104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
  • Darthmushroom
    ez a két fele taktikkal nyomom mikor milyen az ellenfél:

(az egy csatáros a chelsea verő cheattaktik)
  • Darthmushroom
    http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=12139
    a skin nemrég Capello linkelte amugy..
    taktikrol nemsoká hozom a képet!:D
  • zyndar
    Grat :)Ez meik skin, linket plsDobj egy képet a taktikról pls
  • Darthmushroom
    yeahh még egy siker év europai középályása: Arsahavin!!!!!! csak tudjam meg tartani!!:P
  • Darthmushroom
    ja amugy befejezedtők a fejlesztések a stadion már 45e pontotsan és világ szinvonalu a edzés és az ifi is! láttszik is az ifiknél vezetik a tabellát ugy h liverpool,man utd ilyenek vannak a csoportba
  • Darthmushroom
    na játcotam megint egy kicsit csoport körböl simán továbbjutotunk a braga lesz az ellenfelünk a ligakupa negyeddöntöbe kiestünk a 3:4 livepool ellen. egyenlőre naon jol állunk a tabellán nekem is meglepetés. ja és a keretről hoztam még képet tegnap kért rola valaki képet.

amugy Hi & grat all!
  • Gunnersboy
    joo, de oda 1 max 2 embert hivtak, most egy Hannover aki a kiesés ellen harcol miért jobb mint mi :-c
    Edu is inkább elment a 2.osztályba mint elfogadja a szerződést...
  • Darkon
    2 ev alatt Hoffenheimnek akkora respektet szerzni mint egy Bayern stb. ahova ezek a starok mennek. Te hova mennel? Bayern-be v. Hoffenheim-be?
  • Gunnersboy
    naszóval, amit felépítettem csapatot 2 év alatt az jövö évben szétkapkodják, nagyrészt INGYEN :|||

kapuban Felipe, Scribe megmarad hála ég.

védők közül Per Nilsson menni akar a Hannoverhez, hosszabításrol hallani sem akar
    középpályán Jimenezt valszeg viszi jövőre a Depor ingyen, szal még nyáron ha nemfogadja el a szerződést akkor inkább eladom, Lulinhát hívja a Bayern, ő nemrég hosszabított, Vuoso év végén sztem biztos elmegy, azóta se tudtam elfogadható szerződéssel kínálni.....
    Fernando Arce se akar hosszabítani

i (L) this fuckin' game....holvan ebbe már a realitás : |
  • Gunnersboy

német "vizilabda" kupa
  • Gunnersboy
    én játszottam, de most elegem lett szal kiléptem, majd nyomok képet utolso meccsröl meg irok helyzetjelentést
  • Darthmushroom
    naon igazad van sokan megszereték az orosz focit, mondjuk ma nem volt szerencséjük lehet sokat kivett a holland mecs de akkor szépen játcotak az ebn kivéve a két spanyolt mecset!
  • pinnacle
    Nah van még itt valaki aki a játékkal foglalkozik és nem a másik csapattal?
  • Bulykin
    öhömm...amikor még a jó öreg Bulykin válogatott volt akkor sokkal jobbak voltak(4éve)...nézz csak lejebb, valakinek oroszos logója vanXD
  • BBeno2
    végre pakolhatnak az oroszok.. fujj...
  • szabocsaba1983
    Ebből sem lesz pénzem....

• karajjj
    lol :AFD:SDfsdfs
  • szabocsaba1983
    Egy picit elment a kedvem a játéktól.....

/hazudok---NAGYON/
  • zorrobomber
    Premier League :)
    Én feljutás után kaptam egyből 20at asszem.
  • szabocsaba1983
    A tavalyi 3.500.000 után ez még mindíg semmi. Persze a nagyok biztos több 10 misit kapnak. Szóval idén se igazolunk pénzért, csak ingyen. Esélyes lesz....

Hány év kell, hogy pénzt adjanak a tv-re 10-15?
  • zorrobomber
    Hi & grat all!
  • Gunnersboy
    A:D_AS:dA_S:dasd_:ad nefürgyé le :DDDD
  • Gunnersboy

Leverkusen, Newcastle.... :)
  • szabocsaba1983
    Első igazolás, ingyenesen:

• Atesz89
    Nekem is azért választottam őket :)
  • GTheo
    Hi & grat all!

Lenne egy nagy kérésem, láttam párszor hogy csináltatok saját mezt a csapatotoknak, aki szokott az légyszi nézzen be a helptopikba! köszi !

Pinnacle most :D
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Gunnersboy
    sok szerencsét :)
  • pinnacle
    HElló:)

Gratula:) Tetszik a logó:P
  • Atesz89
    Jah és
    Hi & grat all! Csítergecik
  • Atesz89
    Grat mindenkinek!

Kezdtem egy újat a velencei SSC Venezia csapatával, akik a Serie C1/A-ban szerepelnek és célom hogy visszajussak az első osztályba:

A nyáron próbáltam a hulladékot kisöpörni a keretből + megígértem a bajnoki címet, így nagy a teher a fiúkon :S

A nyár végére sikerült egy viszonylag jó keretet kialakítani amely esélyes lehet a Serie C bajnoki trófeájára is

A felkészülés elég gyatrára sikerült de utána belelendültünk:

És végül a tabella, elég szoros az eleje még bármi lehet:

• szabocsaba1983
    Ezért megérte a Las Palmassal kezdeni:

• szabocsaba1983
    Első szezonom a Priméra Divisíónban:
    /tökutolsónak rangsoroltak, mindenki mindenhol esélyesebb mint mi, szinte minden csapatban van olyan játékos, amelyik többet ér, mint az egész csapatom/

• Gunnersboy
  • szabocsaba1983
    Kezdő normálisan nagy átigazolási kerettel és/vagy bukszával kiesés ellen harcoló csapatot nem tudok kiemelni, inkább olyanok vannak, akol a körülmények adottak: 1-2 leendő sztárpléja (Palermo), nagy stadion (Napoli), germániában Mönchengladbach, Angliában Portmouth (tényleg, itt van pénz)
    Ilyenek
  • Gunnersboy
    Wigan, Racing (?), olaszba nemtudom mennyi az átig keret de talán Torino
  • dudusrac
    Úgy értem, hogy valamennyi. Fiatal jó játékosokra. Nem ilyen 50 milliókra gondolok természetesen,de azért ne legyen nulla az egyenlegen.
  • szabocsaba1983
    Ahol van pénz?

/ha Ronaldinhot akarod elhozni, akkor nem tudok 1et se, de így Las Palmassal távlatból akármelyik elsőosztályú klub szóba jöhet :) /
  • Darkon
    Lumper?

Azt hiszem megvan a taki. Eb-s holland tak nyulasa.