommenteket néz, vagy pedig az, hogy az egész meccset nézi!? -
sas96 #96112 Én most a Panaitolikosszal a 4-3-3-as hadrendet vezettem be a tavaszi idényben, mert az eddig használt taktikáimat kiismerték az ellenfelek. Azt vettem észre hogy a 3 csatárral nem bírnak mit kezdeni az ellenfél védői. 1 ember mindig üresbe tud legalább kerülni, ezzel nagy gondokat okoz, mert mire akció közeli helyzet van, legalább 2 ember felér a támadással második hullámra. Nekem eléggé jól működik 3 középső középpályással, amiből az egyik irányító a másik kettő meg támadó KP otthon, idegenben az egyik labdaszerző. Utoljára a PAOK kapott nagy oktatást a mi pályánkon. 4-0. -
szerintem csak sérült volt mivel nem adták el -
korbin555 #96110 Sajnos nem.De hol volt Fleck?
-
Korbin Te vagy az? 17 bajnoki után kaptunk ki egy fantasztikus meccsen ahol 6 ziccert hibáztunk, ők meg első 3 lövésből 3 gólt lőttek. -
Ekkora szerencsém is rég volt már, főleg mert gyakorlatilag semmit nem csináltunk az egész meccsen, erre a két csere megment. -
Bele kezdtem ma a Donsba, hát nem mondanám h erre számítottam. Főleg mert csak 2 játékos jött kölcsön inkább a 3 értelmesebb ifiment használom (csereként), bár az első 3 meccsen ritka rosszul játszottunk nem is értettem h sikerült a Coventryt úgy megverni, de azóta nagyon megy a csapatnak. -
Falcao 34 évesen munkanélküli lett, poénból megnéztem júliusban, mennyit kérne, heti 300 ezer EUR-t. Most október közepe van, nincs melója és jönne heti 23 ezerért :) -
na az gáz.. nekem nem rég halt be a laptop így most asztalin nyomom bár ez gyorsabb is ezért jobban szoktam haladni csak viszont ennél meg nem bírok annyit ülni :D -
korbin555 #96104 Nekem van mentségem,nem jó a gépem.Van ugyan nálam egy laptop kölcsönben(HP 635),de azzal inkább nem szenvedek.Olyan lassú,hogy a tűrőképességem azt már nem tolerálja.
Új karriernél 1 liga 4000 játékosára ad fél csillagot.Hogy a Coventry mentésem 80 ezres adatbázisával mit művel,arról meg jobb,ha nem is beszélek.
Inkább megvárom,amíg elkészül a PC. -
Gratula mindenkinek, de azért több posztot vártam 3 nap távolét alatt.
Lasden vagány lett az új banner. -
A 4-3-3 azért így elég tág. Ha valakit beállítasz a helyére, akkor ugyanazokat az utasításokat kapja, ezt pozícióhoz állítod be, de van lehetőség arra is, hogy xy-ra külön beállítások legyenek. -
Zolika60 #96101 Sziasztok!
Próbálta már valaki a 4-3-3 -as felállást? Milyen tapasztalatok voltak?
Illetve olyan kérdésem lenne, hogy ha beállítom az iránító középályásom taktikai utasításait, akkor ha le kell cserélni és új játékos áll a helyére, akkor is ugyanazokat próbálja végrehajtani, jól tudom?
Köszönöm a választ! -
Jól néz ki :) -
Gerdzso #96099 Most nem tudom mi történt, de az ilyen játékost ki engedi el 3 millió fontért?
Vagy csak én nem látom benne a hibát? (A nevét leszámítva
)
A csapat reménysége -
zsír a kép 
Szép beszámoló gratula! Az meg szerintem senkit nem zavar hogy ez "csak " a 2011!
Én viszont megragadtam.Idén fel kéne jutnom de a 24 fős keretemből 10 játékosom maradt.Bár ennek az ára hogy 5000 eurós fizetési keretem még elköltésre vár... -
azt hittem senki nem veszi mán észre. képek a köv részből...