104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-

-
ez a két fele taktikkal nyomom mikor milyen az ellenfél:
(az egy csatáros a chelsea verő cheattaktik) -
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=12139
a skin nemrég Capello linkelte amugy..
taktikrol nemsoká hozom a képet!:D -
Grat :)Ez meik skin, linket plsDobj egy képet a taktikról pls -
yeahh még egy siker év europai középályása: Arsahavin!!!!!! csak tudjam meg tartani!!:P -
ja amugy befejezedtők a fejlesztések a stadion már 45e pontotsan és világ szinvonalu a edzés és az ifi is! láttszik is az ifiknél vezetik a tabellát ugy h liverpool,man utd ilyenek vannak a csoportba -
na játcotam megint egy kicsit csoport körböl simán továbbjutotunk a braga lesz az ellenfelünk a ligakupa negyeddöntöbe kiestünk a 3:4 livepool ellen. egyenlőre naon jol állunk a tabellán nekem is meglepetés. ja és a keretről hoztam még képet tegnap kért rola valaki képet.
amugy Hi & grat all! -
joo, de oda 1 max 2 embert hivtak, most egy Hannover aki a kiesés ellen harcol miért jobb mint mi :-c
Edu is inkább elment a 2.osztályba mint elfogadja a szerződést... -
2 ev alatt Hoffenheimnek akkora respektet szerzni mint egy Bayern stb. ahova ezek a starok mennek. Te hova mennel? Bayern-be v. Hoffenheim-be? -
naszóval, amit felépítettem csapatot 2 év alatt az jövö évben szétkapkodják, nagyrészt INGYEN :|||
kapuban Felipe, Scribe megmarad hála ég.
védők közül Per Nilsson menni akar a Hannoverhez, hosszabításrol hallani sem akar
középpályán Jimenezt valszeg viszi jövőre a Depor ingyen, szal még nyáron ha nemfogadja el a szerződést akkor inkább eladom, Lulinhát hívja a Bayern, ő nemrég hosszabított, Vuoso év végén sztem biztos elmegy, azóta se tudtam elfogadható szerződéssel kínálni.....
Fernando Arce se akar hosszabítani
i (L) this fuckin' game....holvan ebbe már a realitás : | -
német "vizilabda" kupa -
én játszottam, de most elegem lett szal kiléptem, majd nyomok képet utolso meccsröl meg irok helyzetjelentést -
naon igazad van sokan megszereték az orosz focit, mondjuk ma nem volt szerencséjük lehet sokat kivett a holland mecs de akkor szépen játcotak az ebn kivéve a két spanyolt mecset! -
pinnacle #18025 Nah van még itt valaki aki a játékkal foglalkozik és nem a másik csapattal? -
öhömm...amikor még a jó öreg Bulykin válogatott volt akkor sokkal jobbak voltak(4éve
)...nézz csak lejebb, valakinek oroszos logója vanXD
-
végre pakolhatnak az oroszok.. fujj... -
Ebből sem lesz pénzem....
-
karajjj #18021 lol :AFD:SDfsdfs -
Egy picit elment a kedvem a játéktól.....
/hazudok---NAGYON/ -
Premier League :)
Én feljutás után kaptam egyből 20at asszem. -
A tavalyi 3.500.000 után ez még mindíg semmi. Persze a nagyok biztos több 10 misit kapnak. Szóval idén se igazolunk pénzért, csak ingyen. Esélyes lesz....
Hány év kell, hogy pénzt adjanak a tv-re 10-15?
-
Hi & grat all! -
A:D_AS:dA_S:dasd_:ad nefürgyé le :DDDD -
Leverkusen, Newcastle.... :) -
Első igazolás, ingyenesen:
-
Nekem is azért választottam őket :) -
Hi & grat all!
Lenne egy nagy kérésem, láttam párszor hogy csináltatok saját mezt a csapatotoknak, aki szokott az légyszi nézzen be a helptopikba! köszi !
Pinnacle most :D -
Hi & grat all! -
sok szerencsét :) -
pinnacle #18009 HElló:)
Gratula:) Tetszik a logó:P -
Jah és
Hi & grat all! Csítergecik
-
Grat mindenkinek!
Kezdtem egy újat a velencei SSC Venezia csapatával, akik a Serie C1/A-ban szerepelnek és célom hogy visszajussak az első osztályba:
A nyáron próbáltam a hulladékot kisöpörni a keretből + megígértem a bajnoki címet, így nagy a teher a fiúkon :S
A nyár végére sikerült egy viszonylag jó keretet kialakítani amely esélyes lehet a Serie C bajnoki trófeájára is
A felkészülés elég gyatrára sikerült de utána belelendültünk:
És végül a tabella, elég szoros az eleje még bármi lehet:
-
Ezért megérte a Las Palmassal kezdeni:
-
Első szezonom a Priméra Divisíónban:
/tökutolsónak rangsoroltak, mindenki mindenhol esélyesebb mint mi, szinte minden csapatban van olyan játékos, amelyik többet ér, mint az egész csapatom/
-
-
Kezdő normálisan nagy átigazolási kerettel és/vagy bukszával kiesés ellen harcoló csapatot nem tudok kiemelni, inkább olyanok vannak, akol a körülmények adottak: 1-2 leendő sztárpléja (Palermo), nagy stadion (Napoli), germániában Mönchengladbach, Angliában Portmouth (tényleg, itt van pénz)
Ilyenek -
Wigan, Racing (?), olaszba nemtudom mennyi az átig keret de talán Torino -
Úgy értem, hogy valamennyi. Fiatal jó játékosokra. Nem ilyen 50 milliókra gondolok természetesen,de azért ne legyen nulla az egyenlegen. -
Ahol van pénz? 
/ha Ronaldinhot akarod elhozni, akkor nem tudok 1et se, de így Las Palmassal távlatból akármelyik elsőosztályú klub szóba jöhet :) /
-
Lumper? 
Azt hiszem megvan a taki. Eb-s holland tak nyulasa.